Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

seiska lehtiTilaa Seiska lehti netistä

 • Seiska lehti on yksi Suomen tilatuimmista lehdistä.
 • Joka numerossa juonipaljastuksia, kotimaiset julkkisuutiset, ulkomaisten tähtien skandaalit, tyylit, kodit ja asut.
 • Seiska on erittäin suosittu juorulehti, jota lukee viikottain lähes miljoona suomalaista.
 • Jokainen numero sisältää kilpailuja, joista voit voittaa hienoja palkintoja.
 • Lehdestä löydät tuoreimmat juorut, terveysuutisia, posteja julkkiksille, horoskoopin yms.
 • Lukijat voivat osallistua lehden sisältöön lähettämällä toimitukseen valokuvia, vitsejä sekä lähettämällä postia julkkiksille.
 • Hyödynnä Seiska tarjous ja tilaa lehti edullisesti netistä.

 

 


Tilaa Seiska lehti nyt tarjoushintaan itselle tai lahjaksi!

seiska tarjous

-Tilaajana olet mukana 35 000€ arvonnassa-


Seiska lehden tiedot lyhyesti

Seiska lehti on ylivoimaisesti Suomen kattavin ja suosituin viihdelehti, joka kokoaa kansien väliin joka torstai viihteen maailman tapahtumat niin meiltä Suomesta kuin ulkomailtakin. Se kertoo tuoreeltaan uusimmat julkkisjuorut, lemmenkuviot ja yllättää ja herättää keskustelua keskustelupalstoilla kuin muissakin medioissa. Lisäksi se tarjoaa Hollywood-tähtien, kuninkaallisten ja musiikkialan tähtien kuulumiset ja paljon muuta.


Seiska lehden tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Seiska lehti on irtonumeromyynnissä lähes kaikissa kaupoissa, joissa on lehtipiste. Joten voit tutustua lehteen ostamalla vain yhden numeron hintaan 5.50 €/kpl tai tehdä lehtitilauksen tarjoushintaan palvelumme kautta. Katso paras Seiska tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat katso tarjous napista. Voit tehdä lehtitilauksen edulliseen tarjoushintaan nyt itselle tai lahjaksi ystävälle. Lehtitarjous on voimassa rajoitetun ajan.


Seiskan tarjous sisältää useamman tilaajalahjan

Seiska lehden tarjous sisältää lähes aina useamman tilaajalahjan, joista tilaaja saa valita yhden lehtitilauksen yhteydessä ilmaiseksi kaupan päälle. Lahjatilauksiin kuuluvat samat tilaajalahjat, mutta tilaajalahja toimitetaan kuitenkin aina lehtitilauksen maksajalle. Tilaajalahjoina on nähty muun muassa RFID-korttikotelo, Finnfeelings Leimu-koru, Aarikan putkikassi, laadukas meikkisetti, selkäreppu & vyölaukku, langattomat kuulokkeet yms..


Miksi Seiska lehti sitten kannattaa tilata netistä?

Tilaamalla lehden netistä, saat lehtitilauksen huomattavasti edullisemmin kuin ostamalla jokaisen numeron erikseen kaupasta kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan. Lisäksi saat aina tuoreen lehden kotiin kannettuna ilmestymispäivänä ilman toimituskuluja ja arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle. Kestotilaajana olet automaattisesti mukana kustantajan järjestämissä kilpailuissa, joista voit voittaa jopa 35.000 euroa!


Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: miestenlehdet, naistenlehdet, nuortenlehdet.


Seiska lehti on varmasti Suomen suosituin ja kattavin viihdelehti

Kuka näyttelijä on raskaana? Kuka kärähti ratista? Kuka törsäsi miljoonia autoihin ja koruihin? Suomen suosituin ja parhain viihdelehti Seiska lehden mukana pääset aina sisäpiirin ytimeen ja tiedät mistä kahvipöydässä tänään puhutaan. Suosittua Seiska lehteä julkaisee tänä päivänä Aller Media Oy.

Seiska lehden suosiosta kertoo se, että lehdellä on viikottain lähes miljoona lukijaa. Lehden tilaajat saavat kerran viikossa viihdyttävän lehden kotiin kannettuna. Lehti on aina ajankohtainen, rohkea, värikäs viihde ja tv-aikakauslehti, josta löytyy paljon tietoa suosikki julkkiksista ja mielenkiintoisia juttuja sekä haastatteluja.

