Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Suuri Käsityölehti

suuri kasityölehti tarjousTilaa Suuri Käsityö netistä

 • Uudistunut Suuri Käsityölehti on Suomalaisten käsityölehtien ykkönen.
 • Lehti sisältää monipuolisia ja trendikkäitä käsityöohjeita.
 • Jokaisesta lehdestä löydät kosolti kaavavaatteita, sisustusta, neuleita ja perinteisiä käsitöitä.
 • Joka numerossa myös runsaasti ohjeita lasten vaatteisiin vauvasta teini-ikäiselle.
 • Monipuolisten, luotettavien ja innostavien ohjeiden avulla lukijat oppivat erilaisten käsitöiden valmistamista sekä innostaa lapsetkin mukaan käsitöiden ihmeelliseen maailmaan.
 • Jokaisessa numerossa on 2 kaava-arkkia, ompeluvaate, sisustus, neule, virkkausohjeet, xl-malli, kirjonta sekä hyödylliset palvelupalstat.

 


Tilaa Suuri Käsityölehti nyt tarjoushintaan itselle tai lahjaksi!

tilaa suuri käsityölehti


Suuri Käsityölehti lyhyesti

Suuri Käsityölehti on Suomen tunnetuin kädentaitolehti, joka innostaa ja inspiroi monipuolisilla ja trendikkäillä käsityöohjeillaan. Jokainen lehti on tuhti ja koukuttava paketti alan ammattilaisten valitsemaa sisältöä ja ohjeita, joita noudattamalla onnistut varmasti! Käsityölehti sisältää mm: ompeluohjeita kaiken kokoisille – kaikkiin kaavoihin koot 34-54, vaatteita arjesta juhlaan, ideoita haastaviin projekteihin sekä arkarteluohjeita koko perheelle!


Suuri Käsityölehden tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Suomen monipuolisin käsityölehti on nyt tilattavissa palvelumme kautta säännöllisesti postilaatikkoon toimitettuna ilman toimituskuluja. Katso uusin Suuri Käsityölehden tarjous ja tilaukseen sisältyvät tilaajalahjat katso tarjous napista. Lehtitarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä tilauksen tarjoushintaan itselle tai lahjaksi. Lehden uusin numero on saatavilla myös lehtikaupoista kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan.


Tilaa Suuri Käsityölehti nyt ja saat tilaajalahjan kaupan päälle

Suuri Käsityölehden tarjous sisältää lähes aina useamman vaihtuvan tilaajalahjan, joista lehden tilaaja saa valita yhden ilmaiseksi lehtitilauksen yhteydessä. Tilaajalahjan arvo on noin 15 – 60 euroa. Tilaajalahja toimitetaan lehden tilaajalle postimaksutta viimeistään kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta. Tilaajalahjoina on nähty mm: Prym Ergonomics -neulepuikot, Rakas villasukka -kirja ja 2 x bambupuikot sekä 1 numero tilauksen jatkoksi.


Miksi Suuri Käsityölehti kannattaa tilata netistä?

Tekemällä lehtitilauksen verkossa, saat aina tuoreen numeron kotiin kannettuna ilman toimituskuluja ja tilaajalahjan kaupan päälle, joka toimitetaan ilmaiseksi noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta. Lisäksi saat lehdet huomattavasti edullisemmin kuin ostamalla jokaisen numeron erikseen irtonumerona. Tilaajana saat pääsyn digilehdet-palveluun, jossa voit selata lehteä puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.


Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: askartelulehdet, käsityölehdet.


Suuri Käsityölehti on Suomen tunnetuin ja monipuolisin käsityölehti

Suuri Käsityölehti on käsityölehtien ykkönen! Se sisältää paljon monipuolisia käsityöohjeita, joista jokainen käsitöiden ystävä löytää selkeitä ohjeita erilaisten käsitöiden valmistamiseen.

Lehti tarjoaa kaavat + ohjeet yli 500 käsityömalliin vuodessa. Lehden tilaajana, saat ne kaikki helposti kotiisi ja voit kehittää taitojasi, silloin kun sinulle itsellesi parhaiten sopii.

