Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Tee Itse


tee itse lehti
Tilaa Tee Itse lehti netistä

 • Uusi ja parempi Tee Itse on nikkaroijan, remontoijan ja rakentajan oma aikakauslehti.
 • Suosittu julkaisu ilmestyy 18 kertaa vuodessa ja sitä kustantaa Bonnier Publications Oy.
 • Lehti on suuri lukupaketti täynnä nikkarointi ohjeita, vinkkejä, ideoita, niin suureen kuin pieneen rakentamiseen.
 • Nikkarointi ohjeita löytyy kotiin, mökille ja puutarhaan.
 • Lehden selkeät ohjeet ja tarkat ohjekuvat varmistavat sen, että onnistut varmasti.
 • Remonttilehden sisältöä täydentävät rakennustarvikkeiden testit, esittelyt ja hintavertailut.
 • Lehden selkeiden ohjeiden lisäksi kaikki lehden tilaajat saavat henkilökohtaista neuvontaa puhelimella lehden ammattilaisilta täysin ilmaiseksi.

 


Tilaa Tee Itse lehti nyt tarjoushintaan itselle tai lahjaksi!

tee itse lehti tarjous


Tee Itse lehti lyhyesti

Tee Itse on hyödyllinen lukupaketti kaikille, joiden mielenkiinnonkohteisiin kuuluvat remontointi, rakentaminen, nikkarointi sekä yleensä itse omilla käsillä tekeminen. Se tarjoaa selkeitä ja käytännönläheisiä ohjeita oman kodin, mökin, huvilan ja puutarhan kunnostamiseen. Lehti soveltuu erinomaisesti niin miehille ja naisille, jotka ovat innostuneet nikkaroinnista ja entisöinnistä sekä kaikille heille, jotka haluavat neuvoja rakentamiseen.


Tee Itse lehden tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Lehti on nyt tilattavissa netistä edulliseen tarjoushintaan suoraan kotiovelle toimitettuna ilmaisella toimituksella ja saatavilla lehtipisteistä kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan. Katso uusin Tee Itse lehti tarjous ja mahdolliset tilaajalahjat Tilaa tästä napista. Lehtitarjous sisältää nyt myös todella arvokkaan tilaajalahjan, jonka tilaaja saa ilmaiseksi lehtitilauksen yhteydessä. Kaikki lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa.


Hyödynnä Tee Itse lehti tarjous ja valitse arvokas tilaajalahja kaupan päälle

Lehtitarjous sisältää lähes aina myös arvokkaan tilaajalahjan, jonka saat ilmaiseksi lehtitilauksen yhteydessä. Lahjatilaukseen kuuluvat myös samat tilaajalahjat, mutta tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen tekijälle. Lehden tilaajalahjoina on nähty muun muassa IP-valvontakamera, WiFi-pistorasia, Hasaki Omakase veitsisetti, Tech Pron rakenneilmaisin, Novaplus ruuvinväännin, Infrapunalämpömittari, 180 asteen linjalaser yms..


Miksi Tee Itse lehti tarjous sitten kannatta hyödyntää?

Tilaamalla lehden verkosta, saat lehtitilauksen huomattavasti irtonumerohintaan halvemmalla ja kaupan päälle valita arvokkaan tilaajalahjan. Lisäksi saat aina uunituoreen julkaisun ilmoittamaasi osoitteeseen toimitettuna ja vielä ilman toimituskuluja. Nettilaus on varmasti vaivattomin tapa tehdä lehtitilaus, se vie aikaa vain alle minuutin. Voit tehdä lehtitilauksen tutustumistarjoushintaan joko itselle tai lahjaksi ystävälle!


Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: harrastelehdet, askartelulehdet, puutarhalehdet.


Tee Itse on ylivoimaisesti Pohjoismaiden suurin käsillä tekijöiden erikoislehti

Tee Itse on 18 kertaa vuodessa ilmestyvä rakentamisesta, remontoimisesta ja nikkaroinnista kertova aikakauslehti, jonka julkaisijana toimii Bonnier Publications Oy.

Oletko kiinnostunut nikkaroinnista, remontoimisesta, rakentamisesta ja itse tekemisestä? Jos vastasit kyllä, niin Tee Itse lehti on juuri oikea lehtivalinta sinulle! Tee Itse lehti on nikkaroijan, rakentajan ja remontoijan suuri tietopaketti. Täysin uudistunut Tee Itse lehti on nyt entistä parempi. Lehti sai nimittäin kolme täysin uutta osiota.

