Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Seiska

seiska lehtiTilaa Seiska lehti netistä

 • Seiska lehti on Suomen suosituin viikkolehti.
 • Se paljastaa sensaatiot ja kutkuttavimmat julkkisten kuulumiset, tempaukset ja lemmenkuviot.
 • Se on myös ylivoimainen TV-opas: saat koko viikon leffatarjonnan, tietoa suosikkisarjoista ja mielenkiintoisimmat juonipaljastukset.
 • Joka numerossa runsaasti kilpailuja, joista voit voittaa hienoja palkintoja.
 • Seiska on koko kansan salarakas, joka viihdyttää, kiihdyttää ja herättää keskusteluja jutuillaan.
 • Lukijat voivat osallistua lehden sisältöön lähettämällä toimitukseen valokuvia, vitsejä sekä postia julkkiksille.
 • Hyödynnä Seiska tarjous ja tilaa lehti edullisesti netistä.

 

 


Hyödynnä Seiska tarjous ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi!

seiska tarjous

-Tilaajana olet mukana 35 000€ arvonnassa-


Seiska lehden tiedot lyhyesti

Seiska lehti on ylivoimaisesti Suomen kattavin ja suosituin viihdelehti, joka kokoaa kansiensa väliin joka torstai viihteen maailman tapahtumat niin meiltä Suomesta kuin ulkomailtakin.

Se kertoo tuoreeltaan uusimmat julkkisjuorut, lemmenkuviot ja yllättää ja herättää keskustelua keskustelupalstoilla kuin muissakin medioissa.

Lisäksi se tarjoaa Hollywood-tähtien, kuninkaallisten ja musiikkialan tähtien kuulumiset ja paljon muuta.


Seiska lehden tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Seiska lehti on irtonumeromyynnissä lähes kaikissa kaupoissa, joissa on lehtipiste.

Joten voit tutustua lehteen ostamalla vain yhden numeron hintaan 5.50 €/kpl tai tehdä lehtitilauksen tarjoushintaan palvelumme kautta.

Katso paras Seiska tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat katso tarjous napista.

Voit tehdä lehtitilauksen tarjoushintaan nyt itselle tai lahjaksi ystävälle. Lehtitarjous on voimassa rajoitetun ajan.


Seiska tarjous sisältää useamman tilaajalahjan

Seiska lehden tarjous sisältää lähes aina useamman tilaajalahjan, joista tilaaja saa valita yhden lehtitilauksen yhteydessä ilmaiseksi kaupan päälle.

Lahjatilauksiin kuuluvat samat tilaajalahjat, mutta tilaajalahja toimitetaan kuitenkin aina lehtitilauksen maksajalle.

Tilaajalahjoina on nähty mm RFID-korttikotelo, Finnfeelings Leimu-koru, Aarikan putkikassi, meikkisetti, selkäreppu & vyölaukku, kuulokkeet, kultakeskuksen kaulakoru, Vallilan Clutch-laukku, ilmanlaatumittari yms.


Miksi Seiskan tarjous kannattaa hyödyntää?

Tilaamalla lehden netistä, saat lehtitilauksen huomattavasti edullisemmin kuin ostamalla jokaisen numeron erikseen kaupasta kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan.

Lisäksi saat aina tuoreen lehden kotiin kannettuna ilmestymispäivänä ilman toimituskuluja ja arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle.

Kestotilaajana olet automaattisesti mukana kustantajan järjestämissä arvonnoissa, joista voit voittaa jopa 35.000 euroa!


Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: miestenlehdet, naistenlehdet, nuortenlehdet.


Seiska lehti on varmasti Suomen suosituin ja kattavin viihdelehti

Kuka näyttelijä on raskaana? Kuka kärähti ratista? Kuka törsäsi miljoonia autoihin ja koruihin?

Suomen suosituin ja parhain viihdelehti Seiskan mukana pääset aina sisäpiirin ytimeen ja tiedät mistä kahvipöydässä tänään puhutaan. Suosittua Seiska lehteä julkaisee tänä päivänä Aller Media Oy.

