Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Urheilulehti

urheilulehti tarjousUrheilulehti tiivistettynä:

 • Urheilulehti on vuodesta 1898 lähtien ilmestynyt viikkolehti.
 • Lehti seuraa laajasti eri urheilulajeja, kuten jääkiekkoa, moottoriurheilua, jalkapalloa, yleisurheilua, formulaa yms.
 • Joka viikko ilmestyvä julkaisu tarjoaa lukijoille asiatietoa urheilusta ja runsaasti viihdettä.
 • Suomen puhutuinta urheilumediaa julkaisee Sanoma Media Finland Oy.
 • Lehti tunnetaan lahjomattomasta ja suorapuheisesta tyylistään käsitellä asioita.
 • Joka numerossa urheilun tärkeimmät uutiset, analyysit, puheenaiheita, tuloksia ja valaisee mitä kulisseissa tapahtuu.

 


Katso Urheilulehden tarjous ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi!


Urheilulehti lyhyesti:

Urheilulehti on varmasti Suomen puhutuin urheilumedia, joka tunnetaan suorapuheisesta ja lahjomattomasta tavasta käsitellä asioita.

Vuodesta 1898 lähtien ilmestynyt aikakauslehti on maailman toiseksi pisimpään yhtäjaksoisesti ilmestynyt urheilua käsittelevä julkaisu, heti italialaisen La Gazzetta dello Sportin jälkeen.

Se tarjoaa jokaisessa numerossa kiinnostavat lajianalyysit, urheilu-uutiset, haastattelut, tilastot, tulokset, kuumimmat puheenaiheet ja kertoo kulissien taustat.


Urheilulehden tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Suomen suosituin urheilua käsittelevä julkaisu on nyt saatavilla lehtipisteistä kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan.

Vaihtoehtoisesti voit tehdä tilauksen palvelumme kautta tarjoushintaan suoraan kotiin tai työpaikalle toimitettuna postikuluitta.

Katso Urheilulehden tarjous ja mahdolliset tilaajalahjat Katso tarjous napista ja tilaa lehti helposti netistä.

Lehtitarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan, joten hyödynnä tarjous ja tilaa omasi jo tänään!


Miksi Urheilulehden tarjous kannattaa hyödyntää?

Tekemällä lehtitilauksen palvelumme kautta netissä, saat lehdet huomattavasti edullisemmin kuin ostamalla jokaisen numeron erikseen lehtipisteestä kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan.

Saat joka viikko tuoreen numeron kotiin kannettuna ilman toimituskuluja tai suoraan työpaikalle toimitettuna sekä tilausjakson aikana ilmestyvät urheilun erikoislehdet ja kausioppaat.

Voit myös hyödyntää tarjouksen ja tilata lehden lahjaksi sportista kiinnostuneelle henkilölle. Silloin lahjansaajalle lähetetään kirje ennen lehtitilauksen alkamista, jossa kerrotaan että olet tilannut lehden hänelle lahjaksi.

Kestotilaajat ovat automaattisesti mukana lehden kustantajan Sanoma Media Finlandin järjestämissä arvonnoissa, joissa on mahdollista voittaa suuria rahapalkintoja.


Urheilulehti on Suomen vanhin ja suosituin urheilun viikkolehti

Urheilulehti on nykyään Sanoma Media Finland Oy:n julkaisema urheilua käsittelevä aikakauslehti, jonka ensimmäinen numero näki päivänvalon vuonna 1898.

Se on ylivoimaisesti Suomen vanhin ja paras urheilun viikkolehti, joka tarjoaa joka viikko ilmestyvässä numerossa ajankohtaiset urheilu uutiset, henkilökuvat, haastattelut, lajianalyysit, ilmiöt, kommentit, tilastot ja vihjeet.

Urheilulehti käsittelee laajasti eri urheilulajeja, halusitpa sitten lukea viikottain kiinnostavimmat tapahtumat jääkiekosta, pesäpallosta, yleisurheilusta, moottoriurheilusta, talviurheilulajeista, hiihdosta, raveista tai F1:stä.

Mielenkiintoisten urheilu-uutisten lisäksi lehti tarjoaa lukijoille urheiluun liittyviä artikkeleita ja ottaa myös itse kantaa ajankohtaisiin asioihin. Se tunnetaankin suorapuheisesta ja lahjomattomasta tyylistään käsitellä asioita.

Lehden sisällöstä vastaa Suomen parhaat urheilutoimittajat, jonka todella huomaa artikkeleista. Niissä mennään asian ytimeen saakka, toisin kuin muissa vastaavissa julkaisuissa.

Lehden artikkelit saavat lukijat pohtimaan aiheita tarkemmin, keskustelemaan asiasta, kommentoimaan ja väittelemään. Ne ottavat rohkeasti kantaa ja herättää kysymyksiä.

Urheilulehti pitää lukijat aina ajantasalla siitä, mitä urheilun saralla juuri nyt tapahtuu ja mistä siellä puhutaan. Tilaajana saat joka viikko lehden kotiin kannettuna, joka tarjoaa kaiken tietämisen arvoisen urheilun maailmasta.


Urheilulehden tiedot lyhyesti:

 • Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy
 • Kieli: Suomi
 • Aloitusvuosi: 1898
 • Numeroita vuodessa: 52
 • Lukijamäärä: 93000
 • Mieslukijoita: 80 %
 • Naislukijoita: 20 %
 • Ilmestymispäivä: Keskiviikko
 • Irtonumero: Irtonumeromyynnissä

Sanoma Media Finland Oy yhteystiedot:

Puhelin: 0203 31010

Avoinna: ma-pe 9.00-17.00

Osoite: Töölönlahdenkatu 2, Helsinki

Puhelun hinta:  8,8 senttiä/minuutti

Y-tunnus: 1524361-1

Lehden jakelua, laskutusta tai Oma Sanoman käyttäjäkokemukseen liittyvässä asiassa, ota yhteyttä suoraan lehden asiakaspalveluun.