Jokainen lehti sisältää kosoltti kaavavaatteita, sisustusta, neuleita sekä perinteisiä käsitöitä. Tykkäsitpä sitten neulomisesta, virkkaamisesta, kutomisesta tai askartelusta, löydät jokaisesta numerosta varmasti selkeitä ohjeita sekä ideoita omiin töihin. Innostavia askarteluja voit toteuttaa myös esimerkiksi yhdessä lastesi kanssa!

Suuri Käsityölehden mallistojen pääpaino on naisten pukeutumisessa, mutta lehden tilaajana pääset syventämään taitojasi myös lasten ja miestenvaatteiden tekijänä. Käsityölehden aihepiireihin kuuluvat myös kirjonta, tilkkutyöt, värjäys, huovutus ja tietystin vanhojen vaatteiden korjaaminen.

Lehdestä löydät ompeluohjeita kaiken kokoisille vartaloille aina XS:stä XXL:ään. Lisäksi neule ja ompeluohjemallisto on todella laaja: tyylikkäitä työvaatteita, käyttövaatteet arkeen, trendikkäitä juhla-asuja sekä erilaisia vapaa-ajan vaatteita. Jokainen lehti sisältää myös ohjeita lasten vaatteisiin vauvasta teini-ikäiselle.

Suuri Käsityölehti sisältää helposti ymmärrettäviä ohjeita niin lapsille kuin aikuisillekkin, joten lehti innostaa myös lapsia käsitöiden maailmaan. Selkeillä ohjeilla uudistat myös kotia. Vaatteiden lisäksi käsityölehti esittelee kodin sisustamisen uusimmat trendit ja antaa ohjeita tee-se-itse projekteihin kotona. Ohjeilla saat valmistettua kotiisi kauniita kodintekstiilejä.

Suuri Käsityölehden avulla ja ohjeilla saat tehtyä kodistasi viihtyisämmän. Se tarjoaa ohjeet sesongin upeimpiin sisustuskäsitöihin ja antaa ohjeita eri tarpeisiin: yhden illan juttuja ja ideoita haastaviin projekteihin. Mukavia askarteluja voit tehdä yhdessä esimerkiksi lasten kanssa. Lehden tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tietoa uusimmista hittitekniikoista ja suosituimmista malleista juuri nyt!

Laadukkaan lehden takaavat Suomalaiset toimittajat, joilla on vahva käsityöalan tuntemus sekä ammatillinen koulutus. Tilaajana voit aina luottaa maksamasi sisällön laatuun, kaavoihin, mitoituksiin ja ohjeisiin.

Jokainen Suuri Käsityölehti sisältää jopa 20 askarteluohjetta, 20 virkkausohjetta / neuleohjetta ja 20 ompeluohjetta. Ohjeita tarkistaa säännöllisesti joukko alan ammattilaisia, että ohjeet ovat varmasti oikein ja helposti ymmärrettäviä. Touko-kesäkuussa saat lehden mukana 16-sivuisen kesäkäsityöliitteen ja marras-joulukuussa saat 16-sivuisen joululahjaliitteen.

Suuri Käsityölehden avulla pysyt kartalla käsityömaailman puheenaiheista ja mielenkiintoisista harrastajista. Mielenkiintoisten ihmisten ja ajankohtaisten ilmiöiden lisäksi se antaa hyödyllistä tietoa käsityöalan tuotteista, tapahtumista, kirjoista ja ostopaikoista.


Suuri Käsityölehden tiedot tiivistettynä:

 • Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy
 • Numeroita vuodessa: 10
 • Lukijamäärä: 240 000
 • Mieslukijoita: 6 %
 • Naislukijoita: 94 %
 • Lukuminuutit: 88 min
 • Lukijoiden ikä: 12 – 65+ vuotta
 • Päätoimittaja: Tytti Kontula

Suuri Käsityölehden tarjous on nyt voimassa myös lahjatilauksissa

Etsitkö sopivaa lahjaa henkilölle, joka tykkää tehdä erilaisia käsitöitä? Jos vastasit kyllä, niin Suuri Käsityölehti on juuri oikea lehtivalinta!

Suuri Käsityölehti on todella suosittu ja haluttu lahjalehti. Lehden tilaaminen lahjaksi on yhtä helppoa, kuin itselle tilaaminenkin. Se tilataan usein joululahjaksi, syntymäpäivälahjaksi, äitienpäivälahjaksi, ystävänpäivälahjaksi tai muuten vain yllätyksenä hyvälle ystävälle.

