Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Glorian Koti

glorian koti tarjousTilaa Glorian Koti netistä

 • Glorian Koti on Suomalainen sisustuslehti.
 • Glorian Koti on juuri oikea lehti kaikille kodin sisustamisesta kiinnostuneille henkilöille.
 • Lehti esittelee jokaisessa numerossa kuusi erilaista kotia, joista lukijat saavat upeita sisustusideoita oman kodin sisustamiseen.
 • Lehdestä saat parhaat ideat niin keittiöön, olohuoneeseen, kylpyhuoneeseen, parvekkeelle, puutarhaan kuin terassillekkin.
 • Glorian Koti esittelee lukijoille myös erilaiset kodintekstiilit, pintaratkaisut, valaisimet ja kalusteet.
 • Korkealaatuinen sisustuslehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa ja sitä kustantaa Sanoma Media Finland Oy.

 


Tilaa Glorian Koti nyt tarjoushintaan itselle tai lahjaksi

tilaa glorian koti lehti


Glorian Koti lyhyesti

Glorian Koti on kerrassaan upea, innostava, aina uutta luova ja erittäin korkealaatuinen sisustuslehti, joka esittelee Suomen kauneimmat kodit, uusimmat sisustamisen ilmiöt sekä tarjoaa parhaat ideat ja ostosvinkit kotiaan sisustavalle lukijalle. Lehti on aina mukana toteuttamassa lukijoiden isoja ja pieniä sisustusprojekteja. Sisustamisen lisäksi se tarjoilee sopivassa suhteessa uusia elämyksiä ja viihdettä.


Glorian Koti tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Glorian Koti on nyt tilattavissa palvelumme kautta kotiovelle kannettuna postikuluitta. Katso uusin Glorian Koti tarjous ja arvokkaat tilaajalahjat katso tarjous napista ja tilaa lehti netistä edulliseen tutustumistarjoushintaan. Kaikki lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden joko itselle tai lahjaksi. Lehti on saatavilla myös irtonumerona lehtipisteistä kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan.


Tilaa Glorian Koti ja saat tilaajalahjan kaupan päälle

Glorian Koti tarjous sisältää usein jopa viisi erilaista tilaajalahjaa, joista tilaaja saa valita yhden kaupan päälle. Tilaajalahja kuuluu tietystin myös lahjatilauksiin, mutta tilaajalahja toimitetaan kuitenkin aina lehden tilaajalle. Tilaajalahoina on nähty muun muassa 1 nro tilauksen jatkoksi, Eero Aarnio Poni Cafe -tarjotinsetti yms.


Miksi Glorian Koti sitten kannattaa tilata verkosta?

Tilaamalla lehden netistä, saat lehden aina parhaaseen tarjoushintaan, jolloin voit säästää jopa yli 50% lehtitilauksessa ja saat tuoreen julkaisun aina ilmestymispäivänä kotiin toimitettuna ilman postikuluja. Lisäksi saat ilmaiseksi kivan tilaajalahjan ja pääset automaattisesti mukaan kustantajan järjestämiin kilpailuihin, joissa arvotaan suuria rahapalkintoja. Tilaus sisältää usein myös digilehdet palvelun, joten voit lukea lehteä myös puhelimella.


Sanoma Media Finland Oy:n samaan lehtiperheeseen kuuluvat lisäksi Gloria ja Glorian Ruoka ja Viini lehdet.


Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: naistenlehdet, remonttilehdet, viihdelehdet.


Glorian Koti on aina mukana toteuttamassa lukijoiden sisustusprojekteja

Oletko sinä kiinnostunut kotisi sisustamisesta? Seuraatko mielelläsi sisustamisen uusia trendejä? Haluatko, että  parhaat sisustus- ja ostosvinkit kolahtavat postilaatikkoosi säännöllisesti? Jos vastasit myöntävästi, niin Glorian Koti on lehti, jota voimme lämpimästi suositella juuri sinulle!

