Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Et-Lehti

et lehti tarjousTilaa Et-lehti netistä

 • Et-lehti on yli 50-vuotiaille miehille ja naisille suunnattu aikakauslehti.
 • Se kannustaa lukijoitaan nauttimaan elämästä ja tarjoaa uusia mahdollisuuksia.
 • Julkaisu sisältää upeita haastatteluja, todellisten ihmisten tarinoita, jonka runsaat lukujutut kiehtovat ja tarjoavat uutta näköalaa.
 • Lehden aiheisiin kuuluuvat mm: terveys & hyvinvointi, vapaa-aika, matkakohteet, nautittava ruoka ja mukava muoti.
 • Et-lehti on yhä enemmän myös hyötylehti, josta lukijat saavat neuvoja, ratkaisuja ja hyödyllistä tietoa.
 • Sanoma Media Finland Oy:n julkaisema lehti ilmestyy 24 kertaa vuodessa.

 


Tilaa Et-lehti nyt tarjoushintaan itselle tai lahjaksi!

et-lehti tarjous


Et-lehti lyhyesti

Et-lehti on varmasti Suomen suurin yleisaikakauslehti, joka ilmestyy tänä päivänä 24 kertaa vuodessa, eli noin kahden viikon välein. Viihdyttävä ja koskettava julkaisu käsittelee jokaisessa numerossa tärkeitä asioita ja ottaa myös itse kantaa tarjoten hyödyllisiä vinkkejä, neuvoja ja ratkaisuja hyvää elämää tukeviin valintoihin. Lämminhenkinen ja ihmisläheinen lehti tarjoaa joka numerossa uutta koskettavaa ja mielenkiintoista luettavaa.


Et-lehti tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Et-lehti on nyt tilattavissa edulliseen tarjoushintaan netistä suoraan postilaatikkoon toimitettuna ilman postikuluja. Katso edullisin Et-lehti tarjous ja mahdolliset tilaajalahjat / tilaajaedut Tilaa tästä napista. Lehtitarjous on voimassa myös lahjatilauksessa, joten voit tehdä lehtittilauksen yhtä edulliseen tarjoushintaan myös lahjaksi. Lehti on myös myynnissä lehtipisteissä ympäri Suomen kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan.


Hyödynnä Et-lehti tarjous ja saat valita tilaajalahjan kaupan päälle

Et-lehden tarjoukset sisältävät monta arvokasta tilaajalahjaa, joista lehden tilaaja saa valita yhden ilmaiseksi lehtitilauksen yhteydessä. Tilaajalahjan saa valita myös silloin, kun tilaat lehden lahjaksi, mutta tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle. Tilaajalahjoina on ollut muun muassa: 1 numero tilauksen jatkoksi, Bluebiit Blueactive2 -aktiivisuusranneke, Maxihuivi ja ranne-/kaulakoru ja Ratia klassikkoraita -laukku.


Miksi Et-lehti sitten kannattaa tilata verkosta?

Tekemällä lehtitilauksen netissä, saat lehden tarjoushintaan kotiin kannettuna ilmestymispäivänä ilman postikuluja ja arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle. Lisäksi saat tunnukset digilehdet palveluun, jossa pääset lukemaan jopa 15 eri aikakauslehteä verkossa ja kestotilaajana olet automaattisesti mukana kustantajan järjestämissä kilpailuissa, joissa voit voittaa jopa 35.000 euroa puhtaana käteen! Lehden tilaaminen verkossa vie aikaa vain alle minuutin.


Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: naistenlehdet, miestenlehdet, seniorilehdet.


Et-lehti on Suomen suosituin senioreille suunnattu yleisaikakauslehti

Et-lehti on Suomen lehtimarkkinoiden ylivoimaisesti luetuin ja suosituin +50-vuotiaille suunnattu aikakauslehti, joka tarjoilee jokaisessa julkaisussa inspiraatiota elämään, koskettavia tarinoita, viihdyttävää luettavaa ja runsaasti hyötytietoa. Sanoma Media Finland Oy:n kustantama julkaisu ilmestyy tänä päivänä 24 kertaa vuodessa.

Uudistunut Et-lehti sisältää nyt entistä enemmän mielenkiintoista luettavaa, kiehtovia tarinoita, vertaistukea ja kiinnostavia henkilöhaastatteluja. Koskettava ja viihdyttävä lukupaketti, joka korostaa tuttuun tapaan aitoutta ja elämän konstailemattomuutta. Samalla se on myös yhä enemmän hyötylehti, josta lukijat saavat yhä enemmän neuvoja, tietoja ja ratkaisuja eri elämäntilanteisiin ja tärkeisiin asioihin.

