Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Seura SuperRistikot

seura superristikotSeura SuperRistikot

 • Seura SuperRistikot on Suomen monipuolisin ristikkolehti.
 • Joka numero sisältää helppoja, vaativia, vaikeita perinteisiä sana- ja kuvaristikoita, kryptoja, numeroruudukoita, eksoottisempia japanilaisia ristikoita, tavuristikoita, piilosanoja, sudokuja sekä suosittuja tietovisoja.
 • Tehtävälehden ratkojien kesken arvotaan selvää rahaa, laadukkaita lehtipalkintoja sekä arvokas matkalahjakortti.
 • Seuran SuperRistikot sisältää n. 40 ratkaistavaa tehtävää, jotka ovat Suomen tunnetuimpien laatijoiden käsialaa.
 • Ristikkolehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja sitä julkaisee Otavamedia Oy.

 

Tilaa Suomen menestynein tehtävälehti nyt tarjoushintaan netistä

tilaa seura superristikot lehti

Seura SuperRistikot on varmasti Suomen menestynein ristikkolehti, joka tarjoaa joka numerossa ylivoimaisesti monipuolisimman tehtäväkirjon ja runsaasti voitettavia palkintoja. Jokaisen lehden palkintojen yhteisarvo on jopa 1500 euroa. Ratkojien kesken arvotaan muun muassa suuria rahapalkintoja, eri arvoisia lehtipalkintoja sekä pääpalkintona arvokas matkalahjakortti! Tuhti tehtävälehti sisältää helppoja, vaativia ja vaikeita tehtäviä.

Suomen monipuolisin ristikkolehti on nyt tilattavissa palvelumme kautta aina yhtä edulliseen tarjoushintaan. Katso ajankohtainen Seura SuperRistikot tarjous ja mahdolliset tilaajaedut katso tarjous napista ja tilaa lehti tutustumishintaan verkosta. Kaikki lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden erikoishintaan myös lahjaksi.

Seura SuperRistikot on nyt tilattavissa netistä määräaikais- ja kestotilauksena vuoden tai puolen vuoden tilausjaksolla. Vuoden tilausjakso sisältää 10 numeroa ja puolen vuoden tilausjakso sisältää 5 numeroa. Määräaikaistilaus on voimassa sovitun ajan, jonka jälkeen lehtitilaus päättyy automaattisesti. Kestotilaus on jatkuva tilaustyyppi, jossa lehti ilmestyy tilaajalle kunnes lehtitilaus on erikseen irtisanottu kustantajan verkkosivulla tai puhelimitse.

Seura SuperRistikot on tilattavissa lahjaksi automaattisesti päättyvänä määräaikaistilauksena ja edullisena kestotilauksena. Lahjatilaus on helpoin kuitenkin tehdä määräaikaisesti, koska silloin tilausta ei tarvitse perua erikseen, vaan lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti tilausjakson viimeiseen numeroon.

Miksi Seura SuperRistikot sitten kannattaa tilata internetistä? Tekemällä tilauksen verkossa, saat lehtitilauksen huomattavasti normaalihintaa halvemmalla ja saat itse valita tilaatko lehden kestotilauksena, määräaikaisesti, itselle, lahjaksi kaverille vai suoraan työpaikalle toimitettuna. Lisäksi saat aina juuri julkaistun lehden ensimmäisten joukossa valitsemaasi osoitteeseen toimitettuna ilman toimituskuluja.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: miestenlehdet, naistenlehdet, nuortenlehdet.

Seura SuperRistikot on Suomen suosituin ja monipuolisin ristikkolehti

Seura SuperRistikot on kymmenen kertaa vuodessa ilmestyvä ristikko- ja harrastelehti, jonka julkaisijana toimii Otavamedia Oy. Se tarjoaa ylivoimaisesti maan monipuolisimman tehtäväkirjon ja todella paljon erilaisia palkintotehtäviä. Runsas ja monipuolinen tehtävälehti tarjoaa viihdyttäviä tehtäviä niin kokeneille tositekijöille kuin uusillekin ristikoiden ystäville, sillä se sisältää vaikeustasoltaan niin helppoja, vaativia kuin vaikeitakin tehtäviä.

Seura SuperRistikot lehti on varmasti Suomen monipuolisin ja yksi menestyneimmistä tehtävälehdistä, sillä se pitää sisällään todella paljon erilaista ratkottavaa, kuten sana- ja kuvaristikoita, numeroruudukoita, japanilaisia ristikoita, kirjainlaatikoita, vodakuja, piilosanoja, tietovisoja sekä peräti kolme aukeamaa sudokuja, jotka ovat vaikeustasoltaan helppoja, vaativia ja vaikeita. Moniin muihin ristikkolehtiin verrattuna, SuperRistikot tarjoaa huomattavasti enemmän ratkottavaa. Kaikki tehtävät ovat Suomen tunnetuimpien laatijoiden käsialaa.

Seura SuperRistikot lehden monipuolisia tehtäviä ei tarvitse myöskään ratkoa vain ajankuluksi, sillä lähes kaikki lehden tehtävät ovat jännittäviä palkintotehtäviä, joista ratkojat voivat voittaa eri suuruisia rahapalkintoja, upeita lehtipalkintoja sekä suurimman tehtävän pääpalkinnon, joka on usein arvokas matkalahjakortti! Tavallisesti yksi lehti voi sisältää jopa 42 erilaista palkintoa, joiden yhteisarvo on huikeat 1500 euroa!

Seura SuperRistikot lehti tunnetaan ympäri Suomea monipuolisena, laadukkaana ja palkitsevana ristikkolehtenä, jonka monipuolisten tehtävien vaikeustasoissa on otettu hienosti huomioon niin kokeneet kuin vasta aloittelevat ratkojat, sillä tehtävälehti sisältää runsaasti niin helppoja kuin vaikeitakin tehtäviä. Sudokumestareille suosittelemme lehden varmasti isointa koko aukeaman kokoista mastodonttisudokua, joka on yksi lehden vaikeimmista tehtävistä. Aloittelevat ratkojat taas pääsevät hyvin alkuun vaikeustasoltaan helpoista tehtävistä.

Seura SuperRistikot lehti on loistava kaveri muun muassa mökkireissuille, pitkille juna- tai automatkoille tai vaikka työpäivän jälkeen rentoutumiseen. Se tarjoilee joka kerta ison annoksen viihdettä, jännittäviä hetkiä ja onnistumisen iloa! Tilaa sinäkin Suomen monipuolisin ristikkolehti nyt tarjoushintaan verkosta ja saat uuden numeron 10 kertaa vuodessa kotiovelle kannettuna ja vieläpä ilman toimituskuluja!

Lehden tiedot lyhyesti:

 • Lehden nimi: Seura SuperRistikot
 • Kustantaja: Otavamedia Oy
 • Kieli: Suomi
 • Ilmestymistiheys: 10 kertaa / vuosi
 • Mieslukijoita: 50 %
 • Naislukijoita: 50 %
 • Lukijoiden ikä: 30 – 65+ vuotta
 • Irtonumero: Lehtipiste 3,95 € / kpl
 • Päätoimittaja: Tarja Hurme

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Otavamedia Oy

Puhelinnumero: 09 156 665

Avoinna: ma-pe 8-17

Osoite: Maistraatinportti 1, Esterinportti 1, Länsi-Pasila

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@otavamedia.fi

10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)