Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Meidän Perhe

meidän perhe lehtiTilaa Meidän Perhe lehti

 • Meidän Perhe lehti on lapsiperheiden vanhempien oma aikakauslehti.
 • Lehti neuvoo ja auttaa vanhempia jaksamaan ja huomaamaan, että arki on täynnä mahdollisuuksia.
 • Meidän perhe viihdyttää ja tsemppaa lukijoita perhe-elämän pyörityksessä, antaa hyödyllistä tietoa vanhemmuuteen ja kasvatukseen, huumoria unohtamatta.
 • Lehti on kuin luotettava kumppani, joka kannustaa, neuvoo, inspiroi ja auttaa jaksamaan.
 • Lehti on aina mukana lapsiperheiden arjessa ja ottaa huomioon niin suuret kuin pienetkin haasteet.
 • Lukijat pääsevät lukemaan myös muiden perheiden kokemuksia sekä asiantuntijoiden mielipiteitä ja vinkkejä.
 • Lehtitarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan.

 


 Tilaa Meidän Perhe lehti nyt tarjoushintaan itselle tai lahjaksi!

tilaa meidän perhe lehti


 Meidän Perhe lehti lyhyesti

Meidän Perhe lehti on ylivoimaisesti Suomen suurin perhelehti. Se on kasvatukseen, vanhemmuuteen ja perhe-elämään keskittynyt aikakauslehti, joka tarjoaa apua ja vertaistukea lapsen kasvattajille. Jokainen numero sisältää runsaasti vinkkejä ja neuvoja arjen hallintaan, kiireiseen arkeen sekä lasten kasvatukseen. Raikkaasti uudistunut julkaisu tarjoaa lapsiperheille tuoreimman tutkitun tiedon ja auttaa löytämään ratkaisun erilaisiin haasteisiin.


Meidän Perhe lehden tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Meidän Perhe on nyt tilattavissa huikeaan tarjoushintaan palvelumme kautta verkosta suoraan kotiovelle toimitettuna ilmaisella toimituksella. Hyödyntämällä lehtitarjouksen voit saada lehtitilauksen jopa 50% edullisemmin ja kaupan päälle saat valita arvokkaan tilaajalahjan. Voit hyödyntää tutustumistarjouksen tilaamalla lehden itselle tai lahjaksi. Lehti on saatavilla myös lehtikaupoista kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan.


Meidän Perhe lehden tarjous sisältää monta tilaajalahjaa

Tilaamalla lehden tarjoushintaan netistä, saat valita arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle. Tilaajalahja kuuluu tietystin myös lahjatilaukseen, mutta silloin tilaajalahja toimitetaan kuitenkin lehtitilauksen maksajalle. Lehden tilaajalahjoina on nähty muun muassa 1 numero tilauksen jatkoksi, Bluebiit Blueactive 3 -aktiivisuusranneke, Lumene meikkisetti yms. Tilaajalahjan arvo on yleensä noin 10 – 60 euroa.


Miksi Meidän Perhe lehti sitten kannattaa tilata verkosta?

Tekemällä lehtitilauksen verkossa, voit saada lehtitilauksen jopa 50% normaalihintaan edullisemmin ja valita kivan tilaajalahjan kaupan päälle! Lisäksi saat lehtitilauksen yhteydessä tunnukset digilehdet-palveluun, joka toimii tietokoneella, tabletilla ja puhelimella. Digipalvelussa on luettavissa tilaamasi lehden lisäksi yhden valinnaisen aikakauslehden vuosikerrat. Kestotilaajana olet automaattisesti mukana kustantajan järjestämissä arvonnoissa.


Meidän Perhe lehti on jokaisen lapsiperheen lehtivalinta

Meidän Perhe lehti on aikakauslehti, joka elää vahvasti lapsiperheiden arjessa mukana ja joka tuntee Suomalaiset lapsiperheet ja tietää mitkä aiheet lapsiperheitä kiinnostavat. Lehti tsemppaa ja antaa neuvoja lapsiperheiden vanhemmille sekä auttaa huomaamaan, että arki on täynnä mahdollisuuksia, tietenkin huumoria unohtamatta.

Meidän Perhe lehti tarjoaa aitoa vertaistukea, koskettaa ja viihdyttää. Lehden lukijat pääsevät seuraamaan myös muiden perheiden kokemuksia sekä asiantuntijoiden mielipiteitä ja vinkkejä. Se on aina tiukasti kiinni lapsiperheiden arjessa, lehdestä löydät mielenkiintoisia artikkeleita esimerkiksi vauvakuumeesta, raskaudesta ja vauvan kotiin saapumisesta.

