Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Hifimaailma

hifimaailma lehtiTilaa Hifimaailma netistä

 • Hifimaailma on äänen- ja kuvantoiston erikoislehti.
 • Se esittelee uusimmat tuotteet, testaa, vertailee ja opastaa laitteiden käytössä.
 • Lehdessä testataan ja vertaillaan kattavasti stereolaitteet, kotiteatterit, verkkosoittimet, videotykit, kaiuttimet ja televisiot.
 • Harrastelehti testaa koko äänen ja kuvantoiston kirjon pienistä nappikuulokkeista suuriin aktiivikaiuttimiin ja kotiteattereista älyttömimpään ökyelektroniikkaan.
 • Vertailutestien tueksi mitataan laitteiden sähköinen suorituskyky, mikä paljastaa mahdolliset heikkoudet ja poikkeuksillisen hyvät tuotteet.
 • Aikakauslehti ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa ja sitä kustantaa Fokus Media Finland Oy.

 


Tilaa Hifimaailma nyt tarjoushintaan itselle tai lahjaksi!

tilaa hifimaailma lehti

-Tilaajana olet mukana 10 000€ arvonnassa-


 Hifimaailma lyhyesti

Hifimaailma on kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvä kodin video- ja audio- järjestelmien kotimainen erikoislehti, joka on perustettu vuonna 2006. Äänen- ja kuvantoiston erikoisjulkaisu sai alkunsa siitä, kun monille tuttu Hifi-lehti lakkautettiin ja osa lehden toimittajista päätti perustaa tilalle uuden julkaisun. Hifimaailma esittelee runsaassa paketissa uutuustuotteet, testit, kokeilut ja vertailut sekä auttaa lukijoita saamaan kaiken irti erilaisista laitteistaan.


Hifimaailma tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Hifimaailma on myynnissä hyvin varustetuissa lehtipisteissä kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan ja tilattavissa tarjoushintaan verkosta postilaatikkoon toimitettuna ilman toimituskuluja. Katso edullisin Hifimaailma tarjous ja tilaajalahjat / tilaajaedut katso tarjous napista. Lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa. Mikäli haluat lehden edullisimpaan hintaan, suosittelemme tekemään lehtitilauksen verkossa.


Tilaa Hifimaailma ja saat tilaajalahjan kaupan päälle

Hifimaailma tarjous sisältää edullisen tarjoushinnan lisäksi myös useamman tilaajalahjan, joista tilaaja saa valita mieleisimmän kaupan päälle. Tilaajalahja kuuluu myös lahjatilaukseen, mutta lahjatilauksissa tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle viimeistään kuukauden kuluttua tilauslomakkeen lähettämisestä. Tilaajalahjoina on nähty mm musta nahkalompakko, 1 nro kaupan päälle yms..


Miksi Hifimaailma sitten kannattaa tilata internetistä?

Kun teet tilauksen verkossa, voit saada lehtitilauksen jopa yli 50% normaalihintaa halvemmalla ja saat valita tilaajalahjan kaupan päälle. Lisäksi saat aina uunituoreen julkaisun ilmestymispäivänä kotiin tai vaihtoehtoisesti työpaikalle toimitettuna ilmaisella toimituksella. Lisäksi tilaajana olet automaattisesti mukana kustantajan järjestämässä arvonnassa, jossa arvotaan yhdelle onnekkaalle lukijalle vuoden päätteeksi 10 000 euroa.


Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: miestenlehdet, nuortenlehdet, tekniikkalehdet.


Hifimaailma on kuvaan- ja äänentoistoon erikoistunut aikakauslehti

Oletko kyllästynyt mumisevaan ääneen, josta ei tahdo saada kunnolla selvää? Haluaisitko kuulla elokuvan äänet selvästi häiritsemättä naapureita? Vai oletko harkinnut uuden television tai kotiteatterin hankkimista, mutta et osaa päättää mikä tuote olisi paras juuri sinun käyttöösi? Jos vastasit edes yhteen kysymykseen myöntävästi, niin siinä tapauksessa suosittelemme tutustumaan äänen- ja kuvantoiston erikoisjulkaisuun, eli Hifimaailma lehteen.

