Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Hyväntuulen Sokkelot ja Sanahaut

hyvantuulen sokkelot ja sanahautHyväntuulen Sokkelot ja Sanahaut

 • Hyväntuulen Sokkelot ja Sanahaut on erilaisia tehtäviä sisältävä ristikkolehti.
 • Lehti sopii erinomaisesti aloittelijoille, sillä lehden tehtävät ovat vaikeustasoltaan tosi helppoja.
 • Lehden kaikki tehtävät ovat palkintotehtäviä, joista ratkojat voivat voittaa suuria rahapalkintoja.
 • Lehti sisältää 28 sivua hauskoja tehtäviä sanahakujen ja sokkeloiden ystäville.
 • Lehti ilmestyy 8 kertaa vuodessa.
 • Lehteä julkaisee Kolmiokirja Oy.
 • Hyväntuulisten tehtävien takana on joukko Suomen parhaita laatijoita.
 • Tilaa lehti, seikkaile labyrinteissa, etsi kirjainlaatikkoihin piilotettuja sanoja ja voita rahapalkintoja.

 

Tilaa helppoja tehtäviä sisältävä ristikkolehti netistä ja säästä 28% lehtitilauksessa

tilaa hyvantuulen sokkelot ja sanahaut

Hyväntuulen Sokkelot ja Sanahaut on ristikkolehti, joka sisältää paljon helppoja palkintotehtäviä ja hauskaa puuhaa koko perheelle. Katso ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tilaa lehti 28% edullisemmin netistä kotiin ja työpaikalle. Kaikki tarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten lehtitilauksen voi tehdä itselle tai lahjaksi ystävälle.

Hyväntuulen Sokkelot ja Sanahaut on tilattavissa netistä määräaikais- ja kestotilauksena sekä ostettavissa irtonumerona lehtipisteistä kautta maan. Tilaamalla lehden netistä kestotilauksena tai määräaikaistilauksena, saat lehden aina halvinpaan hintaan. Kestotilauksessa lehti ilmestyy tilaajalle, kunnes lehtitilaus on erikseen irtisanottu ja määräaikaistilauksena lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti tarjousjakson viimeiseen numeroon.

Tilaamalla suositun ristikkolehden netistä, saat aina tuoreimman numeron kotiin kannettuna ilmaiseksi normaalin postin mukana ilmestymispäivänä, ennen kuin lehti ilmestyy kauppoihin.

Lahjatilauksen voi tehdä kesto- tai määräaikaistilauksena, mutta yleisesti lahjatilauksissa suositellaan valitsemaan määräaikainen tarjous, koska silloin lahjansaajan ei tarvitse muistaa irtisanoa lehtitilausta erikseen.

Lahjatilauksen voi silti tehdä myös kestotilauksena, joka on usein määräaikaistilausta halvempi vaihtoehto.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: Miestenlehdet, Naistenlehdet, Nuortenlehdet.

Hyväntuulen Sokkelot ja Sanahaut kuvaus

Hyväntuulen Sokkelot ja Sanahaut on kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvä 28 sivuinen tehtävälehti kaikille sanahakujen ja sokkeloiden ystäville. Lehti pitää sisällään todella paljon hyväntuulisia ja hauskoja tehtäviä, kuten sokkeloita, sanahakuja ja paljon muita mielenkiintoisia tehtäviä, jotka tarjoavat haastetta ja onnistumisen riemua.

Hyväntuulen Sokkelot ja Sanahaut ristikkolehti sopii mainiosti kaiken ikäisille ratkojille ja myös aloittelijoille, sillä lehden kustantaja Kolmiokirja Oy on arvioinut lehden tehtävien vaikeustasoksi 1, kun vaikeustasoasteikko on 1-7, josta 1=helppo ja 7=vaikea.

Hyväntuulen Sokkelot ja Sanahaut lehden tilaajana pääset seikkailemaan labyrinteissa, etsimään kirjainlaatikkoihin piilotettuja sanoja ja ratkomaan jännittäviä palkintotehtäviä.

Hyväntuulen Sokkelot ja Sanahaut lehti tarjoaa lukijoille mukavaa ajankulua, aivojumppaa ja kiperiä tehtäviä, joita on kiva pohtia yksin tai yhdessä perheenjäsenten kanssa.

Hyväntuulen Sokkelot ja Sanahaut on irtonumeromyynnissä useissa lehtipisteissä ja vaihtoehtoisesti lehden voi tilata edullisesti netistä suoraan kotiin tai työpaikalle kesto- tai määräaikaistilauksena.

Mikäli haluat lehden mahdollisimman edullisesti, niin silloin suosittelemme tekemään lehtitilauksen netissä. Lehtipisteissä kaikki lehdet myydään irtonumerohintaan, joten pitemmän päälle irtonumerot tulevat huomattavasti kalliimmaksi kuin lehtitilauksessa.

Lehden perustiedot

 • Kustantaja: Kolmiokirja Oy
 • Kieli: Suomi
 • Numeroita vuodessa: 8
 • Mieslukijoita: 19 %
 • Naislukijoita: 81 %
 • Lukijoiden ikä: 25–60 vuotta

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Kolmiokirja Oy

Osoite: Lekatie 4, 90150 Oulu
Avoinna: ma – pe klo 09.00 – 15.00
Puhelinnumero: 08 537 0370
Lehtitarjouksia.com
Logo