Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

suuri kasityölehti tarjousTilaa Suuri Käsityö netistä

 • Uudistunut Suuri Käsityölehti on Suomalaisten käsityölehtien ykkönen.
 • Lehti sisältää monipuolisia ja trendikkäistä käsityöohjeita.
 • Jokaisesta lehdestä löydät kosolti kaavavaatteita, sisustusta, neuleita ja perinteisiä käsitöitä.
 • Katso parhaat lehtitarjoukset ja tilaa lehti netistä.
 • Monipuolisten, luotettavien ja innostavien ohjeiden avulla lukijat oppivat erilaisten käsitöiden valmistamista sekä innostaa lapsetkin mukaan käsitöiden maailmaan.
 • Jokaisessa numerossa on 2 kaava-arkkia, ompeluvaate, sisustus, neule, virkkausohjeet, xl-malli, kirjonta sekä hyödylliset palvelupalstat.

 

 

Lunasta Suuri Käsityölehti tarjous ja tee lehtitilaus netissä!

tilaa suuri käsityölehti

 Suuri Käsityölehti tarjous

Hyödynnä Suuri Käsityölehti tarjous ja tilaa lehti edullisemmin verkosta. Tilaamalla lehden netistä, saat lehden ilmestymispäivänä kotiin kannettuna ilman erillisiä postikuluja.

Voit hyödyntää lehtitarjouksen tilaamalla lehden tarjoushintaan itselle tai lahjaksi ystävälle. Lehtitarjous sisältää usein myös vaihtuvan tilaajalahjan, jonka saat lehtitilauksen yhteydessä ilmaiseksi.

Tekemällä lehtitilauksen netissä voit säästää jopa 50% lehtitilauksessa normaalihintaan verrattuna ja lisäksi pääset mukaan kustantajan järjestämiin kilpailuihin. Katso netin paras lehtitarjous ja tilaajalahjat.

Suuri Käsityölehden kuvaus

Suuri Käsityölehti on käsityölehtien ykkönen! Suuri Käsityölehti sisältää paljon monipuolisia käsityöohjeita, joista jokainen käsitöiden ystävä löytää selkeitä ohjeita erilaisten käsitöiden valmistamiseen. Suuri Käsityölehti tarjoaa kaavat + ohjeet yli 500 käsityömalliin vuodessa. Lehden tilaajana, saat ne kaikki helposti kotiisi ja voit kehittää taitojasi, silloin kun sinulle parhaiten sopii. Jokainen lehti sisältää kosoltti kaavavaatteita, sisustusta, neuleita sekä perinteisiä käsitöitä. Tykkäsitpä sitten neulomisesta, virkkaamisesta, kutomisesta tai askartelusta, niin löydät lehdestä varmasti selkeitä ohjeita sekä ideoita omiin töihin.

Lehden mallistojen pääpaino on naisten pukeutumisessa, mutta lehden tilaajana pääset syventämään taitojasi myös lasten ja miestenvaatteiden tekijänä. Suuri Käsityö lehden aihepiireihin kuuluvat myös kirjonta, tilkkutyöt, värjäys, huovutus ja tietystin vanhojen vaatteiden korjaaminen. Lehdestä löydät ompeluohjeita kaiken kokoisille vartaloille aina XS:stä XXL:ään. Lehden neule ja ompeluohjemallisto on todella laaja: tyylikkäitä työvaatteita, käyttövaatteet arkeen, trendikkäitä juhla-asuja sekä erilaisia vapaa-ajan vaatteita. Jokainen lehti sisältää myös ohjeita lasten vaatteisiin vauvasta teini-ikäiselle.

Suuri Käsityölehti sisältää helposti ymmärrettäviä ohjeita niin lapsille kuin aikuisillekkin, joten lehti innostaa myös lapsia käsitöiden maailmaan. Lehden selkeillä ohjeilla uudistat myös kotia. Vaatteiden lisäksi Suuri Käsityölehti esittelee kodin sisustamisen uusimmat trendit ja antaa ohjeita tee-se-itse projekteihin kotona. Lehden ohjeilla saat valmistettua kotiisi kauniita kodintekstiilejä. Suuri Käsityölehden avulla ja ohjeilla saat tehtyä kodistasi viihtyisämmän. Suuri Käsityölehti tarjoaa ohjeet sesongin upeimpiin sisustuskäsitöihin. Annamme ohjeita eri tarpeisiin: yhden illan juttuja ja ideoita haastaviin projekteihin. Lehden askarteluja voi tehdä yhdessä esimerkiksi lasten kanssa. Lehden tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tietoa uusimmista hittitekniikoista ja suosituimmista malleista juuri nyt.

