Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Helpot Lempi-Ristikot

helpot lempi ristikot Helpot Lempi-Ristikot lehti

 • Helpot Lempi-Ristikot on uudehko ristikkolehti.
 • Lehti tarjoaa tilaajille monipuolisia, laadukkaita tehtäviä, huumoria, värikkään ulkoasun, suuret rahapalkinnot ja aina edullisen hinnan.
 • Helpot Lempi-Ristikot lehden kuvat ovat suosittujen sarjakuvapiirtäjien valmistamia.
 • Lehti sisältää nimensä mukaisesti helppoja tehtäviä.
 • Jokaisen numeron kaikista tehtävistä arvotaan kaksi rahapalkintoa.
 • Helpot Lempi-Ristikot lehteä julkaisee Kolmiokirja Oy.
 • Suosittu ristikkolehti sopii loistavasti aloittelijoille.
 • Helpot Lempi-Ristikot lehden pääpalkinnon arvo on 250 euroa.
 • Lehti tarjoaa mukavaa aivojumppaa ja ajanvietettä myös kokeneille ratkojille.

 

Tilaa suosittu ristikkolehti erikoishintaan netistä ja säästä 30% lehtitilauksessa

tilaa helpot lempi ristikot lehti

Helpot Lempi-Ristikot pitää sisällään kaikki ristikkolehden tärkeät elementit: paljon hauskoja huumorilla vaurustettuja tehtäviä, selkeän ulkoasun, rahapalkintoja sekä tietystin aina edullisen hinnan.

Katso ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tilaa lehti tutustumishintaan netistä. Kaikki tarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten ristikkolehden voi tilata edullisesti netistä itselle, lahjaksi tai vaikka työpaikalle.

Lehtitilauksen voi tehdä jatkuvana tilauksena tai vaihtoehtoisesti määräaikaisesti. Jatkuva tilaus tarkoittaa kestotilausta, jossa lehti ilmestyy tilaajalle kunnes lehtitilaus on erikseen irtisanottu. Määräaikaistilaus on nimensä mukaisesti määräaikainen, usein vuoden mittainen tilausjakso, jossa lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti tilauskauden loppuun.

Tilaamalla lehden netistä, saat aina ensimmäisten joukossa suositun ristikkolehden uusimman numeron kotiin kannettuna ilman postikuluja lehden ilmestymispäivänä.

Lahjatilaus on helpoin tehdä määräaikaisesti, koska silloin lehden vastaanottajan ei tarvitse muistaa irtisanoa lehtitilausta, vaan lehden ilmestyminen loppuu automaattisesti. Lahjatilauksen voi toki tehdä halutessaan myös kestotilauksena, joka on usein määräaikaistilausta huomattavasti edullisempi vaihtoehto.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: Harrastelehdet, Lahjalehdet miehelle, Lahjalehdet naiselle.

Helpot Lempi-Ristikot kuvaus

Helpot Lempi-Ristikot on Kolmiokirjan julkaisema ristikkolehti, joka ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa. Todella suosittu tehtävälehti tarjoaa nimensä mukaisesti helppoja ristikoita, jotka sopivat mainiosti aloitteleville ratkojille aivopähkinöiksi sekä kokeneille ratkojille ajanvietteeksi.

Helpot Lempi-Ristikot tarjoaa lukijoille kaiken sen, mitä hyvältä ristikkolehdeltä voi ikinä odottaa, kuten huumorilla höystettyjä hauskoja tehtäviä, värikkään ja selkeän ulkoasun tarkoilla kuvilla varustettuna, monipuolisia ja laadukkaita tehtäviä, korkelaatuisen paperin, edullisen hinnan sekä sokerina pohjalla muhkeat rahapalkinnot.

Ristikkolehden kaikki tehtävät ovat palkintotehtäviä, joista innokkaat ratkojat voivat voittaa suuria rahapalkintoja. Kaikista tehtävistä arvotaan jopa kaksi rahapalkintoa ja jokaisen numeron pääpalkinto on 250 euroa.

Lehden tehtävien kuvat ovat todella laadukkaita ja tarkkoja, sillä kaikki tehtävät ovat kuuluisien sarjakuvapiirtäjien taideteoksia. Ristikkolehti on siis varmasti kaikkien Suomalaisten mieleen, sillä meillä Suomessa on totuttu täyttämään selkeillä kuvilla varustettuja ristikoita toisin kuin ulkomailla kuvien käyttö ei ole niinkään yleistä.

Helpot Lempi-Ristikot lehti on irtonumeromyynnissä lehtipisteissä kautta maan, jos ristikkolehteen haluaa tutustua rauhassa ennen kuin tekee lehtitilauksen netissä. Ristikkolehti tilataan aina kahdeksan numeron mittaisena kesto tai määräaikaistilauksena. Vaihtoehtoisesti lehden uusimmat numerot voi ostaa myös kaupasta, mutta lehti myydään irtonumerohintaan, joten irtonumero tulee pitemmän päälle paljon kalliimmaksi kuin lehtitilauksen lehdet.

Lehden perustiedot

 • Kustantaja: Kolmiokirja Oy
 • Kieli: Suomi
 • Numeroita vuodessa: 8
 • Mieslukijoita: 50 %
 • Naislukijoita: 50 %
 • Lukijoiden ikä: 25–60 vuotta

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Kolmiokirja Oy

Osoite: Lekatie 4, 90150 Oulu
Avoinna: ma – pe klo 09.00 – 15.00
Puhelinnumero: 08 537 0370
Lehtitarjouksia.com
Logo