Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Auto Bild Suomi

auto bild suomiAuto Bild Suomi

 • Auto Bild Suomi on Suomen ajankohtaisin autolehti, joka tarjoaa hyödyllistä tietoa auton ostamisesta ja käytöstä.
 • Uudistunut / ajankohtainen ajoneuvolehti tarjoilee kattavat testit, koeajot ja vertailut ensimmäisenä.
 • Vuoden aikana tilaajat näkevät lähes jopa 500 auton koeajot.
 • Suositut 100 000 kilometrin kestotestit antavat mielenkiintoista sekä tarpeellista tietoa auton ostoon.
 • Lehti tarjoaa eniten testejä, eniten uutuuksia – ensimmäisenä.
 • Maailmanlaajuinen asiantuntemus, pohjaton innostus autoihin tekee Auto Bild Suomi lehdestä maamme parhaan autolehden!
 • Lehti ilmestyy 16 kertaa vuodessa ja sitä julkaisee Fokus Media Finland Oy.


 Tilaa Auto Bild Suomi nyt tarjoushintaan itselle tai lahjaksi!

auto bild suomi

-Tilaajana olet mukana 10 000€ arvonnassa-


Auto Bild Suomi lyhyesti

Auto Bild Suomi on Suomen useimmin ilmestyvä autolehti, joka tarjoilee 84-sivuisessa paketissa tuoreimmat autouutiset, hyötytietoa auton hankintaan ja käyttöön liittyen. Se pohjautuu Euroopan suurimpaan autolehteen, saksalaiseen Auto Bildiin. Lehdellä on oma asiantunteva toimitus suomessa, joka tuottaa lehteen muiden eurooppalaisten versioiden kanssa yhteisen aineiston lisäksi myös Suomen oloihin sopivaa sisältöä.


Auto Bild Suomi tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Auto Bild on myynnissä Lehtipisteissä ja R-kioskeissa ympäri maan kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan ja tilattavissa tarjoushintaan verkosta suoraan kotiin tai työpaikalle toimitettuna ilman postikuluja. Katso uusin Auto Bild tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat Tilaa tästä napista. Lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden huomattavasti normaalihintaa halvemmalla myös lahjaksi.


Hyödynnä Auto Bild Suomi tarjous ja saat valita tilaajalahjan kaupan päälle

Auto Bild tarjoukset sisältävät lähes aina useamman arvokkaan tilaajalahjan, joista lehden tilaaja saa valita yhden lehtitilauksen yhteydessä kaupan päälle. Saat valita tilaajalahjan myös silloin, kun tilaat lehden lahjaksi. Lahjatilauksissa tilaajalahja toimitetaan lehtitilauksen maksajalle noin kuukauden kuluttua tilauksen tekemisestä. Lehden tilaajalahjoina on nähty mm: Kello Nato-rannekkeella, langaton sääasema, 1 nro kaupan päälle yms.


Miksi Auto Bild Suomi tarjous sitten kannattaa hyödyntää?

Tilaamalla lehden netistä, saat lehtitilauksen huomattavasti irtonumerohintaan halvemmalla ja valita kaupan päälle  arvokkaan tilaajalahjan. Tilaajana saat aina tuoreen julkaisun ilmestymispäivänä valitsemaasi osoitteeseen toimitettuna ilmaisella toimituksella. Lisäksi saat tunnukset suosittuun digilehdet palveluun, jossa on luettavissa kaikki Auto Bild Suomen numerot vuodesta 2015 lähtien. Tarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa.


Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista sivuilta: tekniikkalehdet, miestenlehdet, harrastelehdet.


Tietoa Auto Bild Suomi lehdestä

Auto Bild on saksalainen autolehti, joka kertoo jokaisessa numerossa autoalan uutuuksista ja alaan liittyvistä tapahtumista. Lehti ilmestyy useammassa maassa ja sillä on useita sisarlehtiä. Suomen Auto Bild Suomi lehti ilmestyy 16 kertaa vuodessa ja lehteä julkaiseen Fokus Media Finland Oy. Suositulla autolehdellä on oma toimitus Suomessa, mutta lehti pohjautuu kuitenkin suurimmaksi osaksi saksalaiseen painokseen.

Haluaisitko päästä lukemaan ensimmäisten joukossa esimerkiksi 13 pikavahan vertailun? 50 kesärenkaan vertailun? Peräkärryjen aisalukkojen vertailun? Jos vastasit myöntävästi, niin siinä tapauksessa suosittelemme sinulle Suomen ajankohtaisinta autolehteä Auto Bild Suomea. Lehti tarjoaa nimittäin aina ensimmäisten joukossa alaan liittyvät ajankohtaiset uutiset, suuret testit ja koeajot. Tuhti lukupaketti pitää aina sisällään runsaasti hyödyllistä asiaa.

Uudistunut Auto Bild Suomi on ajankohtaisin ajoneuvolehti tänä päivänä. Se esittelee yhä enemmän alaan liittyviä uutuuksia kuin mikään muu alaan liittyvä aikakauslehti! Lehti tarjoaa jokaisessa numerossa hyödyllistä tietoa uusista ja käytetyistä ajoneuvoista, josta on paljon hyötyä auton hankinnassa ja jokapäiväisessä käytössä. Vuoden aikana löydät lehdestä jopa 500 auton koeajot sekä suuret vertailut.

Loputon innostus autoja kohtaan ja Suomalaisen toimituksen kanssa yhteistyössä toimivat maailman suurimmat autolehden resurssit tekevät Auto Bild Suomesta ylivoimaisesti alan parhaan autolehden! Se on täydellinen lahjalehti ja lehtivalinta jokaiselle autoista ja autoilusta kiinnostuneille henkilöille. Suosittu 100 000 kilometrin kestotestit antavat hyödyllistä sekä mielenkiintoista tietoa eri autojen kestävyydestä.

