Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Gloria

gloria tarjousGloria lehti lyhyesti:

 • Gloria on Suomen muotilehtien ykkönen ja luotettavin kauneuden asiantuntija.
 • Se pitää lukijat ajan tasalla kauneudessa, muodissa sekä kulttuuritapahtumissa.
 • Lehti ilmestyy kuukausittain, eli 12 kertaa vuodessa ja sitä kustantaa Sanoma Media Finland Oy.
 • Lehdestä löydät joka kuukausi parhaat vinkit muotiin, kauneuteen sekä kiinnostavimmat ihmiset ja ilmiöt.
 • Uudistunut aikakauslehti on lämminhenkisempi kuin aiemmin ja edelleen Suomen ainut oikea muotilehti.
 • Hyödynnä Gloria tarjous ja saat käyttöösi digilehdet-palvelun, jossa pääset lukemaan yhtä valinnaista Sanoman lehteä ilmaiseksi.

 


Hyödynnä Gloria tarjous ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi

tilaa gloria


Gloria tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Gloria on nyt tilattavissa palvelumme kautta tarjoushintaan kotiovelle toimitettuna ilmaisella toimituksella.

Katso ajankohtainen Gloria tarjous ja mahdolliset tilaajalahjat / tilaajaedut katso tarjous napista ja tilaa lehti verkosta alehintaan.

Lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden edullisesti myös lahjaksi.

Lehti on myynnissä myös lehtipisteissä kautta maan kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan.


Gloria tarjous sisältää myös tilaajalahjan

Glorian tarjous sisältää edullisen hinnan lisäksi lähes aina useamman tilaajalahjan, joista tilaaja saa valita yhden ilmaiseksi lehtitilauksen yhteydessä.

Tilaajalahja kuuluu myös lahjatilaukseen, mutta se toimitetaan kuitenkin aina lehtitilauksen maksajalle.

Lehden tilaajalahjoina on nähty muun muassa My minerals 7-osainen mineraalimeikkisetti, Ratian Klassikkoraita-kassi, Fiskarsin Roosa nauha -sakset ja 1 nro tilauksen jatkoksi.


Glorian laadukas ja globaali sisältö ilahduttaa lukijoitaan kuukausittain

Gloria on kotimainen vuonna 1987 perustettu ylellisyyteen suuntautunut aikakauslehti, joka ilmestyy 12 kertaa vuodessa ja sen julkaisijana toimii Sanoma Media Finland Oy. Lehtiperheeseen kuuluvat myös suositut Glorian Koti ja Glorian Ruoka ja Viini lehdet.

Gloria lehti on tyylikäs ja viihdyttävä julkaisu, jota pidetään Suomen ainoana oikeana muotilehtenä. Mikäli rakastat muotia, suosittelemme tilaamaan lehden, sillä se tarjoaa joka kuukausi parhaat vinkit muotiin ja kauneuteen.

Glorian muotijutuista saat uusia ideoita omaan pukeutumiseesi. Sen uutuuspalstat kertovat, missä teet parhaat ostokset ja kuinka päivität vaatekaappisi. Se kertoo pukeutumisen parhaat ideat juhlaan, työhön ja vapaa-aikaan.

Gloria esittelee lukijoilleen kauneudenhoidon uutuuksia. Uudet tuotteet, hoidot ja muodikkaat meikkivinkit sekä suositut tuotetestit ovat lehden kauneussivujen ydin.

Lehden lukijat ovat kuvailleet lehteä Suomen luotettavimmaksi kauneuslehdeksi, joka pitää sisällään koskettavia tarinoita ja suuria tunteita. Mielenkiintoisia haastatteluja ei pääse lukemaan mistään muusta lehdestä.

Lehden artikkeleissa lukijat pääsevät erittäin lähelle kiinnostavia ihmisiä, sillä jutuissa puhutaan rohkeasti ja avoimesti tunteista, elämän käännekohdista sekä elämän haasteista.

