Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Lehti on suosittu ystävänpäivälahja

Aikakauslehti on suosittu ystävänpäivälahja

Edullisia lehtitarjouksia on useilla sivustoilla läpi vuoden, mutta ystävänpäivän, vapun, joulun, äitienpäivän ja isänpäivän lähellä lehtiä tilataan huomattavasti enemmän lahjaksi kuin normaalisti. Varsinkin viikkoa ennen ystävänpäivää aikakauslehtiä tilataan lahjaksi ennätysmäärä.

Toki lehtien kustantajat ovat myös huomanneet tämän ja siksi esimerkiksi ystävänpäivän lähellä lehtitarjoukset ovat huomattavasti halvempia kuin normaalisti. Usein myös lehtitarjoukset sisältävät jopa kaksi tilaajalahjaa, kun normaalisti lehtitarjous sisältäisi vain yhden tilaajalahjan.

Ystävänpäivän lähellä lähes kaikista lehdistä on tarjolla vuoden parhaat lehtitarjoukset, joten jos lehden haluaa parhaaseen hintaan, niin lehti kannattaa tilata ehdottomasti ystävänpäivänä.

Helmikuussa vietettävä ystävänpäivä on siis lehtien lahjatilauksien aikaa. Sivustomme suosituimpiin lahjalehtiin kuuluvat SeiskaKodin KuvalehtiKoti ja Keittiö, ja Kotivinkki. Varsinkin Seiska lehteä ja Kodin Kuvalehteä tilataan lahjaksi todella paljon.

Seiska lehteä tilataan varmasti paljon lahjaksi myös sen takia, että sitä lukee niin miehet kuin naisetkin.

Aikakauslehtiä tilataan ystävänpäivälahjaksi äidille, isälle, lapsille, poikaystävälle, tyttöystävälle, mummolle, papalle ja muille hyville ystäville.

Oma aikakauslehti lapselle, aikuiselle ja seniorille

Lehdet ovat nousseet todella suosituiksi ystävänpäivälahjoiksi, koska eri aiheisia aikakakauslehtiä on nykyään niin suuri valikoima. Jokaiselle löytyy varmastin ainakin yksi aiheeltaan mielenkiintoinen lehti.

Nykyään aivan pienille lapsillekkin julkaistaan omia aikakauslehtiä, joissa on mukavia tarinoita ja lisäksi erilaisia opettavaisia puuhatehtäviä.

Yksi suosittu lastenlehti on Aku Ankka Juniori, joka on suunniteltu noin 3-10-vuotiaille tytöille ja pojille. Aku Ankka Juniorin parissa uuden oppiminen on hauskaa.

Lehden ja digipalvelun parissa lapsi oppii muun muassa laskemista, lukemista, kirjaimia, numeroita ja paljon muuta. Suosittelemme tilaamaan lehden lahjaksi, jos etsit lehteä noin 3-10-vuotiaalle lapselle.

Aikakauslehti on edullinen lahjaidea

Aikakauslehdet ovat mukavia lahjoja myös lahjan antajan lompakkoa ajatellen, sillä lehtitilaukset maksavat yleensä vain noin 8-25 euroa, mutta lehtitilauksesta riittää iloa lahjansaajalle useammaksi kuukaudeksi tai jopa vuodeksi.

Esimerkiksi muutaman lehden määräaikaisesta lehtitilauksesta riittää lukemista jo puoleksi vuodeksi. Lisäksi yhä useampi lehtitilaus sisältää arvokkaan tilaajalahjan, joka on tietystin mukava lisä kaupanpäälle.

Hyödennä huikeat ystävänpäivätarjoukset

Helmikuussa löydät sivultamme ystävänpäivätarjouksia, jolloin lähes kaikissa aikakauslehdissä on todella hyvät lehtitarjoukset, jotka kannattaa ehdottomasti hyödyntää lehteä tilatessa.

Ystävänpäivän lähettyvillä lehtitarjoukset voivat sisältää jopa kaksi tai kolme tilaajalahjaa. Muista sinäkin ystävääsi ja tilaa lehti ystävänpäivälahjaksi!

Katso kaikki uusimmat lehtitarjoukset etusivultamme: Lehtitarjouksia.com – Lehtitarjoukset