Et-lehti rohkaisee lukijoita kokeilemaan kaikkea uutta, mutta samalla nauttimaan perinteistä. Vaikka Et-lehti on suunnattu etupäässä yli 50-vuotiaille miehille ja naisille, niin silti sillä on paljon myös nuorempia lukijoita. Runsassisältöisestä aikakauslehdestä löytyy siis mielenkiintoista luettavaa myös alle 50-vuotiaille.

Et-lehti tarjoaa jokaisessa numerossa suosittuja sarjoja ja juttutyyppejä. Lehdestä löytyy esimerkiksi Omat-eurot osio, jossa opastetaan omaisuuden hoitamisessa, vakuutus ja eläkeasioissa sekä yleisesti rahankäytössä. Lisäksi lehden sivuilta löytyy paljon tavallisten ihmisten tositarinoita eletystä elämästä. Joka numerossa on tuttuun tapaan kirjoituksia myös sellaisista aiheista, joista mikään muu aikakauslehti ei kirjoita.

Et-Lehden tilaus sisältää aina perinteisen paperisen lehden sekä digitaaliset-näköislehdet, joita voit lukea netissä, iPadilla, iPhonella ja Android-laitteilla, missä ikinä liikutkin. Digilehtien arkistossa luettavana on kaikki viimeisimmän 12 kuukauden aikana ilmestyneet Et-lehden numerot koko tilauskauden ajan.


Et-lehden tiedot lyhyesti:

 • Lehden nimi: Et-lehti
 • Julkaisija: Sanoma Media Finland Oy
 • Aloitusvuosi: 1973
 • Ilmestymistiheys: 24 numeroa / vuosi
 • Lukijamäärä: 378 000
 • Mieslukijoita: 31 %
 • Naislukijoita: 69 %
 • Lukuminuutit: noin 90 min
 • Lukijoiden ikä: 35 – 65+ vuotta
 • Päätoimittaja: Riitta Korhonen

Hyödynnä edullisin Et-lehti tarjous ja tilaa lehti lahjaksi ystävälle

Tiesithän, että voit tilata Et-lehden myös lahjaksi? Et-lehti on yksi suosituimmista lehdistä, joka on suunnattu yli 50-vuotiaille miehille ja naisille. Se sisältö on suunnattu ehkä hieman enemmän naisille, mutta jokaisesta lehdestä löytyy myös paljon miehille mielenkiintoisia aiheita.

Et-lehden koskettavat henkilöhaastattelut, tavallisten ihmisten tarinat, hyötyosio sekä runsas ja ajankohtainen sisältö kiehtovat lukijoita. Lukija saa lehdestä myös tietoja, neuvoja sekä ratkaisuja ihan arjen tavallisiin haasteisiin ja siksi Et-lehti onkin todella suosittu lahjalehti.

Et-lehti tilataan usein syntymäpäivälahjaksi, ystävänpäivälahjaksi, isänpäivälahjaksi, äitienpäivälahjaksi, joululahjaksi tai muuten vain yllätyksenä hyvälle ystävälle. Kaikkiin lahjatilauksiin kuuluu myös arvokas tilaajalahja. Tilaajalahjoja on yleensä kaksi tai kolme, joista saat valita yhden lehtitilauksen yhteydessä.

Tilaajalahjana voi olla esimerkiksi laukku, pyyhe, lakana tai lahjakortti. Tilaajalahjan arvo on noin 30 euroa – 80 euroa. Muistathan, että tilaajalahja lähetetään aina lehtitilauksen maksajalle, joten jos tilaat lehden lahjaksi, niin tilaajalahja lähetetään sinulle noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta ja saat itse valita, annatko tilaajalahjan myöhemmin lahjaksi vai pidätkö sen itselläsi.


Miksi Et-lehti kannattaa tilata?

 • Et-lehti tarjous on nyt todella edullinen, kun hyödynnät sivustomme lehtitarjouksen.
 • Saat tärkee tietoa ja opastusta omaisuuden hoitamiseen, eläkeasioihin, vakuutuksiin ja raha asioihin.
 • Pääset lukemaan koskettavia tarinoita, henkilöhaastatteluja ja lehdestä saat tärkeää vertaistukea.
 • Lehdestä pääset lukemaan sellaisia aiheita, joita muut lehdet eivät kirjoita.
 • Lehden tilaajana saat lukuoikeuden digilehtipalveluun, jossa pääset lukemaan 15 eri aikakauslehteä ilmaiseksi.
 • Et-lehden tilaajille on paljon yllätysetuja, jotka ovat esitelty lehdessä.
 • Kaikki lehden tilaajat saavat arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle ilmaiseksi.