Gloria vie lukijat myös nauttimaan kulttuurista. Kulttuurisivut kertovat erilaisista tapahtumista, joihin kannattaa ehdottomasti osallistua sekä esittelee kiinnostavimmat kulttuurin vaikuttajapersoonat.

Gloria tarjoaa parhaat vinkit ja ideat myös työelämääsi. Lehden monipuoliset jutut avaavat työelämän solmuja ja antavat inspiraatiota ja voimaa selättämään vaikeammatkin haasteet.


Lehden tiedot lyhyesti:

 • Lehden nimi: Gloria
 • Julkaisija: Sanoma Media Finland Oy
 • Kieli: Suomi
 • Numeroita vuodessa: 12
 • Lukijamäärä: 126 000
 • Mieslukijoita: 14 %
 • Naislukijoita: 86 %
 • Lukuminuutit: 67 min
 • Lukijoiden ikä: 25 – 65+ vuotta
 • Päätoimittaja: Saila-Mari Kohtala

Hyödynnä Gloria tarjous ja tilaa lehti lahjaksi myös ystävälle

Tiesithän, että Gloria tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa? Lehden tilaaminen lahjaksi on yhtä helppoa, kuin itselle tilaaminenkin.

Voit tilata lehden esimerkiksi ystävänpäivälahjaksi, joululahjaksi, syntymäpäivälahjaksi tai muuten vain hyvälle ystävälle, joka haluaa pysyä ajantasalla muodissa ja kauneudessa.

Lehti on mukava ja suosittu lahja, sillä siitä riittää iloa moneksi kuukaudeksi lahjansaajalle. Lehtitilaus tarjoushintaan ei käy liikaa tilaajankaan lompakon päälle, sillä lehtitilaus ei maksa montaa kymppiä.

Todella edullisen lehtitarjouksen lisäksi kaikki lahjatilaukset sisältävät myös arvokkaan tilaajalahjan, jonka saat kaupan päälle, kun teet lehtitilauksen lahjaksi. Tilaajalahjan arvo vaihtelee noin 40 euron – 100 euron välillä.

Muistathan, että tilaajalahja lähetetään aina lehtitilauksen maksajalle, joten jos tilaat lehden lahjaksi, saat itse valita annatko tilaajalahjan myöhemmin lahjaksi vai pidätkö sen itselläsi.


Usein kysytyt kysymykset

Kuinka kauan Gloria tarjous on voimassa?

Lehtitarjous on voimassa lähes jatkuvasti. Yleisesti tarjous on voimassa 1-3 kuukautta, jonka jälkeen tilalle päivitetään uusi lehtitarjous ja tilaajalahjat.

Onko Gloria tarjous voimassa lahjatilauksissa?

Kyllä on. Voit hyödyntää Gloria tarjouksen milloin vain tilaamalla lehden itselle tai lahjaksi ystävälle.

Miksi Gloria tarjous kannattaa hyödyntää?

Saat lehden huomattavasti normaalihintaa halvemmalla ja kaupan päälle tilaajalahjan. Lisäksi kaikki lehdet toimitetaan kotiin tai työpaikalle postimaksutta.

Miten Gloria lehti tilataan?

Gloria lehti tilataan täyttämällä tilauslomake. Tilauslomakkeen täyttämisessä kuluu aikaa vain muutama minuutti.

Milloin voin tilata Gloria lehden?

Palvelumme on avoinna aina, joten voit tehdä lehtitilauksen silloin kuin se sinulle parhaiten sopii. Lehtitilauksen voi tehdä vaikka keskellä yötä tai viikonloppuna.

Sisältääkö Gloria tarjous tilaajalahjaa?

Gloria tarjous sisältää yleensä aina useamman tilaajalahjan, joista voit valita yhden lehtitilauksen yhteydessä kaupan päälle.


Sanoma Media Finland Oy yhteystiedot:

Puhelin: 0203 31010

Avoinna: ma-pe 9.00-17.00

Osoite: Töölönlahdenkatu 2, Helsinki

Y-tunnus: 1524361-1

Puhelun hinta: 8,8 senttiä/minuutti