Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Tiede

tiede tarjousTilaa Tiede lehti netistä

 • Tiede lehti on Suomen suurin yleistajuinen tiedelehti.
 • Lehdellä on kuukausittain noin 300 tuhatta lukijaa.
 • Lehdestä löydät joka kuukausi ajankohtaiset uutiset ja niiden taustat, tietoa lääketieteestä, psykologiasta, historiasta ja huipputekniikasta.
 • Se tarjoaa paljon mielenkiintoista tietoa tieteen eri aiheista, jota et muualta saa.
 • Monipuolisiin aiheisiin kuuluvat esimerkiksi lääketiede, eläimet, fysiikka, kemia, tähtitiede, biologia, aivotutkimus, ympäristö ja tekniikka.
 • Tiede lehden tarjous sisältää myös digitaaliset näköislehdet, joita voit lukea verkossa.
 • Parhaat lehtitarjoukset on voimassa vain rajoitetun ajan.

 


Tilaa Tiede lehti nyt tarjoushintaan itselle tai lahjaksi!

tilaa tiede lehti


 Tiede lehti lyhyesti

Tiede lehti tarjoaa kuukausittain runsaasti faktatietoa tieteen saavutuksista, löydöistä ja läpimurroista. Jokainen numero on pullollaan asiaviihdettä, tiedeuutisia ja artikkeleita, jotka sopivat koko perheen luettaviksi. Se sisältää paljon sellaista tietoa, jota ei löydy mistään oppikirjasta. Lehden lukija oppii muun muassa ymmärtämään paremmin yhteiskunnan ja ympäristön ilmiöitä. Tilaa omasi jo tänään ja lähde tutkimusmatkalle tieteen maailmaan!


Tiede lehden tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Suomen suosituin tiedelehti on nyt tilattavissa palvelumme kautta säännöllisesti kotiin toimitettuna ilman toimituskuluja. Katso edullisin Tiede lehden tarjous ja tilaukseen sisältyvät tilaajalahjat katso tarjous nappia.  Lehtitarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä tilauksen samaan tarjoushintaan myös lahjaksi. Lehden uusin numero on saatavilla myös kaupoista kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan.


Tiede lehden tilaajille valinnainen tilaajalahja kaupan päälle

Lehtitarjous sisältää usein jopa viisi erilaista vaihtuvaa tilaajalahjaa, joista tilaaja saa valita mieleisimmän tilauksen yhteydessä täysin ilmaiseksi. Lahjatilaukseen kuuluvat samat tilaajalahjat, mutta silloin tilaajalahja toimitetaan kuitenkin lehtitilauksen maksajalle. Lehden tilaajalahjoina on nähty muun muassa vedenkestävä pakkauspussi 5L, 2 numeroa tilauksen jatkoksi yms. Tilaajalahjan arvo on yleisesti noin 20 – 60 euroa.


Miksi Tiede lehti sitten kannattaa tilata verkosta?

Tekemällä lehtitilauksen netissä, saat aina tuoreen numeron ensimmäisten joukossa kotiin kannettuna ilman postikuluja ja saat tilaajalahjan kaupan päälle. Lisäksi saat digilehdet palvelun käyttöösi koko tilauskauden ajaksi, jossa on luettavissa tilaamasi lehden lisäksi yhden valinnaisen aikakauslehden vuosikerrat. Digipalvelu toimii tietokoneessa, puhelimessa ja tabletissa. Lahjatilauksissa digilehdet palvelu on lehden vastaanottajan käytössä.


Lisää edullisia lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: historialehdet, tekniikkalehdet.


 Tiede lehti pitää sisällään Suomen parasta asiaviihdettä

Miksi kipu jää päälle? Missä viipyvät geenihoidot? Voiko zikaviruksen hävittää? Tilaa Tiede lehti ja pääset ensimmäisten joukossa lukemaan mitä mielenkiintoisimpia aiheita tieteestä! Tiede on Suomen suurin yleistajuinen tiedelehti, jolla on lukijoita kuukausittain noin 300 tuhatta.

