Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kotivinkki

kotivinkki tarjous

Tilaa Kotivinkki netistä

 • Kotivinkki on jokaisen kotona viihtyvän henkilön oma lehti.
 • Lehtitarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan.
 • Lehden sisältö on todella monipuolista ja kaikki lehden aiheet liittyvät mukavaan kotoiluun.
 • Lehden aihealueita ovat: sisustus, perhe, parisuhde, kodinhoito, siivous, askartelu, puutarha, oma hyvinvointi, kauneus, muoti ja käsityöt.
 • Tilaajien kesken arvotaan 30 000€ pääpalkinto ja joka kuukausi 1000€.
 • Kotivinkki lehden julkaisija on A-lehdet Oy.
 • Hyödynnä edullinen Kotivinkki tarjous ja tilaa lehti netistä itselle tai lahjaksi.

 

 


Tilaa Kotivinkki nyt tarjoushintaan itselle tai lahjaksi!

tilaa kotivinkki

-Tilaajana olet mukana joka kuukausi 1000€ ja vuosi 30 000€ arvonnoissa-


 Kotivinkki lyhyesti

Kotivinkki on koti- ja perhekeskeinen lifestyle-lehti, joka tarjoaa eväitä arjesta nauttimiseen kahden viikon välein ilmestyvässä julkaisussa. Jokainen numero sisältää hyödyllistä ja aina yhtä ajankohtaista tietoa sisustuksesta, ruoasta, kodinhoidosta, terveydestä, käyttömuodista, hyvinvoinnista ja kauneudesta.


Kotivinkki tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Lehti on nyt tilattavissa palvelumme kautta aina parhaaseen tarjoushintaan! Hyödyntämällä lehtitarjouksen, voit saada lehtitilauksen jopa 50% normaalihintaa edullisemmin. Tutustumistarjouksen voit hyödyntää tilaamalla lehden itselle tai lahjaksi ystävälle. Tarkista ajankohtainen lehtitarjous ja tilaajalahjat katso tarjous napista. Lehti on saatavilla myös kaupoista kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan.


Kotivinkin tilaajille tilaajalahja kaupan päälle

Lehden lehtitarjous sisältää lähes aina useamman tilaajalahjan, joista lehden tilaaja saa valita yhden ilmaiseksi kaupan päälle. Tilaajalahja kuuluu myös lahjatilaukseen, mutta lahjatilauksissa tilaajalahja toimitetaan kuitenkin aina lehtitilauksen maksajalle. Tilaajalahjan arvo on yleensä noin 15 – 60 euroa. Tilaajalahjoina on nähty muun muassa upea laukku, meikkisetti, 1 numero tilauksen jatkoksi, yms..


Miksi Kotivinkki sitten kannattaa tilata netistä?

Tilaamalla lehden sivustomme kautta, voit saada lehtitilauksen jopa 50% edullisemmin normaalihintaan verrattuna, saat lehden kotiin kannettuna ilman postikuluja ilmestymispäivänä, saat tunnukset suosittuun digipalveluun, jossa voit lukea lehteä myös verkossa, tilauksen jatkuessa saat tilauksesta K-plussaa ja kestotilaajana olet automaattisesti mukana arvonnoissa, joissa arvotaan joka kuukausi 1000 euroa ja kerran vuodessa 30.000 euroa lukijoiden kesken.


Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: käsityölehdet, askartelulehdet, sisustuslehdet.


Kotivinkki on koti- ja perhekeskeinen naisten lifestyle-lehti

Oletko sinä henkilö, joka viihtyy kotona ja tykkäät käsillä tekemisestä? Vai haluatko vain pysähtyä hetkeksi hektisen arjen keskellä selaamaan yhtä Suomen hienointa kotia käsittelevää aikakauslehteä? Jos vastasit myönteisesti, niin Kotivinkki on juuri oikea lehtivalinta sinulle!

Kotivinkki tuo piristystä, energiaa ja ideoita kotiin ja arkeen liittyen. Lehden lukijana saat vinkkejä muun muassa sisustamiseen, omaan hyvinvointiin, siivoamiseen, muotiin, leipomiseen, arkarteluun, kodinhoitoon, puutarhan hoitamiseen, perhe-elämään, kauneuteen ja käsitöihin.

Kotivinkki on todella monipuolinen aikakauslehti, joka tekee arjestasi helpomman ja mukavemman. Lehden mielenkiintoiset artikkelit ja elämänmyönteinen kirjoitustapa tekee siitä ylivoimaisesti yhden hienoimmista kotia käsittelevistä lehdistä. Lehden aiheet vaihtuvat mukavasti vuodenajan mukaan, joten lehdestä löydät aina ajankohtaista sisältöä.