Lukijoiden kommentit

 • ”Kyllä oli todella paljon mielenkiintoista luettavaa tässäkin numerossa. Eniten minua kosketti juttu ”Kauppareissu voi kruunata päivän”. Siinä omat vastoinkäymiset tuntuivat mitättömiltä. Onneksi Leenalla on hyvät läheiset ja hoitohenkilöt, elämänmyönteisyyttä ja huumoria.” Aino
 • ”Olen aina ollut tyytyväinen Et-lehden sisältöön. Lehti ottaa monipuolisesti kantaa erilaisiin asioihin ja on aina mielenkiintoisia ja ajankohtaisia aiheita täynnä. Onneksi lehti ei sisällä mitään turhia ”juoruja”.” Maria
 • ”Nautiskelin täysillä uusimman Et-lehden artikkelista Miehestä mittaa. Kannustava selviytymistarina yhdistettynä syvään eläinrakkauteen. Kyllä oli mukavaa luettavaa!” Sari
 • ”Olipa kerrassaan mukava ja tuhti lukupaketti! Lehti on täynnä mielenkiintoisia, pysäyttäviä ja hyödyllisiä artikkeleita. Innostuin lukemaan lehden yhdeltä istumalta kannesta kanteen, en meinannut yöunille malttaa. Lehti sisältää hyödyllistä tietoa, tosi tarinoita erilaisten ihmisten elämästä ja kokemuksista, sopivasti muotia ja niitä herkullisia ruokareseptejä. Säilyttäkää lehti samantapaisena, ei juoruja eikä juppijuttuja. Ihanaa että meille eläkeläisille on tällainen oma lehti tehty. Lehteä lukee jo mielenkiinnolla omat lapsenikin.” Anja
 • ”Et-lehti on hyvällä tavalla hieman erilainen lehti, missä keskitytään oikeisiin, tärkeisiin, mielenkiintoisiin ja ajankohtaisiin asioihin. Kiitos siitä.” Nea
 • ”Tuli sellainen asia mieleen, että niinköhän lehti muuttuu minun vanhetessani? Olen vasta alle 50, mutta jo vuosia kuulunut Et-lehden fanittajiin! Kiitos mm. Anopin. Lehti on todella hyvä ja siinä on paljon asiaa myös nuoremmalle väelle. Et-lehti ei ole pelkkä mummojen lehti. Nyt vain mietin, että kun joskus vuosien kuluttua kuulun ns. viralliseen eläkeläisryhmään ikäni puolesta, niin saankohan silloin lukea juttuja ihmisistä, jotka muistelevat vaikkapa nuoruutensa kokemuksia Freestylen, Hanoi Rocksin, Rainbown jne keikoilta? Törmäänkö lukijoiden kertomuksissa elämästään oman aikani tuttuihin asioihin. Tietenkin se tulee olemaan niin, mikäli Et pitää jonkinlaisena ohjenuorana vallitsevaa Et-ikäluokkaa, mutta ajatus on jännä ja kutkuttava. Nyt kai ei voi kuitenkaan sanoa, että en malttaisi odottaa. Aikaa ei tässä iässä enää halua kiiruhtaa!” Maarit

Tilaajaedut

Et-Lehden tilaajana on mahdollisuus saada myös mukavia tilaajaetuja, jotka kannattaa ehdottomasti ottaa huomioon ennen lehden tilausta. Osa tilaajaeduista on voimassa vain lehden kestotilaajille, joten ennen lehden tilausta suosittelemme tutustumaan voimassa oleviin tilaajaetuihin. Voimassa olevat tilaajaedut näet aina lehtitilauksen yhteydessä, ennen lehtitilauksen maksamista.

Tilaamalla lehden edullisena kestotilauksena, saat automaattisesti kaikki voimassa olevat tilaajaedut varmasti käyttöösi ja lisäksi lehden kestotilaus on yleensä edullisenpi vaihtoehto kuin vastaava määräaikainen lehtitilaus. Jos tilaat lehden edullisena kestotilauksena, niin olet mukana automaattisesti lehden järjestämissä vuosiarvonnoissa.

Jostain syystä kestotilausta pidetään yleensä huononpana vaihtoehtona kuin lyhyttä määräaikaista lehtitilausta, vaikka kestotilaus olisikin huomattavasti edullisenpi vaihtoehto.

Lehden kestotilaus ei kuitenkaan ole milläänlailla huononpi vaihtoehto, sillä nykyään esimerkiksi lehtitilauksen peruuttaminen on tehty niin yksinkertaiseksi, että kuka vain osaa irtisanoa lehtitilauksensa.

