Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Tieteen Kuvalehti

tieteen kuvalehti tarjous

Tieteen Kuvalehti lyhyesti

 • Tieteen kuvalehti on pohjoismaiden suosituin tiedelehti.
 • Se paikkaa mahdolliset aukot yleistietämyksessäsi.
 • Saat luotettavan suodattimen, jotta pysyt aina ajan tasalla.
 • Saat pääsyn tieteellisen tutkimuksen etulinjaan.
 • Joka numerossa käsitellään lääketiedettä, luontoa, tekniikkaa sekä kulttuuria.
 • Tilaajana pysyt ajan tasalla tieteen merkittävimmistä läpimurroista.
 • Aiheita käsitellään asiantuntevasti, ymmärrettävästi ja viihdyttävällä tavalla.
 • Lehti tutkii kiehtovaa maailmaa, jossa elät. Tahdotko mukaan löytöretkelle?
 • Tieteen Kuvalehti tarjous on voimassa rajoitetun ajan, tilaa omasi jo tänään.

 


Hyödynnä Tieteen Kuvalehti tarjous ja tilaa lehti netistä

Hyödynnä Tieteen Kuvalehti tarjous ja tilaa lehti lahjaksi

Hyödynnä Tieteen Kuvalehti tarjous ja tilaa lehti joululahjaksi

Esimerkkejä Tieteen Kuvalehden tarjouksista

Alla olevat tarjoukset ovat esimerkkejä Tieteen Kuvalehden tarjouksista. Katso ajankohtaiset lehtitarjoukset klikkaamalla kohdasta ”Katso tarjous”.

2 numeroa vain 7,90 euroa
2 numeroa vain 7,90 euroa
+ Verenpainemittari (Arvo 46,00 euroa)

Tieteen Kuvalehti tarjous: 2 numeroa hintaan 7,90 euroa ja kaupan päälle:

Digitaalinen verenpainemittari (Arvo 46,00 euroa)

Mittaa verenpaineesi kätevästi kotona, jolloin havaitset poikkeamat ajoissa. Korkea verenpaine ei tunnu mitenkään, sen havaitsee vain mittaamalla. Mittaamalla verenpaineen kaikessa rauhassa omassa kodissasi, saat todenmukaisia tuloksia. Voit mitata verenpaineen niin usein kuin haluat ja seurata sen kehitystä.

Korkea verenpaine on kansantauti, jota moni sairastaa tietämättään. Kun sinulla on oma verenpainemittari, voit seurata omaa ja perheenjäsentesi terveydentilaa ja toimia ajoissa. Korkea verenpaine lisää monien sairauksien, kuten veritulpan ja aivoverenvuodon, riskiä. Elektronisella verenpainemittarilla voit mitata verenpaineesi itsenäisesti, milloin itse haluat.

Lisäksi saat oppaan Näin pidät verenpaineesi kurissa.
Mitä varhemmin verenpaineen kohoamisen huomaa, sitä parempi, sillä varhaisessa vaiheessa asiaan voi vielä vaikuttaa. Verenpaineen kohoamista voi myös ehkäistä ennalta.

Lisäksi saat nämä:

Kattava opas verenpaineen pitämisestä kurissa
8 verenpaineystävällistä ruokaohjetta
Verenpainetta laskeva kotikuntoiluohjelma

Tekniset tiedot:

Helppokäyttöinen
Tarkat, standardienmukaiset mittaustulokset
Näyttää kolmen viimeisimmän mittauksen keskiarvon
Mahdollisuus asettaa kaksi eri käyttäjää, joiden tuloksia seurataan
Virtalähteenä 4 kpl AA-paristoja (eivät mukana pakkauksessa)

tieteen kuvalehti tarjous

2 numeroa vain 8,90 euroa
2 numeroa vain 8,90 euroa
+ Varavirtalähde (Arvo 45,00 euroa)

Tieteen Kuvalehti tarjous: 2 numeroa hintaan 8,90 euroa ja kaupan päälle:

Tehokas varavirtalähde pikalatauksella (Arvo 45,00 euroa)

Tehokas varavirtalähde pikalatauksella on erinomainen apu, kun sinun tarvitsee saada nopeasti virtaa mobiililaitteeseesi.
Tehokkaasta varavirtalähteestä saat puhelimeesi tai tablettiisi hetkessä virtaa, missä ikinä liikutkin.
Se voi olla pelastuksesi, kun puhelimesta, tabletista tai kamerasta loppuu virta reissun päällä.