Hyvästä musiikista nauttiminen onnistuu jopa aivan pienellä radiolla, mutta laadukas äänentoistojärjestelmä avaa aivan uudenlaisen maailman tuomalla selkeyttä, nyansseja ja upeita elämyksiä kotisohvalle. Tänä päivänä esimerkiksi laadukkaan tai omaan käyttöön parhaan kotiteatterin löytäminen voi olla haastavaa, sillä kaupoissa on niin suuri valikoima. Usein tuotetta ei ole mahdollista edes kunnolla testata ennen ostopäätöstä.

Onneksi nykyään on kuitenkin valtavasti erilaisia asiaan perehtyneitä aikakauslehtiä, kuten Hifimaailma lehti, joka testaa koko äänen- ja kuvantoiston aina pienistä nappikuulokkeista aktiivikaiuttimiin ja kotiteatterilaitteista älyttömimpään ökyelektroniikkaan. Vertailutestien tueksi mitataan muun muassa laitteiden sähköinen suorituskyky, mikä paljastaa mahdolliset heikkoudet tai poikkeuksellisen laadukkaat tuotteet.

Jos olet siis hankkimassa esimerkiksi uuden television, kotiteatterin, stereolaitteen, verkkosoittimen tai videotykin, niin kannattaa tutustua Hifimaailma lehteen, josta pääset lukemaan kaikkien uutuustuotteiden arvostelut ja testit. Asiantuntevia testejä ja vertailuja seuraamalla säästät varmasti pitemmän päälle paljon rahaa.

Hifimaailma on perustettu vuonna 2006, jolloin Hifi-lehti päätettiin lopettaa ja osa lehden toimittajista halusi perustaa tilalle täysin uuden lehden. Äänen- ja kuvantoiston erikoislehti ilmestyy nyt kahdeksan kertaa vuodessa ja on saatavilla niin paperisena kuin digiversionakin Applen iPhonelle ja iPadille. Nyt voi todella sanoa, että toimittajat tekivät oikean päätöksen uuden lehden suhteen, sillä Hifimaailma on tänä päivänä erittäin suosittu aikakauslehti.

Hifimaailman lehtitilaus sisältää perinteisen paperisen aikakauslehden ja kaikki digilehdet vuodesta 2007 lähtien, mutta digilehdet voi tilata halutessaan myös erikseen.

Hifimaailman kotisivuilla on aktiivinen keskustelufoorumi lehden lukijoille ja kaikille alasta kiinnostuneille. Sivustolla on myös suosittu osto ja myynti osiot erilaisille laitteille ja tarvikkeille. Lisäksi verkkosivulta löytyy hieman lyhyempiä artikkeleita ja otteita lehdessä esiintyneistä artikkeleista, vertailuja, testejä ja paljon muuta.


Julkaisun tiedot lyhyesti:

 • Lehden nimi: Hifimaailma
 • Kustantaja: Fokus Media Finland Oy
 • Aloitusvuosi: 2006
 • Kieli: Suomi
 • Ilmestymistiheys: 8 numeroa / vuosi
 • Lukijamäärä: 45 000
 • Mieslukijoita: 80 %
 • Naislukijoita: 20 %
 • Lukijoiden ikä: 25 – 50 vuotta
 • Irtonumero: Lehtipiste 11,90 € / kpl
 • Päätoimittaja: Mauri Eronen

Hyödynnä Hifimaailma tarjous ja tilaa lehti lahjaksi kaverille

Tiesithän, että voit tilata lehden myös lahjaksi? Hifimaailma on todella suosittu ja haluttu lahjalehti ja sen voi tilata niin miehelle kuin naisillekkin.

Hifimaailma sopii lahjaksi juhlaan kuin juhlaan, kuten syntymäpäivälahjaksi, ystävänpäivälahjaksi, joululahjaksi, isänpäivälahjaksi tai muuten vain yllätyksenä alasta kiinnostuneelle henkilölle.

