Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

The Economist

the economistTilaa The Economist netistä

 • The Economist on englanninkielinen maailmanpolitiikan ja -talouden tapahtumia analysoiva, raportoiva ja kommentoiva sanomalehti.
 • Julkaisu tarjoaa uusia näkemyksiä kansainvälisiin uutisiin, arvovaltaista tietoa mm: maailmanpolitiikkaan, talouteen, tieteeseen ja teknologiaan sekä kattavia katsauksia kulttuurisuuntauksiin.
 • Globaalilla näkemyksellä kirjoitettu julkaisu luo syvällisiä ajatuksia / analyysejä herättäviä selvityksiä maailmanlaajuisista ongelmista ja niiden välisistä suhteista.
 • Säännöllisiä toimituksellisia aihealueita ovat mm: tiede, teknologia, taide, liike-elämä, talousasiat, kirja-arvostelut ja ympäristön kehitys.

 

 

Tilaa kattava englanninkielinen talousaiheinen julkaisu nyt etuhintaan verkosta

the economist

The Economist -lehti on englanninkielinen viikkosanomalehti, joka on perustettu syyskuussa vuonna 1843. Aikakauslehtien tapaan kiiltävälle paperille painetulla sanomalehdellä on erittäin kattava ja jatkuvasti kasvava maailmanlaajuinen toimittajajoukko. Lehteä kirjoitetaan ja toimitetaan mm: Lontoon, New Yorkin ja San Franciscon konttoreissa. Lehden timittajista ja muista työntekijöistä hieman yli 70% toimii ainoastaan Lontoossa.

The Economist lehti on saatavilla lehtipisteistä kautta maan irtonumerohintaan 7.50€ kappale ja vaihtoehtoisesti tilattavissa verkosta suoraan postilaatikkoon toimitettuna ilman postikuluja. Katso halvin The Economist tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat / digipalvelu yms katso tarjous napista. Lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksessa, joten voit tilata lehden samaan tarjoushintaan myös lahjaksi kaverille.

The Economist on tilattavissa netistä 26, 51 ja 153 numeron mittaisella tilausjaksolla määräaikaisesti, joka tarkoittaa käytännössä sitä, että lehtitilaus päättyy automaattisesti tilausjakson viimeiseen numeroon. Osa lehtitarjouksista sisältää myös suositun digipalvelun. Lehtitarjoukset muuttuvat melko tiuhaan, joten lehti voi olla välillä tilattavissa myös edullisena kestotilauksena, joka on usein määräaikaistilausta hieman halvempi vaihtoehto.

Miksi The Economist sanomalehti sitten kannattaa tilata mielummin verkosta? Lehtitilaus on aina hieman halvempi vaihtoehto kuin ostaa jokainen numero erikseen lehtipisteestä kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan. Lisäksi kaikki lehdet toimitetaan tilaajan imoittamaan osoitteeseen ilmaisella toimituksella. Voit tehdä lehtitilauksen omalla tietokoneella, kannettavalla, tabletilla tai matkapuhelimella muutamassa minuutissa!

Lisää edullisia lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: ulkomaiset lehdet, englanninkieliset lehdet.

The Economist on arvostettu viikoittainen tietopaketti maailman uutisista

The Economist on viikottain ilmestyvä englanninkielinen aikakauslehtien tapaan pienelle kiiltäväpintaiselle paperille painettu sanomalehti, joka on ilmestynyt jo huikean 175 vuoden ajan! Historiallisista syistä julkaisu pitää itseään edelleen sanomalehtenä, vaikka ulkoasultaan ja kooltaan se muistuttaa enemmän perinteistä aikakauslehteä. Paperisen lehden lisäksi lehden kotisivut ovat nousseet viime vuosien aikana erittäin suosituksi kanavaksi.

The Economist on suuri tietopaketti maailman poliittisista ja taloudellisista tapahtumista sekä uutisista. Jokaisessa numerossa on runsaasti arvovaltaista tietoa ja uusia näkemyksiä kansainvälisiin uutisiin sekä kattavia katsauksia kulttuurisuuntauksiin. Lehti raportoi, kommentoi ja analysoi joka viikko maailmanpolitiikan ja talouden tapahtumia. Kuukausittainen katsaus perehtyy tarkemmin tiettyihin maihin, teollisuusaloihin ja markkinoihin.

Sanomalehden säännöllisiä toimituksellisia aiheita ovat muun muassa Yhdysvallat, Eurooppa, Iso-Britannia, Kansainvälinen raportti, Kansainvälinen liiketoiminta, rahatalous, teknologia, taiteet ja kirjat. Oman kertomuksen mukaan sanomalehti ei ole ”taloustieteen kronikka”, vaan pyrkii aina osallistumaan vakavaan kilpailuun eteenpäin vievän älykkyyden ja edistystä estävän arvottoman tietämättömyyden välillä.

The Economist edustaa poliittisesti klassista ja ekonomista liberalismia, joka kannattaa vapaata maahanmuuttoa, vapaakauppaa, globalisaatiota ja samaa sukupuolta olevien avioliittoa. Lehti kutsuu itseään ”Adam Smithin ja Dadid Humen kaledonialaisen liberalismin tuotteeksi”. Lehden entinen päätoimittaja Bill Emmottin on sitä mieltä, että lehti on aina ollut liberaali, ei konservatiivi, mutta kirjoittajilla voi olla eri mielipiteitä.

Tilaa arvostettu sanomalehti edullisesti Lehtitarjouksia.com palvelun kautta ja säästät varmasti lehtitilauksessa! Huomaathan lehteä tilatessa, että tämän lehden toimitusaika on kotimaisia julkaisuja hieman pitempi, saat ensimmäisen numeron noin 4-8 viikon kuluttua lehtitilauksen tekemisestä. Mikäli et halua tilata lehteä verkosta kotiin kannettuna, voit ostaa lehden lähimmästä lehtipisteestä kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan.

The Economist lehti lyhyesti:

 • Kustantaja: The Economist Group
 • Maa: Iso-Britannia
 • Kieli: Englanti
 • Aloitusvuosi: 1843
 • Ilmestyminen: 51 numeroa / vuosi
 • Mieslukijoita: 50 %
 • Naislukijoita: 50 %
 • Irtonumeron hinta: Lehtipiste 7,50 € / kpl
 • Päätoimittaja: Zanny Minton Beddoes
10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)
Lehtitarjouksia.com
Logo