Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Me Naiset

me naiset tarjous

Me Naiset lyhyesti:

 • Me Naiset on Suomen suosituin naisten viikkolehti.
 • Lehti ilmestyy joka Torstai ilahduttamaan lukijoiden viikonloppua.
 • Se tarjoaa aina ajankohtaiset aiheet, tietoa muodista, terveydestä, kauneudesta, ruoasta, ihmissuhteista, työelämästä, raha-asioista, sisustamisesta ja matkustamisesta.
 • Lehti tunnetaan hyväntuulisena ja inspiroivana aikuisten naisten lehtenä.
 • Me Naiset tarjoaa ohjeita ja vinkkejä kaikille elämän osa-alueille.
 • Se osaa todella yllättää, viihdyttää ja sykähdyttää.
 • Hyödynnä Me Naiset tarjous ja saat valita tilaajalahjan kaupan päälle täysin ilmaiseksi.

 


Tilaa Me Naiset lehti tarjoushintaan netistä

Tilaa Me Naiset lehti lahjaksi ystävälle

Tilaa Me Naiset tilaa lehti joululahjaksi

Esimerkkejä Me Naiset lehden tarjouksista

Alla olevat tarjoukset ovat esimerkkejä Me Naiset lehden tarjouksista. Katso ajankohtaiset lehtitarjoukset klikkaamalla kohdasta ”Katso tarjous”.

12 numeroa vain 35.00 euroa

+ 4 numeroa kaupan päälle (Arvo 23.20 euroa)

Me Naiset tarjous: 12 numeroa hintaan 35,00 euroa ja kaupan päälle:

1 lisäkuukausi Me Naiset lehteä (Arvo 23,20 euroa)

Tilaajalahjaksi saat 1 lisäkuukauden tilauksen jatkoksi. Lisäkuukausi sisältää 4 numeroa.

28 numeroa vain 69,50 euroa

+ 8 numeroa kaupan päälle (Arvo 46,40 euroa)

Me Naiset tarjous: 28 numeroa hintaan 69,50 euroa ja kaupan päälle:

2 lisäkuukautta Me Naiset lehteä (Arvo 46,40 euroa)

Tilaajalahjaksi saat 2 lisäkuukautta tilauksen jatkoksi. 2 lisäkuukautta sisältää 8 numeroa.

me naiset tarjous

48 numeroa vain 115,00 euroa

+ 12 numeroa kaupan päälle (Arvo 75,40 euroa)

Me Naiset tarjous: 48 numeroa hintaan 115,00 euroa ja kaupan päälle:

3 lisäkuukautta Me Naiset lehteä (Arvo 75,40 euroa)

Tilaajalahjaksi saat 3 lisäkuukautta tilauksen jatkoksi. 3 lisäkuukautta sisältää 12 numeroa.

me naiset tarjous

Me Naiset on varmasti Suomen suosituin naisten viikkolehti

Me Naiset on joka Torstai ilmestyvä aikakauslehti, jota julkaisee Sanoma Media Finland Oy. Se on noussut nopeasti Suomen suosituimmaksi naisten viikkolehdeksi, joka kertoo laadukkaasta sisällöstä.

Lehti todella tuntee kaikki Suomalaiset naiset ja tietää tarkalleen mikä heitä kiinnostaa. Sen parissa voit ottaa rennosti ajatuksia herättävien lukujuttujen parissa ja nauttia muodin, kauneuden, ruoan, sisustuksen ja matkailun maailmasta.

Me Naiset on värikäs lehti täynnä koskettavia tarinoita ja mielenkiintoisia juttuja. Joka Torstai ilmestyvä viikkolehti on täynnä ajankohtaista tietoa ihmissuhteista, kauneudesta, muodista, terveydestä, raha-asioista, ruoasta, matkustamisesta, työelämästä ja sisustamisesta.

Lehden tilaajana pysyt aina ajantasalla siitä, mistä juuri nyt puhutaan ja missä mennään, niin ajatuksissa, ilmiöissä kuin erilaisissa tuotteissa.

