Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Ristikko-Leijona

ristikko-leijonaRistikko-Leijona

 • Ristikko-Leijona tunnetaan laadukkaana ristikkolehtien kuninkaana.
 • Se tarjoilee jokaisessa numerossa uusia viihdyttäviä tehtäviä, paljon erikoistehtäviä sekä suuria rahapalkintoja.
 • Ristikkolehti on ulkoasultaan erittäin siisti, tyylikäs ja muihin ristikkolehtiin verrattuna melko edullinen ratkontapaketti.
 • Jokainen numero sisältää yhteensä 52 sivua hauskoilla & suurilla kuvilla varustettuja ristikkotehtäviä.
 • Kaikki tehtävät ovat vaikeustasoltaan helppoja, joten ne soveltuvat mainiosti myös aloitteleville ratkojille.
 • Laadukkaiden, monipuolisten ja hauskojen tehtävien takana ovat Suomen parhaat laatijamestarit.
 • Ristikko-Leijona ilmestyy kuusi kertaa vuodessa ja sen julkaisijana toimii Kolmiokirja Oy.

 

 

 Tilaa Ristikkolehtien kuningas nyt 27% edullisemmin netistä

tilaa ristikko-leijona lehti

Ristikko-Leijona on kotimaisten ristikkolehtien todellinen kuningas! Se on tuhti 52-sivuinen harrastelehti, joka on täynnä ensiluokkaisia kuvaristikoita. Ristikkolehden selkeä ja siisti ulkoasu, todella edullinen hinta, huumorilla höystetyt suuret pääkuvat, monipuoliset kilpailut, laadukkaat ja helpot tehtävät, lukijoiden toivomat erikoistehtävät, alan parhaat laatijamestarit sekä arvokkaat rahapalkinnot tekevät siitä ristikkolehtien kuninkaan!

Ristikko-Leijona on nyt tilattavissa sivustomme kautta yli 20% normaalihintaa edullisemmin. Katso ajankohtaiset lehtitarjoukset ja mahdolliset tilaajaedut ja tee lehtitilaus tarjoushintaan netistä. Kaikki tarjoukset ovat voimassa tietystin myös lahjatilauksissa, joten voit hyödyntää alennuksen myös tilatessa lehteä lahjaksi ystävälle.

Ristikko-Leijona on tilattavissa verkosta vuoden (6 numeroa) ja puolen vuoden (3 numeroa) tilausjaksolla määräaikais- tai kestotilauksena. Määräaikaistilaus on voimassa sovitun ajan, jonka jälkeen tilaus päättyy automaattisesti. Kestotilaus on jakuva tilausmuoto, jossa lehti ilmestyy tilaajalle kunnes lehtitilaus on erikseen irtisanottu lehden kustantajalle verkkopalvelussa tai puhelimitse.

Miksi Ristikko-Leijona sitten kannattaa tilata internetistä? Tekemällä tilauksen verkossa ja hyödyntämällä edullisimman tarjouksen, voit saada lehtitilauksen jopa 27% normaalihintaa halvemmalla ja voit itse valita tilaatko lehden itselle, lahjaksi kaverille, työpaikalle toimitettuna, kestotilauksena vai määräaikaisesti. Lisäksi saat aina uusimman ristikkolehden valitsemaasi osoitteeseen toimitettuna lehden ilmestymispäivänä ilman toimituskuluja.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: miestenlehdet, naistenlehdet, nuortenlehdet.

Ristikko-Leijona on monipuolinen ristikkolehti, jonka seurassa viihdyt pitkään

Ristikko-Leijona tunnetaan Suomessa ristikkolehtien kuninkaana. Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä ajankohtainen ja erittäin laadukas ristikkolehti kuuluu Kolmiokirja Oy:n monipuoliseen lehtivalikoimaan. Noin joka toinen kuukausi ilmestyvä tehtävälehti tarjoilee monipuolisia vaikeustasoltaan helppoja kuvaristikoita monentasoisille tekijöille.

Ristikko-Leijonan jokainen numero on todella tuhti 52-sivuinen tehtäväpaketti, joka sisältää paljon innokkaiden ratkojien ja fanien toivomia erikoistehtäviä sekä palkintotehtäviä, joista voi voittaa jopa 350 euroa puhtaana käteen! Lisäksi se sisältää erilaisia kilpailuja, kuten suositun Kevät-kisan, jossa arvotaan yhdelle onnekkaalle hurjat 400 euroa.

Ristikko-Leijona tehtäväpaketista tekee Suomen parhaan ristikkolehden sen aina yhtä tyylikäs ja siisti ulkoasu, vaikeustasoltaan helpot ja laadukkaat tehtävät, fanien toivomat erikoistehtävät, kevät-kisa ja monet muut kilpailut, hauskat huumorilla varustetut pääkuvat ja moniin muihin lehtiin verrattuna sen todella edullinen hinta.

Ristikko-Leijona on kokonaisuudessaan erittäin laadukas, runsas, hyväntuulinen, siisti, hauska ja pidetty ristikkolehti, sillä se sopii niin aloittelijoille kuin jo vuosia erilaisia kuvaristikoita täyttäneille. Lehden monipuoliset, ajankohtaiset ja jännittävät palkintotehtävät vetävätkin puoleensa paljon myös kokeneita ratkojia, vaikka kaikki tehtävät ovatkin vaikeustasoltaan helppoja.

Ristikkolehtien kuningas on saatavilla irtonumeromyynnissä lehtipisteissä hintaan 3,95 € / kpl kautta maan sekä tilattavissa netistä suoraan kotiovelle kannettuna ilmaisella toimituksella määräaikais- ja kestotilauksena.

Lehden tiedot tiivistettynä:

 • Kustantaja: Kolmiokirja Oy
 • Ensimmäinen numero: 2015
 • Kieli: Suomi
 • Ilmestyy: 6 kertaa / vuosi
 • Mieslukijoita: 50 %
 • Naislukijoita: 50 %
 • Irtonumero: Lehtipiste 3,95 € / kpl
 • Päätoimittaja: Miikka Vuontisjärvi

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Kolmiokirja Oy

Osoite: Lekatie 4, 90150 Oulu
Avoinna: ma – pe klo 09.00 – 15.00
Puhelinnumero: 08 537 0370
Lehtitarjouksia.com
Logo