Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Hertan ja Simon Ristikot Extra

hertan ja simon ristikot extraHertan ja Simon Ristikot Extra

 • Hertan ja Simon Ristikot Extra on 52 sivuinen ristikkolehti.
 • Lehti sisältää paljon palkintotehtäviä ja kilpailuja.
 • Lehden monipuoliset tehtävät ovat hauskoja ja huumorilla höystettyjä.
 • Hertan ja Simon Ristikot Extra lehden tehtävien takana seisovat Suomen parhaat laatijat.
 • Lehti pitää sisällään kuvallisia ristikoita ja paljon toivottuja erikoistehtäviä.
 • Hertan ja Simon Ristikot Extran tehtävät ovat vaikeustasoltaan helppoja.
 • Lehteä julkaisee Kolmiokirja Oy.
 • Hertan ja Simon Ristikot Extra ilmestyy 6 kertaa vuodessa.
 • Lehden voi tilata netistä määräaikais- tai kestotilauksena itselle tai lahjaksi ystävälle.

 

Tilaa suosittu ristikkolehti itselle tai lahjaksi ja säästä 27% lehtitilauksessa

tilaa hertan ja simon ristikot extra lehti

Katso suositun palkintotehtäviä ja kilpailuja sisältävän ristikkolehden ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tilaa lehti edulliseen tarjoushintaan netistä. Kaikki tarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen tarjoushintaan itselle tai lahjaksi.

Hertan ja Simon Ristikot Extra on tilattavissa netistä määräaikais ja kestotilauksena. Kestotilaus on jatkuva tilaus, joka tulee irtisanoa erikseen ja määräaikainen tilaus päättyy aina automaattisesti tarjousjakson viimeiseen numeroon.

Tekemällä lehtitilauksen netissä, saat aina uusimman numeron kotiin kannettuna ilman erillisiä postikuluja lehden ilmestymispäivänä.

Lehden lahjatilaus tehdään usein määräaikaistilauksena, koska silloin lahjansaajan ei tarvitse muistaa perua lehtitilausta, vaan lehden tulo päättyy vuoden kuluttua automaattisesti.

Huomaathan lehteä tilatessa, että lehden kestotilaus on usein hieman määräaikaistilausta edullisempi vaihtoehto.

Lisää edullisia lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: Miestenlehdet, Naistenlehdet, Nuortenlehdet.

Hertan ja Simon Ristikot Extra kuvaus

Hertan ja Simon Ristikot Extra on kolmiokirjan kustantama kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä palkintotehtäviä ja kilpailuja sisältävä ristikkolehti. Kaikki lehden tehtävät ovat huippulaadukkaita, monipuolisia, hauskoja ja huumorilla höystettyjä.

Suosittu ristikkolehti pitää sisällään kaikestaan 52 sivua uusia tehtäviä, joiden vaikeustaso on helppo. Monipuolisten ja hauskojen tehtävien joukosta löytyy varmasti mielenkiintoista puuhaa jokaiselle innokkaalle ratkojalle.

Hertan ja Simon Ristikot Extra sisältää paljon ensiluokkaisia kuvaristikoita ja lisäksi lehden tilaajien toivomia erikoistehtäviä. Tehtävien joukossa on myös jännittäviä palkintotehtäviä, joista voi voittaa jopa 200 euroa.

Hertan ja Simon Ristikot Extra lehden laadukkaiden ja monipuolisten tehtävien takana ovat Suomen parhaat ristikoiden suunnittelijat.

Hertan ja Simon Ristikot Extra on mainio ristikkolehti muun muassa aloittelijoille, sillä tehtävien vaikeataso on helppo mutta se tarjoaa kuitenkin myös haasteita ja jännitystä palkintotehtävien muodossa. Lisäjännitystä tarjoavat lehden erilaiset kilpailut, joista voi voittaa myös suuria rahapalkintoja.

Hertan ja Simon Ristikot Extra lehden voi tilata nyt netistä tarjoushintaan määräaikaistilauksena tai vaihtoehtoisesti edullisempana kestotilauksena, jotka molemmat sisältävät 6 lehteä.

Suositun ristikkolehden kustantajana toimii Kolmiokirja Oy, jolla on jo yli 40 vuoden kokemus ristikkolehtien kustantamisesta ja joka julkaisee jo yli 50 erilaista lehteä. Kolmiokirja Oy tunnetaan Suomen johtavana ristikkolehtien kustantajana ja Suomen kuudenneksi suurinpana aikakauslehtikustantajana.

Lehden perustiedot

 • Kustantaja: Kolmiokirja Oy
 • Numeroita vuodessa: 6
 • Kieli: Suomi
 • Mieslukijoita: 50 %
 • Naislukijoita: 50 %

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Kolmiokirja Oy

Osoite: Lekatie 4, 90150 Oulu
Avoinna: ma – pe klo 09.00 – 15.00
Puhelinnumero: 08 537 0370