Kotivinkin koti osiossa, lehti esittelee erilaisia koteja. Tarkoituksena on verrata kotien viihtyisyyttä, kodikkuutta ja persoonallisuutta. Sisustusjutuissa käydään läpi myös uusimmat sisustustrendit, mutta ne eivät ole osion keskiössä. Kotivinkin jokaisesta numerosta pääset kurkistamaan upeita koteja ja poimimaan parhaat ideat omaan kotiin.

Lehden suositusta ruokaosiosta löydät herkullisia ruokareseptejä erilaisten ruokien valmistamiseen ja leipomiseen, joita voit tehdä omalle perheellesi tai juhliin. Jokainen lehti sisältää uusia ruokareseptejä ja leivontareseptejä, joita on helppo tehdä arkipäivänä. Lehden herkullisten ja etenkin helppojen ohjeiden avulla valmistat kauniita annoksia, jotka maistuvat niin perheen pienemmille kuin aikuisillekkin. Kotivinkin helppojen ohjeiden avulla valmistat herkullista ruokaa kädenkäänteessä.

Lehden suositusta käsityö osiosta pääset näkemään erilaisia sisustusideoita kotiin, puutarhaan, terassille ja parvekkeelle. Jokaisesta Kotivinkin numerosta löydät aivan uusia ideoita, joita on mukava kokeilla kotona.

Lehden käsityö osion materiaaleina käytetään usein vanhaa tavaraa aivan uuteen tarkoitukseen. Lehdessä on jo esitelty miten euro-lavat muuttuvat helposti koko perheen pötköttelypaikaksi ja esitelty itse tehty kasvihuone, jonka lasit ja tiilet löytyivät jätelavoilta. Itse tehty 15 neliön kasvihuone tuli maksamaan yhteensä vain 400 euroa.

Lunasta nyt edullinen Kotivinkki tarjous ja saat arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle!


Kotivinkki tiivistettynä:

 • Lehden nimi: Kotivinkki
 • Julkaisija: A-lehdet Oy
 • Aloitusvuosi: 1983
 • Ilmestyy: 24 kertaa / vuosi
 • Lukijamäärä: 210 000
 • Mieslukijoita: 13%
 • Naislukijoita: 87%
 • Lukuminuutit: 55 min
 • Lukijoiden ikä: 18–65+ vuotta
 • Irtonumero: Lehtipiste 6,90 € / kpl
 • Päätoimittaja: Johanna Falck

Kotivinkki tarjous ja tilaajalahjat ovat voimassa myös lehden lahjatilauksissa

Kotivinkki on todella suosittu lahja kaikille kotona viihtyville henkilöille. Lehden vuodenajan mukaan vaihtuvat aiheet ja sisältö tuo aina ajankohtaista ja mielenkiintoista luettavaa sekä mahtavia ideoita kotiin, puutarhaan ja pihalle.

Lehti sopii hyvin esimerkiksi äitienpäivälahjaksi, syntymäpäivälahjaksi, ystävänpäivälahjaksi, joululahjaksi tai muuten vain yllätyksenä hyvälle ystävälle, jota haluat ilahduttaa.

Lehti on mukava yllätys lahjansaajalle, koska lehti tilataan yleensä useammaksi kuukaudeksi tai jopa puoleksi vuodeksi kerralla, joten lehdestä riittää iloa pitkäksi aikaa, eikä lehti maksa paljoa, kun hyödyntää parhaat lehtitarjoukset.

Lehti sopii hyvin lahjaksi myös siksi, että siinä on paljon hyödyllisiä vinkkejä ja ideoita, joita voi kokeilla myöhemmin, kun säästää lehdet lukemisen jälkeen. Kotivinkin monipuolisen sisällön ansiosta, siitä riittää lukemista ja katselemista useampaan kertaan.

Edullisen lehtitarjouksen lisäksi lahjatilaukset sisältävät aina myös arvokkaan tilaajalahjan. Tilaajalahjoja on yleensä kaksi tai kolme, joista saat valita yhden lehtitilauksen yhteydessä. Tilaajalahjana voi olla esimerkiksi laukku, koruja tai keittiösetti. Kotivinkki lehden tilaajalahjan arvo on yleensä noin 20 euroa – 70 euroa.

Muista, että tilaajalahja lähetetään aina lehtitilauksen maksajalle, joten jos tilaat lehden lahjaksi, niin saat tilaajalahjan noin kuukauden kuluttua postitse ja saat itse valita annatko tilaajalahjan myöhemmin lahjaksi vai pidätkö sen itselläsi.

