Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Iisakin Ristikot

iisakin ristikot lehtiTilaa Iisakin Ristikot netistä

 • Iisakin Ristikot on ristikkolehtien pidetty klassikko.
 • Ristikkolehti on täynnä haastavia aivopähkinöitä, kuten teemaristikoita, piilosanoja, avaruusristikoita, tavuristikoita ja kuvaristikoita.
 • Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa.
 • Kaikki tehtävät ovat Kolmiokirja Oy:n määrittelemällä vaikeusasteikolla tasolla 9, jossa 10=vaikein ja 1=helpoin.
 • Iisakin Ristikot lehden kaikki tehtävät ovat haastavia palkintotehtäviä, joista ratkojat voivat voittaa muhkeita rahapalkintoja.
 • Iisakin Ristikot on Kolmiokirja Oy:n julkaisema ristikkolehti.
 • Yksi numero sisältää palkintotehtäviä yhteensä 800 eurolla.
 • Iisakin Ristikot tarjoaa ratkojille monipuolisia, laadukkaita kotimaisia tehtäviä.

 

Tilaa ristikkolehtien suosittu klassikko netistä ja säästä 30% lehtitilauksessa

tilaa iisakin ristikot lehti

Iisakin Ristikot on todella suosittu ristikkolehti, joka tarjoaa monipuolisia, mukavan haastavia visaisia tehtäviä kerran kuukaudessa. Katso ristikkolehden ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tee lehtitilaus netissä 30% edullisemmin normaalihintaan verrattuna. Kaikki voimassa olevat lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksessa, joten voit tilata lehden huomattavasti halvemmalla itselle tai lahjaksi kaverille.

Lehtitilauksen voi tehdä netissä usein määräaikais- tai kestotilauksena. Määräaikaistilaus päättyy automaattisesti tarjousjakson viimeiseen numeroon ja kestotilaus on jakuva tilaus kunnes lehtitilaus on erikseen irtisanottu puhelimitse tai netissä. Lehtitarjoukset muuttuvat kuitenkin melko usein, joten aina lehteä ei voi valitettavasti tilata määräaikaisesti, mutta kestotilaus on kuitenkin aina halvempi vaihtoehto kuin lyhyt määräaikaistilaus.

Miksi lehtitilaus sitten kannattaa tehdä netissä? Netissä saat rauhassa tutustua lehteen ennen kuin päätät tilaatko lehden vai et ja saat tehtyä lehtitilauksen jopa 30% edullisemmin netissä sekä lehtitilauksen jälkeen saat kerran kuukaudessa ristikkolehden kotiin kannettuna ensimmäisten joukossa lehden ilmestymispäivänä ilman postikuluja.

Lisää edullisia lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: Harrastelehdet, miestenlehdet, naistenlehdet.

Iisakin Ristikot on alansa arvostettu klassikko

Oletko sinä hyvä ratkomaan ristikoita? Etsitkö ristikkolehteä, joka sisältää paljon erilaisia palkintotehtäviä? Vai etsitkö ristikkolehteä, jossa olisi hieman haastavampia tehtäviä? Jos vastasit kyllä, niin Iisakin Ristikot on loistava lehtivalinta!

Iisakin Ristikot on Kolmiokirja Oy:n julkaisema haastavia aivopähkinöitä sisältävä ristikkolehti, joka ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Kolmiokirja on toiminut erilaisten ristikkolehtien kustantajana jo yli 10 vuotta.

Iisakin Ristikot tarjoaa innokkaille ristikoiden ratkojille visaisia ja todella monipuolisia tehtäviä. Jokainen numero sisältää paljon suosittuja kuvaristikoita, teemaristikoita, piilosanoja, tavuristikoita, avaruusristikoita ja monia erikoistehtäviä.

Iisakin Ristikot on jännittävä ristikkolehti, jonka kaikki tehtävät ovat palkintotehtäviä, joista ratkojat voivat voittaa suuriakin rahapalkintoja. Pienissä ristikoissa voi olla esimerkiksi 35 euron tai 50 euron palkinto ja suuremmissa tehtävissä palkintona voi olla jopa 200 euroa. Jokaisen numeron palkintotehtävien yhteisarvo on huikeat 800 euroa.

Iisakin Ristikot ristikkolehti on loistava lehtivalinta kaikille, joilla on jo hieman kokemusta ristikoiden ratkomisesta, sillä lehden kustantaja Kolmiokirja Oy on arvioinut tehtävien vaikeustasoksi 9, kun vaikeustasoasteikko on 1-10, jossa 1= helpoin ja 10= vaikein.

Toki lehden voi tilata ja yrittää ratkoa tehtäviä vaikka ei olisi ikinä ratkonut ristikoita, mutta sivultamme löytyy paljon muitakin ristikkolehtiä, jotka ovat suunniteltu aloittelijoille ja sisältävät myös paljon palkintotehtäviä. Vaikeustasoltaan helppoja palkintotehtäviä sisältäviä ristikkolehtiä ovat esimerkiksi Hertan ja Simon Ristikot Extra, Hyväntuulen Sokkelot ja Sanahaut, Helpot Lempi-ristikot ja Hyväntuulen Ristikot.

Lehden perustiedot

 • Kustantaja: Kolmiokirja Oy
 • Kieli: Suomi
 • Numeroita vuodessa: 12
 • Mieslukijoita: 47 %
 • Naislukijoita: 53 %
 • Lukijoiden ikä: 25–60 vuotta

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Kolmiokirja Oy

Osoite: Lekatie 4, 90150 Oulu
Avoinna: ma – pe klo 09.00 – 15.00
Puhelinnumero: 08 537 0370