Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Glorian ruoka ja viini

glorian ruoka ja viiniGlorian ruoka ja viini

 • Glorian ruoka ja viini on Suomen arvostetuin ruokalehti.
 • Aikakauslehti tarjoaa testattuja, taatusti toimivia reseptejä.
 • Lehdestä löydät ohjeet kiireiseen arkeen, rentoon viikonloppuun sekä hienoihin juhliin.
 • Lehdestä löydät parhaan hintalaatusuhteen juoma ja viinisuosituksia eri ruoille.
 • Joka numerossa kansanväliset ruoka-trendit, ajankohtaiset ruokailmiöt, parhaat tuotteet sekä kiinnostavat ihmiset.
 • Lisäetuna saat tunnukset digilehdet palveluun, jossa voit lukea 15 eri aikakauslehden vuosikertoja digitaalisina näköislehtinä.
 • Lehti ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa ja sitä kustantaa Sanoma Media Finland Oy.

 


Tilaa Glorian ruoka ja viini tarjoushintaan itselle tai lahjaksi

tilaa glorian ruoka ja viini


Glorian Ruoka ja Viini lyhyesti

Glorian ruoka ja viini on Sanoman julkaisema lifestylelehti, jonka lukijat todella nauttivat maukkaasta ja hyvästä ruoasta keittiössä, ruokapöydässä, ravintoloissa, matkoilla ja ostoksilla. Joka numerossa on testattuja ja toimivia ruokaohjeita arkeen, viikonloppuun ja juhlaan. Unohtamatta juomasuosituksia ja viinivinkkejä eri ruoille. Lehti esittelee ruokamaailman kuulumiset, kansainväliset trendit, parhaat matkakohteet ja herkulliset kauttaukset.


Glorian Ruoka ja Viini tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Aikakauslehti tarjoaa herkulliset ruokaohjeet niin aloittelijoille kuin ammattilaisille. Katso ajankohtainen Glorian Ruoka ja Viini tarjous ja mahdolliset tilaajalahjat / tilaajaedut katso tarjous napista ja tilaa Suomen arvostetuin ruokalehti verkosta ja saat valita arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle. Lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa. Lehti on saatavilla myös irtonumerona lehtipisteistä ja lehtikaupoista.


Glorian Ruoka ja Viini tarjoukset sisältävät myös tilaajalahjan

Lehtitarjous sisältää usein jopa kuusi erilaista vaihtuvaa tilaajalahjaa, joista lehden tilaaja saa valita yhden kaupan päälle täysin ilmaiseksi. Tilaajalahja vaihtoehtoina voi olla esimerkiksi upea veitsisetti, erilaisia keittiövälineitä, arvokas tarjotinsetti tai 1 nro tilauksen jatkoksi. Lahjatilauksissa tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle postikuluitta noin kuukauden kuluttua tilauksen maksamisesta.


Miksi Glorian Ruoka ja Viini sitten kannattaa tilata verkosta?

Tilaamalla lehden netistä, voit saada lehtitilauksen jopa yli 50% edullisemmin normaalihintaan verrattuna ja saat tunnukset suosittuun digilehdet palveluun, jossa on luettavissa tilaamasi lehden lisäksi yhden valinnaisen Sanoman aikakauslehden vuosikerrat. Lisäksi saat kaikki numerot kotiin toimitettuna ilman postikuluja ja valita arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle. Lehtitilauksen voit tehdä tietokoneella, puhelimella, tabletilla tai älypuhelimella.


Sanoma Media Finland Oy:n samaan lehtiperheeseen kuuluvat lisäksi Gloria ja Glorian Koti lehdet.


Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: viinilehdet, leivontalehdet, perhelehdet.


Glorian ruoka ja viini on Suomen laadukkain ja arvostetuin ruokalehti

Tarvitsetko vinkkejä syntymäpäiväjuhlien tarjoiluun? Haluatko ruokaideoita rentoon viikonloppuun? Vai etsitkö helposti ja nopeasti toteutettavia ruokaohjeita kiireiseen arkeen? Jos vastasit kyllä, niin suosittelemme tilaamaan Glorian ruoka ja viini lehden!

Glorian Ruoka ja Viini lehdestä löydät parhaat ruokaohjeet ja vinkit niin kiireiseen arkeen, rentoon viikonloppuun kuin juhliinkin. Glorian ruoka ja viini on monipuolinen, ajankohtainen, tasokas ja ylellinen ruokalehti kaikille herkullisen ruoan ystäville. Lehti sopii niin kotikokeille kuin alan ammattilaisillekkin.

Lehti tarjoaa maukkaita ja varmasti toimivia ruokareseptejä. Lehden kaikki reseptit ja vinkit ovat ammattilaisten testaamia, joten noudattamalla ohjeita, et voi epäonnistua. Laadukkaat ja upeat ruokakuvat täydentävät lehden artikkeleita ja ruokareseptejä ja innostavat kokeilemaan hieman erikoisempiakin reseptejä.

