Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

V8 Magazine

v8 magazine tarjousTilaa V8 Magazine netistä

 • V8 Magazine on jenkkiautoihin erikoistunut lehti.
 • Lehdestä saat paljon tietoa amerikkalaisista autoista ja niiden rakentelusta.
 • Lehdestä löydät autoesittelyt, alan tapahtumat ja henkilöt autojen takana.
 • Lehti kertoo kuinka jenkkiautoja rakennetaan useita vuosia, suurelle sydämmellä ja tietystin kiirehtimättä.
 • Lukijana pysyt mukana jenkkiautoharrastuksessa ja pääset ensimmäisten joukossa lukemaan käytännön ohjeita, jotka auttavat rakentelussa.
 • Lehdestä löydät autojen yksityiskohtaisia teknisiä tietoja.
 • Jokaisen autoharrastajan unelmalehti, jossa kerrotaan mielenkiintoisia asioita autoharrastuksesta.
 • Lehtitarjous on voimassa rajoitetun ajan.

 


Tilaa V8 Magazine lehti nyt tarjoushintaan itselle tai lahjaksi!

tilaa v8 magazine lehti

-Tilaajana olet mukana 10 000€ arvonnassa-


V8 Magazine lyhyesti

V8 Magazine on ylivoimaisesti Suomen luetuin, arvostetuin ja vanhin jenkkiautolehti, jota on tehty ensimmäisestä numerosta saakka harrastajilta harrastajille. Lehden ensimmäinen numero ilmestyi jo vuonna 1978 ja siitä lähtien se on ollut yksi harrastajien suosikki autolehti. Lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa tarjoten jenkkiautounelmia, nostalgiaa, tekniikkaa ja tietoa. Sen tehtävä on pitää lukijat ajan tasalla jenkkiautoharrastuksessa.


V8 Magazine lehden tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Suomen suosituin jenkkiautolehti on nyt tilattavissa palvelumme kautta säännöllisesti kotiin toimitettuna ilman toimituskuluja. Katso halvin V8 Magazine tarjous ja tilaukseen sisältyvät tilaajalahjat katso tarjous napista. Lehtitarjous on aiva voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden samaan tarjoushintaan myös lahjaksi ystävälle. Lehti on ostettavissa myös irtonumerona kaupoista kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan.


V8 Magazine lehden tilaajille tilaajalahja kaupan päälle

Lehtitarjous sisältää lähes aina useamman vaihtuvan tilaajalahjan, joista lehden tilaaja saa valita yhden tilauksen yhteydessä. Tilaajalahja kuuluu myös lahjatilaukseen, mutta tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle. Lehden tilaajalahjoina on nähty muun muassa Passikotelo + matkalaukun nimilappu, 1 numero kaupan päälle, laadukas vyö, nahkalompakko yms. Tilaajalahjan arvo on yleisesti noin 15 – 60 euroa.


Miksi V8 Magazine sitten kannattaa tilata netistä?

Tilaamalla lehden netistä, saat lehden huomattavasti irtonumerohintaa edullisemmin suoraan kotiin kannettuna ilman erillisiä postikuluja lehden ilmestymispäivänä ja saat tunnukset digilehdet palveluun, jossa on luettavissa kaikki V8 lehdet vuodesta 2015 lähtien. Lisäksi saat valita arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle ilmaiseksi. Kestotilaajana olet mukana kustantajan järjestämässä arvonnassa, jossa voit voittaa 10 000 euroa!


Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: harrastelehdet, tekniikkalehdet


V8 Magazine on Suomen arvostetuin, vanhin ja suosituin jenkkiautolehti

V8 Magazine on kaikkien autoharrastajien ja amerikkalaisista autoista kiinnostuneiden oma lehti, joka täyttää jo 40 vuotta. Lehden julkaisijana toimii Fokus Media Finland Oy ja lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa.

