Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Hyväntuulen Kryptot

hyvantuulen kryptotHyväntuulen Kryptot lehti

 • Hyväntuulen Kryptot on aina yhtä hyväntuulinen ristikkolehti.
 • Ristikkolehti sisältää monipuolisia tehtäviä, kuten perinteisiä kryptoja, avokryptoja, akrostikkoja, sokkokryptoja ja kryptoristikoita.
 • Lehden tehtävät sopii hyvin myös aloittelijoille, sillä lehden kustantaja Kolmiokirja Oy on luokitellut tehtävät helpoiksi.
 • Hyväntuulen Kryptot on jännittävä tehtävälehti, jonka kaikki tehtävät ovat palkintotehtäviä.
 • Ristikkolehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa.
 • Lehden kustantajana toimii ristikkolehtiin perehtynyt Kolmiokirja Oy.
 • Jokainen numero sisältää 36 sivua hauskoja tehväviä.
 • Hyväntuulen Kryptot on ostettavissa irtonumerona lehtipisteistä kautta maan ja tilattavissa netistä määräaikais- tai kestotilauksena suoraan kotiin.

Tilaa suosittu ristikkolehti suoraan kotiin netistä ja säästä 32% lehtitilauksessa

tilaa hyvantuulen kryptot lehti

Hyväntuulen Kryptot on ristikkokansan suosikki lehti, jonka voi tilata nyt edullisesti netistä suoraan kotiin tai työpaikalle. Katso ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tee lehtitilaus edullisesti netissä. Hyödyntämällä halvimman tarjouksen, voit saada lehtitilauksen jopa 32% edullisemmin normaalihintaan verrattuna! Kaikki lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten lehtitilauksen voi tehdä tarjoushintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Hyväntuulen Kryptot lehti on irtonumeromyynnissä lehtipisteissä kautta maan ja tilattavissa netistä kesto- tai määräaikaistilauksena itselle tai lahjaksi kaverille. Kestotilaus on jakuva tilaus, jossa lehti ilmestyy tilaajalle kunnes lehtitilaus on erikseen irtisanottu ja määräaikaistilaus päättyy automaattisesti tajousjakson viimeiseen numeroon.

Lehden tilaaminen netistä suoraan kotiin toimitettuna on aina huomattavasti halvempi vaihtoehto kuin ostaa kaikki lehdet irtonumerona lehtipisteistä.

Lahjatilauksessa suositellaan valitsemaan mielummin määräaikainen tarjous, koska silloin lehden vastaanottajan ei tarvitse muistaa irtisanoa lehtitilausta erikseen, vaan lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti.

Tilaamalla lehden netistä, saat aina uusimman ristikkolehden kotiin kannettuna ensimmäisten joukossa ilman postikuluja normaalin postin mukana.

Lisää edullisia lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: Nuortenlehdet, Miestenlehdet, Naistenlehdet.

Hyväntuulen Kryptot ristikkolehti tarjoaa mukavaa puuhaa kaikille

Oletko sinä hyvä ratkomaan erilaisia kryptoja? Etsitkö monipuolisia tehtäviä sisältävää ristikkolehteä lahjaksi ystävälle? Vai aijotko vasta aloittaa ristikkojen täyttämisen ja etsit sopivaa lehteä, joka sisältäisi ainoastaan helppoja tehtäviä? Jos vastasit edes yhteen kysymykseen kyllä, niin Hyväntuulen Kryptot on erinoimainen lehtivalinta!

Hyväntuulen Kryptot on 10 kertaa vuodessa ilmestyvä ristikkolehti, jonka julkaisijana toimii ristikkolehtiin erikoistunut Kolmiokirja Oy. Lehden kaikki tehtävät ovat palkintotehtäviä, joista ratkojat voivat voittaa suuria rahapalkintoja.

Hyväntuulen Kryptot on todella suosittu ja jännittävä palkintotehtäviä sisältävä tehtävälehti, joka tunnetaan sen monipuolisista ja laadukkaista tehtävistä. Lehti pitää sisällään normaaleja kryptoja, akrostikkoja, sokkokryptoja, kryptoristikoita ja avokryptoja.

Hyväntuulen Kryptot on koko kansan yhteinen tehtävälehti, sillä lehden kustantaja Kolmiokirja Oy on arvioinut lehden tehtävien vaikeustasoksi 2, joka sopii erityisesti aloitteleville ratkojille sekä kokeneille ratkojille ajanvietteeksi. Kolmiokirjan käyttämä vaikeustasoasteikko on 1-7, josta 1 on helpoin ja 7 on vaikein.

Suosittu ristikkolehti on tilattavissa verkosta määräaikais- ja kestotilauksena vuoden mittaisella tilausjaksolla ja ostettavissa irtonumerona lehtipisteistä kautta maan. Vuoden tilausjakso pitää sisällään aina 10 lehteä.

Lehden perustiedot

 • Kustantaja: Kolmiokirja Oy
 • Ilmestyy: 10 kertaa / vuosi
 • Mieslukijoita: 28 %
 • Naislukijoita: 72 %
 • Lukijoiden ikä: 20–60 vuotta

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Kolmiokirja Oy

Osoite: Lekatie 4, 90150 Oulu
Avoinna: ma – pe klo 09.00 – 15.00
Puhelinnumero: 08 537 0370
Lehtitarjouksia.com
Logo