Glorian Kotia lehti on Suomalainen sisustuslehti, josta löydät aina uusimmat sisustustrendit kotiisi sekä pääset seuraamaan erilaisia sisustusideoita. Lehdestä löydät parhaat sisustusideat niin keittiöön, olohuoneeseen, kylpyhuoneeseen, parvekkeelle, terassille sekä puutarhaan.

Glorian Koti esittelee kauneimmat kodintekstiilit, valaisimet, kalusteet sekä erilaiset pintaratkaisut. Kerran kuukaudessa ilmestyvästä lehdestä lukija pääsee tutustumaan kuuteen täysin erilaiseen Suomalaiskotiin ja poimimaan mieleiset sisustusideat omaan kotiin. Kotimainen sisustuslehti tekee juttuja pääasiassa Suomalaisista kodeista ja lisäksi jokaisessa julkaisussa esitellään myös yksi vapaa-ajan asunto.

Glorian Koti projekti osiosta löydät mielenkiintoisia tarinoita remonteista ja näet kotien onnistuneita muodonmuutoksia. Lehti esittelee niin suuria kuin pieniäkin remonttiratkaisuja, jotka sopivat eri kokoisille lompakoille. Lehdestä saat toimivia vinkkejä sisustustoimittajilta, jotka tuntevat parhaat materiaalit, huonekaluvalikoiman ja tilaratkaisut.

Glorian Koti auttaa sinua tekemään kodistasi viihtyisämmän paikan, josta voit olla ylpeä. Lunasta Glorian Koti tarjous nyt ja saat arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle! Lisäksi saat tunnukset suosittuun digipalveluun, josta löydät jopa 15 eri aikakauslehteä, joita saat lukea ilmaiseksi koko tilauskautesi ajan.


Lunasta uskomaton Glorian Koti tarjous ja tilaa lehti lahjaksi ystävälle

Tiesithän, että voit tilata lehden myös lahjaksi? Glorian Koti sopii kaikille kodin sisustamisesta kiinnostuneille henkilöille. Se on ainoa Suomalainen sisustuslehti, josta löydät erilaiset sisustustyylit modernista perinteiseen ja niukasta runsaaseen ja romanttiseen.

Lehden tilaaminen lahjaksi on yhtä helppoa, kuin itselle tilaaminenkin. Lahjatilauksessa sinun tulee laittaa vain rasti ruutuun, että tilaat lehden lahjaksi ja täyttää vaaditut tiedot. Lehti tilataan usein ystävänpäivälahjaksi, syntymäpaivälahjaksi, äitienpäivälahjaksi tai muuten vain yllätyksenä hyvälle ystävälle.

Lehti on nykyään todella suosittu lahja, koska siitä riittää iloa lahjansaajalle pitkäksi aikaa, eikä lehti maksa paljoa, kun hyödyntää parhaat lehtitarjoukset.

Kaikki lahjatilaukset sisältävät myös vaihtuvan tilaajalahjan. Tilaajalahjan arvo vaihtelee 30 euron – 80 euron välillä, mutta saat sen ilmaiseksi lehtitilauksen yhteydessä.

Tilaajalahjoja on yleensä useita erilaisia, joista saat valita yhden lehtitilauksen yhteydessä.

Muista, että tilaajalahja lähetetään aina lehden maksajalle, joten jos tilaat lehden lahjaksi, niin saat tilaajalahjan itsellesi postitse noin kuukauden kuluttua laskun maksamisesta ja saat itse valita annatko tilaajalahjan myöhemmin lahjaksi vai pidätkö sen itselläsi. Lunasta Glorian Koti tarjous nyt ja tilaa lehti lahjaksi!


Miksi Glorian Koti lehti kannattaa tilata?