Mikään ei ole vaikuttavampaa kuin aidon V8-moottorin voima ja käyntiääni. V8 Magazine on suomalaisen hot roddingin pioneeri ja amerikkalaisen harrasteautokulttuurin sanansaattaja. Lehti on sisällöltään monipuolisin ja alan kattavin. Yksittäinen numero vastaa sisällöltään noin 100 sivuista kirjaa!

V8 Magazine kertoo kaiken jenkkiautoista ja niiden rakentamisesta. Lehden tilaajana pääset lukemaan varsinaisen rakentamisen rinnalla tärkeää jenkkiautonostalgiaa autoilun kultaisilta vuosilta.

Lehdestä saat paljon mielenkiintoista tietoa jenkkiautoista ja alan tapahtumista. V8 Magazine tarjoaa ylivertaisia jenkkiautounelmia, nostalgiaa, tekniikkaa ja tietoa. Lehdestä löydät autojen teknistä tietoa ja käytännön ohjeita, jotka auttavat rakentelussa.

V8 Magazinen lukijana pysyt ajan tasalla jenkkiautoharrastuksessa. Lehti sopii niin jenkkiauton omistajille kuin muuten vain alasta ja autoista kiinnostuneille henkilöille. Amerikkalaiset autot ja niiden rakentelu on enemmän kuin harrastus. Se on elämäntapa, jossa lehti on aina mukana.

Suuren suosion kerännyt V8 Magazine uudistuu 22.2.2017 alkaen

Uudistuneesta lehdestä löydät entistä enemmän näyttävämpiä juttuja, kuvia sekä täysin uudistuneen ulkoasun. Lehteen lisätään entistä enemmän suosittuja perustekniikkajuttuja ja talliesittelyitä.

Lehti julkaisee uudistuksen jälkeen myös enemmän lukijoiden omia kuvia. Lehden tilaajat saavat uudistuksen myötä lisää etuja, tilaajan etuihin kuuluu ilmainen lukuoikeus näköislehtiin, tällä hetkellä luettavissa on kaikki V8 Magazine lehdet vuodesta 2015 alkaen.

Kaikki lehden tilaajat saavat käyttöoikeuden Overdrive.fi sivuston sijaitsevaan V8 Magazine Klubiin, joka tarjoaa mm lisäkuvia lehdessä julkaistuihin juttuihin, suljetun keskustelupalstan ja paljon muuta. Lunasta V8 Magazine tarjous nyt ja saat täysin uudistuneen lehden ensimmäisten joukossa!


V8 Magazine lehti tiivistettynä:

 • Julkaisija: Fokus Media Finland Oy
 • Aloitusvuosi: 1978
 • Kieli: Suomi
 • Numeroita vuodessa: 10
 • Lukijamäärä: –
 • Mieslukijoita: 87 %
 • Naislukijoita: 13 %
 • Irtonumero: Lehtipiste 8,90 €/kpl
 • Lukijoiden ikä: 18 – 65+ vuotta
 • Päätoimittaja: Jarmo Markkanen

V8 Magazine tarjous on voimassa myös lehden lahjatilauksissa

Oletko hankkimassa lahjaa autoharrastajalle tai henkilölle, joka on kiinnostunut amerikkalaisista autoista?

Silloin V8 Magazine on juuri oikea lehtivalinta! Lehti on esimerkiksi suosittu isänpäivälahja, syntymäpäivälahja tai joululahja. Lehti on mukava lahja, koska siitä riittää iloa pitemmäksi aikaa, eikä lehti maksa paljoa, kun hyödyntää parhaat lehtitarjoukset.

Lehden tilaaminen lahjaksi on yhtä helppoa kuin itselle tilaaminenkin. Lehden tilaussivulla tulee vain merkitä rasti ruutuun, että tilaat lehden lahjaksi ja täyttää vastaanottajan tiedot.

Yleensä kaikki lahjatilaukset sisältävät myös arvokkaan tilaajalahjan. Tilaajalahjoja on kaksi tai kolme, joista saat valita yhden lehtitilauksen yhteydessä.

