Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Sylvin Helpot Ristikot

sylvin helpot ristikotSylvin Helpot Ristikot

 • Sylvin Helpot Ristikot on 1990-luvun alusta alkaen ilmestynyt ristikkolehti.
 • Kotimainen klassikkolehti tarjoilee joka numerossa helppoja huumorilla höystettyjä kuvaristikoita, tavuristikoita ja anagrammeja.
 • Ristikkolehden tehtävien vaikeustaso on arvioitu 5, vaikeustasoasteikolla 1= helpoin & 10= vaikein.
 • Kerran kuukaudessa ilmestyvä harrastelehti tarjoaa joka numerossa uusia ennen julkaisemattomia hauskoja ja vaihtelevia tehtäviä.
 • Sylvin Helpot Ristikot sisältää pysyvästi enemmän ratkottavaa, sillä nyt ristikkolehti sisältää yhteensä 28 sivua laadukkaita tehtäviä, joista kaikki ovat palkintotehtäviä.
 • Ristikkolehteä julkaisee Kolmiokirja Oy.

 

 

Tilaa ristikkolehtien ratkojien suosikki lehti nyt 31% edullisemmin netistä

tilaa sylvin helpot ristikot lehti

Sylvin Helpot Ristikot tunnetaan ristikkolehtien klassikkona, eikä ihme, sillä se on varmasti yksi vanhimmista ristikkolehdistä. Monipuolinen ja hauska klassikkolehti on ollut Suomen lehtimarkkinoilla jo vuodesta 1992 lähtien. Se ei ole kuitenkaan jäänyt vieläkään uusien ristikkolehtien jalkoihin, vaan lehteä tilataan edelleen samaan tapaan kuin muitakin tehtävälehtiä. Toki klassikkolehteä on vuosien aikana uudistettu ja esimerkiksi sivumäärää on lisätty.

Sylvin Helpot Ristikot on irtonumeromyynnissä useissa lehtipisteissä sekä tilattavissa suoraan kotiin toimitettuna joka kuukausi. Katso uusin Sylvin Helpot Ristikot tarjous ja mahdolliset tilaajalahjat katso tarjous napista ja tilaa lehti etuhintaan verkosta. Mikäli lehtitarjoukset sisältävät tilaajalahjan, niin ne tulee mukaan myös lahjatilaukseen.

Sylvin Helpot Ristikot lehden lehtitarjoukset vaihtuvat melko usein, mutta yleensä lehti on tilattavissa kesto- ja määräaikaistilauksena vuoden ( 12 numeroa ) tai puolen vuoden ( 6 numeroa ) tilausjaksolla. Määräaikaistilaus on voimassa sovitun tilausjakson ajan, jonka jälkeen lehden ilmestyminen loppuu automaattisesti. Kestotilaus on jatkuva tilausmuoto, jossa lehti ilmestyy tilaajalle niin kauan kunnes lehtitilaus on erikseen irtisanottu puhelimitse tai kustantajan verkkosivulla.

Sylvin Helpot Ristikot on tilattavissa lahjaksi niin määräaikais- kuin kestotilauksenakin. Lahjatilaus suositellaan tekemään kuitenkin aina mielummin määräaikaistilauksena, koska silloin lahjansaajan ei tarvitse perua lehtitilausta erikseen, vaan lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti tilausjakson viimeiseen numeroon.

Miksi Sylvin Helpot Ristikot lehti sitten kannattaa tilata verkosta? Tilaamalla lehden netistä, voit saada lehtitilauksen jopa yli 30% edullisemmin normaalihintaan verrattuna ja saat itse valita tilaatko lehden kestotilauksena, määräaikaisesti, itselle, lahjaksi kaverille vai esimerkiksi suoraan työpaikalle toimitettuna. Lisäksi saat aina tuoreen lehden ensimmäisten joukossa valitsemaasi osoitteeseen toimitettuna ilman toimituskuluja.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: naistenlehdet, miestenlehdet.

Sylvin Helpot Ristikot sisältää runsaasti kotoisen humoristisia kuvaristikoita

Sylvin Helpot Ristikot on ristikkolehtien todellinen klassikko, sillä se on ollut Suomen lehtimarkkinoilla jo yli 25 vuotta. Sen ensimmäinen numero näki päivänvalon nimittäin vuonna 1992. Se on kuitenkin vielä tänäkin päivänä erittäin suosittu ristikkolehti, joka ei ole jäänyt uusien lehtien jalkoihin, vaan lehteä on uudistettu vuosien aikana useampaan kertaan ja muun muassa sivumäärää on nostettu ja nykyään lehti sisältää yhteensä 28 sivua ratkottavaa.

Sylvin Helpot Ristikot lehti ilmestyi vielä muutama vuosi sitten 10 kertaa vuodessa, mutta nykyään lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa ja sen julkaisijana toimii useiden ristikkolehtien kustantaja Kolmiokirja Oy. Se on viihtyisä ja hauska tehtävälehti, josta jokaisen innokkaan ristikkolaatijan on hyvä aloittaa uusi mukava harrastus. Jokainen numero sisältää nimittäin helppoja, humoristisia ja vaihtelevia kuvaristikoita, tavuristikoita ja anagrammeja.

Sylvin Helpot Ristikot lehden tehtävät ei ole vaativammasta päästä, joten se soveltuu mainiosti niin aloitteleville laatijoille kuin jo vuosia erilaisia ristikkotehtäviä ratkoneille. Lisäjännitystä tehtävien ratkomiseen tuovat suositut palkintotehtävät, joista voi voittaa eri suuruisia rahapalkintoja. Tehtävät ovat lehden kustantajan Kolmiokirjan määrittelemällä vaikeustasoasteikolla 5, kun vaikeustasoasteikossa 1=helpoin ja 10=vaikein.

Sylvin Helpot Ristikot lehden laadukkaat tehtävät ovat laatineet Suomen parhaat ristikkolaatijat, jotka valmistavat myös moniin muihin suosittuihin kotimaisiin ristikkolehtiin erilaisia tehtäviä. Lisäksi ristikkolehden tehtävät ovat ennen julkaisemattomia, joka tarkoittaa käytännössä sitä, että lehden tilaaja saa aina ratkoa takuuvarmasti täysin uusia tehtäviä, joita ei ole ikinä ennen ratkonut.

Sylvin Helpot Ristikot lehti on todella monipuolinen tehtäväpaketti, joka tarjoilee lukijoille aina monipuolisia, hauskoja ja mukavan vaihtelevia tehtäviä. Se on monille tilaajille myös mukava tapa pysähtyä kiireisen päivän päätteeksi ja istua hetkeksi alas ja rauhoittua pohtimaan erilaisia tehtäviä. Vanhemmilla ihmisillä ja eläkeläisillä taas on aikaa usein liiankin paljon, joten ristikkolehti tuo mukavasti sisältöä päiviin ja tehtäviä tehdessä aika kuluu kuin siivillä tarjoten samalla hyödyllistä aivojumppaa.

Lehden tiedot lyhyesti:

 • Lehden nimi: Sylvin Helpot Ristikot
 • Kustantaja: Kolmiokirja Oy
 • Kieli: Suomi
 • Ilmestyy: 12 kertaa / vuosi
 • Mieslukijoita: 22 %
 • Naislukijoita: 78 %
 • Irtonumero: Lehtipiste 3,50 € / kpl
 • Päätoimittaja: Miikka Vuontisjärvi

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Kolmiokirja Oy

Osoite: Lekatie 4, 90150 Oulu
Avoinna: ma – pe klo 09.00 – 15.00
Puhelinnumero: 08 537 0370
10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)