Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Koti ja Keittiö

koti ja keittiö tarjous

Koti ja Keittiö lyhyesti

 • Koti ja keittiö on Suomen toiseksi suurin sisustuslehti.
 • Tarjoaa vinkkejä kodin sisustamiseen ja esittelee upeita koteja.
 • Kauniiden sisustusjuttujen lisäksi vietät unohtumattomia hetkiä herkullisten ruokien, viinin, unelmiesi matkojen ja antiikin parissa.
 • Lukijat ovat löytäneet lehdestä upeita sisustusideoita oman kodin sisustukseen.
 • Se esittelee myös herkulliset ruokareseptit, suosituimmat sisustuskaupat sekä mielenkiintoisimmat matkakohteet.
 • Lehti sisältää myös upean matkailuosion.
 • Tilaajille ilmainen lukuoikeus digitaalisiin näköislehtiin ja tilaajalahja.
 • Koti ja Keittiö tarjous on voimassa rajoitetun ajan.

 


Hyödynnä Koti ja Keittiö tarjous ja tilaa lehti netistä

Hyödynnä Koti ja Keittiö tarjous ja tilaa lehti lahjaksi

Hyödynnä Koti ja Keittiö tarjous ja tilaa lehti joululahjaksi

Esimerkkejä Koti ja Keittiö tarjouksista

Alla olevat tarjoukset ovat esimerkkejä Koti ja Keittiö lehden tarjouksista. Katso ajankohtaiset lehtitarjoukset klikkaamalla kohdasta ”Katso tarjous”.

6 numeroa vain 29,00 euroa
6 numeroa vain 29,00 euroa
+ 1 numero kaupan päälle (Arvo 9,50 euroa)

Koti ja Keittiö tarjous: 6 numeroa hintaan 29,00 euroa ja kaupan päälle:

1 lisänumero Koti ja Keittiö lehteä (Arvo 9,50 euroa)

Tilaajalahjaksi saat nyt 1 numeron tilauksen jatkoksi. Tilauksen pituus siis yhteensä 7 numeroa.

koti ja keittiö tarjous

12 numeroa vain 39,00 euroa
12 numeroa vain 39,00 euroa
+ 1 numero kaupan päälle (Arvo 9,50 euroa)

Koti ja Keittiö tarjous: 12 numeroa hintaan 39,00 euroa ja kaupan päälle:

1 lisänumero Koti ja Keittiö lehteä (Arvo 9,50 euroa)

Saat nyt tilaajalahjaksi 1 lisänumeron tilauksen jatkoksi. Tilauksen pituus siis yhteensä 13 numeroa.

koti ja keittiö tarjous

Koti ja Keittiö on yksi Suomen tunnetuin sisustuslehti

Haluaisitko uusia ideoita ja vinkkejä kodin sisustamiseen? Kurkistaa kenties Suomalaisiin persoonallisiin koteihin, joista voisit saada ideoita omaan kotiin? Vai Etsitkö kotimaista sisustuslehteä lahjaksi sisustamisesta innostuneelle ystävälle?

Mikäli vastasit edes yhteen kysymykseen myönteisesti, suosittelemme lämpimästi hyödyntämään Koti ja Keittiö tarjous.

Koti ja keittiö on jokaisen lehtivalinta, joka etsii inspiraatiota oman kodin sisutamiseen. Se tunnetaan Suomen toiseksi suurimpana sisustuslehtenä, joka esittelee erilaisia koteja, uusia sisustusideoita ja suosituimmat sisustuskaupat.

Se on ylivoimaisesti paras julkaisu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kodin sisustamisesta, kauniista esineistä ja herkullisesta ruoasta.

Koti ja Keittiö tarjoilee jokaisessa numerossa upeita koteja ja erilaisia sisustusratkaisuja. Erilaiset sisustustyylit, trendit ja kiinnostava arkkitehtuuri ovat suuri osa lehteä. Se tarjoaa myös loistavia vinkkejä ja ideoita vanhojen huonekalujen sekä esineiden hyödyntämiseen sisustamisessa.

Koti ja Keittiö ei kuitenkaan ole ainoastaan sisustuslehti, vaan siitä löydät myös muita mielenkiintoisia ja hyödyllisiä aiheita kotiin liittyen. Lehti opastaa esimerkiksi asumiseen ja kotiin liittyvissä lakiasioissa. Lisäksi se tarjoaa tärkeää tietoa asunnon myymisestä, asunnon vuokraamisesta, remonteista ja taloyhtiöiden asioista.

