Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Digikuva

digikuva lehtiTilaa Digikuva netistä

 • Digikuva on pohjoismaiden suurin valokuvausta käsittelevä aikakauslehti.
 • Lehden julkaisijana toimii Bonnier Publications Oy.
 • Lehti sopii niin valokuvausta harrastavalle kuin ammattilaisellekkin.
 • Lehden mukana saat erilaisia videokursseja ja opetusohjelmia sisältäviä CD-levyjä.
 • Lehti sisältää aiheeseen liittyviä uutisia, arvosteluja ja testejä muun muassa kameroista, lisävarusteista ja kuvankäsittelyohjelmista.
 • Lehti ilmestyy 18 kertaa vuodessa.
 • Tilaa lehti nyt itselle tai lahjaksi edulliseen tarjoushintaan ja saat tilaajalahjan kaupan päälle.
 • Katso ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tilaa lehti netistä.

 


Tilaa Digikuva lehti nyt tarjoushintaan itselle tai lahjaksi!

tilaa digikuva lehti


Digikuva lehti lyhyesti

Digikuva on 18 kertaa vuodessa ilmestyvä aikakauslehti, joka on ylivoimaisesti Pohjoismaiden suosituin digitaalista valokuvausta käsittelevä julkaisu. Se tarjoaa jokaisessa numerossa alan tuoreimmat uutiset, laitteisto- ja ohjelmistestejä, vertailuja, lukijoiden otoksia sekä hyödyllisiä vinkkejä erilaisten ohjelmistojen ja laitteiden käyttöön.


Digikuva tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Digikuva lehti on nyt tilattavissa verkosta tutustumishintaan suoraan kotiovelle toimitettuna postimaksutta. Katso uusin Digikuva tarjous ja mahdolliset tilaajalahjat katso tarjous napista ja tilaa lehti erikoishintaan netistä. Hyödyntämällä parhaan lehtitarjouksen, voit säästää jopa 50% lehtitilauksessa. Lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa. Lehti on saatavilla myös lehtipisteistä kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan.


Tilaa Digikuva lehti ja saat tilaajalahjan kaupan päälle

Digikuva lehden lehtitarjous sisältää lähes aina myös arvokkaan tilaajalahjan, jonka lehden tilaaja saa ilmaiseksi lehtitilauksen yhteydessä. Lahjatilaukseen kuuluu sama tilaajalahja, mutta lahjatilauksessa tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle. Tilaajalahjoina on nähty muun muassa ammattilaatuiset kiikarit, kolme objektiivia älypuhelimeen, kameralaukku, IP-valvontakamera, N´arctic-kevyttoppis, +100 kuvankäsittelyvinkkiä kirja yms.


Miksi Digikuva lehti sitten kannattaa tilata verkosta?

Tekemällä lehtitilauksen netissä, voit saada lehdet jopa yli 50% edullisemmin normaalihintaan verrattuna ja saat itse valita tilaatko lehden kestotilauksena, määräaikaisesti, itselle, lahjaksi kaverille vai suoraan työpaikalle toimitettuna. Lisäksi saat aina uusimman numeron ensimmäisten joukossa ilmoittamaasi osoitteeseen toimitettuna ilman postikuluja. Tilasitpa lehtitilauksen itselle tai lahjaksi, saat tilaussivulla ilmoitetun tilaajalahjan kaupan päälle.


Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: harrastelehdet, it-lehdet, tekniikkalehdet.


Digikuva on Pohjoismaiden suosituin digitaalista valokuvausta käsittelevä lehti

Oletko sinä innokas valokuvaaja? Haluatko oppia lisää valokuvauksesta ja tietää miten saat valokuvista entistäkin onnistuneempia? Vai oletko vasta hankkinut oman digikameran ja haluat tietää enemmän sen toiminnoista? Jos vastasit edes yhteen kysymykseen kyllä, niin silloin Digikuva on juuri oikea lehtivalinta!

Digikuva on 18 kertaa vuodessa ilmestyvä pohjoismaiden suurin ja suosituin valokuvausta käsittelevä lehti, joka sopii niin aloittelijoille kuin kauemman aikaa valokuvausta harrastaneelle.

Digikuva on todella tuhti lukupaketti täynnä loistavia vinkkejä ja ohjeita. Se tarjoaa erinomaisia vinkkejä, olitpa sitten vasta aloittanut tai pidempään valokuvausta jo harrastanut.