Uudistuneesta lehdestä löydät nyt myös perus osion, jossa on mielenkiintoisia juttuja tekniikoista, materiaaleista ja työkaluista. Toinen uusi osio on helpolla tavalla osio, joka sisältää runsaasti vinkkejä nikkarointiin helpolla tavalla. Kolmannessa osiossa testataan eri tuotteita kuten työkaluja, materiaaleja ja paljon muuta.

Lähes jokaisen lehden sisältöä täydentävät myös rakennustarvikkeiden mielenkiintoiset hintavertailut ja esittelyt. Lehdessä voidaan esitellä esimerkiksi vuoden parhaat työkalut tai vuoden parhaat porakoneet. Vertailuja seuraamalla lukija voi tehdä parempia ostopäätöksiä, jolloin rahaa ja aikaa säästyy huomattavasti.


Tee Itse tarjoaa selkeitä ohjeita ja vinkkejä suureen ja pieneen rakentamiseen

Tee Itse lehti tarjoaa hyviä vinkkejä ja selkeitä ohjeita, niin suureen kuin pieneenkin rakentamiseen kotona, huvilalla, mökillä ja puutarhassa. Lehdestä löydät pieniä korjausohjeita, esimerkiksi tuolin tai pöydän korjaamiseen ja entisöintiin, mutta myös suuria rakennusprojekteja kuten täydelliseen keittiöremonttiin tai katon korottamiseen.

Tee Itse lehden selkeät ohjeet ja yksityiskohtaiset kuvat varmistavat sen, että nikkaroinnista tulee helppoa ja onnistut varmasti. Lehdestä löydät esimerkiksi kaavat ja helpot ohjeet kaapin rakentamiseen, tv-tasoon, puutarhalaatikoihin, kirjahyllyyn ja paljon muuhun.

Lisäksi lehti opastaa myös korjaamista ja entisöintiä, jolloin esimerkiksi vanhat ja kuluneet pihakalusteet saavat helposti uuden elämän. Lehden selkeiden ohjeiden ja kuvien lisäksi kaikki lehden tilaajat saavat henkilökohtaista neuvontaa puhelimella lehden ammattilaisilta täysin ilmaiseksi.

Monipuolinen ja hyödyllinen Tee Itse lehti säilyyy kodissa kauan, koska lehti esittelee nikkarointikohteitten työvaiheet tarkoin työvaihekuvin ja ohjein, siten että niitä on helppo ymmärtää, vaikka ei olisi käynyt edes alan koulua.

Vanhat lehdet säilytetään kotona, eikä niitä heitetä pois, koska lehdessä on niin paljon tärkeää ja hyödyllistä asiaa ja ohjeita, joista on varmasti apua tulevaisuudessa.


Tutkimuksen mukaan 90% Tee Itse lehteä lukeneista tilaa lehden

Jokainen Tee Itse lehti sisältää suositun lukijakilpailun, jossa voi voittaa laadukkaita työkaluja ja muita rakennustarvikkeita.

Lehden laadusta ja sisällöstä kertoo myös se, että tutkimuksen mukaan jopa 90% lehteä lukeneista tilaa lehden.

Tee Itse lehti on käytännöllinen lehti varsinkin omakotiasujalle, sillä jokainen lehti antaa hyödyllisiä vinkkejä ja neuvoja omaan kotiin liittyen.

Lehti sisältää juttuja kodeista ja suurista pintaremonteista ja siitä, miten kannattaa tehdä eri työvaiheet tai miten tunnistat esimerkiksi homeen tai kuinka vaihtaa vessanpönttö oikein.

Tilaa Tee Itse lehti nyt edullisesti ja saat arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle!


Lehden tiedot lyhyesti:

 • Julkaisija: Bonnier Publications Oy
 • Aloitusvuosi: 2008
 • Numeroita vuodessa: 18
 • Lukijamäärä: 98 000
 • Mieslukijoita: 87%
 • Naislukijoita: 13%
 • Lukijoiden ikä: 18 – 65+ vuotta
 • Irtonumero: Lehtipiste 8,90 € / kpl
 • Päätoimittaja: Rune Michaelsen

Hyödynnä Tee Itse lehti tarjous ja tilaa lehti tarjoushintaan lahjaksi

Tee Itse on todella monipuolinen, ajankohtainen ja hyödyllinen lehti, koska se sisältää paljon helppoja ohjeita ja tärkeää tietoa rakentamisesta. Siksi lehti on myös suosittu lahja.

Lehti tilataan usein esimerkiksi isänpäivälahjaksi, syntymäpäivälahjaksi, ystävänpäivälahjaksi tai muuten vain yllätyksenä henkilölle, joka tykkää tehdä käsillä ja nikkaroida itse.

