Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Sudoku Ässä

sudoku ässäTilaa Sudoku Ässä netistä

 • Sudoku Ässä on Suomalaisten sudokulehtien edelläkävijä.
 • Ratkojien toiveita kuunnellen valmistettu ristikkolehti tarjoaa monipuolisen kattauksen sudokuja helpoista visaisiin sekä reilusti erikoistehtäviä.
 • Tehtävälehti sisältää jopa 150 helppoa, keskitasoista ja visaista sudokua kotimaisilta sudokuammattilaisilta, sekä suosittuja erikoissudokuja.
 • Sudoku Ässä ilmestyy nyt kätevässä pokkarikoossa, jossa se tarjoilee runsaasti ratkottavaa, haastavia aivopähkinöitä sekä paljon yli 100 euron palkintotehtäviä.
 • Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvää lehteä julkaisee Kolmiokirja Oy, joka on maan johtava ristikko- ja harrastelehtien kustantaja.
 • Jokaisen numeron palkintotehtävien yhteisarvo on 800 euroa.

 

Tilaa kotimaisten sudokulehtien ehdoton ykkönen nyt 28% edullisemmin netistä

tilaa sudoku ässä lehti

Sudoku Ässä tunnetaan kotimaisten sudokulehtien ykkösenä, joka ilmestyy kätevässä pokkarikoossa joka toinen kuukausi, eli yhteensä kuusi kertaa vuodessa. Se tarjoaa joka numerossa yli 150 huippulaadukasta sudokutehtävää, jotka ovat vaikeustasoltaan helppoja, keskivaikeita ja visaisia. Suositun tehtävälehden toimittaja on Kolmiokirja Oy, joka on Suomen johtava ristikko- ja harrastelehtien kustantaja, joka on toiminut kustannusalalla jo yli 100 vuotta.

Sudoku Ässä on vihdoin tilattavissa sivustomme kautta jopa 28% normaalihintaa halvemmalla. Katso uusin Sudoku Ässä tarjous ja mahdolliset tilaajalahjat katso tarjous napista ja tee lehtitilaus edullisemmin palvelumme kautta. Kaikki lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden tarjoushintaan myös lahjaksi.

Sudoku Ässä on irtonumeromyynnissä kautta maan sekä tilattavissa verkosta säännöllisesti kotiin kannettuna määräaikais- ja kestotilauksena vuoden tilausjaksolla. ( vuoden tilausjakso sisältää 6 lehteä ) Määräaikaistilaus on voimassa sovitus tilausjakson ajan, jonka jälkeen lehden ilmestyminen loppuu automaattisesti. Kestotilaus on jatkuva tilausmuoto, jossa lehti ilmestyy tilaajalle niin kauan kunnes lehtitilaus on erikseen irtisanottu puhelimitse tai verkkopalvelussa.

Sudoku Ässä on tilattavissa lahjaksi niin automaattisesti päättyvänä määräaikaistilauksena kuin jatkuvana kestotilauksenakin. Lahjatilaus on helpoin tehdä kuitenkin määräaikaisesti, koska silloin lehden vastaanottajan ei tarvitse muistaa irtisanoa lehtitilausta ennen uuden tilausjakson alkua, vaan tilaus päättyy automaattisesti.

Miksi Sudoku Ässä sitten kannattaa tilata netistä? Tekemällä tilauksen verkossa, voit saada lehtitilauksen jopa 28% normaalihintaa halvemmalla ja saat itse valita tilaatko lehden kestotilauksena, määräaikaisesti, itselle, lahjaksi kaverille vai esimerkiksi suoraan firman tai työpaikan osoitteeseen toimitettuna. Lisäksi saat aina ensimmäisten joukossa uuden lehden ilmoittamaasi osoitteeseen toimitettuna ja vielä ilman toimituskuluja.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: naistenlehdet, miestenlehdet, nuortenlehdet.

Sudoku Ässä on kätevässä pokkarikoossa ilmestyvä kotimainen tehtävälehti

Sudoku Ässä on suomalainen tehtävälehti, joka ilmestyy kätevässä käteen sopivassa pokkarikoossa kuusi kertaa vuodessa, eli joka toinen kuukausi. Sen kustantajana toimii Kolmiokirja Oy, joka on tunnettu kotimainen harraste- ja ristikkolehtien kustantaja, joka on toiminut alalla jo pitkästi yli 100 vuotta.

Sudoku Ässä on monipuolisia tehtäviä sisältävä julkaisu, jota voi suositella hyvin niin aloitteleville ratkojille kuin jo vuosia erilaisia sudokuja ratkoneille. Sudoku lehti sisältää nimittäin runsaasti erityyppisiä tehtäviä, joiden vaikeustasoksi on määritelty helppo, keskitasoinen ja visainen. Monipuolinen sudoku paketti sisältää siis todella paljon ratkottavaa kaikentasoisille sudokujen ystäville, joista voi voittaa myös suuria rahapalkintoja.

Sudoku Ässä tarjoilee jokaisessa numerossa jopa yli 150 laadukasta sudokua, joiden palkintojen yhteisarvo on huikeat 800 euroa! Perussudokujen lisäksi lehti tarjoaa vähintään 30 uutta erikoissudokua, kuten hypersudoku, korokesudoku, kuviosudoku, ruusukesudoku, kennosudoku, lähinaapurisudoku ja viistosudokuja. Huippulaadukkaiden tehtävien takana on joukko suomalaisia alan ammattilaisia.

Sudoku Ässä on kerännyt historiansa aikana erittäin suuren suosion sudoku fanien keskuudessa, eikä ihme, sillä lehti on valmistettu tehtäviä ja ulkoasua myöten ratkojien toiveita kuunnellen. Se tarjoaa suositussa pokkarikoossa joka toinen kuukausi rentoa ratkottavaa, haastavia aivopähkinöitä, runsaasti erilaisia tehtäviä, joiden joukossa on myös jännittäviä palkintotehtäviä – Siispä tilaa lehti nyt edullisesti verkosta ja viihdy, kehitä itseäsi ja voita palkintoja!

Lehden tiedot lyhyesti:

 • Lehden nimi: Sudoku Ässä
 • Kustantaja: Kolmiokirja Oy
 • Kieli: Suomi
 • Ilmestyy: 6 kertaa / vuosi
 • Mieslukijoita: 50 %
 • Naislukijoita: 50 %
 • Irtonumero: Lehtipiste 3,95 € / kpl
 • Päätoimittaja: Miikka Vuontisjärvi

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Kolmiokirja Oy

Osoite: Lekatie 4, 90150 Oulu
Avoinna: ma – pe klo 09.00 – 15.00
Puhelinnumero: 08 537 0370
10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)