Koti ja Keittiö lehdestä löydät aina herkullisia ruokareseptejä ja viinivinkkejä. Lehden selkeillä ohjeilla ja resepteillä kokkaat herkullista ruokaa tärkeisiin juhliin. Juhliin kuuluu toki paljon muutakin laittamista kuin ruoka, joten lehti tarjoaa runsaasti vinkkejä myös juhlien järjestämiseen, kattaukseen sekä koristeluun.

Koti ja Keittiö lehden mukana pääset myös rentouttaville nojatuolimatkoille upeisiin matkakohteisiin. Matkaosiossa esitellään nimittäin suosituimmat matkakohteet.

Se on siis sisällöltään todella suuri, monipuolinen ja ajankohtainen lukupaketti, joka tarjoaa sopivassa suhteessa rautaista asiaa sekä ihania vinkkejä. Se on sisustuslehti, joka luetaan ajan kanssa kannesta kanteen, jonka jälkeen siihen palataan vielä useamman kerran uudestaan.

Koti ja Keittiö tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan, joten tilaa lehti tarjoushintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Koti ja Keittiö tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa

Tiesitkö, että Koti ja Keittiö tarjouksen voi hyödyntää myös lahjatilauksissa? Voit siis tehdä lahjatilauksen tarjoushintaan.

Lahjatilaus on yhtä helppoa tehdä kuin itselle tilaaminenkin. Klikkaamalla kohdasta katso tarjous, siirryt lehden tilauslomakkeeseen, josta voit valita lahjatilauksen.

Koti ja Keittiö on mainio lahjaidea kaikille heille, jotka ovat kiinnostuneita sisustamisesta, sillä jokainen numero tarjoaa runsaasti sisustusideoita, ruokareseptejä, upeiden matkakohteiden esittelyjä sekä tietystin suosituimmat sisustuskaupat.

Se sopii mainiosti äitienpäivälahjaksi, ystävänpäivälahjaksi, joululahjaksi tai muuten vain yllätyksenä hyvälle ystävälle. Lehti tilataan yleensä useammaksi kuukaudeksi tai jopa puoleksi vuodeksi kerralla, joten lehdestä riittää iloa pitkäksi aikaa lahjansaajalle.

Edullisen lehtitarjouksen lisäksi kaikki lahjatilaukset sisältävät myös arvokkaan tilaajalahjan, joka on mukava lisä lahjansaajalle. Tilaajalahjoja on yleensä kaksi tai kolme, joista tilaaja saa valita yhden lehtitilauksen yhteydessä täysin ilmaiseksi. Tilaajalahjana voi olla esimerkiksi laukku, pyyhe tai kirja. Tilaajalahjan arvo vaihtelee noin 20 euron – 60 euron välillä.

Muistathan, että lahjatilauksissa tilaajalahja toimitetaan lehtitilauksen maksajalle, jos kyseessä on tavaralahja. Mikäli tilaajalahjana on lehden lisänumero, se toimitetaan lahjansaajalle tilauksen jatkoksi.

Tilaajalahja lähetetään noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen vastaanottamisesta.

Koti ja Keittiö tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan, joten hyödynnä tarjous ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi ystävälle.

 • Tekniset tiedot

  • Julkaisija: Fokus Media Finland Oy
  • Aloitusvuosi: 1996
  • Kieli: Suomi
  • Maa: Suomi
  • Ilmestyminen: 12 kpl / vuosi
  • Irtonumero: Alkaen 3,90€ / kpl
  • Päätoimittaja: Jaana Kivipelto-Tulkki
 • Kuka lehteä lukee?

  • Suunnattu: Sisustamisesta kiinnostuneille naisille
  • Lukijamäärä: 159 000
  • Kokonaiskattavuus: 176 000
  • Mieslukijoita: 20%
  • Naislukijoita: 80%
  • Lukuminuutit: 37 min
  • Lukijoiden ikä: 25 – 100 vuotta
 • Ilmestymisaikataulu

  • 1: 2. tammikuuta
  • 2: 6. helmikuuta
  • 3: 27. helmikuuta
  • 4: 26. maaliskuuta
  • 5: 16. huhtikuuta
  • 6: 14. toukokuuta
  • 7: 11. kesäkuuta
  • 8: 9. heinäkuuta
  • 9: 13. elokuuta
  • 10: 24. syyskuuta
  • 11: 29. lokakuuta
  • 12: 26. marraskuuta