Lehti on mukava yllätys lahjansaajalle, koska lehti tilataan yleensä useammaksi kuukaudeksi tai jopa puoleksi vuodeksi kerralla, joten lehdestä riittää iloa pitkäksi aikaa, eikä lehti maksa paljoa, kun hyödyntää parhaat lehtitarjoukset.

Tee Itse lehti on erittäin hyvä lahja myös sen takia, että lehti sisältää paljon nikkarointiohjeita ja tärkeitä kaavoja, joten lehteä ei heitetä pois vaan se säilytetään kotona pitkään ja luetaan myöhemmin läpi vielä monta kertaa, jolloin jo yhden lehden sisällöstä on hyötyä pitkäksi aikaa.

Todella hyvän lehtitarjouksen lisäksi kaikki lahjatilaukset sisältävät myös arvokkaan tilaajalahjan. Tilaajalahjoja on yleensä kaksi tai kolme, joista saat valita mieluisimman lehtitilauksen yhteydessä.

Tilaajalahjan arvo vaihtelee noin 40 euron – 70 euron välillä, mutta saat sen ilmaiseksi, kun teet lehtitilauksen itselle tai lahjaksi. Lehden tilaaminen lahjaksi on yhtä helppoa kuin itselle tilaaminenkin.

Muista, että tilaajalahja lähetetään aina lehtitilauksen maksajalle, joten jos tilaat lehden lahjaksi, niin saat tilaajalahjan itsellesi postitse noin kahden viikon kuluttua lehtitilauksen maksamisesta ja saat itse valita pidätkö tilaajalahjan itselläsi vai annatko sen myöhemmin lahjaksi.

Tilaa Tee Itse lehti nyt edullisesti itselle tai lahjaksi ja saat arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle!


Kuka Tee Itse lehteä lukee?

Tee Itse lehden tyypillinen lukija on noin 40-65 vuotias mies, joka on kiinnostunut rakentamisesta ja remontoimisesta.

Lehteä lukee yhä enemmän myös naiset, jotka asuvat omassa taloudessa tai kaipaavat vinkkejä sisustamiseen ja pieneen rakenteluun.

Yleisesti lehden lukijoiden ikä on noin 18-100 vuotta, koska lehteä lukevat myös nuoret. Tee Itse lehden koko lukijamäärästä miehiä on noin 87% ja naisia 13%.


Miksi Tee Itse lehti kannattaa tilata?

 • Saat lehden nyt todella edullisesti, kun hyödynnät sivustomme lehtitarjouksen.
 • Lehti tarjoaa tärkeää tietoa tekniikoista, materiaaleista, rakentamisesta ja työkaluista.
 • Lehdestä pääset näkemään työkalujen ja materiaalien hintavertailut ja esittelyt.
 • Lehti antaa hyviä vinkkejä ja selkeitä ohjeita, niin suureen kuin pieneenkin rakentamiseen kotona, huvilalla, mökillä ja puutarhassa.
 • Selkeiden ohjeiden ja yksityiskohtaisien kuvien ansiosta nikkaroinnista tulee helppoa ja onnistut varmasti.
 • Saat runsaasti rakennusohjeita kuten kaavoja, selkeitä ohjeita kaapin rakentamiseen, tv-tasoon, puutarhalaatikoihin, kirjahyllyyn ja paljon muuhun.
 • Tilaajat saavat nyt myös kaupan päälle arvokkaan tilaajalahjan, kun teet lehtitilauksen itselle tai lahjaksi.

Tee Itse tilaajaedut

Tilaajille on tarjolla myös mukavia tilaajaetuja.

Osa tilaajaeduista on voimassa kuitenkin vain lehden kestotilaajille, joten suosittelemme tutustumaan voimassa oleviin tilaajaetuihin ennen lehden tilaamista.

Tee Itse lehden voimassa olevat tilaajaedut näet aina lehtitilauksen yhteydessä, ennen maksamista.

Suosittelemme kuitenkin tilaamaan lehden kestotilauksena, koska silloin saat automaattisesti kaikki tilaajaedut käyttöösi ja kestotilaus on aina lopulta edullisempi vaihtoehto kuin määräaikainen lehtitilaus.

Jostain syystä kestotilausta pidetään yleensä huononpana vaihtoehtona, vaikka lehtitilaus olisikin huomattavasti edullisenpi ja esimerkiksi lehden irtisanominen onnistuu nykyään todella helposti puhelimitse tai kätevästi netissä.