Varavirtalähteen 10 000 mAh:n latausteho riittää monen laitteen lataamiseen samanaikaisesti. Lataaminen käy Quick charge 3.0 -tekniikalla jopa 80 % tavallista nopeammin. Ilmaisin näyttää aina kuinka paljonko virtaa on jäljellä.

Tekniset tiedot:

10 000 mAh
Quick charge 3.0 -lataustekniikka
USB-C- ja USB-A-yhteensopiva
Valo
Mitat: 149 x 71 x 15 mm
USB-johto mukana

2 numeroa vain 19,90 euroa
2 numeroa vain 19,90 euroa
+ Langattomat kuulokkeet (Arvo 46,00 euroa)

Tieteen Kuvalehti tarjous: 2 numeroa hintaan 19,90 euroa ja kaupan päälle:

True Wireless in-ear langattomat kuulokkeet (Arvo 46,00 euroa)

Puhelimesta korviin ulottuva johto haittaa liikkumista. True Wireless in-ear -kuulokkeiden avulla voit kuunnella musiikkia suoraan puhelimesta ilman johtoa. Niiden ansiosta et tarvitse kookkaita kuppikuulokkeita, eikä johtokaan mene solmuun taskussa. Saat liikkumisen vapautta.

Lisäksi True Wireless in-ear -kuulokkeet ladataan, kun asetat ne koteloonsa. True Wireless in-ear -kuulokkeet auttavat nauttimaan musiikista helpommin, eikä äänenlaadusta tarvitse tinkiä. True Wireless in-ear -kuulokkeiden avulla voit myös puhua handsfree-puheluita ilman että taskussa sotkuun menneestä johdosta täytyy etsiä painiketta.

Kuuntele musiikkia helpommin ja ilman häiritseviä taustaääniä True Wireless in-ear-kuulokkeiden avulla.

Tekniset tiedot:

Langattomat kuulokkeet
Kirkas ja voimakas äänentoisto
Automaattinen lataus kotelossa

tieteen kuvalehti tarjous

Tieteen Kuvalehti on pohjoismaiden suosituin tiedeaikakauslehti

Oletko miettinyt maailmaan ja tieteeseen liittyviä kysymyksiä, mutta et ole saanut niihin vielä järkevää vastausta?

Oletko pohtinut esimerkiksi seuraavia asioita? Miten elämä syntyi? Mitä oli ennen alkuräjähdystä? Mikä aine on maailman lujinta?

Haluatko saada vastauksen edellä esitettyihin kysymysten lisäksi moniin muihin mieltä askarruttaviin asioihin? Jos vastasit myönteisesti, suosittelemme hyödyntämään Tieteen Kuvalehti tarjous.

Tieteen Kuvalehti kertoo muun muassa solujen sisältämästä DNA:sta ihmisen uskomattomiin aivoihin ja universumin kaukaisimpiin galakseihin. Tieteen Kuvalehti tutkii ja tarjoaa tietoa kiehtovasta maailmasta, jossa elät.

Tieteen kuvalehti on Pohjoismaiden suosituin tiedelehti, jonka jukaisijana toimii Bonnier Publications. Se vie lukijat jokaisessa numerossa tutkimusmatkoille maailman syvimmistä kuiluista aina universumin uloimmille reunoille.

Suuren suosion saavuttanut Tieteen kuvalehti antaa vastauksen elämän suuriin kysymyksiin. Se käsittelee maailmaan ja tieteeseen liittyviä asioita asiantuntevasti, ymmärrettävästi ja aina viihdyttävällä tavalla.

Tilaajat pääsevät seuraamaan ensimmäisten joukossa tieteen uusimpia edistysaskeleita havainnollisesti 18 kertaa vuodessa ilmestyvästä lehdestä.

