Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Aku Ankka

aku ankka tarjous

Aku Ankka lyhyesti:

 • Aku Ankka on ylivoimaisesti Suomen hauskin viikkolehti.
 • Akkarin suosion salaisuus on sen oivaltava kielenkäyttö, tarinat sekä taidokas kuvitus.
 • Sarjakuvalehti on toiminut pitkän historiansa aikana myös eräänlaisena oppikirjana suomalaislapsille.
 • Seikkailujen takana ovat maineikkaat huippupiirtäjät Barksista Rosaan ja Vicarista Korhoseen.
 • Lehti elää aina tässä ajassa, monet ajankohtaiset tapahtumat heijastuvat lehden sivuille.
 • Yhdistelmätilaukseen kuuluu kotiin tulevan sarjakuvalehden lisäksi Aku Ankka -digipalvelu.
 • Rikas, huoliteltu kieli sekä vauhdikkaat juonenkäänteet tarjoavat riemukkaita elämyksiä kaikelle kansalle vauvasta vaariin.
 • Aku Ankka tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan.

 


Tilaa Aku Ankka tarjoushintaan netistä

Tilaa Aku Ankka lehti lahjaksi ystävälle

Tilaa Aku Ankka lehti joululahjaksi

Esimerkkejä Aku Ankka lehden tarjouksista

Alla olevat tarjoukset ovat esimerkkejä Aku Ankka lehden tarjouksista. Katso ajankohtaiset lehtitarjoukset klikkaamalla kohdasta ”Katso tarjous”.

12 numeroa vain 24,90 euroa

+ Aku Ankka reppu (Arvo 29,90 euroa)

Aku Ankka tarjous: 12 numeroa hintaan 24,90 euroa ja kaupan päälle:

Aku Ankka -reppu (Arvo 29,90 euroa)

Tilavassa ja tyylikkäässä repussa on Carl Barksin aikoinaan taiteilemasta Aku Ankan piirroksesta neulottu oma kuosi. Materiaali on kestävää puuvilla-polyesteriä.

Tekniset tiedot:

Repun mitat: 30 x 40 x 11 cm

Materiaali: puuvilla-polyesteriä

24 numeroa vain 44,90 euroa

+ 4 numeroa kaupan päälle (Arvo 14,00 euroa)

Aku Ankka tarjous: 24 numeroa hintaan 44,90 euroa ja kaupan päälle:

1 lisäkuukausi Aku Ankka lehteä (Arvo 14,00 euroa)

Tilaajalahjaksi saat nyt 1 lisäkuukauden tilauksen jatkoksi. Lisäkuukausi sisältää 4 numeroa.

aku ankka tarjous

52 numeroa vain 79,90 euroa

+ Aku Ankka reppu (Arvo 29,90 euroa)

Aku Ankka tarjous: 52 numeroa hintaan 79,90 euroa ja kaupan päälle:

Aku Ankka -reppu (Arvo 29,90 euroa)

Tilavassa ja tyylikkäässä repussa on Carl Barksin aikoinaan taiteilemasta Aku Ankan piirroksesta neulottu oma kuosi. Materiaali on kestävää puuvilla-polyesteriä.

Tekniset tiedot:

Repun mitat: 30 x 40 x 11 cm

Materiaali: puuvilla-polyesteriä

Aku Ankka on takuulla Suomen hauskin viikkolehti

Tykkäätkö sinä tai joku perheenjäsenistäsi lukea sarjakuvia? Haluatko saada joka keskiviikko hauskan sarjakuvalehden kotiin kannettuna? Vai etsitkö sopivaa sarjakuvalehteä lapselle, joka vasta opettelee lukemaan?

Mikäli vastasit edes yhteen kysymykseen myöntävästi, suosittelemme hyödyntämään Aku Ankka tarjous tai Aku Ankka Juniori tarjous.

Aku Ankka on 52 kertaa vuodessa ilmestyvä Sanoma Media Finland Oy:n julkaisema sarjakuvalehti, joka ilmestyy tuhansien Suomalaisten postilaatikkoon joka keskiviikko.

Se on ylivoimaisesti Suomen suosituin sarjakuvalehti, sillä lehteä lukee viikottain lähes 1.3 miljoonaa suomalaista.

Akkarin tarinat, rikas kieli ja vauhdikkaat juonenkäänteet tarjoavat mielenkiintoista luettavaa kaikelle kansalle aina vauvasta vuorineuvokseen.

