Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Guardian Weekly

guardian weeklyGuardian Weekly Englanti

 • Guardian Weekly on yksi maailman ostetuin kansainvälisistä joka viikko ilmestyvistä sanomalehdistä.
 • Se tarjoaa ainutlaatuisen kattauksen kansainvälisiä uutisia, kulttuuria, politiikkaa ja kommentaareja.
 • Uutislehti tarjoilee kuluttajille parhaat palat jopa neljästä johtavasta sanomalehdestä mm: Guardian- ja Observer-lehdistä, Ranskan päivälehdestä sekä Washington Postista.
 • Guardian Weekly on kiistatta yksi maailman tiedottavimmista ja kirjallisimmista sanomalehdistä, jonka laadukkaita debattiartikkeleita muiden maiden toimittajat pyrkivät tekemään.
 • Sanomalehti on tilattavissa vuoden, kahden ja kolmen vuoden tilausjaksolla määräaikaistilauksena suoraan kotiin kannettuna.
 • Lehden toimitusaika on noin 8 – 15 viikkoa.

 

Tilaa Guardian Weekly sanomalehti etuhintaan määräaikaistilauksena

guardian weekly

Guardian Weekly on brittiläinen viikottain ilmestyvä uutislehti, joka on kerännyt historiansa aikana erittäin laajan lukijakunnan. Se on brittilehdistä ylivoimaisesti laajimmalle levinnyt sanomalehti, sitä julkaistaan jo yli 170 eri maassa. Uutislehden lukija on takuulla perillä maailmalla tapahtuvista asioista, sillä lehti kokoaa yhteen kuluneen viikon tärkeimmät artikkelit seuraavista päivälehdistä Guardian, The Observer, The Washington Post ja Le Monde.

Guardian Weekly on saatavilla kautta maan hyvin varustelluista lehtipisteistä kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan ja tilattavissa verkosta alehintaan suoraan kotiin toimitettuna ilmaisella postituksella. Katso ajankohtainen Guardian Weekly tarjous ja tilaukseen sisältyvät tilaajalahjat katso tarjous napista. Kaikki lehtitarjoukset ovat tietystin voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden itselle tai lahjaksi.

Guardian Weekly on tilattavissa internetistä Suomeen toimitettuna yhden, kahden tai kolmen vuoden tilausjaksolla edullisena määräaikaistilauksena. Lehtitarjoukset vaihtuvat kuitenkin melko usein, joten lehti voi olla välillä tilattavissa myös kestotilauksena. Määräaikaistilaus on vaivattomin tapa tilata lehti kotiin, sillä sitä ei tarvitse ikinä peruuttaa erikseen vaan lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti kampanjan viimeiseen numeroon.

Miksi Guardian Weekly sitten kannattaa tilata mielummin netistä? Suurin osa valitsee nettitilauksen sen helppouden, edullisemman hinnan ja ilmaisen toimituksen takia. Lehtitilauksen voi tehdä itselle tai lahjaksi kaverille jopa minuutissa omalla pöytätietokoneella, kannettavalla, puhelimella tai tabletilla. Lisäksi lehden voi tilata silloin kuin se itselle parhaiten sopii, sillä palvelu on avoinna joka päivä, myös viikonloppuisin.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: englanninkieliset lehdet, ulkomaiset lehdet.

Guardian Weekly on ainutlaatuinen sekoitus tärkeimpiä kansainvälisiä uutisia

Guardian Weekly on englanninkielinen kerran viikossa ilmestyvä sanomalehti, jota kustantaa Guardian Media Group. Se on yksi maailman vanhimmista kansainvälisistä sanomalehdistä, sillä sitä on julkaistu jo vuodesta 1919 lähtien. Laadukas uutislehti on kerännyt vuosien aikana valtavan lukijakunnan, sillä on lukijoita yli 170 maassa.

Sanoma- ja uutislehti Guardian Weekly perustettiin noin 100 vuotta sitten. Ensimmäinen lehti painettiin viikon Versailles’n rauhansopimuksen jälkeen vuonna 1919. Silloin lehden päätarkoituksena oli levittää brittiläisiä ideoita Yhdysvaltoihin ensimmäisen maailmansodan jälkeen. Tuolloin lehdessä pyrittiin jakamaan tietoa erilaisista asioista, jotka olivat parhaita, mielenkiintoisia sekä muista erottuvia Manchester Guardianissa.

Guardian Weekly uutislehteä on pitkän historian aikana painettu myös väliaikaisesti kevyemmälle paperille ”lentopostipainoksena”, joka jaettiin tilaajille kaikkialle, missä se ei muutoin ollut saatavilla. Laadukas, asiapitoinen ja ajankohtaisia asioita käsittelevä uutislehti pohjautuu The Guardian -lehden toimituksellisiin resursseihin ja lisäksi se julkaisee parhaita artikkeleita mm: The Observer, The Washington Post ja Le Monde -sanomalehdestä.

The Guardian Weeklyn laadukas sisältö on kiinnostanut myös useita maailman valtiomiehiä, kuten Nelson Mandelaa, joka tilasi sanomalehden vankila-aikanaan, sillä se tarjosi ”ikkunan muuhun maailmaan”. George W. Bush on tiettävästi ensimmäinen Yhdysvaltain presidentti Jimmy Carterin jälkeen, joka ei tilannut kyseistä sanomalehteä. Poliittiselta linjaukseltaan uutislehteä pidetään keskusta-vasemmistolaisena.

Sanomalehti on kokonaisuudessaan erittäin monipuolinen, ajankohtainen, asiapitoinen ja ainutlaatuinen julkaisu täynnä kansainvälisiä uutisia, kulttuuria, politiikkaa ja kommentaareja. Sitä lukee viikottain sadat tuhannet ihmiset ympäri maailmaa, jopa yli 170 eri maassa. Joka viikkoisessa julkaisussa on runsaasti harkitusti valittuja uutisia, artikkeleita ja kirja-arvosteluja. Se on kuin neljä maailman suurinta sanomalehteä samassa paketissa!

Guardian Weekly tiivistettynä:

 • Julkaisija: Guardian Media Group
 • Aloitusvuosi: 1919
 • Maa: Iso-Bristannia
 • Kieli: Englanti
 • Ilmestyminen: 52 numeroa / vuosi
 • Levikki: 42 900
 • Mieslukijoita: 68 %
 • Naislukijoita: 32 %
 • Päätoimittaja: Abby Deveney
10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.83 (2 votes)
Lehtitarjouksia.com
Logo