Tilaa Auto Bild Suomi nyt edullisesti netistä itselle tai lahjaksi ja saat valita arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle!


Auto Bild Suomi tiivistettynä:

 • Julkaisija: Fokus Media Finland Oy
 • Ilmestyy vuodessa: 16
 • Lukijamäärä: 103 000
 • Mieslukijoita: 91%
 • Naislukijoita: 9%
 • Lukijoiden ikä: 20 – 60
 • Lukuminuutit: 53 min
 • Päätoimittaja: Jarmo Markkanen

Hyödynnä Auto Bild Suomi tarjous ja tilaa lehti lahjaksi

Tiesithän, että voit tilata lehden myös lahjaksi? Lahjatilaus on yhtä helppo tehdä, kuin itselle tilaaminenkin. Lahjatilauksessa tulee laittaa vain rasti ruutuun, että tilaat lehden lahjaksi ja täyttää vastaanottajan tiedot.

Auto Bild Suomi on todella suosittu lahja kaikille autoista kiinnostuneille henkilöille. Lehdestä löydät parhaat testit, suuret vertailut, koeajot ja paljon muuta. Suurin osa lehden lukijoista on noin 20-60-vuotiaita miehiä, mutta naisiakin kiinnostaa lukea lehden mielenkiintoisia vertailuja ja juttuja.

Voit tilata lehden esimerkiksi syntymäpäivälahjaksi, isänpäivälahjaksi, ystävänpäivälahjaksi tai muuten vain hyvälle ystävälle, joka on kiinnostunut erilaisista autoista.

Lehti on nykyään yksi halutuimmista lahjoista, koska lehti tilataan yleensä useammaksi kuukaudeksi tai jopa vuodeksi kerralla, joten lehdestä riittää iloa lahjansaajalle pidemmäksi aikaa, eikä lehti kuitenkaan ole liian kallis lahja, kunhan muistaa hyödyntää parhaat lehtitarjoukset.

Todella edullisen lehtitarjouksen lisäksi kaikki lahjatilaukset sisältävät myös arvokkaan tilaajalahjan, jonka saat kaupan päälle, kun teet lehtitilauksen. Tilaajalahjan arvo vaihtelee noin 20 euron – 50 euron välillä.

Muista, että tilaajalahja lähetetään aina lehden maksajalle, joten jos tilaat lehden lahjaksi, niin saat tilaajalahjan noin kuukauden kuluttua postitse ja saat itse valita annatko tilaajalahjan myöhemmin lahjaksi vai pidätkö sen itselläsi. Tilaa lehti nyt edullisesti lahjaksi ja saat tilaajalahjan kaupan päälle!


Miksi Auto Bild Suomi lehti kannattaa tilata?

 • Saat lehden nyt todella edulliseen hintaan, kun hyödynnät sivustomme lehtitarjouksen.
 • Lehdestä pääset lukemaan ajankohtaisia ja mielenkiintoisia vertailuja.
 • Lehdestä löydät aina tärkeät uutiset, testit ja koeajot.
 • Uudistuneesta Auto Bild Suomi lehdestä saat tärkeää tietoa auton käytöstä sekä auton ostamisesta.
 • Lehden tilaajana pääset näkemään vuoden aikana jopa yli 500 eri auton koeajot ja vertailut.
 • Lehden tilaajana pääset näkemään myös todella suositun 100 000 kilometrin kestotestit.
 • Kaikki lehtitilaukset sisältävät myös vaihtuvan tilaajalahjan, jonka saat täysin ilmaiseksi kun tilaat lehden itselle tai lahjaksi.

Miten teen Auto Bild Suomi lehden lehtitilauksen?

Auto Bild Suomi lehden lehtitilaukset tehdään suoraan kustantajan sivulta. Klikkaamalla kohdasta ”Tilaa lehti tästä” siirryt automaattisesti Auto Bild Suomi lehden kustantajan sivulle, jossa voit valita tilaajalahjan ja tehdä lehtitilauksen täyttämällä tilauslomakkeen. Tilausvahvistuksen saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun lehtitilaus on vastaanotettu.


Voinko lehden tilata lahjaksi?

Auto Bild Suomi lehden lehtitarjous on voimassa myös lahjatilauksissa. Lahjatilaukset tehdään samalla sivulla kuin normaalikin lehtitilaus. Klikkaamalla kohdasta ”Tilaa lehti tästä” pääset helpoiten kustantajan sivulle, jossa voit valita tilaustyypiksi lahjatilauksen. Lahjatilauksissa tulee täyttää lehden vastaanottajan ja lehtitilauksen maksajan tiedot erikseen. Muista, että lahjatilauksissa tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle.


Voiko lehtitilauksen tehdä puhelimitse?

Valitettavasti lehtitilausta ei voi tehdä puhelimitse. Kaikki sivustomme lehtitarjoukset ovat voimassa vain nettitilauksissa.


Onko lehtitarjous voimassa kaikille?

Lehtitarjous on voimassa vain uusille tilaajille Suomessa. Edellisen tilauksen päättymisestä tulee olla kulunut aikaa vähintään 90 vuorokautta. 90 vuorokauden jälkeen voit jälleen hyödyntää lehden tutustumistarjouksen.


Fokus Media Finland Oy yhteystiedot

Osoite: Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus: 2618356-2

Puhelin: 020 7354 130  (ma-pe klo 8.00-17.00)Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi

Puhelujen hinnat: Lankapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 7,02 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min.

Lehtitarjouksia.com
Logo