Seiska lehti on todella suosittu Suomessa, lehteä lukee viikottain lähes miljoona Suomalaista! Aina yhtä ajankohtainen viikkolehti, kertoo niin suomalaisten kuin ulkomaalaistenkin julkkisten kömmähdykset ja mielenkiintoisimmat juorut.

Tilaajana pääset kurkistamaan suosikki julkkisten yksityiselämään ja lukemaan heidän uusimmat kuulumiset sekä tietystin pahimmat töppäykset. Lehdessä on myös rikospalsta, TV-ohjelmat, hauskoja kuvia, horoskooppi, arvontoja ja terveysuutisia. Seiska lehti on siis todella tuhti lukupaketti, josta riittää lukemista koko viikoksi!

Seiska lehti on saavuttanut suosionsa sen mielenkiintoisen ja paljastavan sisällön ansiosta. Monet ihmiset ovat sanoneet, että lehden jutut ovat mielenkiintoista ja viihdyttävää luettavaa, joiden jälkeen oma elämä tuntuu paljon helpommalta.

Jokainen numero tarjoaa juorujen lisäksi runsaasti muutakin kiinnostavaa sisältöä. Lehdessä on esimerkiksi suosittu filmi-opas osio, josta näet koko viikon tv-ohjelmat, leffat, juonipaljastuksia sekä elokuvien ensi-illat.

Vaikka lehden sisältö koostuukin suurimmaksi osaksi julkkisten tempauksista ja sekoilusta, niin lehdessä käsitellään kuitenkin vakavempiakin asioita sekä autetaan esimerkiksi köyhiä perheitä antamalla heille erilaisia lahjoja.

Seiska lehti sisältää myös monen lukijan suosikit, eli horoskoopin, sudokun sekä ristikon.

Joka viikko ristikon ratkaisijat voivat osallistua arvontaan lähettämällä oikean vastauksen postikortilla tai tekstiviestillä Seiskalle. Kaikkien oikean vastauksen lähettäneiden kesken arvotaan 50 euron sekä kaksi 15 euron palkintoa. Lunasta edullinen lehtitarjous nyt ja saat tilaajalahjan kaupan päälle!


 Seiska lehden tiedot tiivistettynä:

 • Kustantaja/julkaisija: Aller Media Oy
 • Kieli: Suomi
 • Numeroita vuodessa: 49
 • Lukijamäärä: 378 000
 • Mieslukijoita: 44 %
 • Naislukijoita: 56 %
 • Lukuminuutit: 97 min
 • Lukijoiden ikä: 15 – 65 vuotta
 • Päätoimittaja: Joni Soila

Hyödynnä Seiska lehden tarjous ja tilaa tarjoushintaan lahjaksi kaverille

Seiska lehti tilataan usein joululahjaksi, syntymäpäivälahjaksi, isänpäivälahjaksi, äitienpäivälahjaksi, ystävänpäivälahjaksi tai muuten vain yllätyksenä hyvälle ystävälle. Lehteä tykkää lukea lähes kaikenikäiset ihmiset, niin miehet kuin naisetkin. Seiska lehti on siis varma valinta, kun olet etsimässä lahjaa ystävälle.

Lehti on sisällöltään sellainen, että sitä jaksaa selata myös raskaan työpäivän päätteeksi. 7 päivää lehti on hyvä lahja, koska se tilataan yleensä useammaksi kuukaudeksi tai jopa puoleksi vuodeksi kerralla, joten siitä riittää iloa pitkäksi aikaa lahjansaajalle, eikä lehti maksa paljoa, kun muistaa hyödyntää parhaat lehtitarjoukset.

Seiska lehti ilmestyy kerran viikossa, joten lahjansaaja saa joka viikko lukea polttavimmat puheenaiheet lehdestä ja pysyy perillä siitä, mistä juuri nyt puhutaan meillä ja maailmalla.

Hyvän lehtitarjouksen lisäksi lahjatilaukset sisältävät aina myös arvokkaita tilaajalahjoja, jonka saat ilmaiseksi kun tilaat lehden lahjaksi. Tilaajalahjojen arvo voi olla jopa 100 euroa! Tilaajalahjoina voi olla esimerkiksi reppu, laukku, muumimuki, sääasema, lelu, takki ja paljon muuta. Tilaajalahjoja on yleensä kaksi tai kolme, joista saat valita mieleisimmän lehtitilauksen yhteydessä täysin ilmaiseksi.