Koti ja Keittiö tarjouksen tilaajaedut

1Ilmainen toimitus – Tilaajana saat aina tuoreimman numeron kotiin ja työpaikalle toimitettuna ilmaisella toimituksella. Näin saat lehdet aina edullisemmin kuin ostamalla jokaisen numeron erikseen irtonumerona kaupan lehtipisteestä.
2Tilaajalahja – Koti ja Keittiö tarjous sisältää lähes aina usean tilaajalahjan, joista tilaaja saa valita yhden ilmaiseksi lehtitilauksen yhteydessä. Lahjatilaus sisältää samat tilaajalahjat kuin tavallinenkin tarjous. Tilaajalahjan arvo voi olla jopa 50 euroa.
3Arvonta – Kestotilaajana olet mukana kustantajan järjestämissä kilpailuissa ja arvonnoissa. Tietoa arvonnoista ja kilpailuista saat tilaamastasi lehdestä ja lehden verkkosivuilta.
4Kutsuja tapahtumiin – Tilaajana sinulla on mahdollisuus saada kutsuja erilaisiin tapahtumiin. Kutsun tapahtumiin saat sähköpostilla tai tilaajanumeron mukana.

Usein kysyttyä Koti ja Keittiö tarjouksesta

Kuinka kauan Koti ja Keittiö tarjous on voimassa?

Koti ja Keittiö tarjous on voimassa yleensä 1-3 kuukautta, jonka jälkeen päivitämme tilalle uuden tarjouksen ja tilaajalahjan. Lehti on siis tilattavissa palvelumme kautta aina ajankohtaisella tarjouksella.

Miksi Koti ja Keittiö tarjous kannattaa hyödyntää?

Saat lehdet huomattavasti tavallista irtonumerohintaa halvemmalla ja valitsemasi tilaajalahjan kaupan päälle. Lisäksi saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna toimituskuluitta.

Miten Koti ja Keittiö lehti tilataan?

Palvelumme kautta voit tehdä lehtitilauksen edulliseen tarjoushintaan itselle tai lahjaksi. Katso tarjous napista siirryt suoraan lehden tilauslomakkeeseen, josta voit tehdä lehtitilauksen seuraamalla sivuston antamia ohjeita. Maksa lehtitilaus kustantajan tarjoamilla maksutavoilla. Tilausvahvistuksen saat sähköpostitse, kun lehtitilaus on vastaanotettu.

Voiko tilata lehden puhelimitse tai sähköpostilla?

Koti ja Keittiö tarjous on voimassa vain nettitilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen palvelumme kautta vain täyttämällä tilauslomakkeen verkossa.

Onko Koti ja Keittiö tarjous voimassa lahjatilauksissa?

Kyllä on. Voit tehdä lahjatilauksen helposti palvelumme kautta. Klikkaamalla kohdasta katso tarjous siirryt suoraan lehden tilauslomakkeeseen, josta voit valita lahjatilaus ja täyttää tilauslomakkeen.

Päättyykö kestotilaus, jos jätän laskun maksamatta?

Laskun maksamatta jättäminen ei katkaise lehtitilausta. Laskun maksamatta jättämisestä kertyy vain lisäkuluja tilaajalle.

Täytyykö kestotilaus irtisanoa erikseen?

Kestotilaus on tilausmuoto, jossa lehti ilmestyy tilaajalle niin kauan, kunnes lehtitilaus on erikseen irtisanottu.

Miten Koti ja Keittiö lehti irtisanotaan?

Voit irtisanoa kestotilauksen ilmoittamalla asiasta lehden kustantajalle. Voit ilmoittaa asiasta verkossa, puhelimitse tai sähköpostilla.

Tilauksen irtisanominen

Koti ja Keittiö tarjous voi olla tilaustyypiltään määräaikainen tai kestotilaus.

Kestotilaus on tilausmuoto, jossa lehti ilmestyy tilaajalle, kunnes lehtitilaus on irtisanottu.

Voit tehdä lehtitilauksen peruuttamisen tai irtisanomisen helposti verkossa tai puhelimitse.

Katso ohjeet lehtitilauksen irtisanomiseen täältä: Kestotilauksen peruminen

Asiakaspalvelu

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

2618356-2

020 7354 130 (arkisin 8.00-17.00)

asiakaspalvelu@fokusmedia.fi

Lehtitarjouksia.com
Logo