Aku ankka tarjoaa jokaisessa numerossa vauhdikkaita sarjakuva seikkailuja, kielellistä iloittelua, liitteitä ja yllätyksiä lukijoille. Tarinat ovat aina ajankohtaisia ja elävät juuri tässä ajassa, se tekee sarjakuvista entistäkin mielenkiintoisempia.

Hauskoissa sajakuvissa tapaat useita tuttuja hahmoja, kuten Roope-setä, Tupu, Hupu, Lupu, Hannu Hanhi, Pelle Peloton, Iines, Kroisos Pennonen, Karhukopla, Mikki Hiiri, Minni, Pluto, Hessu Hopo ja Milla Magia.

Keskiviikkoisin ilmestyvä Aku Ankka on ollut Suomalaisten kestosuosikki jo vuosikausia, tästä syystä Akkasi ei ajaudu paperinkeräykseen, vaan se arkistoidaan kirjahyllyn aarteeksi ja luetaan myehemmin uudestaan.

Aku Ankka lehteä luetaan useissa eri paikoissa, kuten tuhansissa kodeissa joka viikko, automatkalla, aamupalapöydässä, koulun tai työpäivän päätteeksi tai ennen nukkumaan menoa. Sen suosio perustuu taidokkaaseen kuvitukseen, jännittäviiin tarinoihin ja oivaltavaan kielenkäyttöön.

Sarjakuvalehden seikkailut sijoittuvat Ankkalinnaan, jossa sattuu ja tapahtuu kaikenlaista. Tupu, Hupu ja Lupu tekevät kepposia Ankkalinnan asukkaille, Karhukopla suunnittelee, miten viedä Roope-sedän rahat, Mikki Hiiri yrittää ratkoa rikoksia ja Iines Ankka ei osaa päättää, haluaako Aku Ankan vai Hannu Hanhen.

Hyödynnä Aku Ankka tarjous jo tänään ja hyppää mukaan hauskoihin seikkailuihin. Tilauksen jälkeen saat tuoreen Akkarin postilaatikkoosi sekä digipalvelun käyttöoikeuden. Palvelussa voit lukea kaikkia Suomessa julkaistuja Akkareita, taskukirjoja sekä vinon pinon Aku Ankka Ekstroja.

Aku Ankka tarjous sisältää nyt myös suositun digipalvelun

Tilaajat saavat nyt joka viikkoisen sarjakuvalehden lisäksi tunnukset suosittuun digilehdetpalveluun, jossa on kaikki Suomessa julkaistut Aku Ankat, taskukirjat, suuri valikoima Extroja sekä ennen julkaisemattomia harvinaisuuksia.

Digitaalinen sarjakuvapalvelu kulkee kätevästi mukanasi, sitä voit käyttää puhelimella, tabletilla tai tietokoneella missä ikinä liikutkin.

Digipalvelu on jokaisen Aku Ankka fanin aarreaitta. Palvelussa on nimittäin yli 100 000 sivua sarjakuvaa eli koko Aku Ankan yli 60-vuotinen tarinatarjonta.

Mikäli digipalvelun sisältämiä sarjakuvia selaisi paperisina versioina, saisi lattialle kipata noin kuusi kottikärryllistä sarjakuvalehtiä. Se olisi melkoinen kasa.

Toimitus nostaa hahmoja, piirtäjiä ja teemoja jokaisen osion paraatipaikalle sen mukaan, mikä on ajankohtaista ja kiinnostavaa. Tarinasuositukset ovat myös toimituksen valitsemia. Osion sisältöä pääsee katsomaan sivua alaspäin vierittämällä ja sitähän sivustolla riittää.

Uusin Aku Ankka ilmestyy Lataamon lehtiarkistoon neljä viikkoa ilmestymisensä jälkeen. Jatkot viikon akkarista – otsikon alle toimitus on lisännyt jo pari tarinatärppiä, jotka liittyvät uusimman lehden tarinoihin.

Sivun alareunasta löydät suosikkilistat, jotka muodostuvat kaikkien käyttäjien mieltymysten perusteella.

Sivustolla on mahdollista rakentaa myös oma suosikkilista, iPad-versiossa yläpalkissa olevan tikku-Aku-ikonin kautta ja selainversiossa oman käyttäjätunnuksen takaa löytyvän valikon kautta.

Aku Ankan tarinoihin on mahdollista tutustua halutessaan myös ilmestymisvuosi kerrallaan.