Hifimaailma on siis yksi hyvä vaihtoehto, jos olet tilaamassa lehteä lahjaksi. Lehti on nykyään todella suosittu lahja, koska lehdestä riittää iloa useammaksi kuukaudeksi, eikä lehti maksa paljoa, kun hyödyntää parhaat lehtitarjoukset.

Lehden tilaaminen lahjaksi on yhtä helppoa kuin itselle tilaaminenkin. Hyvän lehtitarjouksen lisäksi kaikki lahjatilaukset sisältävät myös arvokkaan tilaajalahjan, jonka saat täysin ilmaiseksi lehtitilauksen yhteydessä.

Tilaajalahjoja on yleensä kaksi tai kolme, joista saat valita yhden kaupan päälle. Tilaajalahjan arvo vaihtelee noin 15 euron – 60 euron välillä.

Muista, että tilaajalahja lähetetään aina lehtitilauksen maksajalle, joten jos tilaat lehden lahjaksi, niin saat tilaajalahjan itsellesi noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta ja saat itse valita pidätkö tilaajalahja itselläsi vai annatko sen myöhemmin lahjaksi.


Miksi Hifimaailma kannattaa tilata?

 • Saat Hifimaailma lehden nyt todella edullisesti, kun hyödynnät sivustomme lehtitarjouksen.
 • Lehdestä pääset näkemään uusimpien tuotteiden mielenkiintoiset testit, esittelyt ja arvostelut.
 •  Hifimaailma lehti testaa ja arvioi stereolaitteet, verkkosoittimet, kotiteatterit, kaiuttimet, vedeotykit ja televisiot.
 • Oletko hankkimassa uutta televisiota tai kotiteatteria? Katso ensin arviot ja hintavertailut Hifimaailma lehdestä, niin rahasi ei mene hukkaan.
 • Saat suositun Hifimaailma lehden nyt kahdeksan kertaa vuodessa kotiin kannettuna.
 • Lehden tilaajana saat arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle täysin ilmaiseksi, kun tilaat lehden itselle tai lahjaksi.

Ennen lehtitilauksen tekemistä on hyvä lukea tilaajaedut huolellisesti

Hifimaailma lehden tilaajille on tarjolla myös tilaajaetuja, jotka kannattaa ehdottomasti ottaa huomioon ennen lehden tilaamista. Suosittelemme etenkin vertailemaan sitä, kannattaako lehti tilata kestotilauksena vai määräaikaisesti.

Osa tilaajaeduista on voimassa ainoastaan lehden kestotilaajille, joten tutustu voimassa oleviin tilaajaetuihin aina huolellisesti. Hifimaailma lehden voimassa olevat tilaajaedut näet lehtitilauksen yhteydessä, ennen maksamista.

Suosittelemme kuitenkin tilaamaan lehden kestotilauksena, koska silloin saat automaattisesti kaikki tilaajaedut käyttöösi ja kestotilaus on aina lopulta edullisempi vaihtoehto kuin määräaikainen lehtitilaus.

Kestotilausta pidetään kuitenkin yleensä jostain syystä huonompana vaihtoehtona kuin lyhyttä määräaikaista tilausta, vaikka lehden kestotilaus olisikin huomattavasti edullisenpi vaihtoehto.

Kestotilaus ei kuitenkaaan ole mitenkään huonompi vaihtoehto kuin lyhyt määräaikainen lehtitilaus, sillä kestotilauksissa saat Hifimaailma lehden netin edullisinpaan hintaan ja lisäksi saat kaikki tilaajaedut käyttöösi automaattisesti.

Nykyään lehtitilauksen irtisanominen onnistuu myös todella helposti puhelimitse tai kätevästi netissä.

Jos tilaat lehden lahjaksi, niin silloin suosittelemme tilaamaan lehden määräaikaisesti, koska silloin lahjansaajan ei tarvitse itse irtisanoa lehtitilausta.

Mikäli lehtitarjous koskee vain kestotilauksia, niin voit tilata lehden normaalisti ja hyödyntää edullisen lehtitarjouksen ja tilauksen jälkeen voit irtisanoa lehtitilauksen päättymään tilauksen viimeiseen numeroon, jolloin lehtitilaus ei ole kestotilaus.