Se ohjeistaa muun muassa miten saat otettua parhaat muotokuvat, mitä objektiiveja kannattaa hankkia, miten hyödynnät RAW tallennusmuotoa ja miten saat muokattua otoksistasi entistäkin hienompia ja tarkempia.

Lehti opastaa muun muassa minkälainen objektiivi on paras vaihtoehto eri kuvaustilanteisiin, miten saat säädettyä oikeanlaisen valaistuksen kuviisi kameran asetuksia säätämällä ja miten kohdistat kuvasi parhaiten. Tämän tyylisiin asioihin löydät vastaukset aina Digikuva lehdestä.

Digikamerat sisältävät todella paljon erilaisia toimintoja, joita ei osaa hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla valokuvauksessa ilman asiaan tarkemmin perehtymistä.

Digikuva opastaa lukijoita valitsemaan omiin tarpeisiin sopivan kameran ja lisäosat sekä antaa vinkkejä mitenkä erilaiset kuvat kannattaa ottaa. Lisäksi se ohjeistaa muun muassa kameran käytössä ja erilaisten toimintojen käytössä, jolloin olet askeleen lähenpänä ammattikuvaajaa!


Digikuva lehti tiivistettynä:

 • Julkaisija: Bonnier Publications Oy
 • Ensimmäinen numero: 2004
 • Numeroita vuodessa: 18
 • Mieslukijoita: 58%
 • Naislukijoita: 42%
 • Lukijoiden ikä: 20 – 65 vuotta
 • Irtonumeron hinta: 9,95€ (Lehtipiste)
 • Päätoimittaja: Klaus Nygaard

Hyödynnä edullinen Digikuva tarjous ja tilaa lehti tarjoushintaan lahjaksi

Digikuva lehden lehtitarjouksen voit hyödyntää myös tekemällä lehtitilauksen lahjaksi. Lehden voit tilata lahjaksi esimerkiksi jouluna, syntymäpäivänä tai ystävänpäivänä. Lehden lahjatilauksessa on samat tilaajalahjat kuin itselle tilatessakin.

Lehti on todella suosittu lahjaidea, koska nykyään lehtitarjoukset ovat todella edullisia netissä ja lehtien tilaaminen on helppoa. Lehtitilauksesta riittää myös iloa huomattavasti pidempään kuin esimerkiksi kukkakinpusta.

Lahjatilauksessa tulee kuitenkin muistaa, että tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle. Suosittelemme tekemään lahjatilauksen aina määräaikaisesti, koska silloin lahjansaaja ei joudu itse irtisanomaan lehtitilausta, vaan lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti.

Lahjatilauksen voi tehdä myös edullisena kestotilauksena, mutta silloin lahjansaajan tulee itse irtisanoa lehtitilaus, kun ei enää halua lehden ilmestyvän.


Miten Digikuva lehti tilataan?

Tältä sivulta pääset tilaamaan lehden suoraan kustantajan kotisivuilta edulliseen tarjoushintaan ja saat tilaajalahjan kaupan päälle.

Klikkaa kohdasta katso tarjous, jolloin siirryt suoraan lehden tilauslomakkeeseen.

Täytä tilauslomake ja maksa lehtitilaus kustantajan tarjoamilla maksutavoilla.

Tilausvahvistuksen saat sähköpostitse, kun lehtitilauksesi on vastaanotettu.


Milloin saan ensimmäisen numeron?

Ensimmäisen lehden saat noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen tekemisestä.


Milloin tilaajalahja toimitetaan?

Tilaajalahjan toimitusaika on yleisesti 2-3 viikkoa.

Yleensä tilaajalahja toimitetaan 2 viikon kuluttua maksun kirjautumisesta.


Milloin voin irtisanoa lehtitilauksen?

Lehtitilaus jatkuvaa tarjousjakson jälkeen edullisena kestotilauksena, jonka voit peruuttaa silloin kuin itse haluat.


Joudunko maksamaan lehtien ja tilaajalahjan toimituskulut?

Tilaajat eivät joudu maksamaan lehtitilauksesta postikuluja.

Lehdet ja tilaajalahja toimitetaan aina postimaksutta.


Miten irtisanon Digikuva lehden tilauksen?

Irtisano lehtitilaus osoitteessa bonnierpublications.fi/asiakaspalvelu.

Kirjaudu palveluun omalla asiakasnumerollasi ja postinumerollasi.

Samassa osoitteessa voit tehdä myös osoitteenmuutoksen ta maksutavan muutoksen.


Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Bonnier Publications Oy

Puhelin: 0207 608 560

Lehtitarjouksia.com
Logo