Tiede lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa ja sen julkaisijana toimii Sanoma Media Finland Oy. Lehti tarjoaa joka kuukausi mielenkiintoisimmat uutiset ja niiden taustat, tietoa lääketieteestä, psykologiasta, historiasta sekä huipputekniikasta. Jokaisessa numerossa esitellään tieteen ajankohtaiset saavutukset ja läpimurrot. Tiede lehti on juuri oikea lehtivalinta kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tieteestä ja jotka haluavat tietää maailmasta enemmän.

Tiede lehti käsittelee monipuolisesti eri aiheita, lehden aihealueisiin kuuluvat esimerkiksi lääketiede, aivotutkimus, ympäristö, eläimet, tähtitiede, kemia, fysiikka, historia ja tekniikka. Lehti antaa lukijoille aina luotettavaa ja ajankohtaista tietoa tieteen uusimmista trendeistä ja kehityksestä.

Yhdistelmätilaukseen sisältyy lehti, jonka saat kotiin kannettuna ilmestymispäivänä ja lisäksi saat digitaaliset näköislehdet, joita voit lukea verkossa iPadilla ja Android-laitteilla, missä ikinä kuljetkin. Suositussa digilehtien arkistossa on luettavissa lehden koko vuosikerta koko tilauskautesi ajan. Lunasta edullinen Tiede lehden tarjous jo tänään ja saat tilaajalahjan kaupan päälle!


Tiede lehti tiivistettynä:

 • Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy
 • Kieli: Suomi
 • Aloitusvuosi: 1980
 • Numeroita vuodessa: 12
 • Lukijamäärä: 337 000
 • Mieslukijoita: 60 %
 • Naislukijoita: 40 %
 • Lukuminuutit: 75 min
 • Irtonumero: Lehtipiste 12,90 €/kpl
 • Lukijoiden ikä: 12 – 65+ vuotta
 • Päätoimittaja: Jukka Ruukki

Tilaa Tiede lehti nyt tarjoushintaan tieteestä innostuneelle ystävälle

Tiede lehti on saavuttanut suosionsa varmasti sen ajankohtaisella, luotettavalla ja monipuolisella sisällöllä. Se on juuri oikea lehtivalinta kaikille, jotka ovat kiinnostuneet laajasti tieteen eri aihealueista.

Tiede lehti on myös suosittu ja haluttu lahjalehti. Lehti sopii hyvin syntymäpäivälahjaksi, ystävänpäivälahjaksi, joululahjaksi, isänpäivälahjaksi tai muuten vain yllätyksenä hyvälle ystävälle.

Lehtitilaus on nykyään todella suosittu lahja, koska lehti tilataan yleensä useammaksi kuukaudeksi tai jopa puoleksi vuodeksi kerralla, joten siitä riittää iloa lahjansaajalle pidemmäksi aikaa, eikä lehti maksa paljoa, kun hyödyntää parhaat lehtitarjoukset.

Erittäin hyvän lehtitarjouksen lisäksi kaikki lahjatilaukset sisältävät myös vaihtuvan tilaajalahjan. Tilaajalahjoja on yleensä kaksi tai kolme, joista saat valita mieleisimmän lehtitilauksen yhteydessä.

Tiede lehden tilaajalahjan arvo vaihtelee noin 25 euron – 60 euron välillä.

Muista, että tilaajalahja lähetetään aina lehtitilauksen maksajalle, joten jos tilaat lehden lahjaksi, niin saat tilaajalahjan itsellesi postitse noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta ja saat itse valita annatko tilaajalahjan myöhemmin lahjaksi vai pidätkö sen itselläsi.


Miksi Tiede lehti kannattaa tilata?