Laadukkaan lehden takaavat Suomalaiset toimittajat, joilla on vahva käsityöalan tuntemus sekä ammatillinen koulutus. Lehden tilaajana voit aina luottaa maksamasi sisällön laatuun, kaavoihin, mitoituksiin ja ohjeisiin. Jokainen Suuri Käsityölehti sisältää jopa 20 askarteluohjetta, 20 virkkausohjetta / neuleohjetta ja 20 ompeluohjetta. Lehden ohjeita tarkistaa joukko alan ammattilaisia, että ohjeet ovat varmasti oikein ja helposti ymmärrettäviä. Touko-kesäkuussa saat lehden mukana 16-sivuisen kesäkäsityöliitteen ja marras-joulukuussa saat 16-sivuisen joululahjaliitteen.

Suuri Käsityölehden avulla pysyt kartalla käsityömaailman puheenaiheista ja mielenkiintoisista harrastajista. Mielenkiintoisten ihmisten ja ajankohtaisten ilmiöiden lisäksi lehti antaa hyödyllistä tietoa käsityöalan tuotteista, tapahtumista, kirjoista ja ostopaikoista.

Suosittelemme vilkaisemaan myös askartelulehdet ja aikakauslehdet kategorioiden lehtitarjoukset.

Suuri Käsityö lehden tiedot 2017

 • Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy
 • Numeroita vuodessa: 10
 • Lukijamäärä: 240 000
 • Miehiä: 6%
 • Naisia: 94%
 • Lukuminuutit: 88 min
 • Lukijoiden ikä: 12 – 65+ vuotta
 • Päätoimittaja: Tytti Kontula

Suuri Käsityölehti tarjous on nyt voimassa myös lahjatilauksissa

Etsitkö sopivaa lahjaa henkilölle, joka tykkää tehdä erilaisia käsitöitä? Jos vastasit kyllä, niin Suuri Käsityölehti on juuri oikea lehtivalinta! Suuri Käsityölehti on todella suosittu ja haluttu lahjalehti. Lehden tilaaminen lahjaksi on yhtä helppoa, kuin itselle tilaaminenkin. Suuri Käsityölehti tilataan usein joululahjaksi, syntymäpäivälahjaksi, äitienpäivälahjaksi, ystävänpäivälahjaksi tai muuten vain yllätyksenä hyvälle ystävälle. Lehti on nykyään todella suosittu lahja, koska lehdestä riittää iloa lahjansaajalle pidemmäksi aikaa, eikä lehti maksa paljoa, kun muistaa hyödyntää parhaat lehtitarjoukset. Esimerkiksi lyhyestä viiden lehden lahjatilauksesta riittää iloa puoleksi vuodeksi! Suurin osa lehden lukijoista on noin 40-65-vuotiaita naisia, jotka tykkäävät valmistaa erilaisia käsitöitä. Lehden avulla valmistat helposti erilaisia vaatteita ja kodin tekstiilejä. Lisäksi lehti sisältää mukavia askarteluohjeita aikuisille ja lapsille. Suuri Käsityö lehti innostaa myös lapset mukaan käsitöiden maailmaan!

Kaikki lahjatilaukset sisältävät myös vaihtuvan tilaajalahjan, jonka saat kaupan päälle, kun teet lehtitilauksen itselle tai lahjaksi. Tilaajalahjana voi olla esimerkiksi kirja, sukkapuikkoja tai jotain muuta käsitöihin liittyvää. Tilaajalahjan arvo vaihtelee 20 euron – 60 euron välillä. Muista, että tilaajalahja lähetetään aina lehden maksajalle, joten jos tilaat lehden lahjaksi, saat tilaajalahjan noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta ja saat itse valita pidätkö tilaajalahjan itselläsi vai annatko sen myöhemmin lahjaksi. Tilaajalahja lähetetään postitse yleensä noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta. Lunasta nyt todella edullinen Suuri Käsityölehti tarjous ja tilaa lehti lahjaksi!

Miksi Suuri Käsityölehti kannattaa tilata?

 • Suuri Käsityölehti tarjous on nyt todella edullinen, kun hyödynnät sivustomme lehtitarjouksen.
 • Jokaisesta lehdestä saat vähintään 50 ohjetta: 10 askartelu ja tuunausohjetta, 20 ompeluohjetta, 20 neule ja virkkausohjetta sekä kaksi kaava-arkkia.
 • Suosittu Suuri Käsityölehti sisältää jopa 500 ohjetta vuodessa.
 • Lehden tilaajat saavat lukea kaikki muutkin Sanoman aikakauslehdet digitaalisesti ilman lisämaksua! Aikakauslehtiä on digipalvelussa kaikestaan 15 kpl.
 • Touko-kesäkuussa saat lehden mukana 16-sivuisen kesäkäsityöliitteen ja marras-joulukuussa saat 16-sivuisen joululahjaliitteen.
 • Lehden vinkeillä ja tarkoilla ohjeilla opit tekemään upeita käsitöitä ja vaatteita.
 • Erittäin hyvän lehtitarjouksen lisäksi saat vielä arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle täysin ilmaiseksi, kun tilaat lehden itselle tai lahjaksi.