Lehden tarjoamiin tietohin voi aina luottaa, sillä lehden mielenkiintoisissa jutuissa on mukana asioiden sekä ilmiöiden tieteelliset selitykset. Lehdessä käsitellään laajasti eri aiheita, kuten mm luontoa, tekniikkaa, lääketiedettä ja kulttuuria.

Tieteen kuvalehdessä on paljon opettavaista sisältöä, mikä sopii koko perheelle. Tilaajana saat käyttöösi myös useita sähköisiä palveluita, kuten e-lehtiä, laajan artikkeliarkiston sekä videosivuston.

Mitä vielä odotat? Lunasta Tieteen Kuvalehti tarjous nyt, sillä tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan.

Tieteen Kuvalehti tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa

Etsitkö sopivaa lahjalehteä henkilölle, joka on kiinnostunut maailmasta ja tieteestä? Joka haluaa lähteä jännittävälle tutkimusmatkalle maailman syvimmästä kuilusta aina universumin uloimmille reunoille saakka ja tutustu tieteen uusimpiin saavutuksiin sekä jännittäviin kertomuksiin teknologisista läpimurroista?

Mikäli vastasit myönteisesti edes yhteen kysymykseen, suosittelemme hyödyntämään Tieteen Kuvalehti tarjous.

Tieteen kuvalehti sopii kaikille uteliaille ja tiedonjanoisille tieteestä kiinnostuneille henkilöille ikää ja sukupuolta katsomatta. Sen sisältö on opettavaista sekä mielenkiintoista luettavaa tieteestä ja maailmasta kiinnostuneille henkilöille.

Lehti on helppolukuinen ja helposti ymmärrettävä vaikka siinä käsitellään mitä ihmeellisimpiä asioita. Lehti vie lukijansa aivan uusiin paikkoihin ja kertoo tarkasti esimerkiksi ihmiskehon ihmeellisistä ominaisuuksista.

Juuri sen takia se on yksi suosituimmista lahjalehdistä heille, jotka ovat kiinnostuneita tieteestä.

Lehti tilataan usein syntymäpäivälahjaksi, ystävänpäivälahjaksi, isänpäivälahjaksi tai muuten vain tieteestä kiinnostuneelle ystävälle.

Lehti on nykyään todella suosittu lahja, koska siitä riittää iloa pitemmäksi aikaa lahjansaajalle.

Tieteen Kuvalehden lahjatilaus sisältää samat tilaajalahjat kuin itselle tilatessakin. Tilaajalahjoja on yleensä kaksi tai kolme, joista tilaaja saa valita yhden lehtitilauksen yhteydessä ilmaiseksi. Tilaajalahjan arvo on yleisesti noin 30-100 euroa.

Muista, että tilaajalahja lähetetään aina lehtitilauksen maksajalle, joten jos tilaat lehden lahjaksi, saat tilaajalahjan itsellesi noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen tekemisestä.

Tieteen Kuvalehti tarjous on juuri nyt erittäin edullinen ja tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan, joten nyt on hyvä tilaisuus tehdä lahjatilaus tarjoushintaan.

 • Tekniset tiedot

  • Kustantaja: Bonnier Publications Oy
  • Aloitusvuosi: 1984
  • Kieli: Suomi
  • Maa: Suomi
  • Ilmestyminen: 18
  • Irtonumero: Alkaen 10,95€/kpl
  • Päätoimittaja: Ebbe Rasch
 • Kuka lehteä lukee?