Lehden tyypillisiä aiheita ovat lapsien keskinäiset suhteet, matkustaminen lasten kanssa, raha-asiat, ajanhallinta, hyvinvointi ja ravinto.

Meidän Perhe lehti elää aina lapsiperheiden arjessa mukana ja tarttuu myös lapsiperheiden ongelmatilanteisiin. Lähes jokaisen pienen lapsen vanhemmalla pyörii mielessä erilaisia kysymyksiä lapsen kasvatuksesta. Miten annan lapselle parhaat eväät elämään? Miten minun tulee tehdä tässä tilanteessa?

Meidän Perhe lehti antaa käytännönneuvoja lasten kasvatukseen. Asiantuntijoiden ja muiden perheiden kokemukset antavat hyödyllistä tietoa eri tilanteisiin sekä tarjoaa tärkeää vertaistukea.

Lisäetuna kaikille lehden tilaajille digilehdet-palvelu, jossa pääset nauttimaan tilaamasi lehden lisäksi yhtä Sanoman lehtivalikoimaan kuuluvan lehden sisällöstä suositussa digipalvelussa täysin ilmaiseksi. Ota askel kohti parempaa perhe-elämää ja tilaa Meidän Perhe lehti nyt edullisesti netistä ja saat arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle!


Meidän Perhe lehti tiivistettynä:

 • Julkaisija: Sanoma Media Finland Oy
 • Kieli: Suomi
 • Aloitusvuosi: 2004
 • Numeroita vuodessa: 12
 • Lukijamäärä: 70 000
 • Mieslukijoita: 20%
 • Naislukijoita: 80%
 • Lukuminuutit: 59 min
 • Irtonumeron hinta: 8,50 €/kpl
 • Lukijoiden ikä: 20 – 45 vuotta
 • Päätoimittaja: Maija Koski

Tilaa Meidän Perhe lehti lahjaksi ystävälle

Tiesithän, että voit tilata lehden myös lahjaksi ystävälle tai sukulaiselle?

Meidän Perhe on suosittu ja hyödyllinen lehti kaikille lapsiperheille. Lehti on aina ajankohtainen ja täynnä mielenkiintoista sisältöä. Lehden tilaaminen lahjaksi on yhtä helppoa, kuin itselle tilaaminenkin.

Sinun tulee laittaa vain rasti ruutuun, että tilaat lehden lahjaksi ja täyttää vastaanottajan tiedot. Lehti tilataan usein syntymäpäivälahjaksi, joululahjaksi, ystävänpäivälahjaksi tai muuten vain yllätyksenä hyvälle ystävälle.

Edullisen lehtitarjouksen lisäksi kaikki lahjatilaukset sisältävät myös vaihtuvan tilaajalahjan, jonka saat kaupan päälle, kun teet lehtitilauksen itselle tai lahjaksi.

Tilaajalahjana voi olla esimerkiksi pyyhe, laukku, veitsisetti, lakana tai keittiötekstiilisetti. Tilaajalahjan arvo vaihtelee noin 20 euron – 80 euron välillä.

Muista, että tilaajalahja lähetetään aina lehtitilauksen maksajalle, joten jos tilaat lehden lahjaksi, niin saat tilaajalahjan itsellesi postitse noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta ja voit itse päättää annatko tilaajalahjan myöhemmin lahjaksi vai pidätkö sen itselläsi.

Tilaa nyt Meidän Perhe lehti edullisesti itselle tai lahjaksi ja saat arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle!


Miksi Meidän Perhe lehti kannattaa tilata?

 • Meidän Perhe lehti tarjoaa käytännön neuvoja, antaa uusia näkökulmia ja pääset lukemaan ammattilaisten mielipiteitä.
 • Lehti tsemppaa ja tukee vanhempia kasvatuksessa.
 • Meidän Perhe luo keskustelunaiheita ja pitää aina lapsiperheiden puolta sekä ottaa kantaa lapsiperheitä koskettaviin asioihin.
 • Lehti tarjoaa runsaasti hyviä neuvoja, miten pidät kodin helposti järjestyksessä ja miten voit säästää paljon aikaa ja rahaa.
 • Meidän Perhe lehti tukee ja auttaa vanhempia muistamaan, että jaksat olla hyvä vanhempi, kun joskus ajattelet myös itseäsi.
 • Lehden tilaajana saat tunnuksen suosittuun digilehdet palveluun.

Meidän Perhe lehden tilaajaedut

Meidän perhe lehden tilaajilla on mahdollisuus saada myös mukavia tilaajaetuja, jotka kannattaa ottaa huomioon ennen lehden tilaamista.

