Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Good Food

good foodGood Food Englanti

 • Good Food on englanninkielinen aikakauslehti, joka on myös englannin myydyin ruokalehti.
 • Lehden asiantuntijatiimi poimii jokaiseen julkaisuun jopa 80 uutta huolellisesti testattua ruokareseptiä.
 • Julkaisu on tarjonnut kuluttajille herkullisia reseptejä jo vuodesta 2006 lähtien, joten se tietää varmasti mikä lukijoita kiinnostaa.
 • Luotettavia helppolukuisia reseptejä löytyy jokaiseen tilaisuuteen, kuten perheillallisiin, arkeen sekä erilaisiin juhlatilaisuuksiin.
 • Lehden loistavat vinkit ja ohjeet inspiroivat opettelemaan valmistamaan erilaisia ruokia sekä kokeilemaan laidasta laitaan uutta.
 • Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa ja sitä kustantaa Immediate Media Co.

 

Tilaa Englannin myydyin ruokalehti nyt erikoistarjoushintaan netistä

good food

Good Food on noussut Britannian ostetuimmaksi ruokalehdeksi. Monipuolinen julkaisu esittelee joka kuukausi yli 80 uutta ruokareseptiä, joilla valmistat herkullisia aterioita arkena, illallisiin ja juhliin. Ruokalehden asiantuntijat luovat uusia reseptejä ja testaavat jokaisen perusteellisesti sekä antavat vinkkejä ja opastavat ruoan valmistuksen jokaisessa vaiheessa. Jokaisessa lehdessä on myös sopivassa suhteessa viihdettä ja julkkiskokkien ruoka-annoksi.

Good Food lehti on ostettavissa lehtipisteistä kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaa ja tilattavissa tarjoushintaan verkosta kuukausittain kotiin kannettuna ilmaiselle toimituksella. Katso edullisin Good Food tarjous ja mahdolliset tilaajalahjat katso tarjous napista. Lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa.

Good Food lehti on tilattavissa internetistä alehintaan vuoden mittaisena määräaikaistilauksena itselle tai lahjaksi ystävälle. Määräaikaistilaus on varmasti vaivattomin tilaustapa, sillä sitä ei tarvitse erikseen irtisanoa, vaan lehden ilmestyminen päättyy tilausjakson viimeiseen numeroon. Lehtitarjoukset vaihtuvat noin muutaman kuukauden välein, joten lehti voi olla toisinaan tilattavissa myös kestotilauksena, joka tulee irtisanoa erikseen.

Miksi Good Food lehti sitten kannattaa tilata mielummin netistä? Monet valitsevat nettitilauksen edullisemman hinnan, ilmaisen postituksen sekä helppouden takia. Lehtitilauksen voi tehdä kotoa käsin milloin vain omalla puhelimella, tietokoneella tai tabletilla muutamassa minuutissa. Nettitilauksen lehdet tulevat huomattavasti edullisemmaksi kuin ostamalla koko vuosikerran lehti kerrallaan irtonumerona lähimmästä lehtipisteestä.

Lisää edullisia lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: englanninkieliset lehdet, ulkomaiset lehdet.

Good Food on ylivoimaisesti Englannin suosituin ruokalehti

Good Food on englanninkielinen Immediate Median julkaisema kuukausittain ilmestyvä ruokalehti, joka on tällä hetkellä Britannian myydyin ruoka-aiheinen aikakauslehti. Se on täynnä erittäin laadukkaita ruokareseptejä, jokaisessa numerossa esitellään jopa yli 80 uutta reseptiä. Lehden asiantuntijatiimi suunnittelee ja testaa jokaisen reseptin ja tarjoaa kuluttajille hyödyllisiä vinkkejä ja ohjeita, jotka auttavat valmistuksen jokaisessa vaiheessa.

Good Food sisältää monipuolisesti erilaisia reseptejä aina herkullisista pikkunaposteltavasta juhlatilausuuksien kattauksiin sekä runsaasti nopeasti valmistettavia arkireseptejä, joita ei tarvitse valmistaa tuntikausia. Mikäli olet seurannut saman nimistä BBC-ohjelmaa niin tiedät takuulla, että kyseessä on monipuolinen ja korkealaatuinen ruokalehti, joka pitää sisällään loistavien reseptien lisäksi sopivassa suhteessa viihdettä.

Good Food sopii harrastajille, ammattikokeille kuin aivan tavallisille ihmisillekki, jotka nauttivat toisinaan erikoisten ruokareseptien testaamisesta kuin viikottain helposti valmistettavien perus arkiruokien tekemisestä. 100-sivuinen lehti pitää kansien välissä helppoja, nopeita arkiruokia, jotka eivät kuitenkaan ole tylsiä sekä haastavia juhlaruokia, joihin et välttämättä ole aikaisemmin törmännyt. Lisäksi jokainen numero tarjoaa hyviä neuvoja, vinkkejä ja ideoita.

Good Food on esitellyt ja luonut upeita reseptejä kotikokeille jo vuosikausia, joten se tietää takuulla, mitä tilaajat odottavat ja vaativat hyvältä ruokalehdeltä. Sen luotettavat ja perusteellisesti testatut ruokareseptit, alan parhaiden asiantuntijoiden jakama tieto, inspiroivat kuvat sekä tarkat ja helpot ohjeet ovat saaneet paljon kiitosta lehden lukijoilta. Se on saanut jo yli miljoona lukijaa kokeilemaan uusia ainesosia ja oppimaan uusia kokkaustaitoja!

Oletpa sitten ammatilainen, harrastaja, aloitteleva kotikokki tai innokas kokeilija on Good Food lehdellä varmasti paljon hyödyllistä tietoa, ideoita ja vinkkejä juuri sinulle! Vaikka julkaisusta suurin osa on ruokareseptejä ja ammattilaisten tarjoamia ideoita ja vinkkejä, niin mahtuu jokaiseen numeroon myös paljon muuta sisältöä, kuten esimerkiksi ammattikokkien haastatteluja sekä heidän suunnittelemien annoksien ruotimista.

Good Food tiivistettynä:

 • Kustantaja: Immediate Media Co
 • Maa: Iso-Britannia
 • Kieli: Englanti
 • Aloitusvuosi: 2006
 • Ilmestyminen: 12 numeroa / vuosi
 • Lukijamäärä: 1 400 000
 • Mieslukijoita: 19 %
 • Naislukijoita: 71 %
 • Irtonumeron hinta: Lehtipiste 8,40 €/kpl
 • Päätoimittaja: Gillian Carter
10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.85 (1 votes)
Lehtitarjouksia.com
Logo