Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Geo

geo lehtiTilaa Geo lehti netistä

 • Geo lehti on aikakauslehti, joka tunnetaan koukuttavista tarinoista ja äärimmäisen tarkoista kuvista.
 • Lehden teemoja ovat ihmiset, luonto, eläimet, tiede, seikkailut ja matkat.
 • Reportaasilehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja sitä kustantaa Fokus Media Finland Oy.
 • Geo kertoo tieteen saavutuksista, tutkimusmatkoista ja ihmisten vaikutuksesta ympäristöön.
 • Lehden yllättävät aiheet, rohkea käsittelytapa ja huikeat kuvat tarjoavat unohtumattoman lukuelämyksen ja nojatuolimatkan eksoottisiin maisemiin.
 • Lehti avaa ainutlaatuisen ikkunan luontoon, historiaan, yhteiskuntaan, kansoihin ja kulttuureihin.

 


Tilaa Geo lehti nyt tarjoushintaan itselle tai lahjaksi!

tilaa geo lehti

-Tilaajana olet mukana 10 000€ arvonnassa-


Geo lehti lyhyesti

Geo lehti on erittäin suosittu reportaasilehti, jonka jokainen numero on koukuttava kattaus tarinoita ja tarkkoja kuvia luonnosta, kansoista ja eri kulttuureista. Sen mielenkiintoiset artikkelit lennättävät lukijat huikeille nojatuolimatkoille merten syvyyksiin, etelänavalle ja tropiikkiin. Sen katsaukset tämän hetken ilmiöihin pitää lukijat ajantasalla ja auttaa ymmärtämään, mitä maailmassa juuri tällä hetkellä tapahtuu.


Geo lehden tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Geo lehti on vihdoin tilattavissa verkosta suoraan kotiovelle toimitettuna. Katso ajankohtainen Geo tarjous ja mahdolliset tilaajalahjat / tilaajaedut katso tarjous napista ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi jopa 50% edullisemmin. Lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten muista hyödyntää alennukset myös lahjatilauksessa. Aikakauslehti on saatavilla myös lehtipisteistä kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan.


Geo lehden tarjous sisältää monta tilaajalahjaa

Geo tarjous sisältää yleensä useita tilaajalahjoja, joista lehden tilaaja saa valita yhden kaupan päälle ilmaiseksi. Tilaajalahja kuuluu myös lahjatilaukseen, mutta lahjatilauksissa tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle. Tilaajalahjoina on nähty mm langaton sääasema, keraaminen veitsi, 1 nro kaupan päälle yms.


Miksi Geo lehti sitten kannattaa tilata verkosta?

Tekemällä lehtitilauksen netissä, voit saada lehtitilauksen jopa yli 50% edullisemmin normaalihintaan verrattuna ja saat valita arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle. Lisäksi saat aina juuri painetun lehden kotiin toimitettuna ensimmäisten joukossa ilman toimituskuluja. Lehden tilaajana olet automaattisesti mukana kustantajan järjestämässä arvonnassa, jossa arvotaan yhdelle lukijalle huikeat 10 000 euroa puhtaana käteen!


Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: tiedelehdet, eläinlehdet, historialehdet.


Geo lehti sisältää runsaasti mielenkiintoista luettavaa ja pohdittavaa

Geo lehti on erittäin suosittu reportaasilehti, jonka julkaisijana toimii Fokus Media Finland Oy. Lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja sillä on noin 100 000 tyytyväistä lukijaa. Lehden lukijaprofiilin mukaan lukijoista miehiä ja naisia on lähes yhtä paljon, joten voimme hyvin suositella lehteä jokaiselle, joka on kiinnostunut tämän päivän ilmiöistä.

Miten lumivyöryt syntyvät? Miten ehkäistä ilmastonmuutosta? Meriluonto on kuin evoluution laboratorio, löytyykö sieltä tulevaisuuden lääkeaineet? Tilaa Geo lehti ja lähde jännittäville tutkimusretkille maapallon eri kolkkiin!

Geo lehden uskomattoman tarkat lähikuvat ja mielenkiintoiset artikkelit vievät lukijansa nojatuolimatkalle eksoottisiin kohteisiin. Uskomattomien kuvien ja mielenkiintoisten artikkeleiden lisäksi löydät lehdestä erilaisia tutkimuksia maapallon eläimistä.

Geo lehti avaa ainutlaatuisen ikkunan historiaan, luontoon, yhteiskuntaan, kulttuureihin ja kansoihin. Lehdessä vierailee myös julkisuudesta tuttuja henkilöitä, jotka ruotivat luontoon, tieteeseen ja matkailuun liittyviä ilmiöitä omien kokemusten kautta.

Geo lehden teemoja ovat ihmiset, luonto, eläimet, tiede, seikkailut ja matkat. Geo lehden lukijoita yhdistää uteliaisuus ja avarakatseisuus. Lukijat ovat kiinnostuneita matkailusta, luonnosta liikkumisesta ja valokuvaamisesta.