Lehden tilaaminen lahjaksi on yhtä helppoa, kuin itselle tilaaminenkin. Lahjatilauksissa sinun tulee vain laittaa rasti ruutuun, että tilaat lehden lahjaksi ja täyttää vastaanottajan tiedot.

Hyödynnä edullinen Kotivinkki tarjous ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi ja saat arvokkaan tilaajalahjan ilmaiseksi!


Miksi Kotivinkki tarjous kannattaa hyödyntää?

 • Kotivinkki tarjous on nyt todella edullinen, kun hyödynnät sivustomme lehtitarjouksen.
 • Lehden tilaajana pääset näkemään ihania koteja, joista voit poimia upeimmat sisustusideat omaan kotiisi.
 • Kotivinkin ruokaosiosta saat maukkaita ruoka ja leivontareseptejä, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaankin.
 • Suosittu käsityö osio antaa mahtavia ideoita ja sisustusvinkkejä kotiin, puutarhaan ja pihalle.
 • Kotivinkki on todella monipuolinen lehti, joka tuo mukavasti piristystä arkeen.
 • Lehden jutut vaihtuvat vuoden ajan mukaan, joten saat aina ajankohtaista ja mielenkiintoista luettavaa.
 • Kaikki tilaukset sisältävät myös arvokkaan tilaajalahjan, jonka saat kaupan päälle täysin ilmaiseksi, kun tilaat lehden itselle tai lahjaksi.

Lukijoiden kommentit

 • ”Minua ilahduttaa, että lehti sisältää paljon luettavaa tavallisellekkin ihmiselle, jolla kotona ei kaikki ole luksusta. Kotivinkistä on aina löytynyt kaipaamani jutut, joilla saa helposti jotain kivaa pientä kaunista ja ennen kaikkea vähän erilaista.”
 • ”Kaikkia lehti on tullut ostettua ja tilattua elämän aikana, mutta Kotivinkki on kyllä ehdoton suosikkini. Kiitos mielenkiintoisista jutuista ja hyvästä sisällöstä.”
 • ”Kotivinkki tarjous oli kyllä todella edullinen ja tilaajalahjaksi sai aivan ihanan laukun. Odotan jo innolla lehden ilmestymistä.”

Kotivinkin tilaajaedut

Kotivinkki lehden tilaajana sinulla on mahdollisuus saada myös todella hyviä tilaajaetuja, joihin kannattaa tutustua paremmin ennen lehden tilaamista. Osa tilaajaeduista on voimassa kuitenkin vain lehden kestotilaajille, joten ennen lehden tilausta suosittelemme tutustumaan voimassa oleviin tilaajaetuihin.

Voimassa olevat tilaajaedut näet aina lehtitilauksen yhteydessä, ennen lehtitilauksen maksamista. Tilaajaedut vaihtelevat aina sen mukaan, tilaatko lehden lyhyenä määräaikaisena tilauksena vai edullisena kestotilauksena.

Lehti kannattaa kuitenkin tilata aina kestotilauksena, koska silloin saat varmasti kaikki mahdolliset tilaajaedut käyttöösi ja jos lehti järjestää esimerkiksi kilpailuja tai vuosiarvontoja, niin lehden kestotilaajana olet niissäkin mukana automaattisesti.

Hyvien etujen lisäksi kestotilaus on yleensä huomattavasti edullisenpi vaihtoehto kuin vastaava määräaikanen lehtitilaus. Usein kuitenkin lehden tilaajat pitävät kestotilausta jostain syystä huononpana vaihtoehtona kuin lyhyttä määräaikaista lehtitilausta, vaikka kestotilaus olisikin edullisenpi vaihtoehto.

Lehden kestotilaus ei kuitenkaan nykyään ole milläänlailla huononpi vaihtoehto, koska esimerkiksi lehtitilauksien irtisanominen on tehty erittäin helpoksi ja kuka vain osaa varmasti irtisanoa lehtitilauksensa. Lähes kaikkien lehtien irtisanominen onnistuu helposti puhelimitse tai kätevästi netissä.


Kotivinkin tarjous on voimassa rajoitetun ajan

Lehtitarjoukset ja tilaajalahjat vaihtuvat lähes joka kuukausi ja välillä lehtitarjous voi vaihtua jopa kaksi kertaa kuukaudessa.

Nyt kannattaa ehdottomasti hyödyntää Kotivinkki tarjous, koska saat lehden nyt todella edullisesti, eikä tarjous ole voimassa kauaa.