Joka numerosta löytyy tuoremmat julkkisten kuulumiset ja runsaasti kiinnostavia henkilöhaastatteluja, joissa kerrotaan avoimesti koskettavia tarinoita elämästä.

Jokainen numero kuljettaa lukijat jännittäville ajatusmatkoille upeisiin matkakohteisiin ja antaa hyödyllisiä vinkkejä muotiin ja kauneudenhoitoon. Se näyttää joka viikko uusimmat sisustustrendit ja antaa aivan uusia ideoita keittiöön ja ruoanlaittoon.

Kerran viikossa ilmestyvän lehden kanssa on mukava pysähtyä hetkeksi arjen kiireiden keskellä ja rentoutua. Viihdyttävää, ajankohtaista ja hyödyllistä sisältöä jaksaa lukea myös raskaan työpäivän päätteeksi.

Upean viikkolehden lisäksi lehti tarjoaa tilaajilleen iPad -lehden sekä näköislehden verkossa. Anna itsellesi hetki laatuaikaa hyvän lukemisen parissa ja hyödynnä Me Naiset tarjous.

Me Naiset tarjous on voimassa aina myös lahjatilauksissa

Oletko hankkimassa ystävänpäivälahjaa, syntymäpäivälahjaa, äitienpäivälahjaa tai muuten vain lahjaa hyvälle ystävälle? Tiesithän, että Me Naiset tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa?

Lehti on nykyään todella suosittu ja haluttu lahja, koska se tilataan yleensä useammaksi kuukaudeksi tai jopa yli puoleksi vuodeksi kerralla, joten siitä riittää iloa pitkäksi aikaa.

Jo 12 lehden lyhyestä määräaikaistilauksesta riittää iloa lahjansaajalle kolmeksi kuukaudeksi. Lehti on loistava lahjaidea kaikille heille, joilla on jo kaikkea.

Lahjatilaus on yhtä helppoa tehdä, kuin itselle tilaaminenkin. Lahjatilauksessa tulee laittaa vain rasti ruutuun, että tilaat lehden lahjaksi ja täyttää vastaanottajan tiedot. Todella edullisen lehtitarjouksen lisäksi kaikkiin lahjatilauksiin kuuluu kaupan päälle myös arvokas tilaajalahja.

Muista, että tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle, joten jos tilaat lehden lahjaksi, saat tilaajalahjan noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta itsellesi ja saat itse valita pidätkö tilaajalahjan itselläsi vai annatko sen myöhemmin lahjaksi.

 • Tekniset tiedot

  • Kustantaja/julkaisija: Sanoma Media Finland Oy
  • Aloitusvuosi: 1952
  • Kieli: Suomi
  • Maa: Suomi
  • Ilmestyminen: 52
  • Irtonumero: Alkaen 3,90€
  • Päätoimittaja: Iina Artima-Kyrki
 • Kuka lehteä lukee?

  • Suunnattu: Aikuisille naisille
  • Lukijamäärä: 152 000
  • Kokonaiskattavuus: 905 955
  • Mieslukijoita: 13 %
  • Naislukijoita: 87 %
  • Lukuminuutit: 39 min
  • Lukijoiden ikä: 35 – 65 vuotta

Me Naiset tarjouksen tilaajaedut

1Digilehdet palvelu – Tilaajana saat pääsyn Sanoman digilehdet palveluun, josta voit lukea Me Naiset lehden lisäksi maksutta yhtä valinnaista aikakauslehteä missä ikinä liikutkin. Näin lehdet kulkevat aina mukanasi myös reissulla.
2Tilausetu – Helsingin Sanomat tarjoaa Me Naiset lehden tilaajille Hesarin tarjoushintaan. Tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan.
3Tapahtumia – Tilaajana voit saada kutsuja mahtaviin tapahtumiin ja erilaisia ostoetuja. Seuraa ilmoituksia tapahtumista ja ostoeduista Me Naiset lehdestä ja sähköpostista.
4Tähtiartikkelit – Tilaajana saat pääsyn myös kaikkiin vain tilaajille tarkoitettuihin tähtiartikkeleihin lehden verkkosivuilla.
5Tilaajalahja – Me Naiset tarjous sisältää lähes aina useamman tilaajalahjan, joista saat valita yhden ilmaiseksi lehtitilauksen yhteydessä. Tilaajalahja kuuluu myös lahjatilaukseen, mutta silloin lahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle.
6Tarjous – Tilaamalla lehden netistä saat lehtitilauksen edulliseen tarjoushintaan. Silloin saat aina tuoreimman numeron suoraan kotiin tai työpaikalle toimitettuna toimituskuluitta. Säästät huomattavasti rahaa, kuin osamalla jokaisen numeron erikseen irtonumerona.