Muista, että tilaajalahja läheteteään aina lehtitilauksen maksajalle, joten jos tilaat lehden lahjaksi, niin saat tilaajalahjan itsellesi noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta ja saat itse valita pidätkö tilaajalahjan itselläsi vai annatko sen myöhemmin lahjaksi.

Jos tilaajalahjaa ei ole lehtiartikkelissa, eikä kustantajan tilaussivulla, silloin lehtitarjous ei sisällä tilaajalahjaa tai tilaajalahjat ovat voineet esimerkiksi loppua, jolloin tilaajalahjan tilalle tulee yksi ylimääräinen lehti kaupan päälle.


Miksi lehti kannattaa tilata?

 • V8 Magazine tarjous on nyt todella edullinen, kun hyödynnät sivustomme lehtitarjouksen.
 • Tilaa lehti nyt, niin saat täysin uudistuneen lehden ensimmäisten joukossa.
 • Lehti tarjoaa tärkeää tietoa jenkkiautoista ja niiden rakentamisesta.
 • Saat ilmaisen lukuoikeuden näköislehtiin, jossa on tällähetkellä luettavissa  kaikki V8 Magazine lehdet vuodesta 2015 alkaen.
 • Lehden tilaajat saavat käyttöoikeuden Overdrive.fi sivustolla sijaitsevaan V8 Magazine Klubiin, josta löydät suljetun keskustelupalstan ja paljon muuta.
 • Kaikki lehtitilaukset sisältävät arvokkaan tilaajalahjan, jonka saat ilmaiseksi kaupan päälle, kun tilaat lehden itselle tai lahjaksi.

Miten V8 Magazine tilataan?

Palvelumme kautta löydät aina uusimman lehtitarjouksen yhdellä klikkauksella, mutta lehtitilaus tehdään kuitenkin aina suoraan lehden kustantajan tilaussivulta.

Klikkaamalla kohdasta ”Katso tarjous” siirryt suoraan kustantajan verkkosivuille, jossa voit valita tilaajalahjan ja tehdä lehtitilauksen täyttämällä tilauslomakkeen.

Kustantajan kotisivuilla saattaa olla useampi lehtitarjous ja tilaajalahja, joista voit vapaasti valita mieleisimmän.

Tilausvahvistuksen saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun lehtitilauksesi on vastaanotettu.


Voinko tilata V8 Magazine lehden lahjaksi?

Kyllä voit! Lehtitarjous on aina voimassa myös lehden lahjatilauksissa. Lahjatilauksissa on voimassa sama lehtitarjous kuin itselle tilatessakin.

Lahjatilauksen voit tehdä samalla tilaussivulla kuin normaalinki lehtitilauksen.

Lahjatilauksessa tilauslomakkeeseen tulee merkitä lahjatilaus ja täyttää lehden vastaanottajan tiedot ja lehtitilauksen maksajan tiedot erikseen.

Muista, että lahjatilauksissa tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle.


Voinko tehdä tilauksen puhelimitse?

Valitettavasti sivultamme ei ole mahdollista tehdä tilausta puhelimitse.

Voit kuitenkin tehdä lehtitilauksen helposti netissä täyttämällä lehden tilauslomakkeen.

Se on helppoa, turvallista ja vaivatonta, aikaa kuluu vain muutama minuutti.


Kuinka nopeasti saan ensimmäisen numeron?

Lehtitilaus alkaa aina seuraavasta mahdollisesta numerosta.

Ensimmäisen numeron saat noin 2-3 viikon kuluttua lehtitilauksen tekemisestä.

Jos haluat tietää tarkemmin, milloin ensimmäinen lehti toimitetaan, ota yhteyttä lehden kustantajaan.


V8 Magazine lehden kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Fokus Media Finland Oy

Osoite: Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus: 2618356-2

Puhelin: 020 7354 130

Avoinna: ma-pe klo 8.00-17.00

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi

Puhelujen hinnat: Lankapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 7,02 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min.

Lehtitarjouksia.com
Logo