Lehti on nykyään todella suosittu lahja, koska lehdestä riittää iloa lahjansaajalle pidemmäksi aikaa, eikä lehti maksa paljoa, kun muistaa hyödyntää parhaat lehtitarjoukset. Esimerkiksi lyhyestä viiden lehden lahjatilauksesta riittää iloa puoleksi vuodeksi!

Suurin osa lehden lukijoista on noin 40-65-vuotiaita naisia, jotka tykkäävät valmistaa erilaisia käsitöitä. Lehden avulla valmistat helposti erilaisia vaatteita ja kodin tekstiilejä. Lisäksi lehti sisältää mukavia askarteluohjeita aikuisille ja lapsille. Suuri Käsityölehti innostaa myös lapset mukaan käsitöiden maailmaan!

Kaikki lahjatilaukset sisältävät myös vaihtuvan tilaajalahjan, jonka saat kaupan päälle, kun teet lehtitilauksen itselle tai lahjaksi. Tilaajalahjana voi olla esimerkiksi kirja, sukkapuikkoja tai jotain muuta käsitöihin liittyvää. Tilaajalahjan arvo vaihtelee 20 euron – 60 euron välillä.

Muista, että tilaajalahja lähetetään aina lehden maksajalle, joten jos tilaat lehden lahjaksi, saat tilaajalahjan noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta ja saat itse valita pidätkö tilaajalahjan itselläsi vai annatko sen myöhemmin lahjaksi.

Tilaajalahja lähetetään postitse yleensä noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta. Lunasta nyt todella edullinen Suuri Käsityölehti tarjous ja tilaa lehti lahjaksi!


Miksi Suuri Käsityölehti kannattaa tilata?

 • Suuri Käsityölehti tarjous on nyt todella edullinen, kun hyödynnät sivustomme lehtitarjouksen.
 • Jokaisesta lehdestä saat vähintään 50 ohjetta: 10 askartelu ja tuunausohjetta, 20 ompeluohjetta, 20 neule ja virkkausohjetta sekä kaksi kaava-arkkia.
 • Suosittu Suuri Käsityölehti sisältää jopa 500 ohjetta vuodessa.
 • Lehden tilaajat saavat lukea kaikki muutkin Sanoman aikakauslehdet digitaalisesti ilman lisämaksua! Aikakauslehtiä on digipalvelussa kaikestaan 15 kpl.
 • Touko-kesäkuussa saat lehden mukana 16-sivuisen kesäkäsityöliitteen ja marras-joulukuussa saat 16-sivuisen joululahjaliitteen.
 • Lehden vinkeillä ja tarkoilla ohjeilla opit tekemään upeita käsitöitä ja vaatteita.
 • Erittäin hyvän lehtitarjouksen lisäksi saat vielä arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle täysin ilmaiseksi, kun tilaat lehden itselle tai lahjaksi.

Suuri Käsityölehden tilaajaedut

Suuri Käsityölehden tilaajana on mahdollisuus saada myös mukavia tilaajaetuja lehtitilauksen yhteydessä, jotka kannattaa ehdottomasti ottaa huomioon ennen lehden tilaamista.

Mikäli haluat saada kaikki tilaajaedut käyttöösi, silloin lehti tulee tilata kestotilauksena, koska kaikki tilaajaedut ovat aina voimassa kaikissa kestotilauksissa. Jos tilaat lehden lyhyenä määräaikaistilauksena, niin silloin saat vain osan tilaajaeduista käyttöösi. Voimassa olevat tilaajaedut näet aina lehtitilauksen yhteydessä, ennen lehtitilauksen maksamista.

Suosittelemme kuitenkin tilaamaan lehden kestotilauksena, koska silloin saat automaattisesti kaikki voimassa olevat tilaajaedut varmasti käyttöösi ja lisäksi lehden kestotilaus on yleensä edullisempi vaihtoehto kuin vastaava määräaikaistilaus.

Jostain syystä lehden tilaajat pitävät kestotilausta yleensä huonompana vaihtoehtona kuin lyhyttä määräaikaista lehtitilausta, vaikka kestotilaus olisikin edullisempi vaihtoehto.

Kestotilaus ei kuitenkaan ole milläänlailla huonompi vaihtoehto, sillä nykyään esimerkiksi lehtitilauksen peruuttaminen on tehty niin yksinkertaiseksi ja helpoksi, että kuka vain osaa irtisanoa lehtitilauksensa. Lehtitilauksen irtisanominen onnistuu helposti puhelimitse ja kätevästi netissä.

