Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Fit

fit tarjous

Fit lehti lyhyesti

 • Fit on Suomen suurin liikuntaan ja hyvinvointiin erikoistunut aikakauslehti.
 • Se tarjoaa treeniohjeita, lajiesittelyjä, ammattilaisten motivaationeuvoja, tietoa terveydestä, kauneustuotteita ja treenimuotia.
 • Lehden pääaiheet ovat treenaaminen, ruoka ja hyvä olo.
 • Motivoi lukijoita liikkumaan ja voimaan paremmin.
 • Kannustaa terveellisiin elämäntapoihin rennolla tavalla.
 • Antaa mahtavia idoita ulkonäöstään ja omasta tyylistään huolehtiville naisille.
 • Lukijat saavat sisällöstä hyvää fiilistä, luotettavaa tietoa liikunnasta ja hyvinvoinnista.
 • Fit lehtitarjous on voimassa vain rajoitetun ajan.

 

 Uudistunut Fit lehti esittelee sporttitrendit ja hittitreenit

Suunnitteletko elämänmuutosta? Haluatko treenata kovaa, näyttää hyvältä, saada hyviä vinkkejä urheiluun, liikuntaan ja hyvinvointiin liittyen? Mikäli vastasit myönteisesti, suosittelemme hyödyntämään Fit lehden tarjous.

Fit on ylivoimaisesti suurin liikuntaan ja hyvinvointiin erikoistunut lehti, jonka jokaisesta numerosta löydät tehokkaat treeniohjelmat.

Trendikäs urheilulehti tsemppaa liikkumaan ja terveellisiin elämäntapoihin mukavan rennolla tavalla.

Ohjeita ja vinkkejä seuraamalla kuka tahansa voi saada hyvännäköisen ja vahvan kropan. Lehteä pidetään usein omana Personal trainerina. Se ei kuitenkaan ole pelkästään treenilehti, vaan löydät siitä myös monipuolisia vinkkejä terveellisiin elämäntapoihin ja hyviä ruokavinkkejä.

Lehti sopii erityisesti kaikille heille, jotka haluavat treenata kovaa ja saada hyviä tuloksia sekä näyttää hyvältä. Uudistunut sisältö ja täysin uusi ulkonäkö tarjoavat entistä enemmän raikasta sisältöä, kuvia, juttuja, faktaa sekä ennen kaikkea hyvää fiilistä.

Se tarjoaa vinkkejä ja hyviä ohjeita kaikkeen liikkumiseen, joilla lukijat saavat pidettyä motivaation yllä. Sen pääaiheita ovatkin treenaaminen, liikunta, trendit, hyvä ruoka ja hyvä olo.

Lehti tsemppaa terveellisiin elämäntapoihin mukavan rennolla tavalla ja antaa loistavia vinkkejä ulkonäöstään ja omasta tyylistä kiinnostuneille.

Julkaisun ideana on antaa hyvää ja rentoa fiilistä treenamiseen, luotettavaa tietoa kaikkeen liikkumiseen liittyen, panostaa hyvinvointiin, antaa vinkkejä terveellisempään ja mukavaan elämään.

Fit lehti kertoo ja antaa vinkkejä eri urheilulajeista, vertailee urheiluvälineitä sekä vinkkaa uusista lajeista. Jokainen numero sisältää paljon treeni-ohjelmia, juoksu-ohjelmia ja kuntoilu-ohjelmia, joista lukijoiden on helppo valita itselle sopivin vaihtoehto.

Aloita terveellisempi elämä jo tänään ja lunasta Fit tarjous, jolloin saat myös tilaajalahjan kaupan päälle. Ole nopea, sillä suosituimmat tilaajalahjat loppuvat nopeasti.

Hyödynnä Fit tarjous ja tilaa lehti tarjoushintaan lahjaksi

Etsitkö sopivaa lahjalehteä henkilölle, joka haluaa vinkkejä treenaamiseen ja hyvinvointiin liittyen? Siinä tapauksessa suosittelemme hyödyntämään Fit tarjous.

Fit on juuri oikea lehtivalinta kaikille, jotka haluaa treenata kovaa ja näyttää hyvältä.

Se on noussut lyhyessä ajassa todella suosituksi aikakauslehdeksi, koska liikkuminen ja terveellisempi elämä sekä hyvä olo on kaikille tärkeä asia.

Treenilehti on varmasti noussut suosituksi myös siitä syystä, että se sopii kaikille naisille, eikä lehden sisältö ole pelkkää fitnessiä, vaan jokainen numero antaa luotettavaa tietoa kaikkeen liikkumiseen, terveellisiin elämäntapoihin ja tarjoaa runsaasti ruokavinkkejä.

Se on myös yksi palvelumme suosituimmista lahjalehdistä. Lahjatilaus on yhtä helppoa tehdä verkossa kuin itselle tilaaminenkin.

Lehti tilataankin yleensä useammaksi kuukaudeksi tai jopa puoleksi vuodeksi kerralla, joten siitä riittää iloa pitkäksi aikaa lahjansaajalle.

Lehti sopii lahjaksi esimerkiksi syntymäpäivälahjaksi, ystävänpäivälahjaksi, joululahjaksi tai muuten vain yllätyksenä hyvälle ystävälle, joka on innostunut treenaamisesta sekä liikunnasta.

Lahjatilaus sisältää samat tilaajalahjat kuin itselle tilatessa. Tilaajalahjana voi olla esimerkiksi, laukku, reppu, meikkejä tai jotain muuta pientä kuntoiluun liittyvää. Tilaajalahjan arvo on yleisesti noin 20-50 euroa.

