Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Aku Ankka Juniori


aku ankka junioriAku Ankka Juniori

 • Aku Ankka Juniori on pienten lasten ikioma sarjakuvalehti.
 • Se tarjoaa opettavaisia puuhatehtäviä ja lukemista 3-8-vuotiaille lapsille.
 • Sarjakuvatarinat ovat napakan lyhyitä mutta kieleltään yhtä rikkaita kuin Aku Ankassa.
 • Puuhaliitteiden opettavaiset tehtävät ovat suunniteltu yhdessä esiopetuksen ammattilaisten kanssa.
 • Lapsi oppii huomaamattaan laskemista, lukemista ja päättelyä.
 • Uutuutena tilaajat saavat kesällä upean Sudenpentujen luontojulisteen sekä entistä enemmän puuhasisältöä.
 • Tuotepakettiin kuuluvat sarjakuvalehti ja erilliset puuhaliitteet.
 • Lehtitarjous on voimassa rajoitetun ajan.

 


 Tilaa Aku Ankka Juniori nyt tarjoushintaan itselle tai lahjaksi!

aku ankka juniori


Aku Ankka Juniori lyhyesti

Aku Ankka Juniori on vielä melko uusi konsepti, jossa yhdistyvät viihteellinen oppiminen ja aina yhtä hauskat sarjakuvat. Sarjakuvalehden kanssa uuden oppiminen on aina hauskaa! Lukemaan, kirjoittamaan, värittämään ja laskemaan opettavainen sarjakuvalehti on suunniteltu 3-8-vuotiaille tytöille ja pojille. Uutuutena kaikki tilaajat saavat kaksi kertaa vuodessa 24-sivuiset tussinkestävät puuhaliitteet, joissa on roppakaupalla lisätekemistä!


Aku Ankka Juniori tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Perheen junioreiden oma sarjakuvalehti on nyt tilattavissa palvelumme kautta tarjoushintaan. Katso uusin Aku Ankka Juniori tarjous ja tilaukseen sisältyvät tilaajalahjat katso tarjous napista ja täytä lehden tilauslomake. Lehtitarjoukset on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden yhtä edullisesti myös lahjaksi esimerkiksi kummilapselle! Lehti ei ole saatavilla lainkaan irtonumerona lehtipisteistä.


Aku Ankka Juniorin tarjous sisältää aina mukavia tilaajalahjoja

Lasten suosikki sarjakuvalehden tutustumistarjous sisältää yleensä useita kivoja tilaajalahjoja, joista voit valita yhden ilmaiseksi lehtitilauksen yhteydessä. Huomaathan kuitenkin, että lahjatilauksissa lahja toimitetaan lehtitilauksen maksajalle noin kuukauden kuluttua lehtitilauksesta, eikä lehtitilauksen vastaanottajalle. Sarjakuvalehden tilaajalahjana voi olla esimerkiksi Disney-kerhoreppu tai muita Aku Ankka tuotteita.


Miksi Aku Ankka Juniori kannattaa tilata netistä?

Aku Ankka Juniori ei ole saatavilla lehtipisteistä monien muiden aikakauslehtien tapaan, joten ainut tapa hankkia lehti on tehdä lehtitilaus netissä. Lehtitilauksen tekeminen on kuitenkin tehty erittäin helpoksi ja siihen kuluu aikaa vain muutama minuutti. Kaikki lehden tilaajat saavat joka kuukausi sarjakuvalehden kotiin kannettuna ilman toimituskuluja ja kaupan päälle tilaajalahjan. Tilauksen voit tehdä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.


Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: lastenlehdet, poikienlehdet, tyttöjenlehdet.


Aku Ankka Juniori on hauskan oppimisen kattava kokonaisuus 3-8-vuotiaille

Aku Ankka Juniori on 3-8-vuotiaille lapsille suunnattu sarjakuvalehti, joka on toiminut jo vuosia pienten lasten ensiaskelena mukavan lukuharrastuksen pariin. Lehden uudistumisen myötä tuotepakettiin kuuluu kuukausittain ilmestyvä sarjis- ja puuhalehti, jotka sisältävät runsaasti sarjakuvatarinoita ja palkitsevaa tekemistä. Tilaajat saavat myös kahdesti vuodessa 24-sivuiset tussinkestävät puuhaliitteet sekä kesällä hienon Sudenpentu-jättijulisteen.