Lehtitilauksen irtisanominen onnistuu helposti puhelimitse ja kätevästi netissä. Jos tilaat lehden lahjaksi, niin silloin lehtitilaus kannattaa tehdä määräaikaisena tilauksena.


Tarjous

Lehtitarjoukset ja tilaajalahjat vaihtuvat lähes joka kuukausi ja välillä lehtitarjous voi vaihtua jopa kaksi kertaa kuukaudessa. Nyt kannattaa ehdottomasti hyödyntää Et-lehti tarjous, koska saat lehden nyt todella edullisesti, eikä tarjous ole voimassa kovin kauaa.


Tilaajalahja

Et-lehden tilaajat saavat nyt arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle täysin ilmaiseksi, kun teet lehtitilauksen itselle tai lahjaksi. Tilaajalahjan arvo vaihtelee noin 30 euron – 80 euron välillä. Tämän hetken tilaajalahjan ja tilaajalahjan arvon näet aina tässä artikkelissa sekä lehtitilauksen yhteydessä.


Digilehdet-palvelu kaupan päälle

Kaikki Et-lehden tilaajat saavat tunnukset todella suosittuun digipalveluun, jossa pääset lukemaan jopa 15 eri aikakauslehteä. Haluaisitko vilkaista esimerkiksi uutta Me Naiset lehteä? tai kenties uutta Gloriaa? Hyvä Terveys? Glorian Koti? Et? Tilaa lehti nyt edullisesti ja surffaa lukemaan digilehtiä silloin, kun sinulle parhaiten sopii.


Onnenarvonta

Et-lehden kestotilaajana osallistut automaattisesti suureen onnenarvontaan, jossa arvotaan 5000 euroa jopa neljä kertaa vuodessa!


Ilmaisia tuotteita

Et-lehden kestotilaajille on toisinaan tarjolla myös yllätysetuja, ilmaisia tuotteita tms. Yllätyseduista ja ilmaisista tuotteista ilmoitetaan sähköpostitse.


Yllätysetuja

Lehden kestotilaajille voidaan järjestää toisinaan myös lukijailtoja, leffailtoja, kulttuuritapahtumia, lukijamatkoja ja ostosetuja. Kaikista yllätyseduista saat ilmoituksen sähköpostitse.


Et-lehti netissä

Et-lehden verkkosivut ovat täynnä ainutlaatuista sisältöä 50+-vuotiaille miehille ja naisille. Et-Lehteen voit tutustua myös lehden nettiversiossa. Nettiversiossa on vain vähän kaikista aiheista poimittuja juttuja, joten lehdestä löydät lopulta paljon enemmän sisältöä kuin ilmaisesta nettiversiosta. Nettiversio on kuitenkin hyvä siitä, että saat rauhassa tutustua ja katsoa minkälaisia juttuja lehdessä on. Jos pidät nettiversion aiheista ja artikkeleista, niin suosittelemme ehdottomasti tilaamaan Et-lehden.


Suosittu keskustelupalsta ja ystävänhaku

Et-lehden nettisivuilla on todella suosittu keskustelupalsta, jossa voit keskustella muiden ihmisten kanssa ja kysyä vaikka neuvoa mieltä askarruttaviin asioihin. Keskustelupalstalla voit kommentoida keskusteluja ilman rekisteröitymistä, mutta jos haluat aloittaa uuden keskustelun, niin silloin sinun tulee rekisteröityä. Rekisteröitymiseen ei kuitenkaan kulu aikaa kuin muutama minuutti ja se on täysin ilmaista. Lisäksi sivustolla on myös ilmainen ystävänhaku, jossa on kokoajan noin 1000 vaihtuvaa ilmoitusta.


Käsityöohjeet

Oletko hukannut käsityöohjeen? Etkö muista miten villasukat tehtiin? Verkkosivuilta löydät kaikki käsityö ja nikkarointiohjeet, jotka ovat julkaistu Et-lehdessä.


Ajanviete

Et-lehden nettisivuilla on myös mukavaa ajanvietettä. Sivuston kilpailut, ristikko, sää, pelit ja lukijoiden kuvagalleriat ovat mukavaa ajanvietettä sateisina päivinä. Sivustolla on myös paljon mielenkiintoisia artikkeleita ja asiantuntija vastaa palvelu, jossa aiheina ovat puutarha, antiikki, lääkäri, internet, talous ja eläke.