 • Glorian Koti tarjous on nyt todella edullinen, kun hyödynnät lehtitarjouksen ja kaupan päälle saat arvokkaan tilaajalahjan.
 • Jokaisessa lehdessä pääset tutustumaan kuuteen Suomen kiinnostavimpaan kotiin.
 • Glorian Koti esitteelee jokaisessa numerossa eri hintaisia tuotteita samasta teemasta ja kertoo missä kannattaa säästää sekä mihin kannattaa panostaa.
 • Lehti esittelee lukijoille onnistuneita sisustusratkaisuja ja kertoo tarkasti miten ne tehtiin.
 • Lehden tilaajana pääset seuraamaan kuinka Glorian Koti lehden toimittajat kiertävät eri kaupoissa ja etsivät juuri kaikista kiinnostavimpia tuotteita asiantuntijoiden avulla.

Glorian Koti lehden tilaajaedut

Glorian Koti lehden tilaajana on mahdollisuus saada mukavia tilaajaetuja, jotka kannattaa vilkaista ennen lehden tilaamista. Osa tilaajaeduista on voimassa vain lehden kestotilaajille, joten ennen lehden tilausta suosittelemme tutustumaan voimassa oleviin tilaajaetuihin.

Glorian Koti lehden tilaajaedut näet aina lehtitilauksen yhteydessä. Tilaamalla lehden edullisena kestotilauksena, saat automaattisesti kaikki tilaajaedut kaupan päälle ja jos lehti järjestää esimerkiksi kilpailuja, niin kestotilaajana olet niissäkin automaattisesti mukana.

Lyhyet määräaikaiset lehtitilaukset sisältävät aina vähemmän tilaajaetuja kuin kestotilaukset. Kestotilaukset ovat yleensä myös huomattavasti edullisempia kuin vastaavat määräaikaiset lehtitilaukset.

Useimmat lehtien tilaajat pitävät jostain syystä kestotilausta huonompana vaihtoehtona kuin määräaikaista lehtitilausta, vaikka lehtien kestotilaukset ovatkin usein huomattavasti edullisempia vaihtoehtoja.

Aikakauslehtien kestotilaukset eivät kuitenkaan ole mitenkään huonompia vaihtoehtoja kuin lyhyet määräaikaiset lehtitilaukset. Nykyään esimerkiksi lehtitilauksen irtisanominen onnistuu helposti netissä tai puhelimitse.

Lisäksi kestotilauksien lehtitarjoukset ja tilaajaedut ovat todella hyviä. Jos tilaat lehden lahjaksi, niin silloin suositaan usein lyhyttä määräaikaista lehtitilausta, jolloin lahjansaajan ei tarvitse itse peruuttaa lehtitilausta.


Glorian Koti tarjous on voimassa rajoitetun ajan

Lehtitarjoukset ja tilaajalahjat vaihtuvat lähes joka kuukausi ja välillä lehtitarjous voi vaihtua jopa kaksi kertaa kuukaudessa.

Nyt kannattaa ehdottomasti hyödyntää Glorian Koti tarjous, koska saat lehden nyt todella edullisesti, eikä tarjous ole voimassa kovin kauaa.


Glorian Koti lehden tilaajille tilaajalahja ilmaiseksi

Lehden tilaajat saavat nyt arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle täysin ilmaiseksi, kun teet lehtitilauksen itselle tai lahjaksi.

Tilaajalahjan arvo vaihtelee noin 30 euron – 80 euron välillä.

Tämän hetken Tilaajalahjan ja tilaajalahjan arvon näet tässä artikkelissa sekä lehtitilauksen yhteydessä.


Glorian Koti lehden tilaajille tunnukset digilehdet-palveluun

Lehden tilaajat saavat nyt tunnukset suosittuun digipalveluun, jossa pääset lukemaan ilmaiseksi jopa 15 eri aikakauslehteä! Haluaisitko vilkaista esimerkiksi uutta Me Naiset lehteä? tai kenties uutta Gloriaa? Hyvä Terveys? ET-lehti? Tilaa lehti nyt edullisesti ja surffaa lukemaan digilehtiä silloin, kun sinulle parhaiten sopii.


