Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Juorulehdet

Juorulehdet ovat nousseet todella suosituiksi aikakauslehdiksi Suomessa. Juorulehdet ovat ajankohtaisia ja viihdyttäviä lehtiä, joiden sisältö koostuu suurimmaksi osaksi erilaisista juoruista. Useimmat juorulehdet ilmestyvät kerran viikossa, joten lehden tilaajat saavat joka viikko lukea tuoreimmat juorut lehdestä ja tietävät aina ensimmäisten joukossa mistä juuri nyt puhutaan meillä ja maailmalla. Lehteä tilatessa kannattaa aina hyödyntää sivustomme lehtitarjoukset, koska silloin saat lehden huomattavasti halvemmalla ja lisäksi saat arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle, kun teet lehtitilauksen itselle tai lahjaksi.

Seiska

Seiska

 • Seiska lehti on Suomen suosituin viikkolehti, joka paljastaa kutkuttavimmat julkkisten kuulumiset, tempaukset, lemmenkuviot.
 • TV-oppaasta näet koko viikon leffatarjonnan, tietoa suosikkisarjoista, mielenkiintoisimmat juonipaljastukset.
 • Seiska on koko kansan salarakas, joka viihdyttää, kiihdyttää, herättää keskusteluja jutuillaan.

Lue lisää
Hymy

Hymy

 • Hymy on Suomalainen räväkkä ja suorapuheinen viihdelehti.
 • Hymy ilmestyy 12 kertaa vuodessa.
 • Lehteä julkaisee Otavamedia Oy.
 • Hymy sisältää haastattelut, julkkisjuorut, skandaalit, rohkeat kuvat, horoskoopin, ristikon, sudokun, ajanvietettä sekä asiaa terveydestä & hyvinvoinnista.
 • Jokainen numero sisältää Terveys-Hymy liitteen, jossa kerrotaan terveydestä.
 • Hymy on viihdyttänyt Suomalaisia jo lähes 60 vuotta.
 • Jokainen numero tarjoaa takuuvarmasti järkyttävimmät juorut ja paljastukset julkkiksista.
 • Katso lehtitarjoukset ja tilaa lehti netistä itselle tai lahjaksi.

Lue lisää
Apu

Apu

 • Apu on kotimainen viikkolehtien klassikko.
 • Toistuvia aiheita ovat urheilu, viihde, kulttuuri, matkailu, terveys, ruoka, lukijoiden kuvat, tv-ohjelmat, juorut / ristikot.
 • Apu ilmestyy 52 kertaa vuodessa.
 • Lehden kustantajana toimii A-lehdet Oy.
 • Apu tarttuu kiinnostavimpiin puheeaiheisiin ja antaa niille taustan.
 • Lehden kokonaisuus koostuu tärkeistä puheenaiheista, niin Suomesta kuin ulkomailtakin.
 • Apu tunnetaan vastuullisena, luotettavana tarinan kertojana.
 • Apu lehden lehtitarjous on voimassa vain rajoitetun ajan.
 • Katso Apu lehden ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tilaajalahjat.

Lue lisää
Seura

Seura

 • Seura on joka torstai ilmestyvä aikakauslehti.
 • Seura ilmestyy 49 kertaa vuodessa.
 • Lehteä julkaisee Otavamedia Oy.
 • Seuran tärkeään sisältöön kuuluvat kattavat tarinat, terveyssivut, ristikkopaketti ja TV-maailma.
 • Seura on mielenkiintoinen yhdistelmä uutisia, terveyttä, hyvinvointia, historiaa, henkilöjuttuja ja ajanvietettä.
 • Seuran suositussa ajanvieteosiossa muotiasiantuntija antaa palautetta julkkisten asuista.
 • Seurasta löytyy myös sarjakuvia, viikkohoroskooppi, kilpailuja, joista lukijat voivat voittaa upeita palkintoja.
 • Katso päivän lehtitarjoukset ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi.

Lue lisää
Alibi

Alibi

 • Alibi on 1979 perustettu Suomalainen rikoslehti.
 • Lehti tarjoaa jännittävää lukemista rikoksista, uhreista, tekijöistä, tuomioista ja oikeudenkäynneistä.
 • Alibi kertoo rikoksista ja pyrkii selvittämään, mitä on tapahtunut.
 • Lehteä julkaisee Otavamedia Oy.
 • Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa.
 • Alibi tuo esille rikoksen tekijän ja uhrin näkökulman.
 • Alibi on myös hyötylehti, sillä se antaa tärkeää tietoa turvallisuudesta, poliisin ja lainvalvontatyöstä.
 • Lehden lukijana pääset kurkistamaan poliisin arkeen ja saat tietoa kodin tapaturmista, turvalaitteista, onnettomuuksista sekä onnettomuuksien ja tapaturmien ennaltaehkäisystä.
 • Katso Alibi lehden ajankohtaiset lehtitarjoukset.