  • Suunnattu: Tieteestä kiinnostuille henkilöille
  • Lukijamäärä: 222 000
  • Mieslukijoita: 67 %
  • Naislukijoita: 33 %
  • Lukuminuutit: 65 min
  • Lukijoiden ikä: 35 – 65 vuotta
  • Lähteet: KMT

Tieteen Kuvalehti tarjouksen tilaajaedut

1Ilmainen toimitus – Tilaajana saat lehdet kotiin kannettuna ilman toimituskuluja. Näin saat aina tuoreimman numeron suoraan kotiin tai työpaikalle toimitettuna huomattavasti edullisemmin kuin ostamalla jokaisen numeron erikseen irtonumerona.
2Uusi sovellus – Tieteen Kuvalehti tarjous sisältää nyt myös uudistuneen sovelluksen käyttöoikeuden. Saat mobiililaitteisiisi päivittäin mullistavia tiedeuutisia. Lue, kuuntele ja katso viedoita sovelluksesta, kun olet liikkeellä.
3Sivuston käyttöoikeus – Pohjoismaiden suurin tieteeseen keskittyvä sivusto sinulle, joka olet aidosti tiedonhaluinen. Tilaajana saat käyttöösi valtavan arkistomme artikkelit sekä paljon digitaalista lisämateriaalia, kuten Nörttialue ja tietokilpailut.
1Tilaajalahja – Tieteen Kuvalehti tarjous on tunnettu erittäin edullisista lehtitarjouksista ja arvokkaista tilaajalahjoista. Lehtitilauksen yhteydessä saat valita arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle täysin maksutta. Tilaajalahjan arvo on yleisesti 30-100 euroa.

Usein kysyttyä Tieteen Kuvalehti tarjouksesta

Miksi Tieteen Kuvalehti tarjous kannattaa hyödyntää?

Saat lehtitilauksen huomattavasti edullisemmin ja tilaajalahjan ilmaiseksi kuin ostamalla jokaisen numeron erikseen irtonumerona. Tilaajana saat tuoreen numeron kotiin toimitettuna postikuluitta. Tilaus sisältää myös muita tilaajaetuja, kuten digiliite ja lehden verkkosivun valtavan arkiston käyttöoikeuden.

Kuinka kauan Tieteen Kuvalehti tarjous on voimassa?

Tieteen Kuvalehti tarjous on voimassa yleensä useamman kuukauden ajan, jonka jälkeen tilalle päivitetään uusi tarjous ja tilaajalahja.

Miten Tieteen Kuvalehti tilataan?

Sivustomme kautta voit tehdä lehtitilauksen ajankohtaiseen tarjoushintaan. Klikkaamalla kohdasta katso tarjous, siirryt automaattisesti lehden tilaussivuille. Seuraa sivuston ohjeita ja täytä tilauslomakkeeseen vaaditut tiedot. Tilausvahvistuksen saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun lehtitilaus on vastaanotettu.

Onko Tieteen Kuvalehti tarjous voimassa puhelin- tai sähköpostitilauksissa?

Tarjous on voimassa vain nettitilauksissa, joten lehtitilausta ei voi tehdä palvelumme kautta puhelimitse tai sähköpostilla.

Kuinka nopeasti tilaajalahja toimitetaan?

Tilaajalahjan toimitusaika on noin 2 viikkoa maksun kirjautumisesta.

Onko Tieteen Kuvalehti tarjous voimassa lahjatilauksissa?

Lehtitarjous on voimassa aina myös lahjatilauksissa. Palvelumme kautta voit siirtyä katso tarjous napin kautta lehden tilaussivuille, jossa voit tehdä lahjatilauksen.

Milloin voin irtisanoa lehtitilauksen?

Tarjousjakson jälkeen tilaus jatkuu aina kestotilauksena, kunnes lehtitilaus irtisanotaan. Voit kuitenkin peruuttaa tilauksen milloin vain.

Miten Tieteen Kuvalehti irtisanotaan?

Voit irtisanoa tilauksesi soittamalla henkilökohtaiseen asiakaspalveluun tai vaihtoehtoisesti peruuttaa tilauksen verkossa.

Lehden irtisanominen

Tieteen Kuvalehti tarjous on jatkuva tilausmuoto, eli kestotilaus.

Voit irtisanoa tilauksesi soittamalla henkilökohtaiseen asiakaspalveluun tai verkossa.

Ohjeet irtisanomiseen ja peruuttamiseen löydät täältä: Kestotilauksen peruminen

Tieteen Kuvalehti asiakaspalvelu

Bonnier Publications Oy

0207 608 560 (9.00-16.00)

Lehtitarjouksia.com
Logo