Geo lehti on koko perheen yhteinen aikakauslehti, sitä lukevat niin lapset kuin aikuisetkin. Hyödynnä nyt edullinen lehtitarjous ja tilaa lehti ja saat arvokkaan tilaajalahjan ilmaiseksi!


Geo lehden tiedot lyhyesti:

 • Lehden nimi: Geo
 • Kustantaja: Fokus Media Finland Oy
 • Aloitusvuosi: 2008
 • Numeroita vuodessa: 10
 • Lukijamäärä: 81 000
 • Mieslukijoita: 50%
 • Naislukijoita: 50%
 • Lukioiden ikä: 20 – 65+ vuotta
 • Irtonumero: Lehtipiste 6,45 € / kpl
 • Päätoimittaja: Katriina Palo-Närhinen

Hyödynnä edullinen lehtitarjous ja tilaa Geo lehti lahjaksi ystävälle

Tiesithän, että voit tilata lehden myös lahjaksi? Lehti on nykyään todella suosittu lahja, koska hyödyntämällä parhaat lehtitarjoukset, saat lehden todella edullisesti ja lyhyestäkin lehtitilauksesta riittää iloa lahjansaajalle useammaksi kuukaudeksi. Geo lehti sopii kaikille, jotka haluavat tietää, mitä maailmassa tapahtuu ja jotka haluavat päästä seuraamaan jännittäviä tutkimusretkiä maapallon eri kolkkiin.

Lehden tilaaminen lahjaksi on yhtä helppoa kuin itselle tilaaminenkin. Voit tilata lehden esimerkiksi syntymäpäivälahjaksi, isänpäivälahjaksi, joululahjaksi, ystävänpäivälahjaksi tai muuten vain ystävälle, joka haluaa tietää mitä maailmassa tapahtuu juuri nyt.

Edullisen lehtitarjouksen lisäksi kaikki lahjatilaukset sisältävät myös arvokkaan tilaajalahjan. Tilaajalahjoja on yleensä kaksi tai kolme, joista saat valita yhden lehtitilauksen yhteydessä. Tilaajalahjan arvo vaihtelee noin 30 euron – 60 euron välillä, mutta saat sen ilmaiseksi, kun tilaat lehden itselle tai lahjaksi verkosta.

Muista, että tilaajalahja lähetetään aina lehtitilauksen maksajalle, joten jos tilaat lehden lahjaksi, niin saat tilaajalahjan itsellesi noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta ja saat itse valita annatko tilaajalahjan myöhemmin lahjaksi vai pidätkö sen itselläsi.


Miksi Geo lehti kannattaa tilata?

 • Saat Geo lehden nyt todella edulliseen hintaan, kun hyödynnät sivustomme edullisen lehtitarjouksen.
 • Lehden mukana pääset jännittäville ajatusmatkoille maapallkon eri kolkkiin.
 • Lehden tilaajana pääset tutustumaan historiaan, luontoon, yhteiskuntaan, kulttuureihin ja kansoihin.
 • Lehdestä löydät mielenkiintoisia tutkimuksia maapallon eläimistä.
 • Geo lehden sisältö sopii hyvin koko perheen luettavaksi.
 • Geo lehden tilaajana saat arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle täysin ilmaiseksi.

Miten Geo lehti tilataan?

Geo lehden lehtitilaus tehdään kustantajan verkkosivulla.

Klikkaamalla kohdasta ”Katso tarjous” siirryt automaattisesti lehden kustantajan kotisivulle, josta löytyy kaikki lehtitarjoukset.

Kustantajan sivulla voit valita mieleisen lehtitarjouksen ja tilaajalahjan sekä täyttää tilauslomakkeen.

Saat tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun lehtitilauksesi on vastaanotettu.


Voiko Geo lehden tilata lahjaksi?

Kyllä voi. Geo lehden lehtitarjous on voimassa myös lehden lahjatilauksissa. Geo lehden lahjatilaus tehdään samalla sivulla kuin normaalikin lehtitilaus.

Tilauslomakkeesta tulee valita tilaustyypiksi lahjatilaus, jolloin voit täyttää lehden vastaanottajan tiedot ja lehtitilauksen maksajan tiedot erikseen.

Lahjatilauksissa lehti toimitetaan lahjansaajalle ja tilaajalahja lehtitilauksen maksajalle. Lehtitilauksesi on vastaanotettu, kun saat tilausvahvistuksen sähköpostiosoitteeseesi.


Miten Geo lehden tilaus maksetaan?

Lehtitilauksen voi maksaa verkkopankkitunnuksilla lehtitilauksen yhteydessä.

Lehtitilauksen voi maksaa myös laskulla, joka toimitetaan kotiisi postitse.


Fokus Media Finland Oy yhteystiedot

Puhelin: 020 7354 130

Avoinna: ma-pe klo 8.00-17.00

Osoite: Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus: 2618356-2

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi

Puhelujen hinnat: Lankapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 7,02 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min.