Lehtitarjous sisältää yleensä kaksi tai kolme tilaajalahjaa, joista tilaaja saa valita mieleisimmän lehtitilauksen yhteydessä täysin ilmaiseksi.

Muista, että tavaralahja lähetetään aina lehtitilauksen maksajalle. Jos valitse lahjatilauksen tilaajalahjaksi lehden lisänumeron, toimitetaan se lahjansaajalle tilauksen jatkoksi.

Lunasta edullinen Fit tarjous klikkamalla katso tarjous nappia ja valitse tilauslomakkeesta lahjatilaus. Tämän jälkeen voit täyttää tilaajan ja lehden vastaanottajan yhteystiedot. Tilausvahvistuksen saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun lehtitilaus on vastaanotettu.

Fit tarjouksen tilaajaedut

Tilaajalahja – Tilaajana saat valita yhden tilaajalahjoista ilmaiseksi kaupan päälle. Tilasitpa lehden sitten itselle tai lahjaksi. Tavaralahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle ja lehden lisänumerot lahjatilauksissa lahjansaajalle tilauksen jatkoksi.

Ilmainen toimitus – Tilaajana saat aina tuoreen julkaisun säännöllisesti kotiin tai työpaikalle toimitettuna ilmaisella toimituksella. Myös valitsemasi tilaajalahja toimitetaan aina postimaksutta.

Digilehti – Tilauksen jälkeen saat pääsyn digilehdet palveluun, jossa on luettavissa kaikki digilehdet lokakuusta 2014 alkaen. Näin voit lukea lehteä kätevästi myös esimerkiksi reissussa omalla puhelimella.

Arvonta – Kestotilaajana olet automaattisesti mukana kustantajan järjestämissä kilpailuissa ja arvonnoissa. Lähes joka vuosi yksi tilaajista palkitaan 10 000 eurolla. Lisätietoa arvonnoista saat tilaamastasi lehdestä ja verkkosivuilta.

Tekniset tiedot

 • Kustantaja: Fokus Media Finland Oy
 • Aloitusvuosi: 1993
 • Kieli: Suomi
 • Maa: Suomi
 • Ilmestyminen: 10 / vuosi
 • Päätoimittaja: Taina Risto
 • Suunnattu: Liikunnasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille
 • Lukijamäärä: 74 000
 • Mieslukijoita: 18%
 • Naislukijoita: 82%
 • Lukijoiden ikä: 18 – 45 vuotta
 • Irtonumero: alkaen 4,90€ / kpl

Miten Fit lehti tilataan?

Palvelumme kautta voit tehdä lehtitilauksen helposti kotoa käsin omalla tietokoneella, tabletilla tai puhelimella muutamassa minuutissa.

Klikkaamalla kohdasta katso tarjous, siirryt lehden tilauslomakkeeseen. Täytä yhteystietosi tilauslomakkeeseen, maksa tilaus kustantajan tarjoamilla maksutavoilla ja lähetä tilaus.

Tilausvahvistuksen saat sähköpostiisi, kun lehtitilaus on onnistuneesti vastaanotettu.

Voinko tilata lehden sähköpostilla tai puhelimitse?

Valitettavasti Fit tarjous on voimassa vain nettitilauksissa.

Voit kuitenkin tehdä lehtitilauksen tarjoushintaan netissä täyttämällä tilauslomakkeen.

Onko Fit tarjous voimassa lahjatilauksissa?

Lehti on aina tilattavissa tutustumishintaan itselle tai lahjaksi.

Katso tarjous napista siirryt lehden tilauslomakkeeseen, jossa voit valita lahjatilauksen ja täyttää lahjansaajan yhteystiedot.

Kuinka kauan Fit tarjous on voimassa?

Tarjous on voimassa yleisesti noin 2-4 kuukauden ajan.

Tämän jälkeen päivitämme tilalle uuden tarjouksen ja tilaajalahjat.

Näin lehti on aina tilattavissa palvelumme kautta ajankohtaisella tarjouksella.

Miksi lehtitarjous kannattaa hyödyntää?

Hyödyntämällä tarjouksen lehtitilauksen yhteydessä saat aina tuoreimman numeron suoraan kotiin tai työpaikalle toimitettuna ilmaisella toimituksella.

Tilauksen yhteydessä saat valita myös tilaajalahjan kaupan päälle. Tilaamalla lehden tarjoushintaan, voit säästää jopa yli 50% normaalihintaan verrattuna.

Kuinka usein tarjouksen voi hyödyntää?

Sama henkilö voi tehdä lehtitilauksen tarjoushintaan vain yhden kerran 90 päivän sisällä.

90 vuorokauden jälkeen voit jälleen hyödyntää lehden tutustumistarjouksen ja tilata lehden itselle tai lahjaksi.

Miten peruutan Fit lehden tilauksen?

Fit tarjous voi olla tilaustyypiltään määräaikainen tai kestotilaus.

Määräaikaistilausta ei tarvitse peruuttaa erikseen, sillä lehtitilaus päättyy automaattisesti.

Kestotilaus tarkoittaa sitä, että lehti ilmestyy tilaajalle kunnes lehtitilaus on erikseen irtisanottu.

Voit tehdä lehtitilauksen peruuttamisen tai irtisanomisen helposti verkossa tai puhelimitse.

Katso ohjeet lehtitilauksen irtisanomiseenja peruuttamiseen täältä: Kestotilauksen peruminen

Fit lehden asiakaspalvelu

Fokus Media Finland Oy

Y-tunnus 2618356-2

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

asiakaspalvelu@fokusmedia.fi

020 7354 130 (arkisin klo 8.00-17.00)

Lankapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 7,02 snt/min

Matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min.

Lehtitarjouksia.com
Logo