Hifimaailma lehden tarjous on voimassa rajoitetun ajan

Lehtitarjoukset ja tilaajalahjat vaihtuvat lähes joka kuukausi ja välillä lehtitarjous voi vaihtua jopa kaksi kertaa kuukaudessa.

Nyt kannattaa ehdottomasti tilata Hifimaailma lehti, koska saat lehden nyt todella edullisesti, eikä tarjous ole voimassa kovin kauaa.


Hifimaailma lehden tilaajat saavat arvokkaan tilaajalahjan

Tilaajat saavat nyt arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle täysin ilmaiseksi, kun teet lehtitilauksen itselle tai lahjaksi.

Voimassa olevan tilaajalahjan ja tilaajalahjan arvon näet aina lehtitilauksen yhteydessä.

Tilaajalahjan arvo vaihtelee yleensä noin 15 euron – 50 euron välillä.


Hifimaailman digilehtiarkisto

Kaikki lehtitilaukset sisältävät suositun digilehtiarkiston, josta löydät kaikki lehdet vuodesta 2007 lähtien.


Miten tilaan Hifimaailma lehden?

Hifimaailma lehden lehtitilaukset tehdään aina lehden kustantajan omalla verkkosivulta.

Klikkaamalla kohdasta katso tarjous, niin siirryt suoraan lehden kustantajan verkkosivuille, josta löytyy kaikki lehtitarjoukset ja tilaajalahjat.

Kustantajan sivulla voit valita lehtitarjouksen ja tilaajalahjan sekä täyttää tilauslomakkeen.

Tilausvahvistuksen saat sähköpostitse, kun lehtitilauksesi on vastanotettu.


Miten Hifimaailma tilataan lahjaksi?

Hifimaailma lehti tilataan lahjaksi lehden kustantajan kotisivuilla olevalla tilauslomakkeella.

Valitse tilauslomakkeesta lehden lahjatilaus ja täytä lahjansaajan tiedot lomakkeeseen sekä omat tiedot lehtitilauksen maksajan kohtaan.

Jos lehtitarjous sisältää useamman tilaajalahjan, niin valitse niistä itsellesi mieleisin vaihtoehto ja lähetä tilaus.

Tilausvahvistuksen saat normaalisti ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun lehtitilaus on vastaanotettu.

Tarkista tilausvahvistuksesta huolellisesti kaikki kohdat, että kaikki antamasi tiedot ovat varmasti oikein.


Tilasin Hifimaailman kestotilauksena, loppuuko lehden tulo automaattisesti?

Kaikki kestotilaukset pitää irtisanoa erikseen joko puhelimitse tai netissä.

Kestotilauksissa lehti ilmestyy sinulle niin kauan, kunnes irtisanot tilauksesi.


Tilasin Hiifimaailman määräaikaisesti. Täytyykö lehtitilaus irtisanoa erikseen?

Määräaikaista lehtitilausta ei tarvitse irtisanoa erikseen.

Kaikki määräaikaiset lehtitilaukset ovat voimassa tilausjakson loppuun, jonka jälkeen lehden tulo päättyy automaattisesti.


Katkaiseeko laskun maksamatta jättäminen lehtitilauksen?

Laskun maksamatta jättäminen ei katkaise lehtitilaustasi.

Laskun maksamatta jättämisestä kertyy sinulle vain turhia lisäkuluja.


Miten saan irtisanottua Hifimaailman lehtitilauksen?

Voit irtisanoa lehtitilauksen puhelimitse numerossa: 020 7354 130 (Arkipäivisin klo 8-17)

Jos sinulla on kysyttävää lehtitilauksestasi tai haluat muuttaa osoitetietojasi, niin voit tehdä sen tilaajien palvelukeskuksessa osoitteessa: www.fokusmedia.fi/asiakaspalvelu


Kustantajan yhteystiedot:

Kustantaja: Fokus Media Finland Oy

Osoite: Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus: 2618356-2

Puhelin: 020 7354 130  (ma-pe klo 8.00-17.00)

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi

Puhelujen hinnat: Lankapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 7,02 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min.

Lehtitarjouksia.com
Logo