Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Iisakin Siluettiristikot

iisakin siluettiristikot lehtiIisakin Siluettiristikot lehti

 • Iisakin Siluettiristikot on uudehko ristikkolehti, joka on erikoistunut japanilaisiin ristikoihin.
 • Siluettitehtävissä etsitään ruudukkoon piilotettua kuvaa värittämällä ruudukkoja vihjeiden perusteella.
 • Iisakin Siluettiristikot on jännittävä uudenaikainen ristikkolehti, jonka kaikki tehtävät ovat palkintotehtäviä.
 • Jokaisen numeron palkintotehtävien yhteisarvo on 760 euroa.
 • Iisakin Siluettiristikot sopivat mainiosti myös henkilöille, jotka eivät ole ikinä ratkoneet japanilaisia ristikoita.
 • Lehteä julkaisee ristikkolehtiin keskittynyt Kolmiokirja Oy.
 • Iisakin Siluettiristikot ilmestyy 12 kertaa vuodessa.
 • Ristikkolehti on tilattavissa netistä määräaikais ja kestotilauksena.

 

Tilaa Kolmiokirjan uudehko siluettiristikot netistä ja säästä 30% lehtitilauksessa

tilaa iisakin siluettiristikot lehti

Tutustu ja tilaa uudenlainen ristikkolehti edullisesti netistä, joka pitää sisällään normaaleista ristikkolehdistä poiketen täysin erilaisia tehtäviä. Hyödyntämällä parhaan lehtitarjouksen, saat lehtitilauksen nyt 30% edullisemmin normaalihintaan verrattuna. Kaikki lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksessa, joten voit tilata lehden tarjoushintaan itselle tai lahjaksi ristikkolehdistä pitävälle ystävälle.

Iisakin Siluettiristikot voi tilata edullisesti netistä määräaikaistilauksena tai vaihtoehtoisesti kestotilauksena. Määräaikainen tarjous on usein puolen vuoden tai vuoden mittainen tilausjakso, jonka jälkeen lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti. Kestotilaus maksetaan usein myös puolen vuoden ja vuoden tilausjaksolla, mutta kestotilaus uusiutuu aina automaattisesti, joten lehden tilaajan tulee irtisanoa lehtitilaus erikseen, kun ei enää halua tilauksen uusiutuvan ja lehden ilmestyvän.

Lahjatilauksessa suositaan usein määräaikaistilausta, koska silloin lahjasaajan ei tarvitse muistaa irtisanoa lehtitilausta erikseen, vaan määräaikainen tilaus päättyy vuoden tai puolen vuoden kuluttua automaattisesti.

Tilasitpa lehden sitten määräaikaisesti tai kestotilauksena, niin saat joka tapauksessa aina uusimman ristikkolehden ensimmäisten joukossa kotiin kannettuna ilman postikuluja. Usein lehti kolahtaa tilaajien postilaatikkoon ennen kuin lehti ehtii ilmestyä edes kauppojen lehtipisteisiin.

Miksi lehtitilaus sitten kannattaa tehdä netissä? Lehtitilaus on varmasti helpoin ja halvin tehdä netissä ja lisäksi lehtiin saa samalla tutustua kaikessa rauhassa, eikä kukaan ole painostamassa tilaamaan jotain tiettyä lehteä. Usein lehden voi vaihtoehtoisesti ostaa myös lehtipisteestä, mutta irtonumerona ostetut lehdet tulevat ajanmittaan huomattavasti kalliimmaksi kuin lehtitilauksen lehdet.

Sinua saattaa kiinnostaa myös seuraavien kategorioiden lehtitarjoukset: Harrastelehdet, Naistenlehdet, Miestenlehdet.

Iisakin Siluettiristikot on uudenlainen ristikkolehti

Iisakin Siluettiristikot on 12 kertaa vuodessa ilmestyvä kotimaisen ristikko ja harrastelehtikustantaja Kolmiokirja Oy:n uudehko ristikkolehti, joka tarjoaa perinteisistä ristikkolehdistä poiketen japanilaisia ristikoita.

Iisakin Siluettiristikot sisältää viihdyttäviä tehtäviä, joissa ratkojan tulee päätellä, oivaltaa ja ratkaista mikä kuva ruudukkoon on kätketty. Siluettitehtävät ovat loogista ajattelua ja nokkeluutta kehittäviä tehtäviä, joissa pääsee miettimään, värittämään ja etsimään ruudukkoon kätketttyä kuvaa. Jokainen tehtävä on palkintotehtävä, joten suuret rahapalkinnot tuovat mukavasti lisäjännitystä ja innostavat ratkomaan vaikeitakin tehtäviä.

Iisakin Siluettiristikot lehden palkintotehtävien yhteisarvo on 760 euroa. Pienissä tehtävissä voi olla muun muassa 30 euron tai 50 euron palkinto ja haastavimmissa jopa 200 euroa! Lehti soveltuu erinomaisesti myös aloittelijoille, sillä jokaisessa numerossa kerrotaan tarkasti, miten japanilaisia ristikoita ratkaistaan.

Iisakin Siluettiristikot on ristikkolehti, jonka kanssa ei ikinä tule tylsää ja joka tarjoaa tilaajalle kehittävää ajanvietettä. Ja mikä parasta, se ei ole pelkästään vanhemmille tai nuorille suunnattu julkaisu, vaan se sopii mainiosti molemmille. Tilastojen valossa suurin osa Iisakin Siluettiristikot lehden ratkojista ovat naisia, mutta tilastoista huolimatta miehetkin tykkäävät ratkoa siluettiristikoita.

Iisakin Siluettiristikot lehdestä ilmestyy uusi numero kerran kuukaudessa ja se on irtonumeromyynnissä lehtipisteissä kautta maan sekä tilattavissa netistä kesto ja määräaikaistilauksena vuoden tai puolen vuoden tilausjaksolla.

Lehden perustiedot

 • Kustantaja: Kolmiokirja Oy
 • Kieli: Suomi
 • Numeroita vuodessa: 12
 • Kieli: Suomi
 • Mieslukijoita: 31 %
 • Naislukijoita: 69 %

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Kolmiokirja Oy

Osoite: Lekatie 4, 90150 Oulu
Avoinna: ma – pe klo 09.00 – 15.00
Puhelinnumero: 08 537 0370