Lue lisää

Juorulehdet

Tältä sivulta löydät Suomen suosituimmat juorulehdet edullisesti. Juorulehdet ovat lähes suosituimpia aikakauslehtiä Suomessa. Suosituimpiin juorulehtiin kuuluvat mm Seiska ja Katso lehti. Juorulehdet ovat viihdyttäviä ja mielenkiintoisia lehtiä, joiden sisältö koostuu suurimmaksi osaksi tuttujen julkkisten juoruista.

Juorulehdet eroavat muista aikakauslehdistä siten, että lehden jutut painottuvat lähes kokonaan eri ihmisten yksityiselämästä kertomiseen. Useimmat juorulehdet ilmestyvät neljä kertaa kuukaudessa, joten lehden lukijat saavat lukea lehdestä joka viikko julkkisten tuoreimmat kuulumiset.

Juorulehdistä pääset lukemaan niin ulkomaalaisten kuin Suomalaistenkin julkkisten elämästä. Juorulehdissä kerrotaan tarkasti julkkisten ihmissuhteista, asuntokaupoista, matkoista, vaatteista ja tietenkin pahimmista töppäyksistä. Juorulehdet seuraavat jatkuvasti kiinnostavien julkkisten elämää ja kertovat lehden jokaisessa numerossa kuumimmat uutiset julkkisten yksityiselämästä. Vertaile juorulehtien edullisia lehtitarjouksia ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi.

Juorulehtien jutut ovat suosittuja puheenaiheita

Juorulehtien kuumimmat uutiset suosituimmista julkkiksista nousevat usein puheenaiheiksi. Joka viikko Suomalaiset lukevat innolla uusimpia juoruja, jotka nousevatkin usein puheenaiheiksi esimerkiksi työpaikalla, kampaajalla, kahvilassa, baarissa ja kotona.

Yleensä puheenaiheiksi nousevat niin sanotut turhat julkkikset, jotka yrittävät keinolla millä hyvänsä päästä lehteen ja yleensä he myös onnistuvat siinä kerta toisensa jälkeen. Turhista julkkiksista ja julkkisten töppäyksistä puhuminen on paljon mielenkiintoisenpaa kuin esimerkiksi säästä puhuminen.

Juorulehdet kiinnostavat varmasti Suomalaisia sen takia, että lehdestä pääsee seuraamaan läheltä suosikkijulkkisten yksityiselämää, jota ei pääse seuraamaan mistään muualta. Ihmisiä kiinnostaa myös erityisesti seurata millaisia vaatteita julkkikset käyttävät vapaa-ajalla? Millaisen auton suosikkijulkkis on hankkinut? Kuka törsäsi miljoonia hulppeaan asuntoon? Kuka on suosikkijulkkiksesi uusi ihastus? Nämä kaikki ja paljon muuta löydät suosituista juorulehdistä. Tutustu sivustomme lehtitarjouksiin ja tilaa juorulehti Suomen edullinpaan hintaan ja tiedät joka viikko mistä juuri nyt puhutaan.

Juorulehdet lahjaksi

Juorulehdet ovat ehdottomasti sivustomme suosituimpia lahjalehtiä. Lehtien lahjatilaus on yhtä helppoa tehdä kuin itselle tilaaminenkin ja lahjatilaus tehdään samalla sivulla kuin normaali lehtitilaus. Lahjatilauksessa tulee merkata vain rasti ruutuun, että tilaan lehden lahjaksi ja täyttää vastaanottajan osoitetiedot.

Tilatuinpiin juorulehtiin kuuluvat varmasti Seiska lehti, jonka yhä useampi tilaa kestotilauksena tai lyhyenä määräaikaisena tilauksena. Useimmat tilaajat tilaavat lehden itselle ja tekevät samalla kertaa lahjatilauksen esimerkiksi ystävälle. Juorulehtiä tykkää lukea niin miehet, naiset kuin nuoretkin, joten juorulehdet ovat yksi hyvä vaihtoehto, jos olet tilaamassa lehteä lahjaksi.