Jos olet tilaamassa lehteä lahjaksi, niin silloin lehtitilaus kannattaa tehdä määräaikaisena tilauksena, koska silloin lehden saajan ei tarvitse irtisanoa erikseen tilausta vaan lehtitilaus loppuu automaattisestin lehtitilauksen viimeiseen numeroon.

Lehti on mahdollista tilata myös kestotilauksena lahjaksi ja lehden tilaamisen jälkeen voit perua lehtitilauksen loppumaan lehtitilauksen viimeiseen numeroon, jolloin lehtitilaus ei ole kestotilaus.


Suuri Käsityölehden tarjous on voimassa rajoitetun ajan

Lehtien hinnat ja tilaajalahjat vaihtuvat yleensä kerran kuukaudessa ja välillä lehtitarjoukset voivat vaihtua jopa kaksi kertaa kuukaudessa ja sama pätee myös Suuri Käsityölehteen.

Nyt kannattaa ehdottomasti hyödyntää edullinen lehtitarjous, koska saat lehden nyt todella edullisesti, eikä tarjous ole voimassa kovin kauaa.


Suuri Käsityölehden tilaus sisältää nyt myös vaihtuvan tilaajalahjan

Kaikki tilaajat saavat nyt myös arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle, kun teet lehtitilauksen itselle tai lahjaksi.

Tilaajalahjan arvo vaihtelee noin 20 euron – 60 euron välillä.

Tämän hetken tilaajalahjan ja tilaajalahjan arvon näet klikkaamalla kohdasta katso tarjous.


Digilehdet-palvelu kaupan päälle

Suuri Käsityölehden tilaajat saavat nyt tunnukset suosittuun digipalveluun, jossa pääset lukemaan tilaamasi lehden lisäksi yhtä valinnaista Sanoman aikakauslehteä ilmaiseksi.

Haluaisitko vilkaista esimerkiksi uutta Me Naiset lehteä? tai kenties uutta Gloriaa? Hyvä Terveys? Glorian Koti? ET-lehti? Aku Ankka? Tilaa lehti nyt edullisesti ja surffaa lukemaan digilehtiä silloin, kun sinulle parhaiten sopii.


Kestotilaajana olet mukana onnenarvonnassa

Suuri Käsityölehden kestotilaajalana pääset automaattisesti mukaan suosittuun onnenarvontaan, jossa arvotaan huikeat 5000 euroa neljä kertaa vuodessa!

Tilaa lehti kestotilauksena jo tänään  ja voit olla juuri se onnekas, joka voittaa 5000 euroa!


Mahdollistuus päästä nauttimaan ilmaisista tuotteista

Kaikilla Suuri Käsityölehden kestotilaajilla on mahdollisuus saada yllätysetuja ja ilmaisia tuotteita.

Lehden kestotilaajille voidaan järjestää esimerkiksi lukijailtoja, leffailtoja, ostosetuja, yllätysetuja ja kulttuuritapahtumia.

Yllätyseduista saat ilmoituksen sähköpostitse.


Suuri käsityölehti netissä

Suuri Käsityölehti on nyt myös verkossa! Käsityölehteen voit tutustua myös lehden suositussa nettiversiossa.

Nettiversiosta löydät lehdessä jo olleita artikkeleita ja juttuja lyhyemmässä muodossa. Nettiversioon lisätään kuitenkin vain vähän kaikista aiheista juttuja, joten lehdestä löydät lopulta paljon enemmän ajankohtaista sisältöä kuin ilmaisesta nettiversiosta.

Nettiversio on kuitenkin hyvä siitä, että saat rauhassa tutustua lehteen ja katsoa mitä lehti pitää sisällään. Jos pidät nettiversion aiheista ja artikkeleista, niin suosittelemme ehdottomasti hyödyntämään Suuri Käsityölehden uusin tarjous ja tilaamaan lehden sivultamme.


Neulonta

Neulonta-osiosta löydät kuvia ja videoita erilaisten käsitöiden tekemiseen.

Osiosta löydät pipon, villasukkien, vaatteiden, lapasten, ranteenlämmittäjien valmistamista ja paljon muuta!