Seiska lehden suosiosta kertoo se, että lehdellä on viikottain lähes miljoona lukijaa. Tilaajat saavat kerran viikossa viihdyttävän lehden kotiin kannettuna.

Lehti on aina ajankohtainen, rohkea, värikäs viihde ja tv-aikakauslehti, josta löytyy paljon tietoa suosikki julkkiksista ja mielenkiintoisia juttuja sekä haastatteluja.

Seiska lehti on todella suosittu Suomessa, lehteä lukee viikottain lähes miljoona Suomalaista! Aina yhtä ajankohtainen viikkolehti, kertoo niin suomalaisten kuin ulkomaalaistenkin julkkisten kömmähdykset ja mielenkiintoisimmat juorut.

Tilaajana pääset kurkistamaan suosikki julkkisten yksityiselämään ja lukemaan heidän uusimmat kuulumiset sekä tietystin pahimmat töppäykset.

Lehdessä on myös rikospalsta, TV-ohjelmat, hauskoja kuvia, horoskooppi, arvontoja ja terveysuutisia. Se on siis todella tuhti lukupaketti, josta riittää lukemista koko viikoksi!

Seiska lehti on saavuttanut suosionsa sen mielenkiintoisen ja paljastavan sisällön ansiosta. Monet ihmiset ovat kertoneet, että lehden jutut ovat mielenkiintoista ja viihdyttävää luettavaa, joiden jälkeen oma elämä tuntuu paljon helpommalta.

Jokainen numero tarjoaa juorujen lisäksi runsaasti muutakin kiinnostavaa sisältöä. Lehdessä on esimerkiksi suosittu filmi-opas osio, josta näet koko viikon tv-ohjelmat, leffat, juonipaljastuksia sekä elokuvien ensi-illat.

Vaikka lehden sisältö koostuukin suurimmaksi osaksi julkkisten tempauksista ja sekoilusta, niin lehdessä käsitellään kuitenkin vakavempiakin asioita sekä autetaan esimerkiksi köyhiä perheitä antamalla heille erilaisia lahjoja.

Seiska lehti sisältää myös monen lukijan suosikit, eli horoskoopin, sudokun sekä ristikon.

Joka viikko ristikon ratkaisijat voivat osallistua arvontaan lähettämällä oikean vastauksen postikortilla tai tekstiviestillä Seiskalle.Kaikkien oikean vastauksen lähettäneiden kesken arvotaan 50 euron sekä kaksi 15 euron palkintoa.


 Seiska lehden tiedot tiivistettynä:

 • Kustantaja/julkaisija: Aller Media Oy
 • Kieli: Suomi
 • Numeroita vuodessa: 49
 • Lukijamäärä: 378 000
 • Mieslukijoita: 44 %
 • Naislukijoita: 56 %
 • Lukuminuutit: 97 min
 • Lukijoiden ikä: 15 – 65 vuotta
 • Päätoimittaja: Joni Soila

Hyödynnä Seiskan tarjous ja tilaa lehti lahjaksi kaverille

Seiska lehti tilataan usein joululahjaksi, syntymäpäivälahjaksi, isänpäivälahjaksi, äitienpäivälahjaksi, ystävänpäivälahjaksi tai muuten vain yllätyksenä hyvälle ystävälle.

Lehteä tykkää lukea lähes kaikenikäiset ihmiset, niin miehet kuin naisetkin. Suuren lukijamäärän ansiosta, se on yksi parhaista vaihtoehdoista, kun etsit sopivaa lehteä lahjaksi ystävälle.

Lehti on sisällöltään sellainen, että sitä jaksaa selata myös raskaan työpäivän päätteeksi. 7 päivää lehti on hyvä lahja, koska se tilataan yleensä useammaksi kuukaudeksi tai jopa puoleksi vuodeksi kerralla, joten siitä riittää iloa pitkäksi aikaa lahjansaajalle, eikä lehti maksa paljoa, kun muistaa hyödyntää parhaat lehtitarjoukset.