Osa tilaajaeduista on voimassa kuitenkin vain lehden kestotilaajille, joten ennen lehden tilausta suosittelemme tutustumaan voimassa oleviin tilaajaetuihin.

Tilaamalla lehden edullisena kestotilauksena, saat aina automaattisesti kaikki mahdolliset tilaajaedut käyttöösi ja jos lehti järjestää esimerkiksi arvontoja, niin olet niissäkin kestotilaajana automaattisesti mukana.

Lehtien kestotilaus on myös yleensä huomattavasti edullisempi vaihtoehto kuin vastaava määräaikainen lehtitilaus.

Suosittelemme kuitenkin tilaamaan lehden edullisena kestotilauksena, koska silloin saat automaattisesti kaikki tilaajaedut käyttöösi ja lisäksi kestotilaukset ovat yleensä huomattavasti edullisempia vaihtoehtoja kuin vastaavat määräaikaiset lehtitilaukset.


Meidän Perhe lehden tarjous on voimassa rajoitetun ajan

Lehtitarjoukset ja tilaajalahjat vaihtuvat lähes joka kuukausi ja välillä lehtitarjous voi vaihtua jopa kaksi kertaa kuukaudessa.

Nyt kannattaa tilata Meidän Perhe lehti, koska saat lehtitilauksen nyt todella edullisesti, eikä tarjous ole voimassa kovin kauaa!


Meidän Perhe lehden tilaajalahjat

Meidän Perhe lehden tilaajat saavat nyt arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle täysin ilmaiseksi, kun teet lehtitilauksen itselle tai lahjaksi.

Tilaajalahjan arvo vaihtelee noin 20 euron – 80 euron välillä.


Meidän Perhe lehden tilaajille digilehdet-palvelu veloituksetta

Kaikki lehden tilaajat saavat lisäksi käyttöönsä suositun digilehdet-palvelun, josta löydät yhteensä tilaamasi lehden lisäksi 15 eri aikakauslehteä.

Haluaisitko vilkaista uutta Kodin Kuvalehteä? Tai kenties Hyvä Terveys lehteä? Me Naiset? Glorian Koti? ET? Tilaa Meidän Perhe lehti jo tänään ja ota etu käyttöösi, niin pääset lukemaan tilaamasi lehden lisäksi myös yhtä valinnaista aikakauslehteä verkossa täysin ilmaiseksi!


Lukijoiden kommentit

 • ”Eniten pidän siitä, että Meidän Perheen julkkishaastattelut ovat niin aitoja. Niissä puhutaan ikävistäkin asioista rohkeasti ja haastateltavat eivät pelkää puhua tabuistakaan. Mieleeni on jäänyt Heidi Kyrön haastattelu, jossa hän kertoi, ettei halua toista lasta. Tätä ei ”saa” ääneen sanoa ilman, että yhteiskunta ihmettelee. Teidän tekemät jutut julkkiksista ovat lämpimiä ja rehellisiä. Suuret kiitokset siitä!”
 • ”On upeaa lukea tavallisista ihmisistä, jotka kamppailevat vaikeissa elämäntilanteissaan. Myös masennuksestaan avoimesti kertonut äiti herätti paitsi myötätuntoa myös ihailuni. Upeaa toimintaa teiltä, rohkeutta haastatelluilta.”
 • ”Kiitos jutusta Aina en kuulu joukkoon tammikuun numerossa! Tulta tuntui. Kiitos naisille, että rohkeasti kerroitte omasta salaisuudestanne. Ette todellakaan ole ainoita maailmassa! Ja kiitos toimitukselle ideasta. Hieman inhimillisyyttä, epätäydellisyyttä ja rosoisuutta mukaan. Kaikilla ei mene kaikki aina niin helposti elämässä kuin monilla muilla.”
 • ”Lueskelen Meidän Perhe-lehteä toisinaan, kun postimies sellaisen tänne Montrealiin saakka kantaa. Usein olen jäänyt ihailemaan erityisen hyvin kirjoitettuja artikkeleita! Aiheet ovat aina ajankohtaisia ja mielenkiintoisia, mutta usein myös tekstien kieli on hyvin rikasta ja kaunista – varsinkin tällaiselle ulkosuomalaiselle, joka elää arkensa muilla kielillä.” – Katri, Kanada
 • ”Olipas tuhti paketti – niin paljon luettavaa ja mukavia juttuja. Hyviä ohjeita ja neuvoja, kunpa ne muistaisikin. Muiden tarinat auttavat minua saamaan perspektiiviä omaan elämään. Kaikilla muillakin näyttää olevan samoja kasvatus ja aikatauluongelmia.”
 • ”Luin lehdestä jutun sanoisipa joku isäksi. Kyllä suututti, kun mietin, miten elämä voi olla niin epäoikeudenmukainen. Varsinkin Jani Toivolan tarina toi kyyneleet silmiini ja viha tuntui koko kehossa! Miten ihmeessä jonkun ihmisen voi luokitella epäsopivaksi isäksi tai äidiksi seksuaalisuuden perusteella? Toivon, että maailma olisi suvaitsevaisempi ja ihmiset oppisivat katsomaan ihmistä ihmisenä. Tsemppiä kaikille jutun miehille, kaikista tulisi varmasti mahtavia isiä!” – Äiti ihmeissään