Onnenarvonta

Lehden kestotilaajalana olet automaattisesti mukana suositussa onnenarvonnassa, jossa arvotaan huikeat 5000 euroa neljä kertaa vuodessa! Voittaja voit olla juuri sinä!

Ilmaisia tuotteita

Glorian Koti lehden kestotilaajana voi saada myös yllätysetuja ja ilmaisia tuotteita.

Yllätyseduista ja ilmaisista tuotteista saat ilmoituksen aina sähköpostitse.


Yllätysetuja

Lehden kestotilaajille voidaan järjestää esimerkiksi lukijailtoja, leffailtoja, ostosetuja, yllätysetuja ja kulttuuritapahtumia. Yllätyseduista saat ilmoituksen sähköpostitse.


Glorian Koti verkossa

Glorian Koti on nyt myös verkossa! Glorian Koti lehteen voit tutustua halutessasi myös lehden suositussa nettiversiossa. Nettiversiosta löydät saman tyyppisiä artikkeleita ja aiheita, joita on myös lehdessä.

Nettiversio ei kuitenkaan korvaa itse lehteä, sillä siellä on vain vähän kaikista aiheista poimittuja artikkeleita, joten lehdestä löydät lopulta paljon enemmän ajankohtaista sisältöä kuin ilmaisesta nettiversiosta.

Nettiversio on kuitenkin hyvä siitä, että saat rauhassa tutustua lehteen ja katsoa minkälaisia juttuja lehdessä on. Jos pidät nettiversion aiheista ja artikkeleista, niin suosittelemme ehdottomasti tilaamaan Glorian Koti lehden sivultamme.


Keskustelupalsta

Glorian nettiversiossa on keskustelupalsta, jossa aihealueina on koti, muoti ja kauneus, tyyli ja yleinen.

Keskustelupalstalla voit aloittaa uuden keskustelun tai kommentoida muiden aloittamia keskusteluja.

Keskustelupalstalle voit myös rekisteröityä, jolloin voit kirjoittaa viestejä tai aloittaa uusia keskusteluja omalla nimimerkilläsi ja saat ilmoituksia, kun joku kommentoi sinun aloittamaa keskustelua.

Keskustelupalstalla voit kysyä kysymyksen esimerkiksi sisustamiseen liittyen ja saat neuvoja muilta käyttäjiltä.


Matka

Nettiversion matka-osiossa kerrotaan suosituista kaupunkilomista, vaelluslomista, rantalomista ja kohteista, joihin turistimassat eivät ole löytäneet.


Koti

Koti-osiossa on mielenkiintoisia juttuja sisustamiseen liittyen. Osiossa esitellään erilaisia koteja ja näytetään esimerkiksi kuinka vanhasta ruokakaupasta tuli tunnelmallinen koti tai miten helsinkiläisperhe remontoi presidentti Svinhufvudin vanhasta asunnosta ylellisen kodin.


Kauneus

Nettiversion kauneus-osiossa testataan kauneuteen liittyviä tuotteita. Esimerkiksi mitkä tehoaineet hidastavat ihon ikääntymistä tai testataan parhaat strobing-tuotteet. Kauneus-osion jutuissa on mukana myös julkkiksia kuten esimerkiksi Anna Puu, Piia Pasanen ja Krisse Salminen.


Muoti

Muoti-osiosta löydät niin artikkeleita kuin videoitakin muotiin liittyen. Muoti-osiossa pääset näkemään esimerkiksi videon neulemuodin kuvauksista tai miten huippumallit haussa ohjelman tuomarit heittäytyivät itse muotijutun malleiksi.