Sarjakuvalehti on täynnä opettavaista sisältöä lapsille, kuten hauskoja sarjiksia ja mukavia puuhatehtäviä mm. kynänkäyttöön kannustavia sokkeloja ja piirustustehtäviä. Jokaisessa numerossa on hauskoja sarjakuvatarinoita, jotka sopivat mainiosti pienille lapsille. Sarjakuvatarinoissa lapsi tapaa Akun ja ystävien lisäksi useita lasten suosikkihahmoja, kuten autoja, nalle-puh, prinsessoja sekä paljon muita lasten elokuvasankareita.

Aku Ankka Juniori sarjakuvalehden ja kivojen puuhaliitteiden parissa lapsi oppii huomaamattaan tärkeitä taitoja. Aina yhtä iloiset sarjakuvatarinat ja puuhaliitteet ohjaavat lapsia numeroiden maailmaan, kynänkäyttöön, lukemisen ja kirjoittamisen opetteluun. Puuhatehtävät on suunniteltu yli 3-vuotiaille lapsille yhteistyössä esiopetuksen ammattilaisten kanssa. Tämä tuotepaketti tarjoaa siis todella runsaasti hyödyllistä ja opettavaista puuhaa lapsille.

Jokainen puuhaliite pitää sisällään runsaasti mukavaa tekemistä kannesta kanteen. Mukana on myös napakan lyhyitä sarjakuvatarinoita, kuten dekkaripähkinöitä. Kerran vuodessa lehden välissä ilmestyy lapselle myös suosittu jättijuliste, jonka avulla kesäisen luonnon seuraaminen on riemukasta leikkiä.


Aku Ankka Juniori lehden tiedot lyhyesti:

 • Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy
 • Aloitusvuosi: 2014
 • Numeroita vuodessa: 12
 • Poikia lukijoina: 50%
 • Tyttöjä lukijoina: 50%
 • Lukijoiden ikä: 3 – 12 vuotta
 • Irtonumero: Ei irtonumeromyynnissä
 • Päätoimittaja: Aki Hyyppä

Aku Ankka Juniori ja puuhaliitteet tarjoavat lapsille riemukasta tekemistä

Joko olet tutustunut uudistuneeseen Aku Ankka Juniori lehteen? Uudistuksen myötä tilaajat saavat kerran kuukaudessa ilmestyvän sarjakuvalehden, johon on lisätty reippaalla kädellä suosittua puuhasisältöä. Sisältöä on lisätty niin tavallisiin numeroihin kuin erityisiin 24-sivuisiin puuhalehtiin. Tilaajille toimitetaan erikoisnumero kaksi kertaa vuodessa joka kuukausi ilmestyvän sarjakuvalehden lisäksi.

Uudistuksen myötä tilaajille toimitetaan Aku Ankka Juniori lehden välissä myös todella hieno jättijuliste, joka on mukava yllätys lapsille. Julisteen avulla kesäisen luonnon seuraaminen on riemukasta leikkiä. Tilaajille toimitetaan myös samaan tapaan kuin ennenkin valinnainen tilaajalahja, joka on yleensä jokin Aku Ankka tuote.

Sarjakuvalehti sisältää pienille lapsille suunniteltuja napakan lyhyitä sarjakuvatarinoita, joista osa on tavutettu valmiiksi ja kirjoitettu isoin kirjaimin helpottamaan lukemaan oppimista. Lehden kieli on monipuolisen rikasta ja hauskaa, jota lukiessa lapsen sanavarasto kehittyy nopeasti. Tuotepaketti on suunniteltu yhteistyössä esiopetuksen ammattilaisten kanssa tukemaan tärkeiden taitojen oppimista.


Hyödynnä Aku Ankka Juniori tarjous ja tilaa lehti lahjaksi

Oletko etsinyt sopivaa lahjaa 3-8-vuotiaalle lapselle? Aku Ankka Juniori on äärimmäisen suosittu pienten lasten lehti. Se ei ole vain sarjakuvatarinoita sisältävä lehti, vaan jokaisessa numerossa on myös paljon lapsille suunniteltuja hauskoja puuhatehtäviä. Pienten lasten on helppo aloittaa lukuharrastus sarjakuvalehden parissa, jonka tarinat ovat tavallista Aku Ankka lehteä lyhyempiä. Osa tarinoista on myös tavutettu valmiiksi.

Aku Ankka Juniori on todella suosittu joulu- ja syntymäpäivälahja noin 3-8-vuotiaille lapsille. Vuoden tilaus pitää sisällään runsaasti sarjakuvalehtiä ja puuhaliitteitä. Niiden parissa aika kuluu kuin siivillä ja mikä parasta, lehden ja puuhaliitteiden parissa lapsi oppii huomaamattaan tärkeitä taitoja, kuten lukemista, kirjoittamista ja päättelyä.