Lukijoiden kommentit

 • ”Harrastus lähti liikkeelle äidin mallista, meillä on aina valmistettu käsitöitä. Äidille tuli Suuri Käsityölehti kun olin aivan pieni ja omaan kotiin muuttaessa oli luontevaa tilata lehti myös itselle. Käsityölehti on tullut minulle aina, eihän ilman sitä osaa enää olla! Vanhoja lehtiä tulee selailtua usein ja minulla on luottokaavoja vuosien takaa, joita yhä käytän todella usein. Esimerkiksi miesten kalsarit vuodelta 2007 on yksi omista klassikoistani.”
 • ”Minä luen lehteä nykyään lapsenlapseni kanssa. On kiva katsoa yhdessä, mistä tykätään ja miettiä, mitä valmistamme seuraavaksi. Näin osaaminen siirtyy aina seuraavalle sukupolvelle.”
 • ”Lehdestä saa mahtavia ideoita ja niitä onkin niin paljon, että ainoa ongelma on aikapula, miten nämä kaikki ehtii tehdä!”
 • ”Se on aina niin mukava hetki, kun Suuri Käsityölehti tulee kotiin. Ensin selailen lehteä ja sitten katson monta kertaa tarkemmin kaikki ohjeet läpi, ennen kuin päätän, mitä aloitan tänään tekemään”
 • ”Minä luen lehteä aina yhdessä tyttäreni kanssa. On mukavaa, kun molemmilla on sama innostun erilaisiin käsitöihin.”
 • ”Tänään onneksi taas Suuri Käsityölehti kolahti postiluukusta. Kiitos taas mukavista ohjeista ja mielenkiintoisista jutuista. Ei muuta kuin hommiin!”
 • ”Suuri Käsityölehti tarjous oli niin edullinen, että pitihän se heti tilata. Tilasin lehden hetken mielijohteesta mutta täytyy sanoa, että olen todella tyytyväinen lehteen. Lehti innostaa myös perheen pienempiä käsitöiden valmistamiseen.”

Tilaajaedut

Suuri Käsityölehden tilaajana on mahdollisuus saada myös mukavia tilaajaetuja lehtitilauksen yhteydessä, jotka kannattaa ehdottomasti ottaa huomioon ennen lehden tilaamista. Jos haluat saada kaikki tilaajaedut käyttöösi, niin silloin lehti tulee tilata kestotilauksena, koska kaikki tilaajaedut ovat aina voimassa kaikissa kestotilauksissa. Jos tilaat lehden lyhyenä määräaikaisena tilauksena, niin silloin saat vain osan tilaajaeduista käyttöösi. Voimassa olevat tilaajaedut näet aina lehtitilauksen yhteydessä, ennen lehtitilauksen maksamista. Suosittelemme kuitenkin tilaamaan lehden kestotilauksena, koska silloin saat automaattisesti kaikki voimassa olevat tilaajaedut varmasti käyttöösi ja lisäksi lehden kestotilaus on yleensä edullisenpi vaihtoehto kuin vastaava määräaikainen lehtitilaus.

Jostain syystä lehden tilaajat pitävät kestotilausta yleensä huononpana vaihtoehtona kuin lyhyttä määräaikaista lehtitilausta, vaikka kestotilaus olisikin edullisenpi vaihtoehto. Lehden kestotilaus ei kuitenkaan ole millään lailla huononpi vaihtoehto, sillä nykyään esimerkiksi lehtitilauksen peruuttaminen on tehty niin yksinkertaiseksi ja helpoksi, että kuka vain osaa irtisanoa lehtitilauksensa. Lehtitilauksen irtisanominen onnistuu helposti puhelimitse ja kätevästi netissä. Jos olet tilaamassa lehteä lahjaksi, niin silloin lehtitilaus kannattaa tehdä määräaikaisena tilauksena, koska silloin lehden saajan ei tarvitse irtisanoa erikseen tilausta vaan lehtitilaus loppuu automaattisestin lehtitilauksen viimeiseen numeroon. Lehti on mahdollista tilata myös kestotilauksena lahjaksi ja lehden tilaamisen jälkeen voit perua lehtitilauksen loppumaan lehtitilauksen viimeiseen numeroon, jolloin lehtitilaus ei ole kestotilaus.