Oletko esimerkiksi joskus pohtinut, mitä Aku Ankassa tapahtui juuri silloin, kun sinä synnyit?

Vain Aku Ankan digipalvelun lehtiarkisto antaa kysymykseesi vastauksen. Osiossa pääset myös katsomaan lehtien kansia ja selaamaan harvinaisia B-numeroita.

Hyödynnä Aku Ankka tarjous ja tilaa lehti lahjaksi tarjoushintaan

Tiesithän, että Aku Ankka tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa? Lehden tilaaminen lahjaksi on yhtä helppoa, kuin itselle tilaaminenkin.

Yhdistelmätilaukseen kuuluu joka viikko ilmestyvä sarjakuvalehti ja digipalvelu, jossa on luettavissa kaikkia Suomessa julkaistut Akkarit, taskukirjat sekä vino pino Aku Ankka Ekstroja.

Lahjatilauksen jälkeen saat viimeistään viikon kuluessa postitse lahjakortin, jossa on lahjansaajalle ohjeet digitaalisen sisällön käyttöönotosta.

Lehti sopii lahjaksi erityisesti kaikille sarjakuvien suurkuluttajille ja lapsille, jotka opettelevat lukemaan. Se tilataan usein muun muassa ystävänpäivälahjaksi, joululahjaksi, syntymäpäivälahjaksi tai isänpäivälahjaksi.

Aku Ankan sarjakuvia tykkää lukea kaikenikäiset ihmiset ja siksi se onkin yksi suosituimmista lahjalehdistä. Kummilapselle lehti on myös erittäin suosittu lahja, sillä lapsille kaikki lukeminen on hyväksi ja Aku Ankan seikkailut sekä sisältö sopii siihen tarkoitukseen loistavasti.

Lehden lahjatilaus tehdään netissä, silloin saat itse tarkistettua, että kaikki tiedot ovat oikein täytetty sekä saat valita haluamasi pituisen tilausjakson sekä tilaajalahjan. Nettitilaus on usein kaikista tilausvaihtoehdoista halvin, sillä netissä on aina kaikista lehdistä parhaat tarjoukset.

Lahjatilaus sisältää aina samat tilaajalahjat, kuin itselle tilatessakin. Lahjan saat aina maksutta tilauksen yhteydessä.

Lahjatilauksissa, joihin kuuluu tilaajalahja, valittu tavaralahja toimitetaan tilauksen maksajalle. Jos lahjaksi on valittu lehden lisänumeroita, ne toimitetaan lahjatilauksen saajalle tilauksen jatkoksi.

 • Tekniset tiedot

  • Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy
  • Aloitusvuosi: 1951
  • Kieli: Suomi
  • Maa: Suomi
  • Ilmestyminen: 52 / vuosi
  • Irtonumero: Alkaen 3,90 € / kpl
  • Päätoimittaja: Aki Hyyppä
 • Kuka lehteä lukee?

  • Suunnattu: Sarjakuvien ystäville
  • Lukijamäärä: 336 000
  • Kokonaiskattavuus: 338 000
  • Mieslukijoita: 58 %
  • Naislukijoita: 42 %
  • Lukuminuutit: 22 min
  • Lukijoiden ikä: 10 – 65+ vuotta

Aku Ankka tarjouksen tilaajaedut

1Digipalvelu – Aku Ankka tarjous sisältää joka viikko ilmestyvän sarjakuvalehden lisäksi digipalvelun. Palvelusta löydät kaikki Suomessa julkaistut Aku Ankat, Aku Ankan taskukirjat ja suuren valikoiman Aku Ankka Ekstroja. Digipalvelu kuuluu myös lahjatilaukseen.
2Tutustumis-etu – Tilaajana pääset tutustumaan ilmaiseksi Sanoman digipalveluihin, josta voit tilata valitsemasi aikakauslehden näytenumeron kerran vuodessa. Näin voit tutustua etukäteen valitsemaasi lehteen yhden numeron avulla, jonka jälkeen voit tehdä halutessasi tilauksen.
3Aku Ankka klassikko – Tilaajana saat Aku Ankka klassikon edulliseen tarjoushintaan. Kyseessä on kerran kuukaudessa ilmestyvä sarjislehti, joka tarjoilee hollantilaisen Akkari-tuotannon parhaita paloja.
4Tapahtumat – Tilaajana voit saada kutsuja mahtaviin tapahtumiin ja erilaisia rahan-arvoisia ostoetuja. Tapahtumista ja ostoeduista saat lisätietoa  sähköpostitse tai tilaamastasi lehdestä.
5Tilaajalahja – Aku Ankka tarjous sisältää lähes aina kivan tilaajalahjan. Saat lehden tilaajana valita yhden lahjoista kaupan päälle täysin maksutta. Tilaajalahjan arvo voi olla jopa 100 euroa. Tilaajalahja kuuluu myös lahjatilaukseen.

