Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Hyväntuulen Tavuristikot

hyvantuulen tavuristikot lehtiHyväntuulen Tavuristikot

 • Hyväntuulen Tavuristikot on Kolmiokirjan julkaisema ristikkolehti, joka pitää sisällään sanansijoitustehtäviä ja tavuristikoita.
 • Lehti tarjoaa 36 sivua hauskoja, laadukkaita tehtäviä.
 • Hyväntuulen Tavuristikon kaikki tehtävät ovat palkintotehtäviä, joista voi voittaa suuria rahapalkintoja.
 • Lehden kustantajana toimii Kolmiokirja Oy.
 • Hyväntuulen Tavuristikot ilmestyy 8 kertaa vuodessa.
 • Lehti tarjoaa mukavasti haastetta kaikille tavuristikoiden ystäville, sillä sen vaikeustaso on 3 (1=helpoin 7=vaikein).
 • Hyväntuulen Tavuristikot on irtonumeromyynnissä lehtipisteissä, lisäksi lehden voi tilata netistä määräaikais- tai kestotilauksena.
 • Lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa.

 

Tilaa suosittu tavuristikkolehti netistä ja säästä jopa 27% lehtitilauksessa

tilaa hyvantuulen tavuristikot lehti

Katso Hyväntuulen Tavuristikot lehden päivän lehtitarjous ja tilaa lehti edullisemmin netistä. Kaikki lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten lehden voi tilata netistä joko itselle tai lahjaksi ystävälle jopa 27% edullisemmin irtonumerohintaan verrattuna.

Lehden voi tilata netistä määräaikaistilauksena joka päättyy automaattisesti tarjousjakson viimeiseen numeroon tai vaihtoehtoisesti hieman edullisemmin kestotilauksena, jossa lehden ilmestyminen päättyy vasta kun lehtitilaus on erikseen irtisanottu.

Lahjatilauksissa valitaan usein määräaikaistilaus, koska silloin lehden vastaanottajan ei tarvitse erikseen perua lehtitilausta, vaan lehden tulo päättyy automaattisesti vuoden kuluttua.

Mikäli haluat saada lehden parhaaseen hintaan, niin silloin kannattaa valita kestotilaus, koska lehden kestotilaus on aina määräaikaistilausta edullisempi vaihtoehto. Katso ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tee lehtitilaus itselle tai lahjaksi.

Lisää edullisia lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: Naistenlehdet, Miestenlehdet, Nuortenlehdet, Harrastelehdet.

Hyväntuulen Tavuristikot kuvaus

Hyväntuulen Tavuristikot on kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvä tavuristikkolehti, jota julkaisee Kolmiokirja Oy. Lehti pitää sisällään jopa 36 sivua hauskoja tehtäviä, kuten tavuristikoita ja sanansijoitustehtäviä. Kaikki lehden laadukkaat ja upeasti kuvitetut tehtävät ovat palkintotehtäviä, joista innokkaat ratkojat voivat voittaa suuria rahapalkintoja.

Hyväntuulen Tavuristikot tarjoaa mukavasti haastetta ja jännitystä palkintotehtävien muodossa innokkaille harrastajille, mutta lehden tehtävät eivät ole kuitenkaan liian vaikeita, sillä lehden kustantaja Kolmiokirja Oy on arvioinut tehtävien vaikeustasoksi 3 seitsemänportaisella vaikeusasteikolla, jossa helpoin on 1 ja vaikein on 7. Hyväntuulen Tavuristikot lehteä voidaan siis suositella hyvin aloittelevallekkin tavuristikoiden täyttäjille.

Hyvätuulen Tavuristikot lehti sopii erinomaisesti kaiken ikäisille ratkojille, jotka tykkäävät erityisesti tehdä ristikoita, tavuristikoita ja sanansijoitustehtäviä. Ristikoiden täyttäminen on hyödyllistä, sillä useiden tutkimuksien mukaan aivojumppa, sanojen miettiminen ja erilaisten tehtävien tekeminen tekee hyvää muistille. Lisäksi ristikoiden täyttäminen on todella hauska harrastus, joita monet pohtivat yhdessä koko perheen voimin.

Lehden perustiedot

 • Kustantaja: Kolmiokirja Oy
 • Ilmestyy: 8 kertaa / vuosi
 • Mieslukijoita: 23 %
 • Naislukijoita: 77 %
 • Lukijoiden ikä: 20–60 vuotta

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Kolmiokirja Oy

Osoite: Lekatie 4, 90150 Oulu
Avoinna: ma – pe klo 09.00 – 15.00
Puhelinnumero: 08 537 0370
Lehtitarjouksia.com
Logo