Runoarkisto

Tarvitsetko onnittelurunoa tai halutko muuten vain lukea hienoja runoja? Verkkosivuilta löydät myös suuren runoarkiston, jossa on lukijoiden runoja neljän vuoden ajalta. Runoarkisto on niin suuri, että löydät mukavan runon varmasti!


Reseptiarkisto

Reseptiarkisto on paikka, josta sinun on helppo käydä katsomassa unohtunut tai taysin uusia ruokaresepti. Etsitpä sitten pääruoan reseptiä tai jälkiruoan reseptiä, niin löydät sen varmasti suuresta reseptiarkistosta.


Digisisällön tekniset vaatimukset

 • Selainversio: Uusimmat Firefox tai Chrome, Internet Explorer 7 tai uudempi tai Safari. Lisäksi on oltava ajantasainen versio Adobe Flash Playerista. Applen tietokoneille suosittelemme joko Firefoxia tai Safaria.
 • iPad-sovellus: Toimii käyttöjärjestelmäversiosta iOS 5.1.1 lähtien. Sovellus on ladattavissa App Storesta.
 • Android-laitteet: Toimii yleisimmillä tableteilla ja puhelimilla, joissa on käyttöjärjestelmänä Android 4.0 tai uudempi. Sovellus on ladattavissa laitteesi omasta sovelluskaupasta.

Miten Et-lehti tilataan?

Et-lehti tilataan muiden lehtien tapaan suoraan kustantajan verkkopalvelusta.

 • Siirry kustantajan tilauspalveluun ja valitse mieluisin tilaajalahja.
 • Täytä alla olevaan tilauslomakkeeseen yhteystietosi.
 • Valitse maksutapa: verkkomaksu, sähköpostilasku tai paperilasku ja haluatko laskun 1 vai 2 erässä.
 • Tarkista tässä vaiheessa vielä kaikki täyttämäsi tiedot oikeiksi ja sen jälkeen voit lähettää tilauksesi.
 • Saat tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun lehtitilauksesi on vastaanotettu.

Miten tilaan Et-lehti tilataan lahjaksi?

Et-lehden lahjatilaus tehdään samassa verkkopalvelussa kuin normaalikin lehtitilaus.

Kustantajan sivulla voit valita sopivan lehtitarjouksen ja tilaajalahjan sekä valita tilauslomakkeesta tilaustyypiksi lahjatilauksen, jonka jälkeen voit täyttää lehden vastaanottajan ja lehtitilauksen maksajan tiedot erikseen.

Tilauslomakkeen lähettämisen jälkeen saat vielä tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Muistathan, että lahjatilauksissa tilaajalahja lähetetään aina lehtitilauksen maksajalle.


Pitääkö kestotilaus irtisanoa erikseen?

Kestotilatut lehdet tulee aina irtisanoa erikseen ilmoittamalla asiasta lehden kustantajalle verkkopalvelussa tai puhelimitse.

Kestotilaus on jatkuva tilaustyyppi, jossa tilausjakso uusiutuu aina automaattisesti siihen saakka, kunnes tilaus on erikseen irtisanottu tilaajan toimesta.


Tarvitseeko määräaikaistilausta irtisanoa?

Määräaikaistilausta ei tarvitse perua tai irtisanoa erikseen. Kaikki määräaikaiset lehtitilaukset päättyvät automaattisesti tilausjakson loputtua.


Päättyykö lehtitilaus, jos laskun jättää maksamatta?

Laskun maksamatta jättäminen ei katkaise lehtitilausta. Laskun maksamatta jättämisestä kertyy tilaajalle vain turhia lisäkuluja. Jos lasku ei makseta eräpäivään mennessä, niin saat uuden laskun, johon on lisätty huomatuskulut.


Miten lehtitilaus maksetaan?

Lehtitilauksen voi tehdä laskulla, joka toimitetaan tilaajalle postitse yhdessä tai kahdessa erässä. Vaihtoehtoisesti lehtitilauksen voi maksaa heti verkkopankissa omilla verkkopankkitunnuksilla.


Miten saan irtisanottua lehtitilaukseni?

Lehtitilauksen irtisanominen onnistuu Sanoma Finlandin sivulla. Valitse oikeasta yläkulmasta ”Tilauksen irtisanominen”, pääset kirjautumaan sivulle syöttämällä asiakasnumerosi, tilaustunnukset sekä postinumerosi. Kaikki kirjautumiseen tarvittava sisältö löytyy lehden osoitekentästä tai laskustasi.


Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy

Osoite: Töölönlahdenkatu 2, Helsinki

Puhelin: 0203 31010

Avoinna: ma-pe 9.00-17.00

Y-tunnus: 1524361-1

Puhelun hinta:  8,8 senttiä/minuutti