Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Hyväntuulen Ristikot

hyvantuulen ristikot lehtiHyväntuulen Ristikot lehti

 • Hyväntuulen Ristikot on ristikkokansan suosikkilehti.
 • Ristikkolehti sisältää 36 sivua monipuolisia tehtäviä, joista löytyy varmasti mieleisiä tehtäviä jokaiselle ratkojalle.
 • Lehti tarjoaa tilaajille laadukkaita tavuristikoita, kuvaristikoita, sanahakuja ja kryptoja.
 • Lehden kaikki tehtävät ovat palkintotehtäviä, joista ratkojat voivat voittaa suuria rahapalkintoja.
 • Ristikkolehden tehtävät ovat helpohkoja, joten sitä voi suositella hyvin myös aloitteleville ratkojille.
 • Suosittua ristikkolehteä julkaisee Kolmiokirja Oy.
 • Lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.
 • Lehden voi ostaa irtonumerona kaupasta tai tilata netistä määräaikais- tai kestotilauksena kotiin tai työpaikalle.

 

 

Tilaa ristikkokansan suosikkilehti Hyväntuulen Ristikot ja säästä 27% lehtitilauksessa

tilaa hyvantuulen ristikot lehti

Hyväntuulen Ristikot on kaikkien ristikkolehtien täyttäjien suosikkilehti, jonka voi tilata nyt helposti netistä. Katso ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tilaa lehti suoraan kotiin tai työpaikalle.

Hyödyntämällä parhaat lehtitarjoukset, voit saada lehtitilauksen jopa 27% edullisemmin normaalihintaan verrattuna. Kaikki lehtitarjoukset on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden edullisesti myös lahjaksi ystävälle.

Hyväntuulen Ristikot lehden voi tilata netistä määräaikaistilauksena, joka päättyy automaattisesti tarjousjakson viimeiseen numeroon tai vaihtoehtoisesti edullisempana kestotilauksena, jossa lehti ilmestyy tilaajalle kunnes lehtitilaus on erikseen irtisanottu.

Helpoin tapa tilata lehti lahjaksi on valita määräaikainen tarjous, koska silloin lahjansaajan ei tarvitse muistaa irtisanoa lehtitilausta, vaan lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti.

Tilaamalla lehden netistä, saat aina tuoreen lehden ensimmäisten joukossa kotiin kannettuna ilman postikuluja.

Lisää edullisia lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: Harrastelehdet, Miestenlehdet, Naistenlehdet.

Hyväntuulen Ristikot kuvaus

Oletko sinä innokas ratkomaan ristikoita? Haluatko lehden, joka sisältää paljon erilaisia tehtäviä? Etsitkö ristikkolehteä, joka sisältää ainostaan helppoja tehtäviä? Vai etsitkö sopivaa ristikkolehteä lahjaksi ystävälle? Jos vastasit edes yhteen kysymykseen kyllä, niin Hyväntuulen Ristikot on juuri oikea lehti sinulle!

Hyväntuulen Ristikot on kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä ristikkolehti, jota julkaisee ristikkolehtiin perehtynyt Kolmiokirja Oy. Ristikkolehti sisältää todella paljon erilaisia tehtäviä, kuten kuvaristikoita, tavuristikoita, kryptoja, sanahakuja ja paljon muuta. Jokaisessa numerossa on yhteensä 36 sivua hauskoja huumorilla höystettyjä tehtäviä.

Hyväntuulen Ristikot lehden kaikki tehtävät on arvioitu helpoiksi, joten ne soveltuvat hyvin aloitteleville ratkojille tai ajankuluksi kokeneille ratkojille. Motivaatiota tehtävien ratkomiseen tarjoaa suuret rahapalkinnot, sillä lehden kaikki tehtävät ovat palkintotehtäviä, joista ratkojat voivat voittaa suuriakin summia rahaa!

Hyväntuulen Ristikot pitää kansien välissä kaiken sen, mitä hyvältä ristikkolehdeltä voi ikinä odottaa, kuten hauskoja ja monipuolisia tehtäviä, pirteän ulkoasun ja tarkat kuvat, korkealaatuisen paperin sekä tietystin helpot palkintotehtävät. Lisäksi lehden saa tilattua suoraan kotiin aina yhtä edulliseen tarjoushintaan.

Hyväntuulen Ristikot on irtonumeromyynnissä lehtipiteissä kautta maan, mikäli haluat ostaa lehden irtonumeron ja tutustua lehteen paremmin ennen kuin teet lehtitilauksen edullisemmin netissä. Ristikkolehti tilataan netistä aina kuuden numeron mittaisena kesto tai määräaikaistilauksena. Usein kestotilaus on määräaikaistilausta huomattavasti edullisempi vaihtoehto.

Lehden perustiedot

 • Kustantaja: Kolmiokirja Oy
 • Kieli: Suomi
 • Numeroita vuodessa: 6
 • Mieslukijoita: 28 %
 • Naislukijoita: 72 %
 • Lukijoiden ikä: 25–60 vuotta

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Kolmiokirja Oy

Osoite: Lekatie 4, 90150 Oulu
Avoinna: ma – pe klo 09.00 – 15.00
Puhelinnumero: 08 537 0370