Miten Meidän Perhe lehti tilataan?

Meidän Perhe lehden lehtitilaukset tehdään aina suoraan lehden kustantajan tilaussivulta.

Klikkaamalla kohdasta ”Katso tarjous” siirryt automaattisesti lehden kustantajan verkkosivuille, josta löytyy uusin lehtitarjous ja tilaajalahjat.

Kustantajan kotisivuilla voit valita tilaajalahjan ja täyttää tilauslomakkeen.

Tilausvahvistuksen saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun lehtitilauksesi on vastaanotettu.


Voinko tilata Meidän Perhe lehden sähköpostitse?

Lehtitilausta ei valitettavasti voi tehdä sähköpostitse.

Lehtitilauksen voit tehdä vain lehden kustantajan tilaussivulla täyttämällä tilauslomakkeen.


Milloin saan tilaajalahjan?

Lehden tilaajalahjan saat noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta.

Jos lehtitarjous sisältää tilaajalahjan, joka koostuu useammasta tuotteesta, silloin tilaajalahjat toimitetaan kahdessa erässä.

Voit siis saada ensimmäisen tilaajalahjan jopa kahden viikon kuluttua ja toisen tilaajalahjan noin kuukauden kuluttua.


Voinko tilata Meidän Perhe lehden lahjaksi?

Kyllä voit.

Lehtitarjous on aina voimassa myös lahjatilauksissa.

Lahjatilaukset tehdään suoraan kustantajan tilaussivulta, jonne pääset klikkaamalla kohdasta ”Katso tarjous”.

Kustantajan verkkosivuilla voit valita tilaajalahjan ja tilauslomakkeesta lahjatilauksen sekä täyttää lehden vastaanottajan ja lehtitilauksen maksajan tiedot.

Lahjatilauksen lähettämisen jälkeen saat vielä tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Muista, että tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle.


Miten maksan lehtitilauksen?

Lehtitilauksen voit maksaa nettipankissa omilla verkkopankkitunnuksilla lehteä tilatessa.

Voit myös valita laskun, joka toimitetaan sähköpostitse tai normaalin postin mukana yhdessä tai kahdessa erässä.


Tilasin lehden kestotilauksena. Loppuuko lehden tulo automaattisesti?

Kestotilaukset pitää aina irtisanoa erikseen.

Kestotilauksissa lehti ilmestyy sinulle niin kauan, kunnes irtisanot tilauksesi.

Lehtitilauksen peruutus tulee tehdä lehden kustantajalle.


Olen tilannut lehden määräaikaisesti. Täytyykö lehden tilaus irtisanoa?

Määräaikaista lehtitilausta ei tarvitse perua erikseen.

Määräaikaiset lehtitilaukset päättyvät automaatttisesti kampanjan viimeiseen lehteen.


Katkaiseeko laskun maksamatta jättäminen lehden tilauksen?

Laskun maksamatta jättäminen ei katkaise lehtitilaustasi.

Laskun maksamatta jättämisestä kertyy sinulle vain turhia lisäkuluja.


Miten Meidän Perhe lehti irtisanotaan?

www.oma.sanoma.fi on tilaajien palvelukeskus, jossa voit perua lehtitilauksen, ilmoittaa uuden osoitteen tai katsoa lehtitilauksien tietoja tarkemmin. Kirjaudu sivustolle omilla Sanoma-tili tunnuksilla.

Palvelussa voit pyytää uutta salasanaa, jos olet unohtanut salasanasi.

Jos sinulla ei ole vielä Sanoma-tiliä, niin voit rekisteröityä palveluun ilmaiseksi.


Sanoma Media Finland Oy yhteystiedot

Puhelin: 0203 31010

Avoinna: ( ma-pe 9.00-17.00)

Y-tunnus: 1524361-1

Osoite: Töölönlahdenkatu 2, Helsinki

Puhelun hinta:  8,8 senttiä/minuutti