Juorulehdet sisältävät arvokkaita tilaajalahjoja

Lähes kaikki juorulehdet sisältävät aina jonkun tilaajalahjan, jonka saa valita kaupan päälle ilmaiseksi, kun tilaa lehden itselle tai lahjaksi. Tilaajalahjoja on yleensä useampia, joista voit valita mieleisimmän lehtitilauksen yhteydessä. Tilaajalahjana voi olla esimerkiksi reppu tai laukku. Tilaajalahjan arvo vaihtelee yleensä noin 30 euron – 100 euron välillä.

Lehtien lahjatilauksissa tulee kuitenkin muistaa, että tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle, vaikka tilaisitkin lehden lahjaksi. Tilaajalahja lähetetään lehtitilauksen maksajalle viimeistään kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta ja lehden tilaaja saa itse valita pitääkö tilaajalahjan itsellä vai antaako sen myöhemmin lahjaksi.

Jos tilaajalahja koostuu useammasta tuotteesta, niin silloin tilaajalahja toimitetaan yleensä kahdessa erässä. Ensimmäinen tuote toimitetaan yleensä noin viikon tai kahden viikon kuluttua ja toinen tuote toimitetaan viimeistään kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta. Jos haluat tilaajalahjan mahdollisimman nopeasti, niin silloin lehtitilaus kannattaa maksaa kortilla.

Seiska on ylivoimaisesti suosituin juorulehti

Suomen juorulehtien ykkönen on ehdottomasti Seiska lehti, vaikka harva myöntää lukevansa 7 päivää lehteä. Tilastojen mukaan Seiska lehteä kuitenkin luetaan todella paljon, sillä lehdellä on viikottain lähes miljoona lukijaa ja lehden lukijamäärä on noussut vuosi vuodelta.

Seiska lehdestä löytyy joka viikko kuumimmat juorut, julkkiksien sekoilut ja salasuhteet. Lehdestä löytyy toki paljon muutaki sisältöä kuin pelkkiä
juoruja. Joka viikko lehdestä löytyy myös vakavempia aiheita, kuten esimerkiksi köyhien perheiden auttamista ja yhteiskunnallisten epäkohtien paljastuksia.

7 päivää lehti tunnetaan värikkäänä, viihdyttävänä, mielenkiintoisena ja ajankohtaisena viikkolehtenä, jota jaksaa lukea myös raskaan työnpäivän jälkeen. Seiska sisältää myös monien lukijoiden suosikit, eli kattavan tv-ohjelmiston, tv-elokuvat, sarjat, juonipaljastukset, horoskoopin, terveysuutiset ja kilpailuja.

Joka viikko ilmestyvä Seiska lehti on sisällöltään monipuolinen lehti, sillä lehdestä löytyy joka viikko tärkeimmät uutiset, juorut niin Suomesta kuin muualta maailmaltakin. Seiska on yksi sivustomme suosituimmista ja tilatuimmista lahjalehdistä. Lehden lahjatilaus onkin helpoin ja nopein tapa tehdä netissä, jossa voit itse valita tilauksen tyypiksi kestotilauksen tai määräaikaistilauksen ja valita mieleisimmän tilaajalahjan.

Katso lehti on toinen suosittu juorulehti

Katso lehti tunnetaan myös juorulehtenä, joka tulee hyvänä kakkosena heti Seiska lehden jälkeen. Katso lehti sisältää juoruja ja eri julkkisten haastatteluja, mutta ei läheskään niin paljoa kuin Seiska lehti.

Katso lehti muistetaan usein siitä, että lehdestä löytyy todella laajat telkkariohjelmat, esittelyt, arvostelut, sarjat ja elokuvat. Lehti sisältää kaikkien ilmaiskanavien tiedot sekä 60 maksukanavan tiedot. Lehden lukijat pysyvät aina perillä siitä, mitä televisiosta seuraavaksi tulee sekä saavat mielenkiintoista tietoa eri ohjelmien näyttelijöistä.

Lisäksi Katso lehdestä löytyy mielenkiintoista tietoa ohjelmien taustoista sekä eri ohjelmien juonipaljastuksia. Katso lehden tilaajana pääset kurkistamaan näyttelijoiden yksityiselämään ja tutustumaan heihin paremmin. Monipuolisen kanavatietojen lisäksi Katso lehti sisältää myös elokuvien arvostelut, jotka kannattaa ehdottomasti vilkaista lehdestä.

Sivustomme kaikki parhaat lehtitarjoukset löydät etusivultamme: Lehtitarjouksia.com – Lehtitarjoukset