Muista, että tilaajalahja lähetetään aina lehtitilauksen maksajalle. Jos tilaat lehden lahjaksi, niin saat tilaajalahjan itsellesi viimeistään kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta ja saat itse valita pidätkö tilaajalahjan itselläsi vai annatko sen myöhemmin lahjaksi.

Hyödynnä nyt edullinen Seiska tarjous ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi ystävälle ja saat tilaajalahjan kaupan päälle!


Miksi Seiska lehti kannattaa tilata?

 • Seiska tarjous on nyt todella edullinen, kun hyödynnät sivustomme lehtitarjouksen.
 • Lehden tilaajana saat valita arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle täysin ilmaiseksi.
 • Lehden tilaajana pääset ensimmäisten joukossa sisäpiirin ytimeen ja saat joka viikko kuumimmat juorut ja puheenaiheet kotiin kannettuna.
 • Lehdestä pääset lukemaan joka viikko suosikkijulkkisten kuulumiset ja kömmähdykset.
 • Näet koko viikon tv-ohjelmat, leffat, juonipaljastuksia sekä elokuvien ensi-illat.
 • Saat joka viikko mukavaa ajankulua lehden lisäksi kuten horoskoopin, sudokun sekä ristikon.

Seiska lehden tilaajaedut

Lehden tilaajille on tarjolla myös mahtavia tilaajaetuja. Osa tilaajaeduista on voimassa kuitenkin vain lehden kestotilaajille, joten suosittelemme tutustumaan voimassa oleviin tilaajaetuihin ennen lehden tilaamista. Lehden voimassa olevat tilaajaedut näet aina lehtitilauksen yhteydessä, ennen maksamista.

Suosittelemme kuitenkin tilaamaan Seiska lehden kestotilauksena, koska silloin saat automaattisesti kaikki tilaajaedut käyttöösi ja jos kustantaja järjestää esimerkiksi vuosiarvontoja, niin lehden kestotilaajana olet niissäkin automaattisesti mukana.

Kestotilaus on yleensä myös huomattavasti edullisempia kuin lyhyet määräaikaistilaukset.

Jostain syystä lehden tilaajat pitävät yleensä kestotilausta jotenkin huonompana vaihtoehtona kuin lyhyttä määräaikaistilausta, vaikka kestotilaus olisikin paljon halvempi vaihtoehto. Kestotilaus ei kuitenkaan ole mitenkään huonompi vaihtoehto, sillä esimerkiksi lehtitilauksen peruutus on tänä päivänä vaivatonta.

Kestotilauksen voit saada paljonkin edullisempaan hintaan ja kestotilaukseen kuuluu myös paljon mukavia tilaajaetuja, joita et saa lyhyeen määräaikaiseen lehtitilaukseen mukaan. Nykyään kestotilauksien irtisanominenkin on tehty niin helpoksi, että kuka vain osaa irtisanoa tilauksen puhelimitse tai kätevästi netissä.

Lehtien lahjatilauksissa suositaan usein määräaikaistilausta, joka loppuu automaattisesti, koska silloin lahjansaajan ei tarvitse itse irtisanoa lehtitilausta.


Seiska lehden tarjous on voimassa rajoitetun ajan

Kaikkien lehtien hinnat ja tilaajalahjat vaihtuvat välillä todella usein.

Lehtitarjous ja tilaajalahja vaihtuu yleensä kerran kuukaudessa, mutta välillä lehtitarjous tai tilaajalahja voi vaihtua jopa kaksi kertaa kuukaudessa!

Nyt kannattaa ehdottomasti hyödyntää Seiska tarjous, koska saat lehden nyt todella edullisesti, kun hyödynnät sivustomme lehtitarjouksen.


Seiska lehden tilaajalahja

Hyödynnä lehtitarjous jo tänään ja saat valita arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle täysin ilmaiseksi, kun teet lehtitilauksen itselle tai lahjaksi.

Voimassa olevan tilaajalahjan ja tilaajalahjan arvon näet aina tässä artikkelissa sekä lehtitilauksen yhteydessä.

Lehden tilaajalahjana voi olla esimerkiksi laukku, reppu, meikkisetti, pyyhe, työkalusetti, aktiivisuusranneke ja paljon muuta.