Tuotepaketti sopii mainiosti myös syntymäpäivä- ja ystävänpäivälahjaksi. Toki lehti tilataan usein myös vain muuten vain pienille lapsille, jotka vasta opettelevat kynänkäyttöä, lukemista ja numeroita.

Hyödynnä nyt ajankohtainen lehtitarjous ja tilaa lehti lahjaksi. Saat valita useista tilaajalahjoista yhden lehtitilauksen yhteydessä, joka toimitetaan postikuluitta noin kuukauden kuluttua tilauspäivästä. Tilaajalahjoja on yleensä useampi, joista voit valita yhden ilmaiseksi kaupan päälle.

Tilaajalahjana saattaa olla esimerkiksi erilaisia Aku Ankan kuvalla varustettuja tuotteita, kuten kello, lelu, laukku, pyyhe, reppu tai peli. Tilaajalahjan arvo on yleisesti noin 15 – 50 euroa, mutta saat sen ilmaiseksi kun hyödynnät tutustumistarjouksen.

Muistathan, että tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle, joten jos tilaat lehden lahjaksi kummilapselle, niin saat tilaajalahjan itsellesi postitse noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta.


Miksi Aku Ankka Juniori kannattaa tilata?

 • Tutustumistarjous on todella edullinen ja saat tilaajalahjan kaupan päälle.
 • Sarjakuvalehden ja puuhaliitteiden parissa lapsi oppii huomaamattaan numeroita, lukemista ja päättelyä.
 • Tuotepaketti on täynnä turvallista ja opettavaista sisältöä pienille lapsille.
 • Saat kuukausittain ilmestyvän sarjakuvalehden lisäksi kaksi kertaa vuodessa tuhdin puuhaliitteen.
 • Uudistuksen myötä sarjakuvalehti sisältää yhä enemmän suosittuja tehtäviä lapsille.
 • Sarjakuvalehti ja puuhaliite on suunniteltu yhteistyössä varhaiskasvatusammattilaisten kanssa.
 • Saat valita kivan tilaajalahjan kaupan päälle, joka toimitetaan postikuluitta.

Aku Ankka Juniori lehden tilaajaedut

Aku Ankka Juniori lehden tilaajille on tarjolla myös erittäin hyviä tilaajaetuja, jotka kannattaa ehdottomasti ottaa huomioon ennen lehden tilaamista. Osa tilaajaeduista on voimassa kuitenkin vain lehden kestotilaajille, joten ennen lehden tilaamista suosittelemme tutustumaan voimassa oleviin tilaajaetuihin lehden tilaussivuilla.

Voimassa olevat tilaajaedut näet klikkaamalla kohdasta katso tarjous, jolloin siirryt automaattisesti lehden kustantajan verkkosivuille. Tilaajaedut vaihtelevat aina sen mukaan, tilaatko lehden määräaikaisesti vai kestotilauksena.

Aku Ankka Juniori kannattaa kuitenkin tilata aina kestotilauksena, koska silloin saat varmasti kaikki mahdolliset tilaajaedut käyttöösi ja kestotilaus on yleensä edullisempi vaihtoehto kuin vastaava määräaikanen lehtitilaus.

Usein kuitenkin lehden tilaajat pitävät kestotilausta jostain syystä huonompana vaihtoehtona kuin lyhyttä määräaikaistilausta, vaikka kestotilaus olisikin edullisempi vaihtoehto.

Kestotilaus ei kuitenkaan nykyään ole milläänlailla huonompi vaihtoehto, koska lehtitilauken irtisanominen on tehty niin helpoksi ja kuka vain osaa varmasti irtisanoa lehtitilauksen. Kaikkien lehtien irtisanominen onnistuu helposti puhelimitse tai kätevästi netissä. Katso alta kustantajan yhteystiedot, mikäli haluat irtisanoa lehtitilauksen.


Aku Ankka Juniori tarjous on voimassa rajoitetun ajan

Lehtitarjoukset ja tilaajalahjat vaihtuvat todella usein ja välillä lehtitarjous voi vaihtua jopa kaksi kertaa kuukaudessa.

Nyt kannattaa ehdottomasti tilata Aku Ankka Juniori, koska saat lehden todella edullisesti, eikä tarjous ole voimassa kovin kauaa.


Aku Ankka Juniorin tilaajille kiva tilaajalahja kaupan päälle

Sarjakuvalehden tilaajat saavat nyt arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle täysin ilmaiseksi, kun teet lehtitilauksen itselle tai lahjaksi.