Blogit

 • Nettiversiossa on myös kuusi erilaista blogia, joita voit käydä lukemassa ja kommentoimassa mielenkiintoisia juttuja. Alle olemme lisänneet vähän tietoa, kuka blogia pitää ja mitä aiheita blogi pitää sisällään.
 • Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta.
 • Pieni talo helsingissä – on rakennusblogi ja sisustusblogi. Sisustussuunnittelija ja toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa pääset näkemään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
 • Suutarin talossa – on blogi Jutan ja Isman remonttiprojektista. Blogissa pääset seuraamaan, kuinka kunnostamme rappeutuneesta, kauniista 1920-luvun talosta unelmiemme kodin.
 • Heli Thorén on 35-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.
 • Tua Backman on seurapiirikasvo, yrittäjä ja kolmen lapsen äiti, joka rakentaa paritaloa kolmen kilometrin päähän Helsingin keskustasta. Blogi kertoo raksaprojektista ja vauhdikkaasta elämästä rakentamisen ympärillä.
 • Glorian tuottaja Kristiina kirjoittaa kauneudesta, hyvinvoinnista, muodista ja aikuisen naisen elämän hyvistä ja hurjista puolista.

Miten teen Glorian Koti lehden lehtitilauksen?

Vaikka lehden lehtitarjous on sivullamme, niin silti Glorian Koti lehden lehtitilaukset tehdään suoraan lehden kustantajan sivulta.

Klikkaamalla kohdasta ”Katso tarjous” siirryt automaattisesti Glorian Koti lehden kustantajan sivulle, josta löytyy kaikki ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tilaajalahjat.

Valitse mieleinen lehtitarjous ja tilaajalahja ja tee lehtitilaus suoraan kustantajan sivulta täyttämällä lehden tilauslomake. Tilausvahvistuksen saat sähköpostitse, kun lehtitilauksesi on vastaanotettu.


Voiko Glorian Koti lehden tilata lahjaksi?

Kyllä voit tilata lehden myös lahjaksi, sillä Glorian Koti tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa. Glorian Koti lehden lahjatilaus tehdään samalla sivulla kuin normaalikin lehtitilaus.

Klikkaa kohdasta ”Katso tarjous” niin pääset automaattisesti kustantajan sivulle, jossa voit valita tilaustyypiksi lahjatilauksen, jolloin pääset täyttämään lehden vastaanottajan ja lehtitilauksen maksajan tiedot erikseen.

Kun lehtitilauksesi on vastaanotettu, niin saat vielä tilausvahvistuksen sähköpostiisi.


Tilasin lehden kestotilauksena. Loppuuko lehden tulo automaattisesti vai pitääkö lehtitilaus irtisanoa erikseen?

Lehden kestotilaus tulee aina irtisanoa erikseen lehden kustantajalle.

Lehtitilauksen voi perua verkossa tai vaihtoehtoisesti puhelimitse.


Olen tilannut lehden määräaikaisena. Täytyykö lehtitilaus irtisanoa?

Määräaikaista lehtitilausta ei tarvitse perua erikseen.

Määräaikaiset lehtitilaukset päättyvät automaattisesti kampanjan viimeiseen numeroon.


Katkaiseeko laskun maksamatta jättäminen lehtitilauksen?

Laskun maksamatta jättäminen ei katkaise lehtitilaustasi.

Laskun maksamatta jättämisestä kertyy sinulle vain turhia lisäkuluja.


Voinko tilata Glorian Koti lehden sähköpostitse?

Lehteä ei voi valitettavasti tilata sähköpostitse.

Lehtitilauksen voit tehdä ainoastaan täyttämällä lehden tilauslomakkeen kustantajan sivulla.

Miten saan irtisanottua lehtitilaukseni?

Sanoman asiakastukisivulla voit hallinnoida lehtitilauksia silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Palvelussa voit muun muassa ilmoittaa uuden osoitteen tai irtisanoa lehtitilauksen.

Palveluun pääset kirjautumaan omilla Sanoma-tili tunnuksilla.


Glorian Koti lehden kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy

Y-tunnus: 1524361-1

Osoite: Töölönlahdenkatu 2, Helsinki

Puhelin: 0203 31010 ( ma-pe 9.00-17.00)

Puhelun hinta:  8,8 senttiä/minuutti