 • Saat lehden kotiin kannettuna lähes puoleen hintaan hyödyntämällä edullisen lehtitarjouksen.
 • Lehden lukijana ymmärrät paremmin maailmaa ja ihmisiä.
 • Lehden jokainen numero sisältää paljon tietoa, joka laajentaa yleissivistystä.
 • Tiede lehden lukijana pääset käsiksi tietoihin, mitä et muualta saa.
 • Lehden lukijana olet aina ajan hermolla ja tiedän senkin, mikä on vasta tulossa.
 • Lehti sisältää paljon sellaista tietoa mitä ei löydy esimerkiksi oppikirjoista.
 • Lehden tilaajana saat kaupan päälle arvokkaan tilaajalahjan täysin ilmaiseksi, kun tilaat lehden itselle tai lahjaksi.

Tiede lehden tilaajaedut

Tilaajana sinulla on mahdollisuus saada myös mukavia tilaajaetuja, jotka kannattaa ottaa huomioon ennen lehden tilaamista.

Osa tilaajaeduista on voimassa kuitenkin vain lehden kestotilaajille, joten ennen lehden tilaamista suosittelemme tutustumaan voimassa oleviin tilaajaetuihin.

Voimassa olevat tilaajaedut näet aina lehtitilauksen yhteydessä, ennen lehtitilauksen maksamista. Tilaajaedut vaihtelevat aina sen mukaan, tilaatko lehden määräaikaisena vai kestotilauksena.

Lehti kannattaa kuitenkin tilata aina kestotilauksena, koska silloin saat varmasti kaikki mahdolliset tilaajaedut käyttöösi ja kestotilaus on yleensä edullisempi vaihtoehto kuin vastaava määräaikaistilaus.

Usein kuitenkin lehden tilaajat pitävät kestotilausta jostain syystä huonompana vaihtoehtona kuin lyhyttä määräaikaistilausta, vaikka kestotilaus olisikin edullisempi vaihtoehto.

Kestotilaus ei kuitenkaan nykyään ole milläänlailla huonompi vaihtoehto, koska esimerkiksi lehtitilauksien irtisanominen on tehty erittäin helpoksi ja kuka vain osaa varmasti irtisanoa lehtitilauksensa.

Lähes kaikkien lehtien irtisanominen onnistuu helposti puhelimitse tai kätevästi netissä.

Lehtien lahjatilauksissa suositellaan usein lyhyttä määräaikaista lehtitilausta, joka loppuu automaattisesti, jolloin lahjansaajan ei tarvitse itse irtisanoa lehtitilausta.


Tiede lehden tarjous on voimassa rajoitetun ajan

Lehtien tarjoukset ja tilaajalahjat vaihtuvat lähes joka kuukausi ja välillä lehtitarjous tai tilaajalahja voi vaihtua jopa kaksi kertaa kuukaudessa ja sama pätee myös Tiede lehteen.

Nyt kannattaa ehdottomasti hyödyntää Tiede lehden tarjous, koska saat lehden nyt todella edullisesti, eikä tarjous ole voimassa kauaa.


Tiede lehden tilaajille tilaajalahja ilmaiseksi

Lehden tilaajat saavat nyt valita upean tilaajalahjan kaupan päälle täysin ilmaiseksi, kun teet lehtitilauksen itselle tai lahjaksi.

Tilaajalahjan arvo on yleensä noin 25 euroa – 60 euroa.

Tämän hetken tilaajalahjan ja tilaajalahjan arvon näet tässä artikkelissa sekä lehtitilauksen yhteydessä.


Digiversio veloituksetta

Tiede lehden yhdistelmätilaukseen sisältyy lehti, jonka saat kotiin kannettuna ilmestymispäivänä ja lisäksi saat digitaaliset näköislehdet, joita voit lukea verkossa iPadilla ja Android-laitteilla, missä ikinä liikutkin.

Suositussa digilehtien arkistossa on luettavanasi lehden koko vuosikerta koko tilauskautesi ajan.


Onnenarvonta

Jos tilaat Tiede lehden kestotilauksena, niin pääset automaattisesti mukaan suureen onnenarvontaan, jossa arvotaan 5000 euroa jopa neljä kertaa vuodessa!

Juuri sinä voit olla se onnekas kestotilaaja, joka voittaa 5000 euroa puhtaana käteen!