Tarjous

Lehtien hinnat ja tilaajalahjat vaihtuvat yleensä kerran kuukaudessa ja välillä lehtitarjoukset voivat vaihtua jopa kaksi kertaa kuukaudessa ja sama pätee myös Suuri Käsityölehteen. Nyt kannattaa ehdottomasti hyödyntää edullinen Suuri Käsityölehti tarjous, koska saat lehden nyt todella edullisesti, eikä lehtitarjous ole voimassa kovin kauaa.

Tilaajalahja

Kaikki Suuri Käsityölehden tilaajat saavat nyt myös arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle, kun teet lehtitilauksen itselle tai lahjaksi. Tilaajalahjan arvo vaihtelee noin 20 euron – 60 euron välillä. Tämän hetken tilaajalahjan ja tilaajalahjan arvon näet aina tässä artikkelissa sekä lehtitilauksen yhteydessä.

Digilehdet-palvelu

Suuri Käsityölehden tilaajat saavat nyt tunnukset suosittuun digipalveluun, jossa pääset lukemaan jopa 15 eri aikakauslehteä täysin ilmaiseksi. Haluaisitko vilkaista esimerkiksi uutta Me Naiset lehteä? tai kenties uutta Gloriaa? Hyvä Terveys? Glorian Koti? ET-lehti? Aku Ankka? Tilaa lehti nyt edullisesti ja surffaa lukemaan digilehtiä silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Onnenarvonta

Suuri Käsityölehden kestotilaajalana pääset automaattisesti mukaan suosittuun onnenarvontaan, jossa arvotaan huikeat 5000 euroa neljä kertaa vuodessa! Tilaa lehti kestotilauksena jo tänään  ja voit olla juuri se onnekas, joka voittaa 5000 euroa!

Ilmaisia tuotteita

Kaikilla Suuri Käsityölehden kestotilaajilla on mahdollisuus saada yllätysetuja ja ilmaisia tuotteita. Lehden kestotilaajille voidaan järjestää esimerkiksi lukijailtoja, leffailtoja, ostosetuja, yllätysetuja ja kulttuuritapahtumia. Yllätyseduista saat ilmoituksen sähköpostitse.

Suuri käsityölehti netissä

Suuri Käsityölehti on nyt myös verkossa! Suuri Käsityölehteen voit tutustua myös lehden suositussa nettiversiossa. Nettiversiosta löydät lehdessä jo olleita artikkeleita ja juttuja lyhyemmässä muodossa. Nettiversioon lisätään kuitenkin vain vähän kaikista aiheista juttuja, joten lehdestä löydät lopulta paljon enemmän ajankohtaista sisältöä kuin ilmaisesta nettiversiosta. Nettiversio on kuitenkin hyvä siitä, että saat rauhassa tutustua lehteen ja katsoa mitä lehti pitää sisällään. Jos pidät nettiversion aiheista ja artikkeleista, niin suosittelemme ehdottomasti hyödyntämään Suuri Käsityölehti tarjous ja tilaamaan lehden sivultamme.

Neulonta

Neulonta-osiosta löydät kuvia ja videoita erilaisten käsitöiden tekemiseen. Osiosta löydät pipon, villasukkien, vaatteiden, lapasten, ranteenlämmittäjien valmistamista ja paljon muuta! Opettavaisissa videoissa näytetään esimerkiksi, miten neulot intarsianeuletta tai miten neulot Broken seeds-neuletta.

Virkkaus

Virkkaus-osio sisältää opettavaisia videoita ja kuvia erilaisten käsitöiden valmistamiseen. Osiosta löydät esimerkiksi videon, missä näytetään selkeästi miten teet virkkauksen perussilmukat tai miten virkkaat vohvelia.

Ompelu

Ompelu-osiosta löydät videoita ja artikkeleita, joissa opetetaan ompelemaan vaatteita, käsitöitä ja paljon muuta. Muistatko miten farkut lyhennettiin säilyttäen alkuperäisen lahkeensuun? Jos et muista, niin voit katsoa opettavaisen videon ompelu-osiosta.

Usein kysytyt kysymykset

Miten Suuri Käsityölehti tilataan?

Suuri Käsityölehti tilataan suoraan kustantajan sivulta. Klikkaamalla kohdasta ”Tilaa lehti tästä” siirryt automaattisesti Suuri Käsityölehden kustantajan sivulle, josta löytyy kaikki ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tilaajalahjat. Kustantajan sivulla voit valita mieleisen lehtitarjouksen, tilaajalahjan ja täyttää tilauslomakkeen. Kun lehtitilauksesi on vastaanotettu, saat siitä ilmoituksen antamaasi sähköpostisoitteeseen.

