Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Lempi-Ristikot Extra

lempi-ristikot extraLempi-Ristikot Extra

 • Lempi-Ristikot Extra on tasokkaalla huumorilla varustettu ristikkolehti.
 • Runsas pilkesilmäkulmassa valmistettu extralehti sisältää 52 sivua monipuolisia palkintotehtäviä.
 • Lempi-Ristikot Extra sisältää Suomen suurimman pääpalkinnon, joka on ennätykselliset 350 euroa.
 • Laadukkaiden palkintotehtävien takana seisovat Suomalaiset huippulaatijat.
 • Lempi-Ristikot Extra ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.
 • Lehden julkaisijana toimii kotimainen ristikkolehtien asiantuntija Kolmiokirja Oy.
 • Koko kansan yhteinen ristikkolehti sisältää palkintotehtäviä yhteensä 1600 euron edestä.

 

 

Tilaa Suomen suurimpia rahapalkintoja sisältävä lehti 27% edullisemmin netistä

tilaa lempi-ristikot extra lehti

Lempi-Ristikot Extra on kustantajan Kolmiokirja Oy:n vastaus kokeneiden ratkojien toiveisiin. Se on hauska huumorilla höystetty ristikkolehti, joka sisältää ylivoimaisesti suurimmat rahapalkinnot! Katso ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tilaa monipuolinen ristikkolehti halvimpaan hintaan netistä suoraan kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Kaikki lehtitarjoukset kuuluvat myös lahjatilaukseen, joten voit tehdä tilauksen itselle tai yllätyksenä lahjaksi kaverille.

Niin miehille kuin naisillekkin suunnattu ristikkolehti on tilattavissa verkosta määräaikais- tai kestotilauksena kotiin toimitettuna ilman postikuluja. Määräaikaistilaus on vuoden kestävä tilausjakso, jossa lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti kampanjan viimeiseen numeroon. Kestotilaus on hieman määräaikaistilausta halvempi vaihtoehto joka on myös vuoden mittainen tilausjakso, jossa tilaus uusiutuu automaattisesti tilausjakson viimeisen numeron ilmestymisen jälkeen. Kestotilaus tulee aina irtisanoa erikseen netissä tai puhelimitse.

Lehden voi tilata myös tarjoushintaan lahjaksi määräaikaisesti tai jatkuvana tilauksena. Lahjatilaus suositellaan kuitenkin aina tekemään mielummin määräaikaistilauksena, koska silloin lehtitilausta ei tarvitse peruuttaa erikseen.

Miksi Lempi-Ristikot Extra sitten kannattaa tilata verkosta? Netistä saat varmasti lehden edullisemmin kuin ostamalla jokaisen numeron lehtipisteestä irtonumerohintaan ja voit tehdä lehtitilauksen helposti joko itselle, lahjaksi kaverille tai vaikka työpaikalle toimitettuna. Tekemällä lehtitilauksen netissä, saat aina uusimman lehden kotiin toimitettuna ilman postimaksua. Palvelumme on avoinna joka päivä, myös viikonloppuisin ja juhlapyhinä, joten voit tehdä tilauksen silloin kun sinulle itselle parhaiten sopii, vaikka keskellä yötä.

Lisää edullisia lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: perhelehdet, miestenlehdet, naistenlehdet.

Lempi-Ristikot Extra on koko perheen yhteinen ristikkolehti

Oletko sinä hyvä ratkomaan ristikkotehtäviä? Haluatko ristikkolehden, joka pitää kansiensa välissä vain vaikeusasteikoltaan helppoja palkintotehtäviä? Vai etsitkö tehtävälehteä, jota koko perhe voisi ratkoa yhdessä? Jos vastasit edellä esitettyihin kysymyksiin myöntävästi, niin siinä tapauksessa Lempi-Ristikot Extra on lehti, jota suosittelemme sinulle!

Lempi-Ristikot Extra on varmasti yksi Suomen suosituimmista ristikkolehdistä. Se on kotimaisen Kolmiokirja Oy:n julkaisema monipuolinen tehtävälehti, joka ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Lehteä selatessa huomaa, että Lempi-Ristikot Extra on kustantajan vastaus asiakkaidensa toiveisiin!

Siihen on koottu monipuolisia tehtäviä, huumorilla höystettyjä hauskoja sarjakuvia ja paljon huikeita palkintotehtäviä sekä laadittu tehtäviä, jotka sopivat vasta aloitteleville ja vuosia ristikkolehtiä täyttäneille.

Lempi-Ristikot Extra on runsas 52 sivuinen tehtäväpaketti, jonka jokainen numero sisältää todella paljon vaikeustasoltaan helppoa ratkottavaa, joten se sopii hyvin myös aloitteleville ristikontekijöille. Hauskat, viihdyttävät ja tietystin huumorilla höystetyt kuvalliset laadukkaat ristikot tarjoavat mukavaa tekemistä koko perheelle.

Lempi-Ristikot Extra lehden kaikki tehtävät ovat palkintotehtäviä, jotka tuovat mukavasti jännitystä tehtävien ratkojalle ja takaavat sen, ettei helppojen tehtävien tekeminen käy ikinä tylsäksi. Jokaisen lehden pääpalkintona komeilee 350 euron potti ja jokaiseen ristikkolehteen on koottuu yhteensä 1600 eurolla palkintotehtäviä!

Lempi-Ristikot Extra lehden humoristisesta kuvituksesta vastaavat kuuluisat sarjakuvapiirtäjät ja tasoikkaista tehtävistä Suomen parhaat ristikkolaatijat. Lehti on ilmestynyt vuodesta 2012 lähtien ja edelleen sen lukijakunta jatkaa kasvuaan. Yksi suosion salaisuus on varmasti ristikkolehden monipuolinen sisältö, jonka takana seisovat  alan parhaat suunnittelijat sekä tietystin suuret palkinnot, joita jaetaan reilusti jokaisessa numerossa.

Tuhti ristikkolehti on tilattavissa verkosta edullisena kestotilauksena tai vaihtoehtoisesti automaattisesti päättyvänä kestotilauksena itselle tai lahjaksi ystävälle, joka on innostunut ratkomaan erilaisia aivopähkinöitä.

Lehden perustiedot

 • Lehden nimi: Lempi-Ristikot Extra
 • Kustantaja: Kolmiokirja Oy
 • Aloitusvuosi: 2012
 • Kieli: Suomi
 • Numeroita vuodessa: 6
 • Sivumäärä: 52
 • Mieslukijoita: 50 %
 • Naislukijoita: 50 %

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Kolmiokirja Oy

Osoite: Lekatie 4, 90150 Oulu
Avoinna: ma – pe klo 09.00 – 15.00
Puhelinnumero: 08 537 0370