Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Matin Helpot Ristikot

matin helpot ristikot lehtiMatin Helpot Ristikot

 • Matin Helpot Ristikot on yli 35 vuotta ilmestynyt ristikkolehti.
 • Vaikeustasoasteikoltaan helppojen ristikkolehtien klassikko tarjoaa jokaisessa numerossa täysin uusia huumoripitoisia hauskoja tehtäviä.
 • Matin Helpot Ristikot lehden tehtävät ovat sijoitettu vaikeustasoasteikolla sijalle 4, vaikeustasoasteikossa 1=helpoin & 10=vaikein.
 • Jokainen numero pitää sisällään jopa 28 sivua jännittäviä palkintotehtäviä, joista ratkojat voivat voittaa suuria rahapalkintoja.
 • Matin Helpot Ristikot lehden tehtävien takana ovat Suomen parhaat laatijat.
 • Ristikkolehti kuuluu Kolmiokirja Oy:n laajaan lehtivalikoimaan, joka ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

 

Tilaa ristikkolehtien klassikko nyt 31% edullisemmin verkosta

tilaa matin helpot ristikot lehti

Matin Helpot Ristikot tunnetaan nimellä jo varmasti ympäri Suomea, sillä ristikkolehtien klassikko on ilmestynyt jo yli 35 vuotta. Se on saanut kiitosta monipuolisista ja helpoista tehtävistä sekä innostavista rahapalkinnoista.

Nyt ristikkolehtien klassikko on lisätty palveluumme ja lehden voi tilata helposti netistä, jolloin uusi numero kolahtaa postilaatikkoon kerran kuukaudessa. Kaikki lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksessa, joten voit tilata lehden itselle, lahjaksi kuvaristikoista innostuneelle ystävälle tai vaikka suoraan työpaikalle toimitettuna.

Matin Helpot Ristikot lehdestä on tarjolla yleensä useampi lehtitarjous, joista osa on määräaikaistarjouksia ja toiset hieman edullisempia kestotilaus tarjouksia. Lehtitarjoukset kuitenkin päivitetään noin kerran kuukaudessa, joten lehteä ei välttämättä aina ole mahdollista tilata esimerkiksi määräaikaistilauksena. Normaalisti lehti on tilattavissa vuoden tai puolen vuoden mittaisena tilausjaksona määräaikais- ja kestotilauksena. Vuoden tilausjakso sisältää 12 numeroa ja puolen vuoden tilausjakso pitää sisällään 6 numeroa.

Lahjatilauksessa suositellaan valitsemaan määräaikainen tarjous, koska muuten lahjansaajan tulee irtisanoa tilaus erikseen ilmoittamalla asiasta kustantajalle puhelimitse tai netissä. Ristikkolehti on kuitenkin mahdollista tilata lahjaksi myös kestotilauksena, joka on usein määräaikaistilausta hieman halvempi vaihtoehto. Määräaikaistilauksen voi myös vaihtaa kestotilaukseksi ilmoittamalla asiasta kustantajalle.

Miksi Matin Helpot Ristikot lehti sitten kannattaa tilata verkosta? Sivultamme löydät paljon tietoa lehdestä, joten voit tutustua julkaisuun kaikessa rauhassa ennen kuin teet lehtitilauksen. Netissä voi myös itse päättää tilaatko lehden määräaikais- vai kestotilauksena itselle, lahjaksi vai työpaikalle toimitettuna ja saat lehden huomattavasti halvemmalla kuin ostamalla kaikki lehdet irtonumerona lehtipisteestä. Lisäksi saat aina tuoreen numeron kotiin kannettuna ilman postikuluja.

Lisää edullisia lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: harrastelehdet, miestenlehdet, naistenlehdet.

Matin Helpot Ristikot on suuria rahapalkintoja sisältävä klassikkolehti

Oletko sinä taitava ratkomaan kuvaristikoita? Etsitkö ristikkolehteä, joka olisi paras aloittelijalle? Etsitkö ristikkolehteä, joka sisältää paljon palkintotehtäviä? Vai haluatko tilata hyvän ristikkolehden lahjaksi kaverille? Jos vastasit edes yhteen kysymykseen myöntävästi, niin Matin Helpot Ristikot on lehti, jota suosittelemme sinulle!

Matin Helpot Ristikot on tarjonnut vaikeustasoltaan melko helppoja ja monipuolisia tehtäviä kuvaristikoiden ystäville jo yli 35 vuoden ajan. 12 kertaa vuodessa ilmestyvä ristikkolehti on todella suosittu julkaisu Suomessa, joka on jo vuosikausia ollut ostettavissa lehtipisteistä ja nyt lehden voi hankkia myös tarjoushintaan sivustomme kautta.

Matin Helpot Ristikot on Kolmiokirja Oy:n laajaan lehtivalikoimaan kuuluva ristikkolehti, joka ilmestyy tänä vuonna 12 kertaa, eli kerran kuukaudessa. Se tunnetaan ympäri Suomea helppojen ristikkolehtien klassikkona, joka sisältää paljon hauskoja ristikkotehtäviä, joista voi voittaa myös suuria rahapalkintoja.

Matin Helpot Ristikot on varmasti yksi parhaista ristikkolehdistä aloitteleville ratkojille, sillä jokainen numero pitää kansiensa välissä jopa 28 sivua helppoja tehtäviä, jotka eivät toki käy tylsäksi edes ristikkolehtien konkareille, sillä kaikki tehtävät ovat jännittäviä palkintotehtäviä, joista voi voittaa jopa satoja euroja! Kolmiokirja Oy on arvioinut  tehtävien vaikeustasoksi 4, kun vaikeustasoasteikko on 1-10, josta 1=helpoin ja 10=vaikein.

Matin Helpot Ristikot lehden sisältämät huumoripitoiset tehtävät ovat Suomen huippulaatijoiden yhteistyön tulos. Jokainen numero pitää sisällään 28 sivua laadukkaita ja monipuolisia tehtäviä, joista kaikki ovat aivan uusia, joita et varmasti ole aikaisemmin ratkonut. Jokaisesta lehdestä löytyy myös todella suositut Kuukauden erikoinen ja pähkinäpöllö tehtävät, jotka ovat useimpien ratkojien suosikkeja.

Lehden tiedot lyhyesti

 • Lehden nimi: Matin Helpot Ristikot
 • Kustantaja: Kolmiokirja Oy
 • Kieli: Suomi
 • Julkaisua vuodessa: 12
 • Mieslukijoita: 38 %
 • Naislukijoita: 62 %

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Kolmiokirja Oy

Osoite: Lekatie 4, 90150 Oulu
Avoinna: ma – pe klo 09.00 – 15.00
Puhelinnumero: 08 537 0370