Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Helpot Mega Ristikot

helpot mega ristikot lehtiHelpot Mega Ristikot

 • Helpot Mega Ristikot on helppoja tehtäviä sisältävä ristikkolehti.
 • Tuhti tehtävälehti sisältää perinteisten kuvaristikoiden lisäksi erilaisia erikoistehtäviä.
 • Ristikkolehden useimmat tehtävät ovat suosittuja palkintotehtäviä, joista ratkojat voivat voittaa raha- tai arpapalkintoja.
 • Helpot Mega Ristikot on vaikeustasoltaan helppojen tehtävien ansiosta täydellinen tehtävälehti aloitteleville ratkojille.
 • Ristikkolehti pitää kansien välissä jopa 52 sivua laadukkaita tehtäviä.
 • Tehtävälehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa ja sitä julkaisee Kolmiokirja Oy.

 

 

Tilaa jännittäviä palkintotehtäviä sisältävä ristikkolehti 27% edullisemmin netistä

tilaa helpot mega ristikot lehti

Helpot Mega Ristikot sisältää megamäärän huippulaadukkaita kuvaristikoita ja lukijoiden toivomia erikoistehtäviä, joista monet ovat jännittäviä palkintotehtäviä. Palkintotehtävien ratkojat voivat voittaa muun muassa rahapalkintoja ja mega-arpoja. Lisäksi jokaisesta numerosta löytyy paljon erilaisia kilpailuja.

Suosittu 52 sivuinen ristikkolehti on nyt tilattavissa palvelustamme jopa 27% edullisemmin normaalihintaan verrattuna. Kaikki lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden tarjoushintaan itselle, lahjaksi ristikkotehtävistä innostuneelle ystävälle tai vaikka suoraan työpaikalle toimitettuna.

Helpot Mega Ristikot on tilattavissa vuoden tilausjaksolla määräaikais- ja kestotilauksena, jotka sisältävät kuusi numeroa. Määräaikaistilaus on vuoden pituinen sopimus, jonka viimeisen numeron ilmestymisen jälkeen tilaus päättyy automaattisesti. Kestotilaus on jatkuva tilaustapa, jossa lehtitilaus uusiutuu automaattisesti vuoden tilausjakson päättymisen jälkeen, kunnes tilaaja irtisanoo tilauksen lehden kustantajalle puhelimitse tai verkossa.

Lahjatilauksessa tilaaja voi valita vapaasti määräaikais- tai kestotilauksen, mutta lahjatilauksessa suositellaan valitsemaan muiden aikakauslehtien lahjatilausten tavoin mielummin määräaikainen tarjous, koska silloin lehden vastaanottajan ei tarvitse perua tilausta erikseen, vaan lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti tilausjakson viimeiseen numeroon.

Miksi Helpot Mega Ristikot lehti sitten kannattaa tilata verkosta? Tekemällä lehtitilauksen netissä, saat lehden huomattavasti halvemmalla kuin ostamalla jokaisen lehden irtonumerona lehtipisteestä ja saat tilauksen yhteydessä valita vapaasti tilaatko lehden kestotilauksena, määräaikaisesti, itselle, lahjaksi kaverille vai työpaikalle toimitettuna. Lisäksi saat aina ensimmäisten joukossa tuoreen ristikkolehden kotiovelle toimitettuna ilman postimaksua.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: miestenlehdet, naistenlehdet, nuortenlehdet.

Helpot Mega Ristikot koostuu laadukkaista ennen julkaisemattomista kuvaristikoista

Oletko sinä tai ystäväsi taitava ratkomaan kuvallisia ristikoita? Etsitkö ristikkolehteä, joka sisältää palkintotehtäviä ja erilaisia kilpailuja? Vai oletko vasta aloittamassa uutta harrastusta ja etsit aloittelijalle sopivaa tehtävälehteä? Jos vastasit edes yhteen kysymykseen myöntävästi, niin Helpot Mega Ristikot lehti on kuin tehty sinulle!

Helpot Mega Ristikot on kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä ristikkolehti, joka kuuluu erittäin laadukkaiden ja monipuolisten ristikkolehtien kustantajan Kolmiokirja Oy:n suureen lehtivalikoimaan. Tehtävälehti sisältää nimensä mukaisesti megamäärän vaikeustasoltaan helppoja tehtäviä, joista suurin osa on jännittäviä palkintotehtäviä, joita ratkomalla voi voittaa suuria rahapalkintoja ja mega-arpoja.

Helpot Mega Ristikot lehti sisältää yhteensä 52 sivua ennen julkaisemattomia kuvallisia ristikkotehtäviä sekä paljon toivottuja erikoistehtäviä. Jokaisesta numeron löytyy tehtävien lisäksi paljon erilaisia kilpailuja. Laadukas tehtäväpaketti sopii vaikeustasoltaan helppojen tehtävien johdosta loistavasti aloitteleville ratkojille mutta suuret palkintotehtävät ja suositut kilpailut innostavat joukkoon tietystin myös kokeneita ratkojia.

Helpot Mega Ristikot pitää kansien välissä yksinkertaisesti kaiken sen, mitä hyvältä ristikkolehdeltä voi toivoa, kuten laadukkaita ristikoita, bonustehtäviä, aina yhtä pirteän ja värikkään ulkoasun, erittäin tarkat kuvat ja tietystin korkealaatuisen paperin. Se on tuhti tehtäväpaketti, joka tarjoaa mukavaa ajankulua kaiken ikäisille ratkojille.

Helpot Mega Ristikot on irtonumeromyynnissä ympäri Suomen sekä tilattavissa internetistä määräaikaisesti tai kestotilauksena suoraan kotiovelle toimitettuna tai vaihtoehtoisesti lahjaksi ristikkolehdistä pitävälle ystävälle.

Lehden perustiedot

 • Lehden nimi: Helpot Mega Ristikot
 • Kustantaja: Kolmiokirja Oy
 • Kieli: Suomi
 • Numeroita vuodessa: 6
 • Sivumäärä: 52
 • Mieslukijoita: 50 %
 • Naislukijoita: 50 %
 • Irtonumero: 2,95 € – Lehtipiste
 • Päätoimittaja: Miikka Vuontisjärvi

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Kolmiokirja Oy

Osoite: Lekatie 4, 90150 Oulu
Avoinna: ma – pe klo 09.00 – 15.00
Puhelinnumero: 08 537 0370
Lehtitarjouksia.com
Logo