Seiska lehti ilmestyy kerran viikossa, joten lahjansaaja saa joka viikko lukea polttavimmat puheenaiheet ja pysyy perillä siitä, mistä juuri nyt puhutaan meillä ja maailmalla.

Hyvän lehtitarjouksen lisäksi lahjatilaukset sisältävät aina myös arvokkaita tilaajalahjoja, jonka saat ilmaiseksi kun tilaat lehden lahjaksi. Tilaajalahjojen arvo voi olla jopa 100 euroa!

Tilaajalahjoina voi olla esimerkiksi reppu, laukku, muumimuki, sääasema, lelu, takki ja paljon muuta. Tilaajalahjoja on yleensä kaksi tai kolme, joista saat valita mieleisimmän lehtitilauksen yhteydessä täysin ilmaiseksi.

Muista, että tilaajalahja lähetetään aina lehtitilauksen maksajalle. Jos tilaat lehden lahjaksi, saat tilaajalahjan itsellesi viimeistään kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta ja saat itse valita pidätkö tilaajalahjan itselläsi vai annatko sen myöhemmin lahjaksi.

Hyödynnä nyt edullinen Seiska tarjous ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi ystävälle ja saat tilaajalahjan kaupan päälle!


Miksi Seiska lehti kannattaa tilata?

 • Seiska tarjous on nyt todella edullinen, kun hyödynnät sivustomme lehtitarjouksen.
 • Lehden tilaajana saat valita arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle täysin ilmaiseksi.
 • Lehden tilaajana pääset ensimmäisten joukossa sisäpiirin ytimeen ja saat joka viikko kuumimmat juorut ja puheenaiheet kotiin kannettuna.
 • Lehdestä pääset lukemaan joka viikko suosikkijulkkisten kuulumiset ja kömmähdykset.
 • Näet koko viikon tv-ohjelmat, leffat, juonipaljastuksia sekä elokuvien ensi-illat.
 • Saat joka viikko mukavaa ajankulua lehden lisäksi kuten horoskoopin, sudokun sekä ristikon.

Seiskan tarjous ja tilaajaedut

Lehden tilaajille on tarjolla myös mahtavia tilaajaetuja. Osa tilaajaeduista on voimassa kuitenkin vain lehden kestotilaajille, joten suosittelemme tutustumaan voimassa oleviin tilaajaetuihin ennen lehden tilaamista.

Voimassa olevat tilaajaedut näet aina lehtitilauksen yhteydessä, ennen maksamista.

Suosittelemme kuitenkin tilaamaan Seiskan kestotilauksena, koska silloin saat automaattisesti kaikki tilaajaedut käyttöösi ja jos kustantaja järjestää esimerkiksi vuosiarvontoja, olet kestotilaajana niissäkin automaattisesti mukana.

Kestotilaus on yleensä myös huomattavasti edullisempia vaihtoehto kuin lyhyt määräaikaistilaus.

Jostain syystä lehden tilaajat pitävät yleensä kestotilausta jotenkin huonompana vaihtoehtona kuin lyhyttä määräaikaistilausta, vaikka kestotilaus olisikin paljon halvempi vaihtoehto.

Kestotilaus ei kuitenkaan ole mitenkään huonompi vaihtoehto, sillä esimerkiksi lehtitilauksen peruutus on tänä päivänä vaivatonta.

Kestotilauksen voit saada paljonkin edullisempaan hintaan ja siihen kuuluu myös paljon mukavia tilaajaetuja, joita et saa lyhyeen määräaikaiseen lehtitilaukseen.

Nykyään kestotilauksen irtisanominen on onneksi tehty niin helpoksi, että kuka vain osaa irtisanoa tilauksen puhelimitse tai kätevästi netissä.

Lahjatilauksissa suositaan usein määräaikaistilausta, joka loppuu automaattisesti, koska silloin lahjansaajan ei tarvitse itse irtisanoa lehtitilausta.


Seiskan tarjous on voimassa rajoitetun ajan

Kaikkien lehtien hinnat ja tilaajalahjat vaihtuvat välillä todella usein.

