Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Huippuhyvät Ristikot

huippuhyvat ristikot lehtiHuippuhyvät Ristikot lehti

 • Huippuhyvät Ristikot on täynnä Suomen parhaiden ristikkolaatijoiden suunnittelemia tehtäviä.
 • Ristikkolehti sisältää kuvaristikoita, avoristikoita, tavuristikoita, höyryristikoita, sanahakuja ja erikoistehtäviä.
 • Kaikki lehden tehtävät ovat vaikeustasoltaan helppoja, mutta tarjoavat silti ratkojille mukavasti haastetta.
 • Huippuhyvät Ristikot lehti sisältää myös paljon jännittäviä palkintotehtäviä, joista ratkojat voivat voittaa satoja euroja.
 • Jokainen numero sisältää jopa 44 sivua hauskoja tehtäviä.
 • Ristikkolehteä julkaisee kotimainen Kolmiokirja Oy, jolla on jo yli 10 vuoden kokemus ristikkolehtien julkaisijana.
 • Huippuhyvät Ristikot lehti eroaa kilpailijoistaan ehdottomasti monipuolisuudellaan.

Tilaa ristikkokansan suosikki lehti netistä ja säästä 24% lehtitilauksessa

tilaa huippuhyvat ristikot lehti

Huippuhyvät Ristikot muistetaan monipuolisuudesta ja aina yhtä laadukkaista tehtävistä sekä tietystin huikeista palkintotehtävistä! Nyt voit tilata suositun ristikkolehden edullisesti netistä ja säästää jopa 24% lehtitilauksessa. Katso lehden ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tee lehtitilaus erikoishintaan netissä itselle tai lahjaksi ystävälle.

Ristikkolehden voi tilata määräaikaistilauksena, jossa lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti tarjousjakson viimeiseen numeroon tai vaihtoehtoisesti edullisena kestotilauksena, joka tulee irtisanoa erikseen lehden kustantajalle.

Lahjatilauksessa valitaan usein mielummin määräaikainen tarjous, koska silloin lehden vastaanottajan ei tarvitse perua lehtitilausta erikseen, vaan lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti kampanjan viimeiseen numeroon.

Miksi lehtitilaus sitten kannattaa tehdä netissä? Tekemällä lehtitilauksen netissä, saat lehdet huomattavasti halvemmalla kuin ostamalla kaikki lehdet irtonumerona lehtipisteestä ja lisäksi saat kaikki numerot kotiin kannettuna ensimmäisten joukossa ilman postimaksua. Netissä saat myös rauhassa tutustua lehteen ennen lehden tilaamista tai tilata lehden lahjaksi kaverille.

Selaa myös muita edullisia lehtitarjouksia seuraavista kategorioista: Miestenlehdet, Naistenlehdet, Harrastelehdet.

Huippuhyvät Ristikot kuvaus

Oletko sinä innokas ratkomaan erilaisia ristikoita? Etsitkö ristikkolehteä, joka olisi perinteisiä ristikkolehtiä monipuolisempi? Vai etsitkö ristikkolehteä, joka sisältää ainoastaan vaikeustasoltaan helppoja tehtäviä sekä palkintotehtäviä? Jos vastasit edes yhteen kysymykseen kyllä, niin Huippuhyvät Ristikot on oikea lehti sinulle!

Huippuhyvät Ristikot on 12 kertaa vuodessa ilmestyvä ristikkolehti, jota julkaisee täysin Suomalainen Kolmiokirja Oy, jolla on jo liki 10 vuoden kokemus erilaisten ristikkolehtien julkaisijana. Ristikkolehti tunnetaan muun muassa sen laadukkaista ja monipuolisista tehtävistä sekä tietystin erilaisista palkintotehtävistä, joista ratkojat voivat voittaa suuria rahapalkintoja!

Huippuhyvät Ristikot lehti sisältää jopa 44 sivua viihdyttäviä tehtäviä, joista osa on jännittäviä palkintotehtäviä. Lehden tehtäviin kuuluvat suositut kuvaristikot, tavuristikot, sanahaut, höyryristikot, avoristikot ja paljon toivotut erilaiset erikoistehtävät.

Huippuhyvät Ristikot lehden monipuolisten ja laadukkaiden tehtävien takana ovat Suomen parhaat ristikkolaatijat. Kaikki lehden tehtävät ovat vaikeustasoltaan helppoja, joten lehteä voi hyvin suositella ensimmäiseksi lehdeksi kaikille, jotka vasta aikovat aloittaa riistikkolehtien ratkomisen. Toki varsinkin suuret palkintotehtävät innostavat myös kokeneita ratkojia mukaan ratkomaan tehtäviä, joten lehti sopii myös hyvin kokoneille ratkojille ajankuluksi.

Huippuhyvät Ristikot lehden ulkoasu on aina yhtä pirteä ja paperilaatu on kulutusta kestävä. Monipuolisista ja laadukkaista ristikkolehdistä pitävä ihastuu varmasti lehteen, jonka jokainen tehtävä on huippulaatijoiden korkeatasoista kädenjälkeä ja sisältö monipuolista.

Lehden perustiedot

 • Kustantaja: Kolmiokirja Oy
 • Kieli: Suomi
 • Ilmestyy: 12 kertaa / vuosi
 • Mieslukijoita: 50 %
 • Naislukijoita: 50 %
 • Lukijoiden ikä: 20–60 vuotta

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Kolmiokirja Oy

Osoite: Lekatie 4, 90150 Oulu
Avoinna: ma – pe klo 09.00 – 15.00
Puhelinnumero: 08 537 0370