Vuosikalenteri

Lehden tilaajana saat kerran vuodessa hienon vuosikalenterin. Kalenterista riittää iloa ja hyötyä koko vuodeksi!


Ristikkolehti

Lehden tilaajana saat normaalin lehden yhteydessä ristikkolehden kaksi kertaa vuodessa täysin ilmaiseksi. Ristikkolehdet saat kesän ja talven tuplanumeroiden mukana.


Kahdeksan lisäsivua

Lehden tilaajat saavat lehteensä kahdeksan lisäsivua viisi kertaa vuodessa. Lisäsivuja ei ole normaaleissa irtonumeroissa.


Vuosiarvonnat

Kaikki lehden kestotilaajat ovat automaattisesti mukana suositussa vuosiarvonnassa, jossa arvotaan 3 x 5000 euroa sekä kerran vuodessa 35.000 euroa.

Juuri sinä voit olla se tilaaja, joka voittaa 5000 euroa tai huikean 35.000 euron pääpalkinnon!


Digiversio ilmaiseksi

Lehden tilaajana saat lukea ilmaiseksi lehden suosittua digitaalista näköisversiota iPadilla ja verkkoselaimella. Jos olet esimerkiksi matkoilla, niin voit lukea lehteä verkossa täysin ilmaiseksi, silloin kun sinulle parhaiten sopii.


Seiska lehden tilaajana teet ostoksia edullisemmin

Lehden tilaajana teet ostoksia edullisemmin. Tietoa yhteistyökumppaneiden tarjoamista eduista saat Seiska lehdestä sekä Seiska lehden tilaajien sähköisestä etukirjeestä.


Seiskan tilaajana saatat saada kutsuja tapahtumiin

Tilaajana voit saada kutsuja Seiskan ja sen yhteistyökumppaneiden järjestämiin tapahtumiin, kuten esimerkiksi elokuvien ennakkonäytöksiin. Kutsun tapahtumiin saat sähköpostitse.


Miten Seiska lehti tilataan?

Lehtitilaus tehdään kustantajan verkkosivulta.

Klikkaamalla kohdasta ”Katso tarjous” siirryt automaattisesti lehden kustantajan sivulle, jossa on kaikki ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tilaajalahjat.

Kustantajan kotisivulla voit valita mieleisen lehtitarjouksen ja tilaajalahjan sekä tehdä lehtitilauksen määräaikaisesti tai edullisena kestotilauksena.

Tilausvahvistuksen saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun lehtitilauksesi on vastaanotettu.


Onko Seiska lehden tarjous voimassa lahjatilauksissa?

Lehden voi tilata myös lahjaksi. Seiskan tarjous on aina voimassa myös lehden lahjatilauksissa.

Lehden lahjatilauksen pääset tekemään klikkaamalla kohdasta ”Katso tarjous”, jolloin siirryt suoraan lehden kustantajan kotisivuille, jossa voit valita tilauslomakkeesta lehden lahjatilauksen ja täyttää lehden vastaanottajan ja lehtitilauksen maksajan tiedot erikseen.

Seiska lehden tilaajalahjat toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle.

Tilausvahvistuksen saat sähköpostitse, kun lehtitilauksesi on vastaanotettu.


Voinko tilata Seiska lehden puhelimitse?

Seiska lehteä ei ole mahdollista tilata puhelimitse.

Lehtitarjous on voimassa vain nettitilauksissa.

Voit tehdä lehtitilauksen täyttämällä tilauslomakkeen lehden kustantajan sivulla.


Voinko tilata Seiska lehden sähköpostitse?

Lehtitilausta ei ole mahdollista tehdä sähköpostilla.

Voit kuitenkin tehdä lehtitilauksen edullisesti täyttämällä lehden tilauslomakkeen netissä.


Tilasin Seiskan kestotilauksena. Loppuuko lehden ilmestyminen automaattisesti vai pitääkö se irtisanoa erikseen?

Kestotilaukset pitää aina irtisanoa erikseen lehden kustantajan sivulla tai puhelimitse.

Kestotilauksissa lehti ilmestyy sinulle niin kauan, kunnes irtisanot tilauksesi.


Olen tilannut Seiskan määräaikaisesti. Täytyykö lehtitilaus irtisanoa?

Määräaikaista lehtitilausta ei tarvitse perua erikseen.

