Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Pelit

pelit lehtiTilaa Pelit lehti netistä

 • Pelit lehti on kaikkien peleistä kiinnostuneiden oma aikakauslehti.
 • Julkaisu kertoo uutuuspeleistä, klassikkopeleistä, peliarvostelut sekä uutiset pelien maailmasta.
 • Lehden lukijana pysyt ajantasalla uusista peleistä ja saat lukea ensimmäisenä mielenkiintoiset peliarvostelut.
 • Lehden tilaajat pääsevät rekisteröitymään Pelit.fi:hin omalla asiakasnumerolla ja saavat käyttöönsä digilehtiarkiston sekä pääsevät mukaan keskustelufoorumille.
 • Pelit lehti testaa / esittelee Pc- ja konsolipelit retropeleistä uutuuspeleihin ja verkkopelaamisesta virtuaali-ilmailuun.
 • Pelilehti ilmestyy 11 kertaa vuodessa ja sitä julkaisee Fokus Media Finland Oy.

 


Tilaa Pelit lehti nyt tarjoushintaan itselle tai lahjaksi!

tilaa pelit lehti

-Tilaajana olet mukana 10 000€ arvonnassa-


Pelit lehti lyhyesti

Pelit lehti on nimensä mukaisesti pelikulttuuriin perehtynyt erikoislehti, joka kertoo mikä tekee uutuuksista viehättävää, retrosta suosittua ja näyttää mihin suuntaan peliala on kehittymässä. Tarkkaan pohditut ja aina pintaa syvemmältä raapaisevat artikkelit paljastavat pelien, pelinteon ja tekijöiden taustoja. Se ottaa rohkeasti kantaa peliteollisuuden nykytilaan ja päästää peleistä kiinnostuneet kurkistamaan pelinkehityksen kulissien taakse.


Pelit tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Pelit lehti on nyt tilattavissa suoraan kotiovelle säännöllisesti toimitettuna verkosta. Katso ajankohtainen Pelit tarjous ja mahdolliset tilaajalahjat / tilaajaedut katso tarjous napista ja tilaa lehti jopa 50% edullisemmin netistä. Kaikki lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten hyödynnä alennukset myös lahjatilauksissa. Lehti on saatavilla myös irtonumerona lehtipisteistä kautta maaan kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan.


Tilaa Pelit lehti ja saat tilaajalahjan kaupan päälle

Lehtitarjous sisältää usein myös kaksi tilaajalahjaa, joista lehden tilaaja saa valita yhden ilmaiseksi kaupan päälle. Tilaajalahjat kuuluvat myös lahjatilauksiin, mutta tilaajalahja toimitetaan kuitenkin aina lehtitilauksen maksajalle. Tilaajalahjaoina on nähty muun muassa PlayStation Plus 3 kk jäsenyys ja 1 nro kaupan päälle. Tilaajalahjat vaihtuvat melko usein, jopa muutaman viikon välein. Tilaajalahjojen arvo on yleisesti noin 10 – 40 euroa.


Miksi Pelit lehti kannattaa tilata verkosta?

Tekemällä tilauksen verkossa, saat lehdet huomattavasti irtonumerohintaan edullisemmin ja arvokkaan tilaajalahjan ilmaiseksi kaupan päälle. Kaikki lehdet toimitetaan tilaajille postimaksutta tilaajan ilmoittamaan osoitteeseen ilmestymispäivänä. Lehtitilaus sisältää usein myös suositun digilehdet palvelun, jossa on luettavissa kaikki numerot vuodesta 2014 lähtien. Tutustu ajankohtaiseen tarjoukseen paremmin ja täytä tilauslomake.


Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: it-lehdet, tietokonelehdet, harrastelehdet.


Pelit lehti on esitellyt jo yli 25 vuotta pelikulttuuria

Pelit lehti on tietokone ja konsolipeleihin erikoistunut aikakauslehti, jota julkaisee Fokus Media Finland Oy. Levikiltään Pelit lehti on Suomen ja pohjoismaiden suurin pelilehti. Se ilmestyy tällä hetkellä 11 kertaa vuodessa ja on ylivoimaisesti tietokone ja konsolipelien suurkuluttajien suosikki aikakauslehti.

Pelit lehti esittelee ja testaa Pc- ja konsolipelejä retropeleistä uutuuspeleihin ja verkkopelaamisesta virtuaali-ilmailuun. Pelasitpa sitten verkkopelejä, tietokonepelejä tai konsolipelejä, niin löydät lehdestä paljon aiheeseen liittyvää sisältöä. Lehden lukijana pysyt ajantasalla uusista peleistä ja pääset lukemaan ensimmäisten joukossa suositut peliarvostelut.

Pelit lehti on sisällöltään suuri, lehden lukijat lukevat lehden tarkasti läpi kannesta kanteen, jonka jälkeen lehti laitetaan talteen ja luetaan myöhemmin uudestaan. Lehdestä löydät ajankohtaiset uutuuspelit, klassikkopelit, peliarvostelut sekä tärkeät uutiset pelien maailmasta.

