Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Bookbeat

bookbeat

Bookbeat – Tuhansia äänikirjoja ja e-kirjoja jokaiseen makuun

Haluaisitko lukea tai kuunnella lempikirjaasi missä ikinä liikutkin, ilman että painavaa kirjaa tarvitsee kantaa mukana? Haluaisitko mielummin lukea tai kuunnella kirjaa puhelimen tai tabletin näytöltä, jolloin kirjaa ei tarvitse kantaa lainkaan mukana? Jos vastasit myönteisesti, niin jatka ihmeessä lukemista, sillä nyt se on mahdollista!

Halusitpa sitten lukea kirjaa ajan kuluksi metrossa, bussissa tai muissa odotustiloissa tai syventyä kaikessa rauhassa raskaan työpäivän päätteeksi jännittävän dekkarin syöveriin, saada inspiraatiota elämänkerroista tai oppia lisää esimerkiksi historiasta, niin Bookbeat palvelusta löydät takuuvarmasti runsaasti mielenkiintoista luettavaa!


Kokeile nyt uutta Bookbeat palvelua 14 päivää maksutta!

bookbeat


Lisää edullisia lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: ilmaiset lehdet, e-kirjat & äänikirjat.


Mikä uusi Bookbeat palvelu sitten on?

Bookbeat on Bonnier Booksin kanssa yhteistyössä toimiva uusi digitaalinen kirjapalvelu. Palvelu toimii kuin Spotify tai Netflix, mutta musiikin ja elokuvien sijaan valikoimasta löytyykin runsaasti e-kirjoja ja äänikirjoja. Palvelussa saat rajattomasti e-kirjoja luettavaksi ja äänikirjoja kuunneltavaksi pienellä kuukausihinnalla.

Palvelun avulla voit kuunnella tai lukea omalla älypuhelimella tai tabletilla mieleisiä kirjauutuuksia arkikiireiden keskellä tai matkoilla, missäpäin maailmaa tahansa! Palvelusta löytyy varmasti mieleistä luettavaa jokaiselle, sillä siellä on tällä hetkellä tuhansia suomalaisia ja ulkomaisia kirjoja suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Sovelluksen kirjahyllyä selatessa todella yllättyy kuinka monipuolinen tarjonta palvelussa onkaan. Sieltä löytyy todella tuhansia uutuuskirjoja ja mahtavia klassikoita!

Siellä on muun muassa dekkareita, romantiikkaa, fantasiaa, scifiä, jännityskirjallisuutta, romaaneja, elämäkertoja, tietokirjoja, elämäntaito-oppaita, lasten ja nuorten kirjoja, harlequineja yms..

Eikä siinä vielä kaikki, lisäksi lähes kaikista kirjoista löytyy niin e-kirja kuin äänikirjakin.


Uutena asiakkaana saat kokeilla Bookbeat palvelua nyt 14 päivää maksutta

Hyödynnä Bookbeat tarjous ja aloita ilmainen kokeilujakso rekisteröitymällä palveluun osoitteessa www.bookbeat.com.

Rekisteröitymisen jälkeen voit ladata puhelimeen tai tablettiin Bookbeat-sovelluksen ja kirjautua sisään käyttäjätiedoillasi.

Kokeilujaksosi alkaa heti, joten voit aloittaa myös samantien kirjojen lukemisen ja kuuntelemisen.

Voit lopettaa tilauksesi milloin vain kokeilujakson aikana, jolloin sinulta ei veloiteta mitään.

Jos pidit palvelusta ja haluat jatkaa sen käyttöä kokeilujakson jälkeen, niin siinä tapauksessa sinun ei tarvitse tehdä mitään, sillä kokeilujakson jälkeen sinulta veloitetaan automaattisesti 16,90 €/kk, kunnes lopetat tilauksesi.


bookbeat


Bookbeat palvelu tiivistettynä:

 • Kokeile suosittua BookBeatia maksutta 14 päivää ja nauti hyvästä kirjasta missä ja milloin haluat!
 • Ei lainkaan sitoutumista, voit lopettaa tilauksen silloin kuin itse haluat.
 • Voit lukea lempikirjaasi milloin ja missä vain, kun sinulla on Bookbeat älypuhelimessasi.
 • Monipuolinen valikoima sisältää jokaiselle jotakin, kuten suosituimmat uutuudet, dekkareita, romantiikkaa, fantasiaa, scifiä, jännityskirjallisuutta, romaaneja, elämäkertoja, tietokirjoja, elämäntaito-oppaita, lasten ja nuorten kirjoja yms..
 • Voit lukea tuhansia kotimaisia ja ulkomaisia kirjoja oman valinnan mukaan suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.
 • Suurin osa kirjapalvelun kirjoista on saatavilla niin e-kirjana kuin äänikirjanakin.
 • Jos haluat jatkaa palvelun käyttöä maksuttoman kokeilujakson jälkeen, maksaa se nyt vain 16,90 €/kk.

Miksi minulta pyydetään maksukorttini tiedot rekisteröityessä?

Maksutietojen täyttäminen mahdollistaa sen, että voit käyttää palvelua halutessasi ilman turhia katkoksia ilmaisen kokeilujakson jälkeenkin. Lisäksi palvelu todentaa käyttäjätilisi maksutiedoilla.

Halutessasi voit päättää tilauksesi milloin vain Bookbeatin verkkosivuilla. Mikäli irtisanot tilauksen ennen kokailujakson päättymistä, et tietenkään joudu maksamaan mitään.


Miten Bookbeat sovellus ladataan laitteelle?

 • Siirry laitteellasi sovelluskauppaan.
 • Hae hakusanalla ”Bookbeat”.
 • Kun olet löytänyt sovelluksen, valitse asenna, mikäli sinulla on iPhone tai Ipad.
 • Jos sinulla on tabletti tai jokin muu älypuhelin niin valitse ”asenna” ja sen jälkeen ”hyväksy”.

Miten pääsen sisään sovellukseen?

Avaa laitteellasi Bookbeat sovellus ja kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi.

Sovellukseen kirjaudutaan samalla sähköpostiosoitteella ja salasanalla, joilla loit käyttäjätilin ja rekisteröidyit Bookbeatin käyttäjäksi.


Kuinka monella eri laitteella Bookbeat palvelua voi käyttää?

Palvelua voit käyttää yhteensä viidellä eri laitteella. Jokainen laite kuten esim puhelin ja tabletti, joilla kirjaudut sisään jäävät palvelun muistiin, palvelun verkkosivuilla voit hallita ja poistaa laitteita, joita et enää käytä.

Bookbeat on henkilökohtainen palvelu, joten kirjoja voi lukea ja kuunnella vain yhdellä laitteella kerrallaan.


Voinko käyttää Bookbeat sovellusta ulkomailla?

Voit käyttää sovellusta missä itse haluat, se toimii mainiosti myös ulkomailla. Voit kuunnella kirjoja tai vaihtoehtoisesti ladata niitä offline-tilaan reissussa, jos sinulla on pääsy langattomaan wifi-verkkoon tai voit käyttää verkkoa mobiilisti.

Huom: Suosittelemme lataamaan joitakin kirjoja valmiiksi offline-tilaan, jo hyvissä ajoin ennen matkalle lähtöä. Silloin voit kuunnella niitä lentokoneessa ja muissa vastaavissa paikoissa, joissa ei ole wifiä saatavilla.

Lehtitarjouksia.com
Logo