Usein kysyttyä Me Naiset tarjouksesta

Miksi Me Naiset tarjous kannattaa hyödyntää?

Saat lehtitilauksen huomattavasti normaalihintaa halvemmalla ja valita tilaajalahjan kaupan päälle. Silloin saat aina tuoreen julkaisun kotiin kannettuna ilmestymispäivänä ilman toimituskuluja. Tilaus sisältää usein myös digilehdet palvelun, jolloin saat lukea yhtä valinnaista Sanoman aikakauslehteä verkossa ilmaiseksi koko tilauskauden ajan.

Onko Me Naiset tarjous voimassa lahjatilauksissa?

Kyllä, voit tehdä lehtitilauksen tarjoushintaan itselle tai lahjaksi ystävälle. Lahjatilauksessa tilaajalahja toimitetaan kuitenkin aina lehtitilauksen maksajalle.

Miten Me Naiset lehti tilataan?

Palvelumme kautta pääset tekemään lehtitilauksen edulliseen tarjoushintaan. Klikkaamalla kohdasta ”Katso tarjous” siirryt automaattisesti lehden tilaussivuille, josta löytyy uusin lehtitarjous ja tilaajalahjat. Tilauslomakkeen lähettämisen jälkeen saat vielä tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, josta voit tarkistaa kaikki tilauksesi tiedot.

Milloin Me Naiset lehden tilaajalahja toimitetaan?

Tilaajalahja toimitetaan yleisesti noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta.

Voinko tilata Me Naiset lehden puhelimitse?

Valitettavasti voit tehdä lehtitilauksen palvelussamme vain nettitilauksena. Tilauslomakkeen täyttäminen on kuitenkin helppoa ja se vie aikaasi vain muutaman minuutin.

Voinko tilata Me Naiset lehden sähköpostitse?

Palvelumme kautta voit tehdä lehtitilauksen ainoastaan nettitilauksena.

Miten Me Naiset lehti irtisanotaan?

Lehtitilauksen irtisanominen onnistuu verkkopalvelussa tai ottamalla yhteyttä lehden kustantajaan puhelimitse.

Katkaiseeko laskun maksamatta jättäminen lehtitilauksen?

Laskun maksamatta jättäminen ei katkaise lehtitilaustasi. Laskun maksamatta jättämisestä kertyy sinulle vain turhia lisäkuluja.

Täytyykö määräaikainen lehtitilaus irtisanoa?

Määräaikaistilaukset päättyvät aina automaattisesti, eikä niitä tarvitse perua erikseen.

Täytyykö kestotilaus irtisanoa erikseen?

Me Naiset lehden kestotilaus tulee aina irtisanoa erikseen. Kestotilauksessa lehti ilmestyy tilaajalle niin kauan, kunnes lehtitilaus on erikseen irtisanottu. Lehtitilaus pitää irtisanoa aina lehden kustantajalle.

Lehden irtisanominen

Me Naiset tarjous voi olla tilausmuodoltaan määräaikainen tai kestotilaus.

Kestotilaus on tilausmuoto, jossa lehti ilmestyy tilaajalla, kunne tilaus on erikseen irtisanottu.

Voit tehdä lehtitilauksen peruuttamisen tai irtisanomisen verkossa tai puhelimitse.

Katso ohjeet lehtitilauksen irtisanomiseen täältä: Kestotilauksen peruminen

Me Naiset lehden asiakaspalvelu

Sanoma Media Finland Oy

1524361-1

Töölönlahdenkatu 2, Helsinki

0203 31010 (arkisin 9.00-17.00)

Puhelun hinta: 8,8 senttiä/minuutti