Kestotilaus ei kuitenkaan ole mitenkään huonompi vaihtoehto, koska silloin saat kaikki tilaajaedut käyttöösi ja saat lehden edullisinpaan hintaan. Jos tilaat lehden lahjaksi, niin silloin lehtitilaus tehdään yleensä määräaikaisena, jolloin lahjansaajan ei tarvitse itse perua lehtitilausta.


Tee Itse lehden tarjous on voimassa rajoitetun ajan

Lehtitarjoukset ja tilaajalahjat vaihtuvat noin kerran kuukaudessa ja välillä lehden hinta tai tilaajalahja voi vaihtua jopa kaksi kertaa kuukaudessa.

Nyt kannattaa ehdottomasti tilata lehti, koska saat lehden nyt todella edullisesti, eikä lehtitarjous ole voimassa kauaa.


Tilaajalahja

Lehden tilaajat saavat nyt arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle täysin ilmaiseksi, kun teet lehtitilauksen itselle tai lahjaksi. Tilaajalahjan arvon näet artikkelissa tai lehtitilauksen yhteydessä.


Henkilökohtaista neuvontaa

Lehden selkeiden ohjeiden ja kuvien lisäksi tilaajat saavat henkilökohtaista neuvontaa puhelimella lehden ammattilaisilta täysin ilmaiseksi.


Lukijakilpailu

Tee Itse lehden tilaajat pääsevät mukaan lukijakilpailuun, jossa voi voittaa laadukkaita työkaluja ja muita rakennustarvikkeita.


Miten Tee Itse lehti tilataan?

Lehtitilaus tehdään aina lehden kustantajan sivulta.

Lehtitilauksen pääset tekemään, kun klikkaat kohdasta ”Katso tarjous”, jolloin siirryt automaattisesti lehden kustantajan sivulle, josta löytyy kaikki ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tilaajalahjat.

Kustantajan sivulla voit vapaasti valita mieleisen lehtitarjouksen ja tilaajalahjan sekä täyttää tilauslomakkeen.

Kustantajan sivulla on käytössä kaikki yleisimmät maksutavat, joilla voit maksaa lehtitilauksen.

Tilausvahvistuksen saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun lehtitilauksesi on vastaanotettu.


Voiko Tee Itse lehden tilata lahjaksi?

Kyllä voi. Lahjatilaus on yhtä helppoa tehdä kuin normaalikin lehtitilaus.

Valitse tilauslomakkeesta lahjatilaus ja täytä lehden vastaanottajan ja lehtitilauksen maksajan tiedot erikseen.

Muista, että lahjatilauksissa tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle. Tilauslomakkeen lähettämisen jälkeen saat vielä tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, josta voit tarkistaa lehtitilauksen tiedot.


Voiko lehden tilata sähköpostitse?

Tee Itse lehteä ei voi tilata sähköpostitse. Lehtitilauksen voi tehdä kustantajan sivulla olevalla tilauslomakkeella.


Tilasin lehden kestotilauksena. Loppuuko lehden tulo automaattisesti?

Kaikki kestotilaukset pitää irtisanoa erikseen. Kestotilauksissa lehti ilmestyy sinulle niin kauan, kunnes irtisanot tilauksesi. Katso alta, miten lehtitilauksen voi irtisanoa.


Olen tilannut Tee Itse lehden määräaikaisesti. Tuleeko lehtitilaus irtisanoa erikseen?

Määräaikaiset tilaukset päättyvät aina automaattisesti, eikä lehtitilausta tarvitse perua.


Päättyykö lehtitilaus, jos jätän laskun maksamatta?

Laskun maksamatta jättäminen ei katkaise lehtitilausta.

Laskun maksamatta jättämisestä kertyy sinulle vain turhia lisäkuluja.


Miten Tee Itse lehden lehtitilaus irtisanotaan?

Tee Itse lehden lehtitilauksen voi perua joko puhelimitse tai vaihtoehtoisesti verkossa.

Voit hoitaa kaikki lehtitilaukseen liittyvät asiat osoitteessa: www.bonnierpublications.fi/asiakaspalvelu. Palvelussa voit seurata voimassa olevia lehtitilauksia, tehdä osoitteenmuutoksen tai irtisanoa lehtitilauksen. Kirjaudu sisään omalla asiakasnumerolla, joka löytyy helpoiten laskustasi.

Kaikki lehtitilaukseen liittyvät asiat voi hoitaa myös puhelimitse numerossa: 0207 608 560.


Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Bonnier Publications

Puhelin: 0207 608 560 ( 9.00-16.00 )

Lehtitarjouksia.com
Logo