Kotivinkin tarjous sisältää vaihtuvan tilaajalahjan

Lehden tilaajat saavat nyt valita upean tilaajalahjan kaupan päälle täysin ilmaiseksi, kun teet lehtitilauksen itselle tai lahjaksi.

Tilaajalahjan arvo vaihtelee noin 20 euron – 70 euron välillä.

Tämän hetken tilaajalahjan ja tilaajalahjan arvon näet tässä artikkelissa sekä lehtitilauksen yhteydessä.


Kotivinkin tilaajille digilehti voituksetta

Kaikki lehden kestotilaajat saavat tilaamansa lehden myös suosittuna digilehtenä, joten voit lukea lehteä tabletilla, selaimessa tai mobiilissa täysin ilmaiseksi.

Lisäksi saat vielä lehden digiarkiston käyttöösi.


Kotivinkin kestotilaajat voivat voittaa suuria rahapalkintoja

Lehden kestotilaajana olet automaattisesti mukana arvonnassa, jossa pääpalkintona on huikeat 30.000 euroa.

Pääpalkinto arvotaan yhdelle onnekkaalle lukijalle vuoden päätteeksi.

Lisäksi joka kuukauden viimeinen arkipäivä arvotaan 1000 euroa yhdelle onnekkaalle kestotilaajalle!

Olet siis vain kestotilaajana mukana joka kuukausi 1000 euron ja vuosi 30.000 euron arvonnassa!


Kotivinkin kestotilaajille yksi lahjalehti vuosittain

Kestotilaajana saat kerran vuodessa ilmaiseksi valitsemasi lehden numeron laadukkaasta lehtivalikoimasta.

Tarkemmat ohjeet saat laskun mukana, kun etuus astuu voimaan.


Kotivinkin kestotilaajana kerrytät tilauksestasi K-Plussaa

Lehden kestotilaajana saat nyt myös K-Plussaa.

Muista ilmoittaa K-Plussa-korttisi numero ennen laskun maksamista.


Kotivinkki verkossa

Lehteen voit tutustua halutessasi myös lehden suositussa nettiversiossa.

Nettiversiosta löydät saman tyylisiä artikkeleita ja aiheita, joita on myös painetussa lehdessä.

Nettiversiossa on vain vähän kaikista aiheista poimittuja juttuja, joten lehdestä löydät lopulta paljon enemmän ajankohtaista sisältöä kuin ilmaisesta nettiversiosta.

Nettiversio on kuitenkin hyvä siitä, että saat rauhassa tutustua lehteen ja katsoa minkälaisia juttuja lehdessä on ollut.

Jos pidät nettiversion aiheista ja artikkeleista, niin suosittelemme ehdottomasti hyödyntämään edullinen Kotivinkki tarjous.

Alle olemme lisänneet nettiversion aiheita ja kerrottu hieman mitä ne pitää sisällään.


Kodinhoito

Kodinhoito-osiosta pääset näkemään käytännönläheiset siivousvinkit ja uusimmat ideat kodinhoitoon. Helppojen ohjeitten avulla puhdistat kodin pinnat ja tekstiilit tehokkaasti. Katso vaikka kuinka suklaatahra poistetaan helposti tai miten villatakki pidetään hyvässä kunnossa.


Askartelu

Askartelu-osiota saat helppoja askarteluohjeita, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin pidempään harrastaneelle. Katso esimerkiksi miten askartelet lahjapussin tai miten valmistat kauniin jääkoristeen paperitähdistä. Katso kuvat, videot ja tee itse hienot lahjat kavereille tai omaan kotiin.


Ruoka

Ruoka-osiosta voit vilkaista parhaat ruokareseptit niin arjen nopeisiin kokkauksiin kuin viikonlopun rauhassa valmistamiin herkkuihin. Samasta osiosta löydät myös erilaiset ruokareseptit juhlaan. Kaikki reseptit ovat ruokatoimittajien tekemiä ja testaamia. Ruoka-osiossa esitellään reseptit niin nyhtöpossun kaltaisiin herkkuihin kuin ihaniin klassikoihin, kuten pinaattilettuihin ja makaronilaatikkoon. Ruokareseptien avulla valmistat aina kauniita annoksia, jotka maistuvat niin perheen pienille kuin aikuisillekkin.


Sisustusideat

Tähän osioon kannattaa tutustua paremmin, jos etsit hienoja sisustusideoita. Osiossa voit lukea asukkaiden vinkkejä ja selata kauniita koteja tai katsoa sisustustoimittajien ideat, miten tehdään kaunis eteinen, kaunis kylpyhuone, mustavalkoinen sisustus, upea keittiö, lukunurkkaus tai lastenhuone. Katso uusimmat kuvat, ohjeet, videot ja nappaa parhaat sisustusvinkit omaan kotiin!


