Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Ristikko-Raketti

ristikko-raketti lehtiTilaa Ristikko-Raketti lehti

 • Ristikko-Raketti sisältää räjähtävän määrän huumorilla höystettyjä kuvaristikoita.
 • Jokainen ristikkolehti pitää kansien välissä 52 sivua taattua laatua kotimaan kärkilaatijoilta.
 • Ristikko-Raketti tarjoaa tilaajille runsaasti hauskoja kuvaristikoita, ratkojien toivomia erikoistehtäviä, kevät-kisan – palkintona 400 euroa, runsaasti palkintotehtäviä sekä bonuskilpailuja.
 • Ristikkolehden kaikki tehtävät ovat laadukkaita ja vaikeustasoltaan helppoja, joten ne sopivat jokaiselle ratkojalle.
 • Jokaisessa lehdessä on pääpalkintona huikeat 350 euroa.
 • Ristikko-Raketti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa ja sitä julkaisee harraste- ja ristikkolehtien asiantuntija Kolmiokirja Oy.

 

 

Tilaa räjähtävän hauska ristikkolehti nyt 27% edullisemmin netistä

tilaa ristikko-raketti lehti

Ristikko-Raketti on vuodesta 2013 lähtien ilmestynyt ristikkolehti, joka ilmestyy noin joka toinen kuukausi, eli kuusi kertaa vuodessa. Kolmiokirja Oy:n lehtivalikoimaan kuuluva harrastelehti sisältää Suomen johtavien laatijoiden valmistamia kuvaristikoita, fanien toivomia erikoistehtäviä, bonuskilpailuja sekä suositun kevät-kisan.

Ristikko-Raketti on nyt saatavilla sivustomme kautta jopa 27% normaalihintaa halvemmalla, kun hyödynnät parhaat lehtitarjoukset. Kaikki tarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten muista hyödyntää alennus myös silloin kun aiot tilata lehden lahjaksi.

Ristikko-Raketti on tilattavissa internetistä yleensä vuoden (6 lehteä) tai puolen vuoden (3 lehteä) tilausjaksolla määräaikaisesti ja kestotilauksena. Määräaikaistilaus on voimassa sovitun tilausjakson ajan, jonka jälkeen lehden ilmestyminen loppuu automaattisesti. Kestotilaus on jatkuva tilaus, jossa lehti ilmestyy tilaajalle kunnes lehtitilaus on erikseen irtisanottu lehden kustantajalle puhelimitse tai verkkopalvelussa.

Miksi Ristikko-Raketti sitten kannattaa tilata verkosta? Tekemällä tilauksen netissä hyödyntäen parhaan lehtitarjouksen, voit saada lehtitilauksen jopa 27% edullisemmin normaalihintaan verrattuna ja voit vapaasti valita tilaatko lehden määräaikaisesti, kestotilauksena, itselle, lahjaksi kaverille vai suoraan työpaikalle toimitettuna. Lisäksi saat aina ensimmäisten joukossa tuoreen ristikkolehden kotiovelle kannettuna ilman toimituskuluja.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: miestenlehdet, naistenlehdet, nuortenlehdet.

Ristikko-Raketti sisältää räjähtävän määrän hauskoja uusia kuvaristikoita

Ristikko-Raketti on räjähtävän hauska ristikkolehti, joka kolahtaa tilaajien postilaatikkoon noin kahden kuukauden välein, eli yhteensä kuusi kertaa vuodessa. Laadukkaan, monipuolisen ja palkitsevan ristikkolehden fanien suosikki lehti on ilmestynyt jo vuodesta 2013 lähtien ja sen julkaisijana on toiminut alusta alkaen useiden harraste- ja ristikkolehtien kustantaja Kolmiokirja Oy.

Ristikko-Raketti pitää kansien välissä todella paljon hauskoja vaikeustasoltaan helppoja kuvaristikoita, joista selviytyvät hyvin myös aloittelijat. Lisäksi lehti sisältää paljon jännittäviä palkintotehtäviä, joista voi voittaa jopa 350 euroa puhtaana käteen ja suositun Kevät-kisan, jossa arvotaan 400 euroa yhdelle onnekkaalle tilaajalle. Eikä siinä vielä kaikki, sillä hyvä ristikkolehti ei ole mitään ilman suosittuja bonustehtäviä ja fanien toivomia erikoistehtäviä.

Ristikko-Raketti on runsas 52 sivuinen tehtävälehti, josta voi ratkoa vaikka yhden sivun päivässä, jolloin koko lehden tehtävät ovat ratkottu juuri kun uusi numero pamahtaa postilaatikkoon. Yksi lehti riittää siis hyvin jopa kahdeksi kuukaudeksi! Lehteä nimitetäänkin usein tiiliskiveksi, sillä sen jokainen numero tarjoaa aina yhtä rutkasti viihdyttävää puuhaa ja mukavaa ratkottavaa.

Ristikko-Raketti ei ole tunnettu ainoastaan ensiluokkaisista ja hauskoista sarjakuva ristikoista, vaan se muistetaan myös laadusta ja lehden värikkäästä, tyylikkäästä ja hauskasta ulkoasusta. Lehden tehtävien suunnittelussa ja valmistamisessa on ollut mukana Suomen kärkilaatijat, joiden ansiosta kaikki tehtävät ovat selkeitä, virheettömiä, hauskoja ja niitä ratkoessa viihtyy niin aloittelijat kuin konkaritkin. Jokaisessa valmistusvaiheessa on siis käytetty alan ammattilaisia ja sen huomaan heti ensisilmäyksellä.

Alan ammattilaisten lisäksi on tietystin paljon muitakin asioita, jotka takaavat hyvän laadun varsinkin kun puhutaan ristikkolehdistä, kuten esimerkiksi materiaali, muste ja värit. Kaikki ristikkolehtien ratkojat tietävät sen tunteen, kun kynä puhkaisee liian ohuen paperin tai muste sotkee kädet, vaatteet tai huonekalut. Tämä asia on otettu myös huomioon ja lehti onkin valmistettu laadukkaasta kulutusta kestävästä paperista sekä painettu laadukkaalla musteella, joka ei sotke paikkoja. Ristikko-Raketti on siis kokonaisuudessaan taattua laatua alusta loppuun saakka!

Lehden tiedot lyhyesti:

 • Kustantaja: Kolmiokirja Oy
 • Ensimmäinen numero: 2013
 • Kieli: Suomi
 • Ilmestyy: 6 kertaa / vuosi
 • Mieslukijoita: 50 %
 • Naislukijoita: 50 %
 • Irtonumero: Lehtipiste 1,95 € / kpl
 • Päätoimittaja: Miikka Vuontisjärvi

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Kolmiokirja Oy

Osoite: Lekatie 4, 90150 Oulu
Avoinna: ma – pe klo 09.00 – 15.00
Puhelinnumero: 08 537 0370
Lehtitarjouksia.com
Logo