Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Aku Ankka Lataamo

aku ankka lataamo

Aku Ankka Lataamo on ylivoimaisesti maailman suurin Aku Ankka -palvelu

Aku Ankka Lataamo on ehdottomasti Suomen ja koko maailman laajin Aku Ankka -palvelu, joka on nyt ladattavissa App Storesta sekä käytettävissä pöytätietokoneella ja kannettavalla. Lataamo on ehdoton hankinta kaikille todellisille Aku Ankka faneille, sillä se sisältää lehden koko 60-vuotisen taipaleensa tarinatarjonnan, eli yli 250 000 sivua sarjakuvaa! Lataamon saa Aku Ankan tilaajana hintaan 4,90 euroa/kk ja muille se maksaa 9,90 euroa/kk.

Aku Ankka Lataamo on todella monipuolinen ja runsas sisältöinen palvelu, se sisältää joka ikisen ilmestyneen Aku Ankka -lehden ja taskukirjan tarinat. Palveluun lisätään uusien viikkolehtien sisällöt neljä viikkoa ilmestymisensä jälkeen, joten uutta sisältöä tulee jatkuvasti! Palvelua voi käyttää oman mielensä mukaan tietokoneella, kannettavalla, puhelimella tai tabletilla. Lataamo voitti vuoden 2014 paras mobiilipalvelu -kisan ajanviete-sarjan!

Kokeile palvelua ilmaiseksi: Lataa sovellus laitteellesi ja kun käynnistät sovelluksen valitse ”Tutustu kirjautumatta” tila, jolloin voit testata ja lukea muutamia sarjakuvia maksutta.


Lisää edullisia lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: sarjakuvalehdet & lastenlehdet.


Hyödynnä Aku Ankka Lataamo tarjous ja tee tilaus itselle tai lahjaksi

aku ankka lataamo


Aku Ankka Lataamo – Yli kuusi kottikärryllistä Aku Ankka lehtiä aina mukanasi

Aku Ankka Lataamo sisältää tällä hetkellä yli kuuden kottikärryllisen verran Akkari tarinoita ja joka viikko palveluun päivitetään lisää sisältöä. Lataamon huikeaan sarjistarjontaan voi uppoutua monin eri tavoin, kuten esimerkiksi piirtäjät osiosta voit etsiä suosikki piirtäjäsi tarinoita, lehtiarkistosta voit tutkia mitä Akkarissa tapahtui silloin, kun sinä olet syntynyt ja hahmot osiosta voit etsiä tarinoita, joissa seikkailevat suosikki hahmosi.

Aku Ankka Lataamo ei ole suunnattu ainoastaan lapsille, vaan se sopii mainiosti kaiken ikäisille Akkari faneille. Matkoilla se kulkee kätevästi mukana puhelimessa, jolloin ei varmasti tule tylsiä hetkiä automatkoilla, bussia tai lentokonetta odotellessa. Ja mikä parasta, palvelun käyttö ei aina edellytä edes verkkoyhteyttä, sillä sovelluksessa voi ladata 20 tarinaa offline-tilassa luettavaksi! Hanki sinäkin Aku Ankka Lataamo ja hyppää nokka edellä sarjismereen!


Digipalvelu tiivistettynä:

 • Palvelu sisältää kaikki vuodesta 1951 ilmestyneet Aku Ankka -lehdet.
 • Kaikki Suomessa ilmestyneet Aku Ankan taskukirjat.
 • Barksin ja Rosan suosikkisarjat.
 • Toimituksen suosituksia ja ennen julkaisemattomia aarteita.
 • Helppokäyttönen sovellus saatavilla puhelimeen ja tablettiin.
 • Aku Ankka lehden tilaajana saat suositun lataamon käyttöösi hintaa 4,90 €/kk.
 • Lataamo on tilattavissa myös ilman Aku Ankka lehteä 9,90 €/kk hintaan.

Toimiiko palvelu ulkomailla?

Aku Ankka Lataamo toimii ulkomailla samalla tavalla kuin Suomessakin, jos olet ostanut ja ladannut sovelluksen Suomessa, niin toimii palvelu myös ulkomailla.

Voit myös ostaa ja ladata sovelluksen ulkomailla, jos laitteesi on kytketty Suomen sovelluskauppaan, sillä sovellus ei ole saatavilla ulkomaisista sovelluskaupoista.


Saako Aku Ankka Lataamosta ladattua sarjakuvia puhelimeen tai tablettiin?

Mikäli käytät digipalvelua iOS- tai Android-sovelluksella, voit ladata sarjakuvia 10 taskukirjan, 10 lehden ja 20 tarinan verran laitteellesi. Jos käytät digipalvelua selaimella, sarjakuvien lataaminen ei ole mahdollista.

Puhelimeen tai tablettiin ladattaessa tarinat löytyvät Omat tiedot -valikosta Offline-kohdasta. Lataamasi sarjakuvat tunnistat listauksissa Offline-merkistä.

Huom: Aku Ankka taskareita suosittelemme lataamaan mielummin yksi tarina kerrallaan, sillä niissä on melko suuri tiedostokoko. Jos nettiyhteys katkeaa tai pätkäisee kesken lataamisen, voi koko latauksen joutua aloittamaan alusta.

Jos tiedät jo ennalta että nettiyhteys on huono tai voi pätkiä niin kannattaa offline-tilaan ladattuja sarjakuvia lukea niin, että laittaa ensin laitteen lentotilaan. Tällöin sovellus ei edes yritä alkaa lataamaan tarinaa verkosta ja lukeminen onnistuu huomattavasti helpommin.


Toimiiko Aku Ankka Lataamo usealla laitteella yhtä aikaa?

Kyllä toimii! Yhdellä Sanoma-tili tunnuksella voit käyttää palvelua jopa kolmella laitteella yhtä aikaa.


Miten palvelu irtisanotaan?

Palvelun irtisanominen on todella helppoa ja vaivatonta. Voit hallinnoida itse tilaustasi Oma Sanoma -palvelussa.

 • Kirjaudu sisään Sanoma tunnuksillasi, eli samalla tunnuksella, jolla käytät Aku Ankka Lataamoa.
 • Palvelussa näet  listattuna kaikkien lehtien ja palvelujen tilaukset.
 • Valitse listasta klikkaamalla se tilaus, jonka haluat lopettaa.
 • Paina lopeta tilaus -toimintoa.
 • Aku Ankka Lataamo tilaus on nyt irtisanottu, voit kirjautua ulos palvelusta.

Sanoma Media Finland Oy yhteystiedot:

Puhelin: 0203 31010

Avoinna: ma-pe 9.00-17.00

Osoite: Töölönlahdenkatu 2, Helsinki

Puhelun hinta:  8,8 senttiä/minuutti

Y-tunnus: 1524361-1