Käsityöt

Käsityö-osion helpot ja nopeat käsityöohjeet innostavat kokeilemaan. Kokeile tehdä itse uutta kotiin, pihalle tai lahjaksi ystäville. Osiosta löydät ohjeet miten valmistat neuletakin kohoneuleella tai miten tehdään kranssi jämälangoista. Katso kaikki Kotivinkin ohjeet ja ideat!


Blogit

Huippusuositut kolumnistit Olga Temonen ja Roope Lipasti bloggaavat Kotivinkin sivuilla. Olgan kotona – blogissa pääset tutustumaan maatilan elämään. Roope pohtii pihalla-blogissaan maailman tärkeitä ja vähemmän tärkeitä asioita. Tule mukaan kommentoimaan, mitä mieltä sinä olet asioista!


Miten Kotivinkki lehti tilataan?

Uusimman lehtitarjoukset ja tilaajalahjat löydät sivultamme, mutta lehtitilaus tehdään kuitenkin suoraan kustantajan verkkosivuilta.

Klikkaamalla kohdasta ”Katso tarjous” siirryt automaattisesti lehden kustantajan tilaussivulle, josta löytyy uusin lehtitarjous ja tilaajalahjat.

Tilaussivulta voit valita mieleisen tilaajalahjan ja täyttää tilauslomakkeen.

Lehtitilauksen voit maksaa kustantajan tarjoamilla maksutavoilla.

Tilausvahvistuksen saat sähköpostitse, kun lehtitilauksesi on vastaanotettu.


Miten tilaan Kotivinkki lehden lahjaksi?

Lahjatilaus tehdään kustantajan tilaussivulla.

Klikkaamalla kohdasta ”katso tarjous” pääset helpoiten suoraan kustantajan kotisivuille, josta löytyy ajankohtainen lehtitarjous ja tilaajalahjat.

Kustantajan sivulla voit valita tilaustyypiksi lahjatilauksen, jolloin voit täyttää erikseen lehden vastaanottajan tiedot ja lehtitilauksen maksajan tiedot.

Muistathan, että tilaajalahja toimitetaan lahjatilauksissa aina lehtitilauksen maksajalle.

Tilausvahvistuksen saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun lehtitilaus on vastanotettu.


Miten Kotivinkin lehtitilaus maksetaan?

Lehtitilauksen voit tehdä laskulla, joka toimitetaa ensimmäisen lehden mukana.

Lehtitilauksen voit myös maksaa heti lehtitilauksen yhteydessä verkkopankissa.


Voiko Kotivinkki lehden tilata puhelimitse?

Valitettavasti sivustoltamme ei voi tilata lehteä puhelimitse.

Lehtitarjous on voimassa vain nettitilauksissa.


Tilasin lehden kestotilauksena. Loppuuko lehden tulo automaattisesti vai pitääkö se irtisanoa erikseen?

Kestotilaukset tulee aina irtisanoa erikseen.

Kestotilauksissa lehti ilmestyy sinulle niin kauan, kunnes irtisanot lehtitilauksesi.


Olen tilannut lehden määräaikaisesti. Täytyykö lehtitilaus irtisanoa?

Määräaikaista lehtitilausta ei tarvitse irtisanoa erikseen.

Kaikki määräaikaiset lehtitilaukset loppuvat automaattisesti tilausjakson loputtua.


Päättyykö lehtitilaus, jos laskun jättää maksamatta?

Laskun maksamatta jättäminen ei katkaise lehtitilausta.

Laskun maksamatta jättämisestä kertyy tilaajalle vain lisäkuluja.


Miten saan irtisanottua lehtitilaukseni?

Lehtitilauksen irtisanominen onnistuu puhelimitse tai verkkopalvelussa.

Asiakaspalvelun yhteystiedot: Puh. (09) 759 6600 / ( ma-pe 8.00 – 17.00 )

Verkkopalvelu: www.asiakaspalvelu.a-lehdet.fi/asiakaspalvelu/


Kotivinkki lehden kustantajan tiedot

Kustantaja: A-lehdet Oy

Osoite: Risto Rytin tie 33, 00811 Helsinki

Puhelinnumero: 09-759 6600 (ma-pe klo 8.00 – 17.00)

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@a-lehdet.fi


Kommentoi ja arvostele Kotivinkki lehti

[site_reviews_form assign_to=”post_id” hide=email,title]

 

Kotivinkki lehden arvostelut

 

[site_reviews assigned_to=”post_id” hide=email,title schema=true count=10000]
Lehtitarjouksia.com
Logo