Kaikki lehden tilaajat pääsevät rekisteröitymään pelit.fi:hin omalla asiakasnumerolla ja saavat käyttöönsä suositun digilehtiarkiston sekä pääsevät mukaan keskustelufoorumille. Kaikki lehden tilaajat saavat nyt myös kaupan päälle arvokkaan tilaajalahjan! Lunasta edullinen lehtitarjous jo tänään ja saat lehden todella edulliseen hintaan.


Tilaa Pelit lehti nyt tarjoushintaan lahjaksi ystävälle

Tiesithän, että voit tilata lehden myös lahjaksi? Pelit lehti on varmasti mieluinen lahja kaikille peleistä kiinnostuneille henkilöille! Suurin osa lehden lukijoista on noin 12-45-vuotiaita miehiä, mutta lehti sopii lahjaksi yhtä hyvin naisille, jotka ovat kiinnostuneita peleistä ja pelien kehityksestä.

Pelit lehti sopii hyvin esimerkiksi syntymäpäivälahjaksi, isänpäivälahjaksi, joululahjaksi, ystävänpäivälahjaksi tai muuten vain lahjaksi hyvälle ystävälle. Lehden tilaaminen lahjaksi on yhtä helppoa kuin itselle tilaaminenkin. Lehti onkin nykyään todella suosittu lahja, koska siitä riittää iloa pitkäksi aikaa. Lehti tilataankin yleensä puoleksi vuodeksi tai jopa vuodeksi kerralla, eikä lehtitilaus maksa paljoa kun muistaa hyödyntää parhaat lehtitarjoukset.

Hyvän lehtitarjouksen lisäksi kaikki lahjatilaukset sisältävät myös arvokkaan tilaajalahjan, jonka saat kaupan päälle, kun teet lehtitilauksen. Pelit lehden tilaajalahjana on yleensä jotain peleihin liittyviä tilaajalahjoja. Tilaajalahjan arvo on yleensä noin 15 euroa – 30 euroa. Tilaajalahjoja on lähes aina kaksi tai kolme, joista lehden tilaaja saa valita mieluisimman lehtitilauksen yhteydessä.

Muista, että tilaajalahja lähetetään aina lehden maksajalle, joten jos tilaat lehden lahjaksi, niin saat tilaajalahjan itsellesi postitse noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta ja saat itse valita annatko tilaajalahjan myös lahjaksi vai pidätkö sen itselläsi. Hyödynnä edullinen lehtitarjous ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi ja saat arvokkaan tilaajalahjan ilmaiseksi!


Pelit lehden tiedot:

 • Lehden nimi: Pelit
 • Julkaisija/Kustantaja: Fokus Media Finland Oy
 • Kieli: Suomi
 • Aloitusvuosi: 1992
 • Numeroita vuodessa: 11
 • Lukijamäärä: 130 000
 • Mieslukijoita: 85%
 • Naislukijoita: 15%
 • Lukijoiden ikä: 12 – 45 vuotta
 • Irtonumero: Lehtipiste 5,90 € / kpl
 • Päätoimittaja: Tuukka Grönholm

Miksi Pelit lehti kannattaa tilata?

 • Pelit lehti on nyt todella edullinen, kun hyödynnät sivustomme lehtitarjouksen.
 • Pelasitpa verkkopelejä, tietokonepelejä tai konsolipelejä niin löydät lehdestä paljon tärkeää sisältöä.
 • Lehden avulla pysyt ajantasalla uusista peleistä ja pääset ensimmäisten joukossa lukemaan uusimmat peliarvostelut.
 • Lehti testaa ja esittelee pc ja konsolipelejä retropeleistä uutuus peleihin.
 • Lehdestä pääset lukemaan tärkeät uutiset pelien maailmasta.
 • Kaikki lehden tilaajat saavat tilaajalahjan kaupan päälle ilmaiseksi, kun teet lehtitilauksen itselle tai lahjaksi.

Pelit lehden tilaajaedut

Lehden tilaajille on tarjolla myös mahtavia tilaajaetuja, jotka kannattaa ottaa huomioon lehteä tilatessa. Kaikki tilaajaedut ei kuitenkaan ole voimassa kaikissa tilauksissa. Osa tilaajaeduista on voimassa vain lehden kestotilaajille, joten suosittelemme tutustumaan voimassa oleviin tilaajaetuihin ennen lehden tilaamista.

Lehden voimassa olevat tilaajaedut näet aina lehtitilauksen yhteydessä, ennen maksamista. Suosittelemme kuitenkin tilaamaan lehden kestotilauksena, koska silloin saat automaattisesti kaikki tilaajaedut käyttöösi ja kestotilaus on aina lopulta edullisempi vaihtoehto kuin vastaava määräaikainen lehtitilaus.

