Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

digikuva lehti

digikuva lehtiTilaa Digikuva netistä

 • Digikuva on pohjoismaiden suurin valokuvausta käsittelevä lehti.
 • Katso ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tilaa lehti netistä.
 • Digikuva lehden julkaisija on Bonnier Publications.
 • Lehti sopii niin valokuvausta harrastavalle kuin ammattilaisellekkin.
 • Lehden mukana saat erilaisia videokursseja ja opetusohjelmia sisältäviä CD-levyjä.
 • Digikuva lehti sisältää aiheeseen liittyviä uutisia, arvosteluja ja testejä muun muassa kameroista, lisävarusteista ja kuvankäsittelyohjelmista.
 • Digikuva lehti ilmestyy 18 kertaa vuodessa.
 • Tilaa Digikuva lehti nyt itselle tai lahjaksi edulliseen tarjoushintaan ja saat tilaajalahjan kaupan päälle.

 

 

Tilaa Digikuva lehti erikoishintaan netistä ja saat tilaajalahjan kaupan päälle!

tilaa digikuva lehti

Digikuva lehtitarjous

Katso Digikuva lehden ajankohtainen lehtitarjous ja tilaa lehti tutustumishintaan netistä. Hyödyntämällä parhaat lehtitarjoukset, voit säästää jopa 50% lehtitilauksessa. Lehtitarjouksen voi hyödyntää tilaamalla lehden itselle tai lahjaksi.

Digikuva lehden lehtitarjous sisältää lähes aina myös arvokkaan tilaajalahjan, jonka lehden tilaaja saa ilmaiseksi lehtitilauksen yhteydessä. Lahjatilaukseen kuuluu sama tilaajalahja, mutta lahjatilauksessa tilaajalahja toimitetaan lehtitilauksen maksajalle.

Tekemällä lehtitilauksen netissä, saat lehden kotiin kannettuna ilmestymispäivänä ilman erillisiä postikuluja.

Katso ajankohtainen lehtitarjous ja tee lehtitilaus edullisesti itselle tai lahjaksi.

Tietoa Digikuva lehdestä

Oletko sinä innokas valokuvaaja? Haluatko oppia lisää valokuvauksesta ja tietää miten saat valokuvista entistäkin onnistuneenpia? Vai oletko vasta hankkinut oman digikameran ja haluat tietää enemmän sen toiminnoista? Jos vastasit johonkin kysymykseen kyllä, niin silloin Digikuva lehti on juuri oikea lehtivalinta!

Digikuva on pohjoismaiden suurin valokuvausta käsittelevä lehti, joka sopii niin aloittelijoille kuin kauemman aikaa valokuvausta harrastaneellekkin.

Digikuva lehti on todella tuhti lukupaketti täynnä loistavia vinkkejä ja ohjeita. Lehti tarjoaa erinomaisia vinkkejä, olitpa sitten vasta aloittanut tai pidempään valokuvausta harrastanut.

Digikuva lehti ohjeistaa muun muassa miten saat otettua parhaat muotokuvat, mitä objektiiveja kannattaa hankkia, miten hyödynnät RAW tallennusmuotoa ja miten saat muokattua otoksistasi entistäkin hienompia ja tarkempia.

Lehti opastaa muun muassa minkälainen objektiivi on paras vaihtoehto eri kuvaustilanteisiin, miten saat säädettyä oikeanlaisen valaistuksen kuviisi kameran asetuksia säätämällä ja miten kohdistat kuvasi parhaiten. Tämän tyylisiin asioihin löydät vastaukset aina Digikuva lehdestä.

Digikamerat sisältävät todella paljon erilaisia toimintoja, joita ei osaa hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla valokuvauksessa ilman asiaan perehtymistä.

Lehti opastaa lukijoita valitsemaan omiin tarpeisiin sopivan kameran ja lisäosat sekä antaa vinkkejä mitenkä erilaiset kuvat kannattaa ottaa. Lisäksi lehti ohjeistaa muun muassa kameran käytössä ja erilaisten toimintojen käytössä, jolloin olet askeleen lähenpänä ammattikuvaajaa.

Tutustu lehtien erikoistarjouksiin harrastelehdet, it-lehdet ja tekniikkalehdet osiossamme. Katso myös aikakauslehtien uusimmat lehtitarjoukset etusivultamme.

Digikuva lehden tiedot 2017

 • Julkaisija: Bonnier Publications Oy
 • Numeroita vuodessa: 18
 • Mieslukijoita: 58%
 • Naislukijoita: 42%
 • Lukijoiden ikä: 20 – 65 vuotta
 • Päätoimittaja: Klaus Nygaard

Tilaa Digikuva lehti lahjaksi

Digikuva lehden lehtitarjouksen voit hyödyntää myös tekemällä lehtitilauksen lahjaksi. Digikuva lehden voit tilata lahjaksi esimerkiksi jouluna, syntymäpäivänä tai ystävänpäivänä. Lehden lahjatilauksessa on samat tilaajalahjat kuin itselle tilatessakin. Lehti on todella suosittu lahjaidea, koska nykyään lehtitarjoukset ovat todella edullisia netissä ja lehtien tilaaminen on helppoa. Lehtitilauksesta riittää myös iloa huomattavasti pidenpään kuin esimerkiksi kukkakinpusta. Lahjatilauksessa tulee kuitenkin muistaa, että tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle. Suosittelemme tekemään lahjatilauksen aina määräaikaisesti, koska silloin lahjansaaja ei joudu itse irtisanomaan lehtitilausta, vaan lehden tulo päättyy automaattisesti. Lehden lahjatilauksen voi tehdä myös edullisena kestotilauksena, mutta silloin lahjansaajan tulee irtisanoa lehtitilaus, kun ei enää halua lehden ilmestyvän. Hyödynnä edullinen Digikuva lehti tarjous ja tilaa lehti netistä!

Miten Digikuva lehti tilataan?

Tältä sivulta pääset tilaamaan lehden suoraan kustantajan sivulta edulliseen tarjoushintaan ja saat tilaajalahjan kaupan päälle. Klikkaa kohdasta tilaa lehti tästä, jolloin siirryt suoraan lehden tilauslomakkeeseen. Täytä tilauslomake ja maksa lehtitilaus kustantajan tarjoamilla maksutavoilla. Tilausvahvistuksen saat sähköpostitse, kun lehtitilauksesi on vastaanotettu.

Digikuva lehden kustantajan tiedot

Kustantaja: Bonnier Publications Oy

Puhelin: 0207 608 560

Digikuva lehden ilmestymispäivät 2017

Alla olevaan taulukkoon olemme koonneet Digikuva lehden koko vuoden aineisto ja ilmestymispäivät. Katso taulukosta milloin seuraava numero ilmestyy lehteä tilatessa.

NumeroAineistopäiväIlmestymispäivä
27.1211.1
32.11.2
423.122.2
56.28.3
627.229.3
716.319.4
84.410.5
926.431.5
1017.521.6
1112.612.7
123.72.8
1324.723.8
1414.813.9
154.94.10
1622.925.10
179.108.11
1830.1029.11
120.1120.12