Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Muumi

muumi-lehtiTilaa Muumi-lehti netistä

 • Muumi-lehti on 3-6-vuotiaille suunnattu sarjakuvalehti.
 • Sarjakuvalehden opettavaisissa ja hauskoissa tarinoissa seikkailevat Muumipappa, Muumimamma, Muumipeikko, Niiskuneiti, Nuuskamuikkunen, Pikku Myy, Nipsu ja monet muut Muumilaakson asukkaat.
 • Muumi-lehti sisältää viihdyttäviä sarjakuvia, jotka sopivat mainiosti alle kouluikäisille, väritys- & puuhatehtäviä, iltasatuja, julisteen tai yllätyslahjan sekä muumi-kilpailuja, joista voi voittaa palkintoja.
 • Suosittu lastenlehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa.
 • Muumi-lehti kuuluu Egmont Kustannus Oy:n monipuoliseen lehtivalikoimaan.
 • Muumi-aiheisia kirjoja, leluja, pelejä ja astioita voi tilata myös netistä.

 

 

Tilaa suosittu sarjakuvalehti nyt jopa 41% edullisemmin netistä

tilaa muumi-lehti

Muumi-lehti on värikäs, iloinen ja hyväntuulinen alle kouluikäisten oma sarjakuvalehti, jossa seikkailevat Tove Janssonin luomat äärimmäisen suositut ja rakastetut Muumi-hahmot. Lehden opettavaiset ja hauskat seikkailut päättyvät aina onnellisesti ja ne sopivat hyvin 3-6-vuotiaille lapsille. Sarjakuvien lisäksi lehdestä löytyy pienille lapsille mukavia Muumi-aiheisia puuha- & väritystehtäviä, iltasatuja, julisteita tai yllätyslahja sekä muumi-kilpailuja.

Muumi-lehti on nyt tilattavissa palvelumme kautta jopa 40% normaalihintaa edullisemmin. Katso lehden ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tilaa alle kouluikäisten kestosuosikki tarjoushintaan netistä. Kaikki tarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden etuhintaan myös lahjaksi esimerkiksi kummilapselle.

Muumi-lehti on tilattavissa verkosta vuoden (12 numeroa) tai puolen vuoden (6 numero) tilausjaksolla määräaikaistilauksena tai vaihtoehtoisesti hieman edullisemmin jatkuvana kestotilauksena. Määräaikaistilaus on voimassa sovitun tilausjakson ajan, jonka jälkeen tilaus päättyy automaattisesti. Kestotilaus on aina jatkuva tilaumuoto, jossa tilaus uusiutuu automaattisesti tilausjakson päättyttyä kunnes tilaaja irtisanoo lehtitilauksen ilmoittamalla asiasta lehden kustanjalle puhelimitse tai netissä.

Muumi-lehden voi tilata lahjaksi määräaikais- tai kestotilauksena. Lahjatilaus on kuitenkin helpoin tehdä määräaikaistilauksena, koska silloin lehden vastaanottajan ei tarvitse perua lehtitilausta erikseen, vaan lehden ilmestyminen loppuu automaattisesti sovitun tilausjakson loputtua.

Miksi Muumi sarjakuvalehti sitten kannattaa tilata verkosta? Tekemällä tilauksen netissä saat lehtitilauksen noin 40% edullisemmin normaalihintaan verrattuna ja voit itse valita tilaatko lehden kestotilauksena, määräaikaisesti, itselle vai lahjaksi. Lisäksi kaikki lehden tilaajat saavat ensimmäisten joukossa tuoreen lehden kotiin kannettuna ilman toimituskuluja.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: poikienlehdet, tyttöjenlehdet, lahjalehdet lapselle.

Muumi-lehti on pienten lasten oma sarjakuvalehti

Muumi-lehti on pienten tyttöjen ja poikien yhteinen sarjakuvalehti, joka on täynnä jännittäviä ja opettavaisia tarinoita. Sarjakuvissa seikkailevat kaikki Muumilaakson tarinat TV-sarjasta tutut muumi-hahmot ja heidän ystävät. Pienten lasten kestosuosikki ilmestyy 12 kertaa vuodessa ja sitä julkaisee Egmont Kustannus Oy. Vuodesta 1991 lähtien ilmestynyt lastenlehti on suunnattu alle kouluikäisille noin 3-6 vuotiaille lapsille.

Muumi-lehti on aina yhtä hyväntuulinen, iloinen ja värikäs sarjakuva- ja puuhalehti. Se sisältää hauskoja lämminhenkisiä helposti seurattavia sarjakuvia, pienille lapsille suunniteltuja puuhatehtäviä & väritystehtäviä, Muumi-aiheinen juliste tai yllätyslahja, iltasatuja sekä Muumi-aiheinen kilpailu, josta perheen Muumi-fani voi voittaa itselleen erilaisia palkintoja.

Muumi-lehti tarjoaa tilaajille jokaisessa numerossa aivan uusia tarinoita, joiden kuvituksen takana ovat suomalaiset alan ammattilaiset. Lehden tarinat ovat aina yhtä hauskoja ja ne on suunniteltu pienille lapsille sopiviksi. Kaikissa sarjakuvalehden tarinoissa on aina onnellinen loppu, vaikka niissä käsitelläänkin toisinaan jännittäviä asioita.

Muumi-lehti on tilattavissa verkosta vuoden (12 numeroa) tai puolen vuoden (6 numeroa) tilausjaksolla määräaikaistilauksena tai edullisena kestotilauksena. Vaihtoehtoisesti lehden voi ostaa irtonumerona lehtipisteestä. Mikäli aiot tutustua sarjakuvalehteen lehtipisteessä, niin suosittelemme vilkaisemaan samalla Muumi Puuhat – lehteä, joka sisältää todella paljon eritasoisia tehtäviä yli 5-vuotiaille lapsille.

Lehden tiedot tiivistettynä:

 • Lehden nimi: Muumi
 • Kustantaja: Egmont Kustannus Oy
 • Aloitusvuosi: 1991
 • Kieli: Suomi
 • Ilmestyy: 12 kertaa / vuosi
 • Mieslukijoita: 39 %
 • Naislukijoita: 61 %
 • Lukijoiden ikä: 3–6 vuotta
 • Irtonumero: Lehtipiste 6,90€
 • Päätoimittaja: Jukka Torvinen

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Egmont Kustannus Oy

Käyntiosoite: Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki

Postiosoite: Egmont Kustannus Oy Ab PL 1269 00101 Helsinki

Sähköposti: palaute@egmont.fi

Lehtitarjouksia.com
Logo