Lehtitarjous ja tilaajalahja vaihtuu yleensä kerran kuukaudessa, mutta välillä lehtitarjoukset tai tilaajalahjat saattavat vaihtua jopa kaksi kertaa kuukaudessa!

Nyt kannattaa ehdottomasti hyödyntää Seiska tarjous, koska saat lehden nyt todella edullisesti, kun hyödynnät sivustomme lehtitarjouksen.


Seiska lehden tilaajalahja

Hyödynnä lehtitarjous jo tänään ja saat valita arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle täysin ilmaiseksi, kun teet lehtitilauksen itselle tai lahjaksi.

Voimassa olevan tilaajalahjan ja tilaajalahjan arvon näet aina tässä artikkelissa sekä lehtitilauksen yhteydessä.

Lehden tilaajalahjana voi olla esimerkiksi laukku, reppu, meikkisetti, pyyhe, työkalusetti, aktiivisuusranneke ja paljon muuta.


Vuosikalenteri

Lehden tilaajana saat kerran vuodessa hienon vuosikalenterin. Kalenterista riittää iloa ja hyötyä koko vuodeksi!


Ristikkolehti

Lehden tilaajana saat normaalin lehden yhteydessä ristikkolehden kaksi kertaa vuodessa täysin ilmaiseksi. Ristikkolehdet saat kesän ja talven tuplanumeroiden mukana.


Kahdeksan lisäsivua

Lehden tilaajat saavat lehteensä kahdeksan lisäsivua viisi kertaa vuodessa. Lisäsivuja ei ole normaaleissa irtonumeroissa.


Vuosiarvonnat

Kaikki lehden kestotilaajat ovat automaattisesti mukana suositussa vuosiarvonnassa, jossa arvotaan 3 x 5000 euroa sekä kerran vuodessa 35.000 euroa.

Juuri sinä voit olla se tilaaja, joka voittaa 5000 euroa tai huikean 35.000 euron pääpalkinnon!


Digiversio ilmaiseksi

Lehden tilaajana saat lukea ilmaiseksi lehden suosittua digitaalista näköisversiota iPadilla ja verkkoselaimella. Jos olet esimerkiksi matkoilla, niin voit lukea lehteä verkossa täysin ilmaiseksi, silloin kun sinulle parhaiten sopii.


Seiska lehden tilaajana teet ostoksia edullisemmin

Lehden tilaajana teet ostoksia edullisemmin. Tietoa yhteistyökumppaneiden tarjoamista eduista saat Seiska lehdestä sekä Seiska lehden tilaajien sähköisestä etukirjeestä.


Seiskan tilaajana saatat saada kutsuja tapahtumiin

Tilaajana voit saada kutsuja Seiskan ja sen yhteistyökumppaneiden järjestämiin tapahtumiin, kuten esimerkiksi elokuvien ennakkonäytöksiin. Kutsun tapahtumiin saat sähköpostitse.


Miten Seiska lehti tilataan?

Voit hyödyntää Seiskan tarjouksen vain tekemällä lehtitilauksen kustantajan verkkosivuilla.

Klikkaamalla kohdasta ”Katso tarjous” siirryt automaattisesti lehden kustantajan tilaussivuille, jossa on kaikki ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tilaajalahjat.

Kustantajan kotisivuilla voit valita mieleisen lehtitarjouksen ja tilaajalahjan sekä tehdä lehtitilauksen määräaikaisesti tai edullisena kestotilauksena.

Tilausvahvistuksen saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun lehtitilauksesi on vastaanotettu.


Onko Seiskan tarjous voimassa lahjatilauksissa?

Kyllä on, voit tilata lehden itselle tai lahjaksi. Seiskan tarjous on lähes aina voimassa myös lahjatilauksissa.

Lahjatilauksen voit tehdä klikkaamalla kohdasta ”Katso tarjous”, jolloin siirryt suoraan lehden kustantajan kotisivuille, jossa voit valita tilauslomakkeesta lehden lahjatilauksen ja täyttää lehden vastaanottajan sekä lehtitilauksen maksajan tiedot.