Usein kysyttyä Aku Ankka tarjouksesta

Kuinka kauan Aku Ankka tarjous on voimassa?

Aku Ankka tarjous on voimassa yleensä noin 2-3 kuukautta, jonka jälkeen päivitämme tilalle uuden tarjouksen. Tilaajalahja vaihtuu uuden tarjouksen myötä.

Miksi Aku Ankka tarjous kannattaa hyödyntää?

Saat lehdet huomattavasti edullisempaan hintaan, kuin ostamalla jokaisen numeron erikseen kaupasta. Tilaajana voit hyödyntää loistavat tilaajaedut ja saat aina uusimman numeron kotiin tai työpaikalle toimitettuna postikuluitta sekä valita tilaajalahjan kaupan päälle. Tilaajana olet mukana myös kustantajan järjestämissä kilpailuissa.

Miten Aku Ankka tilataan?

Klikkaamalla kohdasta katso tarjous, siirryt automaattisesti lehden tilaussivuille. Täytä vaaditut tiedot tilauslomakkeeseen, valitse tilaajalahja ja maksa lehtitilaus kustantajan tarjoamilla maksutavoilla. Tilausvahvistuksen saat sähköpostitse, kun tilauksesi on vastaanotettu.

Onko Aku Ankka tarjous voimassa lahjatilauksissa?

Tarjous on aina voimassa myös lahjatilauksissa. Aku Ankka tarjous on yksi palvelumme suosituimmista lahjalehdistä.

Miten Aku Ankka tilataan lahjaksi?

Lahjatilauksen voit tehdä helposti klikkaamalla Klikkaamalla kohdasta katso tarjous, jolloin siirryt lehden tilauslomakkeeseen. Valitse lahjatilaus ja tilaajalahja sekä täytä tarvittavat tiedot tilauslomakkeeseen. Tilausvahvistuksen saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Voinko tehdä tilauksen puhelimitse tai sähköpostilla?

Aku Ankka tarjous on voimassa vain nettitilauksissa. Voit tehdä tilauksen muutamassa minuutissa palvelumme kautta täyttämällä vain lehden tilauslomakkeen.

Täytyykö Aku Ankan määräaikaistilaus irtisanoa?

Ei tarvitse. Määräaikaistilaus on voimassa sovitun ajan, jonka jälkeen lehtitilaus päättyy automaattisesti.

Tilasin Aku Ankka lehden kestotilauksena, pitääkö tilaus irtisanoa erikseen?

Kyllä. Kestotilaus on voimassa aina niin kauan, kunnes lehden tilaaja irtisanoo tilauksen ilmoittamalla asiasta lehden kustantajalle, joko netissä tai puhelimitse.

Miten Aku Ankka irtisanotaan?

Voit irtisanoa lehtitilauksen milloin vain netissä, ottamalla yhteyttä kustantajaan puhelimitse tai sähköpostilla.

Päättyykö kestotilaus, jos en maksa laskua?

Kestotilaus ei pääty jättämällä laskun maksamatta. Laskun maksamatta jättämisestä kertyy vain lisää kuluja tilaajalle.

Milloin Aku Ankan tilaajalahja toimitetaan?

Tilaajalahja toimitetaan noin kuukauden kuluttua tilauksen vastaanottamisesta. Saat tilaajalahjan kotiin toimitettuna tai lähimpään postiin.

Lehden irtisanominen

Aku Ankka tarjous voi olla tilausmuodoltaan määräaikainen tai kestotilaus.

Kestotilaus on tilausmuoto, jossa lehti ilmestyy tilaajalla, kunne tilaus on erikseen irtisanottu.

Voit tehdä lehtitilauksen peruuttamisen tai irtisanomisen verkossa tai puhelimitse.

Katso ohjeet lehtitilauksen irtisanomiseen täältä: Kestotilauksen peruminen

Aku Ankka asiakaspalvelu

Sanoma Media Finland Oy

1524361-1

Töölönlahdenkatu 2, Helsinki

0203 31010 (arkisin 9.00-17.00)

Puhelun hinta: 8,8 senttiä/minuutti