Voiko Suuri Käsityölehden tilata lahjaksi?

Suuri Käsityölehden voi tilata myös lahjaksi. Sama lehtitarjous on voimassa niin lahjatilauksissa kuin itselle tilatessakin. Lehden lahjatilaus on yhtä helppoa tehdä kuin normaalikin lehtitilaus, sillä lahjatilaus tehdään samalla sivulla kuin normaalikin lehtitilaus. Klikkaamalla kohdasta ”Tilaa lehti tästä” siirryt automaattisesti kustantajan sivulle, jossa pääset tekemään lehden lahjatilauksen. Valitse kustantajan sivulla mieleinen tilaajalahja ja valitse tilauslomakkeesta lahjatilaus ja täytä vastaanottajan ja lehtitilauksen maksajan tiedot. Tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle. Tilauslomakkeen lähettämisen jälkeen saat vielä tilausvahvistuksen sähköpostitse.

Pystyykö lehtitilauksen tekemään sähköpostitse?

Lehtitilausta ei voi tehdä sähköpostitse. Lehtitilauksen voi tehdä ainoastaan verkossa.

Kannattaako lahjatilaus tehdä määräaikaisesti vai kestotilauksena?

Lehden lahjatilauksissa suosittelemme valitsemaan mielummin lyhyen määräaikaisen tilauksen, koska silloin lahjansaajan ei tarvitse itse irtisanoa lehtitilausta, vaan lehden tulo päättyy automaattisesti. Lahjansaajan on kuitenkin helppo jatkaa lehtitilausta, jos haluaa tai vaihtaa tilalle vaihteeksi jokin toinen aikakauslehti.

Tilasin lehden kestotilauksena. Loppuuko lehden tulo automaattisesti?

Kestotilaus ei pääty automaattisesti, vaan lehtitilaus tulee irtisanoa erikseen lehden kustantajan sivulla tai puhelitse.

Olen tilannut lehden määräaikaisesti. Täytyykö lehden tilaus irtisanoa?

Määräaikaiset lehtitilaukset loppuvat aina automaattisesti kampanjan viimmeiseen numeroon.

Katkaiseeko laskun maksamatta jättäminen lehden tilauksen?

Laskun maksamatta jättäminen ei katkaise lehtitilaustasi. Laskun maksamatta jättämisestä kertyy vain turhia lisäkuluja.

Miten saan irtisanottua lehtitilaukseni?

Kirjaudu Sanoma Media finlandin sivulle syöttämällä asiakasnumerosi, tilaustunnukset sekä postinumerosi. Valitse oikeasta yläkulmasta ”Tilauksen irtisanominen.” Palvelussa voit irtisanoa lehtitilauksen tai muuttaa tietojasi. Kaikki kirjautumiseen tarvittava sisältö löytyy lehden osoitekentästä ja laskustasi.

 

Sanoma Media Finland Oy yhteystiedot

Puhelin: 0203 31010

Avoinna: ma-pe 9.00-17.00

Y-tunnus: 1524361-1

Osoite: Töölönlahdenkatu 2, Helsinki

Puhelun hinta:  8,8 senttiä/minuutti

Suuri Käsityö lehden aineisto ja ilmestymispäivät 2017

NroVarauspäiväAineistopäiväIlmestymispäiväTeema
19.12.201614.12.20165.1.2017Valmista yhdessä illassa. Helpot neuleet & vaatteita kiireiselle ompelijalle.
213.1.201719.1.20179.2.2017Käsityöläisen sisustusideat, tunikat & hupparit.
310.2.201716.2.20179.3.2017Upea kevätmuoti & mekkoekstra.
422.3.201728.3.201720.4.2017Kevään juhlat & koko perheen juhla-asut.
520.4.201726.4.201718.5.2017Lomailijan kesämuoti. Helpot pellava-asut & rennot trikoovaatteet.
618.5.201724.5.201715.6.2017Kesän virkkausekstra. Lasten käytännölliset oloasut.
714.7.201720.7.201710.8.2017Upeat neuleasusteet & ompelijan syysmuoti.
818.8.201724.8.201714.9.2017Talven trendikkäimmät neuleet & housuextra.
915.9.201721.9.201712.10.2017Lahjavalmistelut alkavat! Sukkaextra, lapaset & pipot.
1013.10.201719.10.20179.11.2017Joulun ihanimmat käsityöt, lahjat & koristeet.
10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)