Ilmaisia tuotteita

Tiede lehden kestotilaajille on toisinaan tarjolla myös yllätysetuja, ilmaisia tuotteita tms.

Yllätyseduista ja ilmaisista tuotteista ilmoitetaan sähköpostitse.


Yllätysetuja

Lehden kestotilaajille voidaan järjestää toisinaan myös lukijailtoja, leffailtoja, kulttuuritapahtumia, lukijamatkoja ja ostosetuja.

Kaikista yllätyseduista saat ilmoituksen sähköpostitse.


Digisisällön tekniset vaatimukset

 • Selainversioina toimivat: Uusimmat Firefox tai Chrome, Internet Explorer 7 tai uudempi tai Safari. Lisäksi on oltava ajantasainen versio Adobe Flash Playerista. Applen tietokoneille suositellaan joko Firefoxia tai Safaria.
 • iPad-sovellus: Toimii käyttöjärjestelmäversiosta iOS 5.1.1 lähtien. Sovelluksen saat ladattua App Storesta.
 • Android-laitteet: Toimii yleisesti kaikilla tableteilla ja puhelimilla, joissa on käyttöjärjestelmänä Android 4.0 tai uudempi. Sovelluksen saat ladattua laitteesi omasta sovelluskaupasta.

Miten Tiede lehti tilataan?

Tiede lehti tilataan aina suoraan kustantajan verkkosivuilta täyttämällä lehden tilauslomake.

Klikkaamalla kohdasta ”Katso tarjous” siirryt automaattisesti lehden kustantajan tilaussivulle, josta löytyy kaikki lehtitarjoukset ja tilaajalahjat.

Kustantajan verkkosivuilla voit valita mieleisin tilaajalahjan ja täyttää tilauslomakkeen.

Tilausvahvistuksen saat sähköpostitse, kun lehtitilauksesi on vastaanotettu.


Voinko tilata Tiede lehden lahjaksi ystävälle?

Kyllä voit! Lehtitarjous on voimassa myös lahjatilauksissa.

Klikkaa kohdasta ”Katso tarjous” jolloin siirryt automaattisesti lehden tilauslomakkeeseen.

Valitse tilauslomakkeesta ”lahjatilaus” ja täytä vaaditut tiedot.

Siirry maksamaan tilaus kustantajan tarjoamilla maksutavoilla tai valitse lasku yhdessä tai kahdessa erässä.

Tilauslomakkeen lähettämisen jälkeen saat tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostisoitteeseen.


Tilasin lehden kestotilauksena. Loppuuko lehden tulo automaattisesti?

Kestotilaus pitää aina irtisanoa erikseen.

Kestotilauksissa lehti ilmestyy sinulle niin kauan, kunnes irtisanot tilauksesi.


Olen tilannut lehden määräaikaisesti. Täytyykö lehden tilaus irtisanoa?

Kaikki määräaikaiset lehtitilaukset loppuvat automaattisesti tilausjakson loputtua.


Päättyykö lehtitilaus, jos laskun jättää maksamatta?

Laskun maksamatta jättäminen ei katkaise lehtitilausta.

Laskun maksamatta jättämisestä kertyy tilaajalle vain turhia lisäkuluja.


Miten Tiede lehden tilaus irtisanotaan?

www.oma.sanoma.fi on asiakastukisivusto, jossa voit irtisanoa lehtitilauksen, katsoa lehtitilauksien tietoja tarkemmin, ilmoittaa uuden osoitteen tai tarkistaa voimassa olevat tilauksesi.

Kirjaudu palveluun Sanoma-tili tunnuksillasi, jotka on lähetetty sähköpostitse lehtitilauksen yhteydessä.

Jos sinulla ei ole jostain syystä vielä tunnuksia palveluun, voit rekisteröityä palveluun ilmaiseksi.


Sanoma Media Finland Oy

Puhelin: 0203 31010

Avoinna: ma-pe 9.00-17.00

Puhelun hinta: 8,8 senttiä/minuutti

Osoite: Töölönlahdenkatu 2, Helsinki

Y-tunnus: 1524361-1