Kaikki määräaikaiset lehtitilaukset loppuvat automaattisesti tilausjakson loputtua.


Päättyykö lehtitilaus, jos jätän laskun maksamatta?

Laskun maksamatta jättäminen ei katkaise lehtitilausta. Laskun maksamatta jättämisestä kertyy sinulle vain turhia lisäkuluja.


Miten saan irtisanottua Seiska lehden tilauksen?

www.omaaller.fi on asiakkaan oma palvelukeskus, jossa voit hoitaa kaikki lehtitilauksiin liittyvät asiat helposti ja nopeasti, silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Palvelussa voit katsoa voimassa olevia tilauksia ja tehdä osoitteenmuutoksen tai irtisanoa lehtitilauksen.


Seiska lehden kustantajan tiedot

Kustantaja: Aller Media Oy

Osoite: Pursimiehenkatu 29-31 A, 00150 Helsinki

Puhelinnumero: +358 9 8621 7000

Avoinna: ma-pe 08.30-16.00

Puhelun hinta: 8,8 snt/min + pvm/mpm. Hinta voimassa myös jonotuksen ajan.


Kerro mielipiteesi Seiska lehdestä

Seiska lehden arvostelut

5,0 rating

Tämä on oikein oikein kiinnostava lehti tuo seiska lehti. toivoo pappa raumalta

pappa78
1,0 rating

Ei kyllä kiinnosta niiin paljoa julkkisten kuulumiset että lukisin

tatu
4,0 rating

Luen joka viikko. Siinä kuluui aika ku siivillä

markku32
5,0 rating

Karsastan kaikenlaisia naisten hömppälehtiä, joten tilasin seiskan. Aivan huikean hyvä lehti! Kattavat Tv-ohjelmat, viihdyttävä rikospähkinä, hyvä sudoku ja kiinnostavaa luettavaa tunnetuista henkilöistä

tarja
4,0 rating

Kiinnostavaa luettavaa, joten annan neljä tähteä

siina
5,0 rating

Loistava tuo Seiska lehti.

Kimmo4232
3,0 rating

Aikas turha lehti mutta silti sitä pitää aina lukea

Mauno23
5,0 rating

Paras!

eija
4,0 rating

Hyvä

Katri43
4,0 rating

Ok

Esa22
5,0 rating

Olen tyytyväinen lehteen ja tilaajalahjaan, joka menee pukin konttiin 🙂

Sari
5,0 rating

ihan hyvä oli. Toki onhan Seiskaa tullut jo aikaisemmin luettua mutta ei ole aikaisemmin suoraan kotiin tullut.

Heli
4,0 rating

Hyvä lehti.

Mauno56
3,0 rating

Ihan mielenkiintoinen aikakauslehti tuo Seiska. Ei nyt mitään ihmeemmin kehuttavaa ole mutta ei myöskään valittamista.

Erno
3,0 rating

Ok lehti. Aivot narikkaan ja lukemaan.

Artsi
2,0 rating

tilasin lehden taas ja kun tuli tilaajalahja niin tuli miesten kello ja olen nainen joten lahja ei ollut se mitä piti olla 🙁

tuju vantaalta
4,0 rating

Luin tänään Seiska lehteä kampaajalla ja innostuin nyt sitten tilaamaan lehden itselleni. 😊

Saija
5,0 rating

Seiska on kyllä ylivoimaisesti mielenkiintoisin aikakauslehti. Kaikkia ihmisiä ei nimittäin kiinnosta puutarhan laitto tai sisustaminen.

Panu
1,0 rating

Mieheni tilasi Seiskan minulle lahjaksi, mutta en oikein pitänyt sisällöstä. Paljon juoruja, juttuja julkkiksista ja salaa otettuja kuvia. Ei vain ollut minun juttuni..

Marika
5,0 rating

Seiska lehti maksoi vain 2,50€ kappale, joten pitihän se 50% alennus hyödyntää ja tilata itselle ja siskolle lahjaksi. Tilaajalahjaksi valitsin Aarikan Pihlaja viikonloppulaukun.

Heli
5,0 rating

Tilasin Seiska lehden vanhemmille joululahjaksi. Tilaajalahjaksi sain melko laadukkaan työkalusetin, joka meni myös lahjaksi. Olen siis todella tyytyväinen! 🙂

Maija