Tilaajalahjan arvo vaihtelee noin 40 euron – 100 euron välillä. Tämän hetken tilaajalahjan ja tilaajalahjan arvon näet aina tässä artikkelissa sekä lehtitilauksen yhteydessä.


Puuhaliite kaksi kertaa vuodessa

Uutuutena tilaajat saavat kahdesti vuodessa puuhaliitteen, joka sisältää paljon erilaisia tehtäviä ja lyhyitä dekkaripähkinöitä. Puuhatehtävien parissa lapsi oppii kirjaimia, lukemista, numeroita sekä sosiaalisia taitoja.

Tehtävissä lapsille tulee kynänkäyttö tutuksi eri reittejä ja muotoja piirtäessä.


Hieno jättijuliste kerran vuodessa

Tilaajat saavat kesällä Aku Ankka Juniori lehden välissä ison jättijulisteen, joka on mukava yllätys lapselle.


Onnenarvonta

Aku Ankka Juniorin kestotilaajalana osallistut automaattisesti suosittuun onnenarvontaan, jossa arvotaan huikeat 5000 euroa neljä kertaa vuodessa! Voittaja voit olla juuri sinä!


Ilmaisia tuotteita

Kestotilaajana voit saada myös yllätysetuja ja ilmaisia tuotteita. Yllätyseduista ja ilmaisista tuotteista saat ilmoituksen sähköpostitse.


Yllätysetuja

Lehden kestotilaajille voidaan järjestää esimerkiksi lukijailtoja, leffailtoja, ostosetuja, yllätysetuja ja kulttuuritapahtumia. Yllätyseduista saat ilmoituksen sähköpostitse.


Miten lehti tilataan?

Aku Ankka Juniori lehden lehtitilaus tehdään lehden kustantajan verkkosivuilla.

Klikkaa kohdasta ”katso tarjous”, niin siirryt automaattisesti kustantajan kotisivuille, josta löytyy kyseinen lehtitarjous ja tilaajalahjat.

Kustantajan verkkosivuilla voit valita mieleisen lehtitarjouksen ja tilaajalahjan ja täyttää tilauslomakkeen.

Tilauslomakkeen lähettämisen jälkeen saat tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun lehtitilauksesi on vastaanotettu.


Onko lehtitarjous voimassa lahjatilauksissa?

Kyllä on. Voit hyödyntää edullisen lehtitarjouksen joko tilaamalla lehden itselle tai lahjaksi.

Lahjatilaukset tehdään samalla verkkosivuilla kuin normaalikin lehtitilaus.

Kustantajan tilaussivulla voit valita tilaajalahjan ja valita tilauslomakkeesta lahjatilauksen, niin saat täytettyä lehden vastaanottajan ja lehtitilauksen maksajan tiedot erikseen.

Muista, että lahjatilauksissa tilaajalahjat toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle.


Voiko lahjatilauksen tehdä sähköpostitse?

Aku Ankka Juniori lehteä ei ole mahdollista tilata sähköpostitse.

Lehtitilauksen voi tehdä kustantajan verkkosivuilla tilauslomakkeella.


Tilasin lehden kestotilauksena. Päättyykö lehtitilaus automaattisesti vai pitääkö se irtisanoa erikseen?

Kestotilatut lehdet pitää aina irtisanoa erikseen Oma Sanoma palvelussa.

Kestotilatut lehden ilmestyy sinulle niin kauan, kunnes irtisanot tilauksen.


Olen tilannut lehden määräaikaisesti. Täytyykö lehtitilaus irtisanoa?

Kaikki määräaikaiset lehtitilaukset päättyvät automaattisesti tilausjakson loputtua.


Katkaiseeko laskun maksamatta jättäminen lehtitilauksen?

Laskun maksamatta jättäminen ei katkaise lehtitilausta.

Laskun maksamatta jättämisestä kertyy tilaajalle vain turhia lisäkuluja.


Miten saan peruutettua Aku Ankka Juniorin tilauksen?

Lehtitilauksen irtisanominen tehdään aina Sanoma Media Finlandin verkkosivuilla, Oma Sanoma nimisessä palvelussa.

Kirjaudu palveluun syöttämällä asiakasnumerosi, tilaustunnukset sekä postinumerosi.

Kaikki kirjautumiseen tarvittava sisältö löytyvät lehden osoitekentästä tai laskustasi.


Aku Ankka Juniori lehden asiakaspalvelu

Sanoma Media Finland

Puhelin: 0203 31010

Avoinna: ma-pe 9.00-17.00

Y-tunnus: 1524361-1

Osoite: Töölönlahdenkatu 2, Helsinki

Puhelun hinta:  8,8 senttiä/minuutti