Opettavaisissa videoissa näytetään esimerkiksi, miten neulot intarsianeuletta tai miten neulot Broken seeds-neuletta.


Virkkaus

Virkkaus-osio sisältää opettavaisia videoita ja kuvia erilaisten käsitöiden valmistamiseen.

Osiosta löydät esimerkiksi videon, missä näytetään selkeästi miten teet virkkauksen perussilmukat tai miten virkkaat vohvelia.


Ompelu

Ompelu-osiosta löydät videoita ja artikkeleita, joissa opetetaan ompelemaan vaatteita, käsitöitä ja paljon muuta.

Muistatko miten farkut lyhennettiin säilyttäen alkuperäisen lahkeensuun?

Jos et muista, niin voit katsoa opettavaisen videon ompelu-osiosta.


Miten Suuri Käsityölehti tilataan?

Käsityölehti tilataan suoraan kustantajan verkkosivuilta, jonne pääset siirtymään vaivattomasti klikkaamalla kohdasta ”katso tarjous”.

Kustantajan verkkosivuilta löydät kaikki ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tilaajalahjat.

Kustantajan tilaussivulla voit valita mieleisen lehtitarjouksen, tilaajalahjan ja täyttää tilauslomakkeen.

Kun lehtitilauksesi on vastaanotettu, saat siitä ilmoituksen antamaasi sähköpostisoitteeseen.


Voinko tilata Suuri Käsityölehden lahjaksi?

Lehtitarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edullisesti myös lahjaksi.

Lahjatilaus on yhtä helppoa tehdä kuin normaalikin lehtitilaus, sillä lahjatilaus tehdään samalla verkkosivulla kuin normaalikin lehtitilaus.

Klikkaamalla kohdasta ”katso tarjous” siirryt automaattisesti kustantajan tilaussivulle, jossa pääset tekemään lehden lahjatilauksen.

Valitse kustantajan tilaussivulla mieleinen tilaajalahja ja valitse tilauslomakkeesta ”lahjatilaus” ja täytä vastaanottajan ja lehtitilauksen maksajan tiedot.

Muistathan, että tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle.

Tilauslomakkeen lähettämisen jälkeen saat vielä tilausvahvistuksen sähköpostiisi.


Voinko tilata lehden sähköpostitse?

Lehtitilausta ei voi tehdä sähköpostitse.

Lehtitilauksen voit tehdä ainoastaan verkossa.


Kannattaako lahjatilaus tehdä määräaikaisesti vai kestotilauksena?

Lahjatilauksissa suosittelemme valitsemaan mielummin lyhyen määräaikaistilauksen, koska silloin lahjansaajan ei tarvitse itse irtisanoa lehtitilausta, vaan lehden tulo päättyy automaattisesti tarjousjakson viimeiseen numeroon.

Lahjansaajan on kuitenkin helppo jatkaa lehtitilausta, jos haluaa tai vaihtaa tilalle vaihteeksi jokin toinen aikakauslehti.


Tilasin lehden kestotilauksena. Loppuuko lehden tulo automaattisesti?

Kestotilaus ei pääty automaattisesti, vaan lehtitilaus tulee irtisanoa erikseen lehden kustantajan vekkosivulla tai puhelitse.


Olen tilannut lehden määräaikaisesti. Täytyykö lehden tilaus irtisanoa?

Määräaikaiset lehtitilaukset loppuvat aina automaattisesti kampanjan viimmeiseen numeroon.


Katkaiseeko laskun maksamatta jättäminen lehden tilauksen?

Laskun maksamatta jättäminen ei katkaise lehtitilaustasi.

Laskun maksamatta jättämisestä kertyy vain turhia lisäkuluja.


Miten Suuri Käsityölehden tilaus irtisanotaan?

Kirjaudu Sanoma Media Finlandin Oma Sanoma verkkosivuille, jonne olet saanut tunnukset lehtitilauksen yhteydessä.

Valitse palvelusta ”Tilauksen irtisanominen.” Palvelussa voit irtisanoa lehtitilauksen tai muuttaa tietojasi.


Sanoma Media Finland Oy yhteystiedot

Puhelin: 0203 31010

Avoinna: ma-pe 9.00-17.00

Y-tunnus: 1524361-1

Osoite: Töölönlahdenkatu 2, Helsinki

Puhelun hinta:  8,8 senttiä/minuutti