Yleensä kuitenkin kestotilauksia pidetään jostain syystä huonompana vaihtoehtona kuin määräaikaistilausta, vaikka kestotilaus olisikin edullisempi vaihtoehto kuin määräaikainen lehtitilaus.

Lehden kestotilaus ei kuitenkaan ole mitenkään huonompi vaihtoehto kuin lyhyt määräaikainen lehtitilaus, koska kestotilaus sisältää kuitenkin niin paljon enemmän tilaajaetuja kuin määräaikaistilaus ja nykyään lehtien peruuttaminen on todella helppoa, kun lehtitilauksen voi perua joko itse netissä tai ottamalla yhteyttä lehden asiakaspalveluun.

Lehtien lahjatilauksissa suositaan yleensä määräaikaisia lehtitilauksia, jotka loppuvat automaattisesti, jolloin lahjansaajan ei tarvitse itse perua lehtitilausta.


Pelit lehden tarjous on voimassa rajoitetun ajan

Lehtitarjoukset ja tilaajalahjat vaihtuvat lähes joka kuukausi ja välillä lehtitarjoukset tai tilaajalahjat voivat vaihtuvat jopa kaksi kertaa kuukaudessa ja niin myös Pelit lehden tarjoukset.

Nyt kannattaa ehdottomasti hyödyntää Pelit tarjous, koska saat lehden nyt todella edullisesti, eikä tarjous ole voimassa kovin kauaa.


Pelit lehden tilaaja saa valita kaupan päälle tilaajalahjan

Lehden tilaajat saavat nyt arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle täysin ilmaiseksi, kun teet lehtitilauksen itselle tai lahjaksi.

Tilaajalahjan arvo on yleensä noin 15 euroa – 30 euroa.

Voimassa olevan tilaajalahjan ja tilaajalahjan arvon näet tässä artikkelissa sekä lehtitilauksen yhteydessä.


Keskustelufoorumi

Kaikki lehden tilaajat pääsevät rekisteröitymään pelit.fi:hin omalla asiakasnumerolla ja pääsevät osallistumaan keskusteluihin suositulla keskustelufoorumilla.


Digilehtiarkisto

Kaikki Pelit lehden tilaajat saavat lukuoikeuden digilehtiarkistoon, josta löydät kaikki digilehdet vuodesta 2014 lähtien.


Miten Pelit lehti tilataan?

Lehtitilaukset tehdään suoraan kustantajan sivulta. Klikkaa kohdasta ”Katso tarjous” niin päädyt suoraan lehden kustantajan sivulle, josta löytyy ajankohtainen lehtitarjous.

Kustantajan sivulla voit valita lehtitarjouksen ja tilaajalahjan sekä täyttää tilauslomakkeen. Voit maksaa lehtitilauksen kustantajan sivulla yleisimmillä maksutavoilla.

Tilausvahvistuksen saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun lehtitilauksesi on vastaanotettu.


Voinko tilata Pelit lehden lahjaksi ystävälle?

Sivustomme lehtitarjous on aina voimassa myös lehden lahjatilauksessa. Voit siis hyödyntää sivustomme lehtitarjouksen, joko tilaamalla lehden itselle tai lahjaksi.

Tilaa lehti lahjaksi kustantajan sivulta täyttämällä tilauslomakkeeseen lehden vastaanottajan ja lehtitilauksen maksajan tiedot erikseen.

Jos lehtitarjous sisältää tilaajalahjan, niin se toimitetaan lehden tilaajalle. Tilausvahvistuksen saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun lehtitilaus on vastaanotettu.


Tilasin Pelit lehden kestotilauksena. Loppuuko lehden tulo automaattisesti?

Kaikki kestotilaukset pitää irtisanoa erikseen. Kestotilauksissa lehti ilmestyy sinulle niin kauan, kunnes irtisanot tilauksesi.


Olen tilannut lehden määräaikaisena. Täytyykö lehden tilaus irtisanoa?

Kaikki määräaikaiset lehtitilaukset loppuvat automaattisesti tilausjakson loputtua.


Katkaiseeko laskun maksamatta jättäminen lehden tilauksen?

Laskun maksamatta jättäminen ei katkaise lehtitilaustasi. Laskun maksamatta jättämisestä kertyy sinulle vain turhia lisäkuluja.


Miten lehtitilaus irtisanotaan?

Voit perua lehtitilauksen milloin vain puhelimitse 020 7354 130 (arkipäivisin klo 8-17)

Jos haluat kysyä tilauksestasi tai muuttaa osoitetietojasi, niin kirjaudu tilaajien palvelukeskukseen osoitteessa  www.fokusmedia.fi/asiakaspalvelu.


Pelit lehden kustantajan tiedot

Kustantaja: Fokus Media Finland Oy

Osoite: Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus: 2618356-2

Puhelin: 020 7354 130  (ma-pe klo 8.00-17.00)

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi

Puhelun hinta: Lankapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 7,02 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min.

Lehtitarjouksia.com
Logo