Muista tilausta tehdessä että, tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle.

Tilausvahvistuksen saat sähköpostitse, kun lehtitilauksesi on vastaanotettu.


Voinko tilata Seiskan puhelimitse?

Seiska lehteä ei ole mahdollista tilata puhelimitse palvelumme kautta.

Sivustollamme esillä oleva Seiskan tarjous on voimassa vain nettitilauksissa.

Voit tehdä lehtitilauksen täyttämällä tilauslomakkeen lehden kustantajan tilaussivuilla.


Voinko tilata Seiska lehden sähköpostitse?

Seiskan tarjous ei valitettavasti ole voimassa sähköpostitilauksissa.

Voit kuitenkin tehdä lehtitilauksen vaivattomasti täyttämällä lehden tilauslomakkeen netissä.


Tilasin Seiskan kestotilauksena. Loppuuko lehden ilmestyminen automaattisesti vai pitääkö se irtisanoa erikseen?

Kestotilaus pitää aina irtisanoa erikseen lehden kustantajan palvelussa tai vaihtoehtoisesti puhelimitse.

Kestotilauksissa lehti ilmestyy sinulle niin kauan, kunnes irtisanot tilauksesi.


Olen tilannut Seiskan määräaikaisesti. Täytyykö lehtitilaus irtisanoa?

Määräaikaistilausta ei tarvitse perua erikseen.

Kaikki määräaikaistilaukset loppuvat automaattisesti tilausjakson loputtua.


Päättyykö lehtitilaus, jos jätän laskun maksamatta?

Laskun maksamatta jättäminen ei katkaise lehtitilausta.

Laskun maksamatta jättämisestä kertyy sinulle vain turhia lisäkuluja.


Miten saan irtisanottua Seiskan tilauksen?

www.omaaller.fi on asiakkaan oma palvelukeskus, jossa voit hoitaa kaikki lehtitilauksiin liittyvät asiat helposti ja nopeasti, silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Palvelussa voit katsoa voimassa olevia tilauksia ja tehdä osoitteenmuutoksen tai irtisanoa lehtitilauksen.


Seiska lehden asiakaspalvelu

Kustantaja: Aller Media Oy

Osoite: Pursimiehenkatu 29-31 A, 00150 Helsinki

Puhelinnumero: +358 9 8621 7000

Avoinna: ma-pe 08.30-16.00

Puhelun hinta: 8,8 snt/min + pvm/mpm. Hinta voimassa myös jonotuksen ajan.


Arvostele Seiska lehti

Seiska lehti kokemuksia

5,0 rating
lokakuu 20, 2019

tykään seiska lehdestä

nainen laihialta
5,0 rating
marraskuu 16, 2018

Tämä on oikein oikein kiinnostava lehti tuo seiska lehti. toivoo pappa raumalta

pappa78
1,0 rating
marraskuu 16, 2018

Ei kyllä kiinnosta niiin paljoa julkkisten kuulumiset että lukisin

tatu
4,0 rating
marraskuu 16, 2018

Luen joka viikko. Siinä kuluui aika ku siivillä

markku32
5,0 rating
marraskuu 16, 2018

Karsastan kaikenlaisia naisten hömppälehtiä, joten tilasin seiskan. Aivan huikean hyvä lehti! Kattavat Tv-ohjelmat, viihdyttävä rikospähkinä, hyvä sudoku ja kiinnostavaa luettavaa tunnetuista henkilöistä

tarja
4,0 rating
marraskuu 16, 2018

Kiinnostavaa luettavaa, joten annan neljä tähteä

siina
5,0 rating
marraskuu 16, 2018

Loistava tuo Seiska lehti.

Kimmo4232
3,0 rating
marraskuu 16, 2018

Aikas turha lehti mutta silti sitä pitää aina lukea

Mauno23
5,0 rating
marraskuu 16, 2018

Paras!

eija
4,0 rating
marraskuu 14, 2018

Hyvä

Katri43