Lehden sisällössä otetaan kaikki vuodenajat huomioon, joten kesällä löydät lehdestä parhaat grilliruoat, ennen joulua löydät lehdestä vinkit ja ohjeet joulupöydän herkkujen valmistamiseen, valmistujaisjuhlien aikaan esitellään suosituimmat tarjottavat valmistujaisjuhliin myös sadonkorjuuaika on otettu lehdessä huomioon, sillä silloin esitellään sadonkorjuukauden parhaat vinkit ja ohjeet.

Glorian ruoka ja viini lehti sisältää nimensä mukaisesti myös juomiin ja varsinkin viiniin liittyviä artikkeleita. Lehti esittelee muun muassa erilaisia viinejä ja antaa viinisuosituksia ja kertoo missä viineissä on paras hintalaatusuhde. Saat lehdestä muun muassa neuvoja, mikä viini sopii parhaiten eri ruokien kanssa ja mikä viini sopii tietyn ruoan kanssa. Lehdestä löytyy paljon mielenkiintoista luettavaa kaikille viinien ystäville.

Lehden lukijana tiedät ruokamaailman uusimmat trendit ja ilmiöt ensimmäisten joukossa ja pysyt perillä parhaista ruokamatkakohteista. Lehden tilaajana saat myös lukea jopa 15 eri aikakauslehden vuosikertoja suositusta digilehdet palvelusta. Digipalvelusta löydät eri aiheisia aikakauslehtiä, joten mielenkiintoista lukemista löytyy varmasti koko perheelle.


Glorian Ruoka ja Viini tiivistettynä:

 • Lehden nimi: Glorian Ruoka ja Viini
 • Julkaisija/Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy
 • Aloitusvuosi: 1999
 • Ilmestyy vuodessa: 8
 • Lukijamäärä: 145 000
 • Mieslukijoita: 36%
 • Naislukijoita: 64%
 • Lukuminuutit: 65 min
 • Lukijoiden ikä: 20 – 65+ vuotta
 • Irtonumero: Lehtipiste 10,90 € / kpl
 • Päätoimittaja: Sanna Maskulin

Hyödynnä Glorian Ruoka ja Viini tarjous ja tilaa lehti erikoishintaan lahjaksi

Glorian Ruoka ja Viini on varmasti yksi parhaista lahjalehdistä kaikille, jotka tykkäävät ruoanlaitosta ja viineistä. Se on asiantunteva aikakauslehti, joka sopii lahjaksi niin miehille, naisille kuin pariskunnille.

Lahjalehtenä ruokaaiheiset lehdet ovat loistavia, koska lehdestä riittää iloa moneksi vuodeksi, sillä lähes kaikki lehden tilaajat säästävät lehdet erinomaisten ja helppojen ruokaohjeiden ja reseptien takia. Glorian Ruoka ja Viini on lehti, jonka voi tilata lahjaksi esimerkiksi jouluna, äitienpäivänä, isänpäivänä tai ystävänpäivänä. Lehti sopii mainiosti myös tuparilahjaksi!

Glorian Ruoka ja Viini lehden upeat tilaajalahjat kuuluvat myös lahjatilaukseen. Jos tilaat lehden lahjaksi, niin tilaajalahja toimitetaan kuitenkin sinulle noin 1-3 kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisen jälkeen. Tilaajalahjan voit pitää itselläsi tai antaa lahjaksi myöhemmin. Tilaajalahjat ovat yleisesti tarkoitettu aina lehtitilauksen tekijälle, joten tilaajalahjan toimittaminen tapahtuu aina lehtitilauksen maksajalle.

Lehden tilaaja ei voi vaihtaa tilaajalahjan toimitusosoitetta, vaikka haluaisikin tilaajalahjan toimitettavan suoraan lehden lahjansaajan osoitteeseen. Tilaajalahjat toimitetaan aina ilmaiseksi postin kautta. Pienet tilaajalahjat toimitetaan suoraan lehtitilauksen maksajan kotiin ja suuremmat tilaajalahjat tulee noutaa postista.


Miten Glorian Ruoka ja Viini lehti tilataan?

Lehtitilauksen teet nopeiten ja helpoiten netissä. Aikaa kuluu vain muutama minuutti.

Siirry lehden tilaussivulle klikkaamalla kohdasta katso tarjous.

Valitse lehtitarjouksista ja tilaajalahjoista mieleisimmät ja täytä lyhyt tilauslomake.

Tilauslomakkeet lähettämisen jälkeen saat vielä tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.


Miten lehtitilaus maksetaan?

Voit maksaa lehtitilauksen heti verkkopankkitunnuksillasi tai valita maksutavaksi laskun.

Laskun voit valita vielä 1 tai 2 erässä sähköpostiin tai perinteisenä paperiversiona toimitettuna.


Sanoma Media Finland Oy yhteystiedot

Puhelin: 0203 31010

Avoinna: ma-pe 9.00-17.00

Puhelun hinta: 8,8 senttiä/minuutti

Osoite: Töölönlahdenkatu 2, Helsinki

Y-tunnus: 1524361-1